MZJA BANNER CONTEST - DESIGNERS THIS IS YOURS FOR THE TAKING -JUNE||JULY
03:27 06/29 2009
brainz wrote:
Too much bias people on zone... and fren thing... Not in this 1..
nuh mek dem intimidate u man
J-goose productions said
03:31 06/29 2009
brainz wrote:
my-yute...$50 Usd...why not try?...atleast dhat can buy credit put on yuhr phone......Gohard
ICE_COLD said
05:24 06/29 2009
MI A ENTER
K17 said
06:38 06/29 2009
J-goose productions wrote:
well,... there are indeed allot of pretty good designers on MZJA, but... they don't necessarily bare ingenuity in their work...I can pre-pre-predict that there will be an amount of garbages, an amount of average work, and a few good ones that actually have a chance........so,... that's just a basic intertwined run down of this competition......I don't know if I will be able to submit my entry in time, cuz I'm going to Ja. tha 5th, which means I'm extremely busy...but will try,and this is good Quiva
-- Edited by J-goose productions on Monday 29th of June 2009 02:32:18 AM
nuh worry mi see u a try hard mi will send $2
a di prize money maybe u will able fi buy sum skill caw u nah win dis
Riddim Daddy said
06:53 06/29 2009
PSSSHHHHHH...IF I HAVE THE TIME I'LL ENTER
BTW IT NUH HAVE A THEME ???
-- Edited by Riddim Daddy on Monday 29th of June 2009 06:54:05 AM
K17 said
06:54 06/29 2009
Riddim Daddy wrote:
PSSSHHHHHH...IF I HAVE THE TIME I'LL ENTER
BTW IT NUH HAVE A THEME ???
u nuh have free time clause inna u contract wid digicel money mi seh
brainz said
08:31 06/29 2009
Designa deh a infama enuh...
Glitch said
08:50 06/29 2009
Just send me half now and half later.......
calcetaz said
09:19 06/29 2009
mi wa c who ago win caz
calcetaz said
09:35 06/29 2009
we will c...u ave nuff talent pon zone
J-goose productions said
10:15 06/29 2009
Glitch wrote:
, Sir Glitch is entering too?...........................................................................
alot of people will have no chance den........
DJ Miggs said
10:18 06/29 2009
brainz wrote:
NOW U JUST A KNOW THIS
Dj_Buba1 said
10:20 06/29 2009
look like me affi guh draw fi mi photo shop !!
K17 said
10:24 06/29 2009
Glitch wrote:
u mussi mean half a bread....u all are goin to falllllll unuh pshop.... maya ....cinema...z brush...di whole works a guh crashhhhhh...dis dun sealllll enuh mi a tek dis dem already know weh fi sen it ....nuh worry still mi will tek a pic and use it as sig over 50 buck lol nuh more tin makerel fi me
K17 said
10:25 06/29 2009
at least ppl enter wont be a walkover like the last onemi enterrr hype up di ting
my-yute...$50 Usd...why not try?...atleast dhat can buy credit put on yuhr phone...
...Gohard
a di prize money maybe u will able fi buy sum skill caw u nah win dis
u nuh have free time clause inna u contract wid digicel money mi seh
alot of people will have no chance den........
u mussi mean half a bread....u all are goin to falllllll unuh pshop.... maya ....cinema...z brush...di whole works a guh crashhhhhh...dis dun sealllll enuh mi a tek dis dem already know weh fi sen it ....nuh worry still mi will tek a pic and use it as sig
over 50 buck lol nuh more tin makerel fi me