ja1badboy said
13:07 06/01 2009
look like a woman but nowadays who di hell know
Mrs. Modo said
13:12 06/01 2009
:eww:
PrincessLeah said
13:16 06/01 2009
With thighs like that it's gotta be a woman... I mean how many men have hips like that?? And I agree with DJ Up 2 D Timeon must be WILD BUSH!
djdray said
13:16 06/01 2009
jah star a wah tht.. mek mi tek wah mi self yahman
seanp said
13:19 06/01 2009
is a woman dat and shi shaved too. It just set a way star. Whole heap a P**y lips and sitten..
denzel said
13:34 06/01 2009
yo
~XIV~ said
13:48 06/01 2009
YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
kranky said
13:57 06/01 2009
that rough fi decide but me feel sey a just hair
13:58 06/01 2009
djromeo said
16:01 06/01 2009
chaaa
cally9982 said
16:05 06/01 2009
is a man dat nuh baddy caan tell mi nuttin
Gangsta Natz said
20:27 06/01 2009
well.... with close observation you don't see a split but you see something that looks like a clit. any who, looking at the being it self it has male characteristics. we need more evidence to proof whether this specimen is male or female.
Dj Stewie said
20:30 06/01 2009
NO COMMENTS
Jerzie said
20:32 06/01 2009
mi no know mi woulda stay far
biggaman121 said
20:33 06/01 2009
tuff one
-M- said
20:33 06/01 2009
if dis a man nuff a di man dem weh say she look nice a go vex dem did a pree a man mi a mek a guess keep it to my self n vote.