Bounty Killa First new Solo video in almost a decade... check it
Dezzy said
21:35 05/02 2009
di man nuh do a video in how much years and it better than a portion of vids ive seen......i saw one the other day where this dude was in a soldier suit and he was on a rooftop with his producer beside him lol which was lame by the way
but this one has a message behind it, and i like quality, i give it a 5/5
lol yuh think yuh smart
Honorebel said
21:44 05/02 2009
bum***bo video quality nice to ra**sss. Bounty to di world>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ICE_COLD said
21:46 05/02 2009
Mi nah lie mi love di song weh name THEY DON'T KNOW, neva hear no other dj pon di zone a play it still
Thug Lord said
23:58 05/02 2009
video mad and propa
Paiw said
08:56 05/03 2009
M M M A A D D D ! ! !
Talented said
09:01 05/03 2009
NICE
seanp said
09:09 05/03 2009
I agree with Gamepun. Mi did si deh video deh wid di h****re inna camouflage. Mi nuh know wah wah dat. Look liked em jus get up one day and seh dem aguh use dem phone mek a video. It nuh have nuh plot nuh nutten. Some low budget, non-sense f**kery.
ALLIANCEGULLYFIVE STAR-DIAMOND-GENERAL
MZ Sexual Eruption said
09:17 05/03 2009
Aidanger said
09:35 05/03 2009
Bad
09:38 05/03 2009
seanp wrote:
I agree with Gamepun. Mi did si deh video deh wid di h****re inna camouflage. Mi nuh know wah wah dat. Look liked em jus get up one day and seh dem aguh use dem phone mek a video. It nuh have nuh plot nuh nutten. Some low budget, non-sense f**kery.
ALLIANCEGULLYFIVE STAR-DIAMOND-GENERAL
lue-budget yuh mean, i guess its the recession
09:44 05/03 2009
GAMEPUN.........NUH BLAME RECESSION........COZ A BAAI LOW-BUDGET f*kRY DEM ARTIS DEH PUT OUT........DI MAN MEK A VIDEO WEH DAY WEH NUH HAVE NO CONCEPT........ALL U SEE IS A MAN A RUN UP N DUNG INNA WA SHOP...........DIS IS A REAL VID............ALLLIANCE FI LIFE
Zone Piru ( Art & Graphics Director ) said
11:32 05/03 2009
Grunggad wi seh big up the crime organiza Iyara
showsky said
11:42 05/03 2009
killa a d boss him av him bad ways but u always know where him stand
GAZA MI SEHHHHHHHH KUFF KAFF KWEFFFFFFFFF
Star bwoy said
11:44 05/03 2009
Dj Ricky Redz said
20:27 05/03 2009
BLESS
dj slr said
20:28 05/03 2009
da one deh goneeeeeeeeeeeeeeeeeeee a lead
Yoshi said
20:34 05/03 2009
killa a come back
Dj Method said
20:57 05/03 2009
dis maadddd blesss
21:00 05/03 2009
di man nuh do a video in how much years and it better than a portion of vids ive seen......i saw one the other day where this dude was in a soldier suit and he was on a rooftop with his producer beside him lol which was lame by the way
but this one has a message behind it, and i like quality, i give it a 5/5
lol yuh think yuh smart

EEH WHICH VIDEO DAT *coughgazacough*