@ the Designer War.... No Gradient to Quiva... Else she tek the Magic Eraser and Ban unuh...
Da MaGiC oNe said
00:47 05/02 2009
the fun cnt end in this place>>>i call a====>>>|[DUEL!!!]|
J-goose productions said
06:54 05/02 2009
Da MaGiC oNe wrote:
the fun cnt end in this place>>>i call a====>>>|[DUEL!!!]|
Mi call him out last night but him a chat bout him nuh have nuh time, DOE RUN!!!!!!!!!!!
, DOE RUN YUTE!!!!!!!!
06:58 05/02 2009
man say 200us fi a layout a joke thing aboi go look a work look cool still
J-goose productions said
07:04 05/02 2009
Him Run from di clash last year, ah runna-->> bout yuh have werk a do, sure yuh a mek money...it obvious seh me a mek currency yute, mi kule-->>Come out an tek dead yute!!!, long time, from mi enta di zone yuh a gwaan wid di feminine trac'n shit innuh yute, mi nuh innah dhat ah !!!, it look like yuh nuh memba who goose iz innuh-->>YUH FRAID YUTE??, -->>DOE RUN!!!!!!!!!!!
07:12 05/02 2009
ahhh boi unu ez man dis is not sumn unu need to be cussing bout
07:15 05/02 2009
real thing bb
ICE_COLD said
07:29 05/02 2009
It couldn't sort out likkle better i mean i know what it is for but it nuh grab my attention, it nuh scream out look at me, read me. I think it could be better, personally mi nuh think it madddddd!
K17 said
09:21 05/02 2009
smfh head at all this hype yall dont know wats goin on in this world of design or art i may not be gd but im heading there.....yall gonna talk and talk while my private jet flies over yall houses...YES PRIVATE JET ..u know y i have goals and dream and nuh cra nah draw me dung mi dun chat deso........alll j gooose a do a add more views to mi page so whoeva want mi service dem will get it .........
-- Edited by K17 on Saturday 2nd of May 2009 09:22:27 AM
J-goose productions said
12:29 05/02 2009
lol, nuh get emotional yute.
K17 said
12:46 05/02 2009
blesss
12:48 05/02 2009
LOL AT THE WANNA BE AMERICAN COMMENT LMAO
12:49 05/02 2009
brainz wrote:
@ the Designer War.... No Gradient to Quiva... Else she tek the Magic Eraser and Ban unuh...
da 1 deh bozzle
12:49 05/02 2009
ANYWAYS THIS LOOK MAD STILL
K17 said
13:24 05/02 2009
bless up
brainz said
14:06 05/02 2009
Ok... Me a go start war wid people to get more views to me post... Who shud i pik on?? J Goose? Aight.... Wah kina Clash unuh a ave?? J Goose VS K17?? U sure u wanna do that @ Goose...... U never hear bout KONG BIZNIZ???
J-goose productions said
14:09 05/02 2009
lol, Yo!, anyting ah anyting innuh Boss, lol-->.ah waah meka man kno seh, DOE RUN!!!!!!!!!!!!, lol, duh unnuh ting, lol-->>iz a plan ting?
K17 said
14:10 05/02 2009
brainz wrote:
Ok... Me a go start war wid people to get more views to me post... Who shud i pik on?? J Goose? Aight.... Wah kina Clash unuh a ave?? J Goose VS K17?? U sure u wanna do that @ Goose...... U never hear bout KONG BIZNIZ???
u only a add more view brainz
K17 said
14:10 05/02 2009
J-goose productions wrote:
lol, Yo!, anyting ah anyting innuh Boss, lol-->.ah waah meka man kno seh, DOE RUN!!!!!!!!!!!!, lol, duh unnuh ting, lol-->>iz a plan ting?
Mi call him out last night but him a chat bout him nuh have nuh time, DOE RUN!!!!!!!!!!!
-- Edited by K17 on Saturday 2nd of May 2009 09:22:27 AM
f*k outta here