Guyana_Bandit wrote:mek mi post fi di sake a posting..mi deh a farin so dis nah guh mek it fi mi..lol...lemme help you guys out a bit..lol
mek mi post fi di sake a posting..mi deh a farin so dis nah guh mek it fi mi..lol...lemme help you guys out a bit..lol
Justin *lo**z wrote:free credit ee dem ting deh a gwaan
free credit ee dem ting deh a gwaan
jus feeling a bit generous
Cuteface T wrote:yep i'm here.
yep i'm here.
Dowain wrote:Mi wa win, bless up zone
Mi wa win, bless up zone
jus gwaan post!
Vital wrote: Some kinda post, cool tho!!!
Some kinda post, cool tho!!!
Just be number fifty if you wanna prove if i'm for real or not!
DJ Mixalot wrote:Arite count mi in deh!!!!!
Arite count mi in deh!!!!!
bad-me wrote:hmm wonda if im gn get mi credit cuzz i might be far but mi use digicel too
hmm wonda if im gn get mi credit cuzz i might be far but mi use digicel too
If you are the fiftieth person then it's all yours!
Dowain wrote:How much leave now?
How much leave now?
This was the sixteenth Post!
kewani wrote:make sure me win ok :onany: u patrick
make sure me win ok :onany: u patrick
A you fi try and win, jus mek sure seh a you get the 50th post
BizKid7 wrote:Gwaan post and see who win
Gwaan post and see who win
Duein wrote: crediittt
crediittt
yuh alrite?
jus feeling a bit generous
Just be number fifty if you wanna prove if i'm for real or not!
If you are the fiftieth person then it's all yours!
This was the sixteenth Post!
A you fi try and win, jus mek sure seh a you get the 50th post