WTF? WHAT KINDA REAL MAN SAYS ''AWWW''? IT LOOK ROUGH IS NUH BECUASE A DIS SHE LOVE YUH YUTE.
-- Edited by -M- at 21:16, 2009-03-05
well if she never love the i i woulda never try such a stunt to make this, but she appreciate it make me feel better enuh, becuz mi know it nuh perfect
JamaicanQueen said
06:29 03/09 2009
she will luv dat
its pretty
00:40 03/11 2009
awwww id love it...
Jamecho said
15:46 03/11 2009
NICE SEX a dat mi SEH LOL!
Rimz876 said
19:28 03/11 2009
she mus love it worst if she kno seh u anuh PS pro di ladies love a tryin man
01:48 03/12 2009
it look nice
Dj DUK said
14:53 03/13 2009
KOOL
ICE_COLD said
14:55 03/13 2009
1- too many pics of you
few - font too hard fi read
Kingnuddy said
15:26 03/13 2009
djpatrick4life wrote:
1- too many pics of you few - font too hard fi read
a that..mi waah she see me when she look on it lol
well if she never love the i i woulda never try such a stunt to make this, but she appreciate it make me feel better enuh, becuz mi know it nuh perfect
a that..mi waah she see me when she look on it lol
thnx fi the comment still family