Da MaGiC oNe wrote:
Shem wrote:
Brukshut wrote:
J-goose productions wrote:
If glitch enters then its ah real massacre
a real thing J-Goose! a him and Andre mi fear. But mi haffi try sum'n
LOL UNO A SOME PUNKS
u understand shem>>>man all aguh beg man fi sit out competition out of fear
yute relax! jus put in ur banner and Bill! Andre a mi teacha! mi nuh have a problem if the man enter mi jus want a fair chance of winning. Glitch and Andre are known on the website for excellent work so if them even put in something wah nuh look gud some a unnu go jump up and vote fi dem based on previous designs.
Rimz876 said
00:54 01/16 2009
a sum madting ago gwaan
Da MaGiC oNe said
00:57 01/16 2009
Brukshut wrote:
Da MaGiC oNe wrote:
Shem wrote:
Brukshut wrote:
LOL UNO A SOME PUNKS
yute relax! jus put in ur banner and Bill! Andre a mi teacha! mi nuh have a problem if the man enter mi jus want a fair chance of winning. Glitch and Andre are known on the website for excellent work so if them even put in something wah nuh look gud some a unnu go jump up and vote fi dem based on previous designs.
oh suh u a seh if dem enter it naah guh fair??known to do excellent work yes or no u a talk fucry
Brukshut said
01:00 01/16 2009
pree everything wah mi seh yute.
Nickquane said
01:00 01/16 2009
D man dem a get heated
03:54 01/16 2009
The votings gonna be fair cah deh is gonna be a poll and i not gonna put the designers name.. jus list as banner 1 , banner 3 etc etc..
J-goose productions said
06:14 01/16 2009
Da MaGiC oNe wrote:
Brukshut wrote:
Da MaGiC oNe wrote:
Shem wrote:
Brukshut wrote:
LOL UNO A SOME PUNKS
oh suh u a seh if dem enter it naah guh fair??known to do excellent work yes or no u a talk fucry
suh wool on deh...U tink seh ah everyone deh pon di same designing level??Glitch probably do dhat as a profession, an wi jus ah do sit suh doe come try act like seh dem dem suposed to be feared, What U saying sounds pretty much gay my boi sound like someone with alot of "pride" U fi call ah circle ah circle an ah quare ah square suh if mi know seh mi nuh beta dan glitch mi ah seh mi hope him nuh enter
K17 said
06:32 01/16 2009
watch dem to nuh lol
brainz said
17:16 01/17 2009
GLITCH FOR COMPETITION!!! ME A PROTESS IF HIM ENTER>... YAH COUNT ME IN
17:19 01/17 2009
:lol listen di babies bawl
brainz said
17:20 01/17 2009
by the way... where shud we post them??? we shud PM them or post them here???
17:21 01/17 2009
PM dem to me and i will post them up wid di poll wen i have all entries by the dead line
yute relax! jus put in ur banner and Bill!
Andre a mi teacha! mi nuh have a problem if the man enter mi jus want a fair chance of winning. Glitch and Andre are known on the website for excellent work so if them even put in something wah nuh look gud some a unnu go jump up and vote fi dem based on previous designs.
watch dem to nuh lol