=====ZONE TELL HOW IT LOOK A LIL THING I DID FOR MY GF IT GOING TO DO OVER STILL=====
Spade said
01:07 01/02 2009
ONE TING DOE PAIN MI CAN HARDLY C THE WORDS,THAT NEED ADJUSTED AN ITS OK.
03:30 01/02 2009
Nice.. the colors mek my eye wata tho
-M- said
23:42 01/05 2009
hmmm 4real. mi wuda give mi woman some buddy fi a birthday. on a serious note doe it tek a real man fi do this. u was asking us bout di design or bout di poem? if a di poem it good man if she lef u after dis she nuh good lol.
23:44 01/05 2009
m a the poem me a talk
Klanz Man said
23:45 01/05 2009
cah gwann.......but mi cah see nothin!!!!!!
23:45 01/05 2009
d colours need to change
Architek9 said
23:46 01/05 2009
the text need to be seen better, maybe at a distance of 1 and size 1 shadow of a charcoal color. not seen too much, maybe a size 1 line stroke around the text, a purplish color
sting said
23:48 01/05 2009
yes yes yes mi ago teff it and give mi woman them lol
23:49 01/05 2009
Architek9 said
23:51 01/05 2009
teef
Architek9 said
23:52 01/05 2009
teef
Dj Up 2 D Time said
23:55 01/05 2009
BLEES NICE WORDS
trizzle360 said
01:36 01/06 2009
awww
Brukshut said
01:38 01/06 2009
this mad parri
Ryan said
01:39 01/06 2009
it looks really presentable but...jus one thing, the same prob everyone av....i av to strain ma eyes to read it....oh one more thing -- mi can thief it? lmao j/k it sell off still
01:40 01/06 2009
Ranade said
07:39 01/06 2009
you shoulda use a white text wid a pink outer glow instead of pink/white pan e text e background did ok, overall is a good job
23:09 02/09 2009
a nuh me do it omg man jus give the person the words