wat is runnin off mouth...that is not runnin off mout yute....u a blame DK fi wat ribbit said, DK only quuote & ask ribbit a question
Dj Far_Mah_Cist said
00:40 12/09 2008
ahh sah hmm.... smh
00:50 12/09 2008
Dj_Rubbut wrote:
Dat look like suhmaddy pon d zone man
me wah kno a whooooooooo??? tell me a which man, me wah kno a whoooo tell me a which man tell me a which man look like deh pum pum deh
Mafo said
00:58 12/09 2008
nuh nice
Rimz876 said
00:59 12/09 2008
lol damn
01:02 12/09 2008
dj pain wrote:
hmmmm stop go round the thing man gwan like every body nuh know who yah try say look suh .be str8888888888 forword man
pain me seh stop call up me name fi me no plz......me no fraid a no1 but God! since your so convinced that I know who it is, looks like you know who it is too, so why you no call name and stop call up my name....leave ***DK*** name outta your mouth please
wat is runnin off mouth...that is not runnin off mout yute....u a blame DK fi wat ribbit said, DK only quuote & ask ribbit a question
tell me a which man,
me wah kno a whoooo
tell me a which man
tell me a which man look like deh pum pum deh
pain me seh stop call up me name fi me no plz......me no fraid a no1 but God!
since your so convinced that I know who it is, looks like you know who it is too, so why you no call name and stop call up my name....leave ***DK*** name outta your mouth please
-- Edited by Da MaGiC oNe at 16:31, 2008-12-09