hisss teeeth wat the f**k is this a pure f**kery me a hear man just a auto beatmatch sum riddims is this off or a riddim off pure ra**s different me a hear this anuh mixing this a confusion there noooo sense in this mix!!!!! pure f**kery the ting wid the 3 riddims playin on time is just a program that can use 4 desk!!!1 nuttin f**king hard in that hisss teeth this fi bin and mi kno u ago reply yute go *u*k yuh madda before yuh reply this a f**kery mi not even a try hate yute this a f**kery!!!!! full stop
well it wudda betta yu di agree sey a pee mix like everybody yu jus a make dem look like ediat , erase dis an talk agen why yu always a tell mi suc mi mada mi or or my mada naa starve an a live inna board house a spanish town..be ezy
skendon said
00:07 12/07 2008
blackspyda wrote:
hisss teeeth wat the f**k is this a pure f**kery me a hear man just a auto beatmatch sum riddims is this off or a riddim off pure ra**s different me a hear this anuh mixing this a confusion there noooo sense in this mix!!!!! pure f**kery the ting wid the 3 riddims playin on time is just a program that can use 4 desk!!!1 nuttin f**king hard in that hisss teeth this fi bin and mi kno u ago reply yute go *u*k yuh madda before yuh reply this a f**kery mi not even a try hate yute this a f**kery!!!!! full stop
blackspyda wrote:
blackspyda said
00:07 12/07 2008
yute mi house bigger than yuh madda P**y
KLJ Sounds said
00:08 12/07 2008
STAINLESS wrote:
KLJ Sounds wrote:
pree mixxxxxxx some parts & its not trackor cuss trackor cant auto adjust bpm
ass, yu dont know how mi do it so yu a preemix, tek notes yute
LOL asss that didnt amaze me :D still u doing your thing i aint hating :D
-- Edited by KLJ Sounds at 00:09, 2008-12-07
00:09 12/07 2008
blackspyda wrote:
lmaooooooooooooooooooooooooo, wudda dat be consider normal??
skendon said
00:10 12/07 2008
caa comment. a nuh my type a music. tun it off afta di girl done boot up di system
00:11 12/07 2008
blackspyda wrote:
lmaooooooooooooooooooooooooo, wudda dat be consider normal??
blackspyda said
00:12 12/07 2008
mi say this a di worst f**king ting mi hear to ra**ss stainless stick to wat u do best *u*king out yuh stinking madda P**sy seeeeit yute f**k off if u say sumting else to me that means yuh f**k man mi nah look nuh man yute zoooon remember if this yute reply to me him f**k man enuh just watch and see if him nah go reply!!! why the f**k him did affi be the first man fi bring up asss inna the topic uhnuh nuh seee say this yute a b a t t y man!!!!!!!11
DJ_Enzo said
00:12 12/07 2008
this is now the house of parliament post
THE ZONERS VS STAIN
00:14 12/07 2008
00:15 12/07 2008
blackspyda wrote:
mi say this a di worst f**king ting mi hear to ra**ss stainless stick to wat u do best *u*king out yuh stinking madda P**sy seeeeit yute f**k off if u say sumting else to me that means yuh f**k man mi nah look nuh man yute zoooon remember if this yute reply to me him f**k man enuh just watch and see if him nah go reply!!! why the f**k him did affi be the first man fi bring up asss inna the topic uhnuh nuh seee say this yute a b a t t y man!!!!!!!11
I dont understand where such hostility coming from , if you spent as much time trying to get a job and feed yu mom she wudnt be sick
why yu come in here to trace mi off?.
Kraiggi "BaDRasTa" said
hmm. i said that already..... bout learn...lol... YO SELF PRAISE IZ NO RECOMMENDATION...U STIL A HOLE, WIT U SHIT FACE...SOMEBODY CAA BUY HIM A ROLL OF TISSUE ... GI HIM MEK HIM WIPE THE DO DO OFF HIM FACE... kmt..who win the thing bye the way...
Dj Stewie said
HAHAHAHHAHAHAH LOL
skendon said
00:17 12/07 2008
caa comment. a nuh my type a music. tun it off afta di girl done boot up di system
blackspyda said
00:17 12/07 2008
hisss teeeth yuh madda hungry jokes dem lame yute come offa the zone man and go dip up sum a yuh madda puissy wata drink!!!! loooooooooooool f**k offf lol lol yute i couldnt say this was preemix coz if this a ra**ssss premix i wouldnt want to hear when u mix live coz this a doggg shit to ra**s boi if mi did a mod same way mi ban and delete u off the zone just fi post this mix!!!!!!!!
00:18 12/07 2008
Kraiggi wrote:
hmm. i said that already..... bout learn...lol... YO SELF PRAISE IZ NO RECOMMENDATION...U STIL A HOLE, WIT U SHIT FACE...SOMEBODY CAA BUY HIM A ROLL OF TISSUE ... GI HIM MEK HIM WIPE THE DO DO OFF HIM FACE... kmt..who win the thing bye the way...
use the toilet papa wipe up yu man kino, yu bade him aredy how am i dodo face a mus primary school dis lmaooooooooooooo , mi caa bada, yu go fi yu black man an a trace mi off mi done still
Dj_Buba1 said
00:22 12/07 2008
how stain nuh reply yeet
CALOSS said
00:50 12/07 2008
all a unuh a just a set a haters , stainless yu know a wah chu yu start get good overnight dem nuh believe mek dem suc dem madda , dem mada a dead fi hungry an mi hear da bitch dej a bawl aready bout family an a hype pon zone give credit stupid bitches!
-- Edited by KLJ Sounds at 00:09, 2008-12-07
why yu come in here to trace mi off?.
-- Edited by ta at 08:08, 2008-12-07