fi real dawg kartel a mi artist from long time but
di way him a move, kartel look like him a one yuth that
will run left him from family dem and him prove it
with deva bratt mi nuh give vybz nuh rating fi that star...
jathugs said
20:12 11/08 2008
fi real spyda!!! but di gully a di boss!!! no jerky roun here!!!
calcetaz said
20:18 11/08 2008
which part a munga a fall...kmt...dem need fi stop d f**kery n jus mek d music so wi can listen no need fi d war
greedy said
20:18 11/08 2008
a wha kinda f**kery thread dis?
20:20 11/08 2008
BIN THIS FUC.KING POST NAH!!!!!
Thug Lord said
22:02 11/08 2008
lets jus see wat appens a sting
22:23 11/08 2008
me artiste caan stop be good!
WEAPONXSOUNDSYSTEM said
22:26 11/08 2008
everybody a war wid kartel so he tun lodge and flop. mi tell unno. unno nah lissen.
steppz said
22:27 11/08 2008
pssssh i love my freemason dj no matta wat lyrical overdose u get everytime thts y the haters head spinning an summa dem ah dead lyrical ovadose
22:41 11/08 2008
THIS YUTE IS A FOOL<<>> kartel & THA EMPIRE HAV THA PLAC PON LOCK >PPL CAN'T STOP TALK BOUT THA MAN SKILLS & HIS LYRIC DEM >
KARTEL IS ON A OTHER LEVEL YUTE :
AND WHA F U AR TALK BOUT MUNGA YUTE
>> DEVA DON'T WANT NOTHING WITH THA TEACHA
sting said
22:44 11/08 2008
u have a good pont yute (hope say DK no see this ........................him no fraid fi defend har father
22:46 11/08 2008
tawna wrote:
At one point in dancehall vybz kartel was one of the most feared dj's..but since recently everyone has started taking shots at the artiste. And if you think about it, all of his rivals that he is now "clashing" with was once his friend, artistes like MAVADO, DEVA BRATT, BLING DAWG & WAYNE MARSHALL[the three were in a group called Tristate, bling dawg, kartel and marshall]. It looks like everyone is turing on the dj and this might have a negative effect on his career. shall i remind you of MUNGA HONOUREBEL who was shining in the music industry and now he is a falling star, all because of the clashing and the fighting..People have already started loosing ratings for the artiste because of his consistent blasphemy. MAVADO has declared war and the battlefield is Sting 2k8. Who will win? and Will Kartel's career end in the coming months??
chadutd said
22:48 11/08 2008
u have a point still
22:49 11/08 2008
Good Over Evil me say................
grezzy1 said
22:51 11/08 2008
bless bless YUH MAD HOW YUH FI SEH DAT D MAN CAN LIVE OFFA HIM CONDOM DEM bless bless
kingj954718876 said
22:51 11/08 2008
munga, bling, vado, marshall & deva cuda do 10 songs 2gethor and him still wuda "kill dem all & done"!!! lol
Pimping said
22:52 11/08 2008
RUBBISH! KArtel caa dead. D ppl dem weh him lef a dead out. Bling Dawg, Marshall, etc. Deva a me artiste still but him go rape thats why.
KARTEL IS ON A OTHER LEVEL YUTE :
AND WHA F
marshall>> workers 4 tha cops
>
so kartel 2 tha world