what is this about?! how u come in here and post pics of ur girl?
a who seh dem a shotta and dem watch dem woman, weh we call dem bwoy deh...?
Richy Rich said
14:25 11/05 2008
since u no believe mi chek her out on
http://www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=76005425
Richy Rich said
14:27 11/05 2008
my yute mi would'nt a watch mi woman and a post him pic mi would a be mad
14:32 11/05 2008
yeh we believe yuh....
brainz said
14:32 11/05 2008
+0p$h0++@ wrote:
what is this about?! how u come in here and post pics of ur girl?
do u know the purpose of this section...
Spade said
14:34 11/05 2008
HISSTEETH SUH WAT U TRYING TO TELL US
+0p$h0++@ said
14:38 11/05 2008
@ brainz: ye sure if this is bout art and fashion...
+0p$h0++@ said
15:09 11/05 2008
@ brainz: ye sure if this is bout art and fashion...
brainz said
15:13 11/05 2008
For displaying graphic work... tru becuz the man use that title u a say them things deh... Look how much designs in here wid woman on it..? U nuh know if a them girl or not... For example THIS!!!
Richy Rich said
17:15 11/05 2008
yow brainz a so them boy they stay them a yute fighta
JamaicanQueen said
17:16 11/05 2008
unnu low the man and him girl , she is cute
alligcold said
17:16 11/05 2008
zeet
ta said
17:17 11/05 2008
she is cute
mizz_backas said
17:18 11/05 2008
YE SHES CUTE, SHE MAY LONG YOUNG DONT MEAN SHES 12, IM 20 AND LOOK ABOUT 12 LOL
Richy Rich said
17:21 11/05 2008
jamaicanqueen,mizz_backas, ta,alligcold thanks to u all
Glitch said
17:54 11/05 2008
lol 21
Rimz876 said
17:56 11/05 2008
look gud yes
Garrick said
17:58 11/05 2008
yout...you ah pedophile or something...she look like she is 12
18:01 11/05 2008
babyboo=daughter , unuh so fool, protect yu family mi link.