ppll unuh pree dis deh -->>||Magic Images|| B4 & AFTA
ANDREDESIGNZ said
22:10 10/24 2008
Da MaGiC oNe wrote:
Andre if u nuh see weh mi do well u need help
KING ACT AND SOUND MORE INTELLIGENT PUT A B4 AND AFTER SO PPLE CAN SEE WAT U HAVE DONE..... IF PPLE NUH WANT TO SEE I NUH CARE..... BUT I WANT TO SEE A B4 AND AFTER TO SEE THE SKILLZ
rooben said
22:25 10/24 2008
di pic look decent, but wat exactly did u do to it? maybe a before and after would be great.
rooben said
22:30 10/24 2008
Andre DesignZ wrote:
Da MaGiC oNe wrote:
Andre if u nuh see weh mi do well u need help
KING ACT AND SOUND MORE INTELLIGENT PUT A B4 AND AFTER SO PPLE CAN SEE WAT U HAVE DONE..... IF PPLE NUH WANT TO SEE I NUH CARE..... BUT I WANT TO SEE A B4 AND AFTER TO SEE THE SKILLZ
fi real a dat mi seh to
sting said
23:04 10/24 2008
this look like game cover
minksta said
23:05 10/24 2008
not my kinda thing, but nice
Da MaGiC oNe said
23:43 10/24 2008
kk
Ryan_g23 said
23:45 10/24 2008
mad still
Da MaGiC oNe said
23:46 10/24 2008
there a b4 and after
ANDREDESIGNZ said
23:49 10/24 2008
NOW THATS WAT AM TALKING ABOUT WELL MAD MI YUTE
Da MaGiC oNe said
23:49 10/24 2008
aah
rooben said
23:58 10/24 2008
decent magic. it was so good that i thought their was no manipulation done