as mi a say its how him use it...and him better can use it darn well too...
krazy star said
01:54 09/05 2008
yo due 2 how if a big hood r small hood it uh matter,di man afi just kno how fi mek gal bawl,u zimi,
although mi well strap still =]
badbassy said
07:06 02/19 2009
its all about the motion n the ocean
07:23 02/19 2009
Gangsta Natz wrote:
well size has something to do wit it as well as technique. cause some men that has a big dick cant use it
for me personally dont want anything below a 7 or above a 9.. the 2 small naw guh work and the 2big naw guh work,,,, plus a man fi know seh a nuh just stabbing alone do it,.... wine it in to nuh.. unnuh just a stab a guh weh suh..
technique is displayed well wit a guy that has a nice size..
suh between a 7-9 and yuh have technique yuh good to go where as i'm concerned.
speak yo minds yes...lol
Talented said
13:20 02/19 2009
i would say it's the way he uses it, seriously..
shottahill said
13:22 02/19 2009
scuppo said
13:22 02/19 2009
Gangsta Natz wrote:
well size has something to do wit it as well as technique. cause some men that has a big dick cant use it
for me personally dont want anything below a 7 or above a 9.. the 2 small naw guh work and the 2big naw guh work,,,, plus a man fi know seh a nuh just stabbing alone do it,.... wine it in to nuh.. unnuh just a stab a guh weh suh..
c**ky terrorist natz
cheeks said
18:39 02/19 2009
YES ..size matters.... length is optional but gerth is mandatory
patty said
19:01 02/19 2009
hmmmmmmmm.......interesting.....lol
19:33 02/19 2009
Gangsta Natz wrote:
u sound hard fi please...trust me.....
simplesoundz said
19:38 02/19 2009
hahah natz.... lol yuh mad... buh me outa dis wid me 1/2 loooooooooooooooooool
20:57 02/19 2009
simplesoundz wrote:
hahah natz.... lol yuh mad... buh me outa dis wid me 1/2 loooooooooooooooooool
YO FIX UP THAT SENTENCE! YOUR NOT SOUNDING VERY INTELLIGENT.
21:03 02/19 2009
scuppo wrote:
Gangsta Natz wrote:
c**ky terrorist natz
shottafiyah said
09:42 02/20 2009
what about it????
quality not quantity
dus said
22:49 02/21 2009
wible and wable ina the middle
me get the daggering cerfiticate and a go fi me daggering degree now
ladies can u wine......
well ladies me a gwan learn from unuh
The_assassin said
20:30 08/30 2009
Naz say she want a man wine it in come check mi nuh LOL
YO FIX UP THAT SENTENCE! YOUR NOT SOUNDING VERY INTELLIGENT.
me get the daggering cerfiticate and a go fi me daggering degree now
ladies can u wine......
well ladies me a gwan learn from unuh