OK ME NO HATE PON DE FORUMS TO EACH THEIR OWN BUT ME NO LIKE PETS A ra**SS LOL DOG CAT RAT BAT TIC OT FLY ME NO LIKE DEM AT ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DEM SHIT UP EVERYWHERE N DEM SMELL BAD N SHED AND MEK PPL CLOTHES LOOK NASTY WITH Hair .....................ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
but me glad uno live uno pets still some one has to love dem
14:02 07/22 2008
lmao @ this post
leelee3541 said
14:03 07/22 2008
i feel u lol
jepomaxxx said
01:45 07/26 2008
sting maybe u need a pet
05:34 07/28 2008
Sting u need a hug..
sting said
08:26 07/28 2008
Dj_Rubbut wrote:
Sting u need a hug..
mi will tek the hug (but a pum pum mi waan still)
sting said
08:27 07/28 2008
CALOSS wrote:
Wyzco wrote:
i think this is the unnecessary...
IT' not only uneccessary, its incredibly stupid!! and out of place.Which other reggae forum (since all you ppl do is compare yourself with reggae forums) have a blasted "PETs" we gone to de dogs (literally!!)
a dat mi dida say too eno but mi say something and them waan fight mi off
MasSicker said
08:57 07/28 2008
CALOSS wrote:
Wyzco wrote:
IT' not only uneccessary, its incredibly stupid!! and out of place.Which other reggae forum (since all you ppl do is compare yourself with reggae forums) have a blasted "PETs" we gone to de dogs (literally!!)
I agree. Ah music man ah pree.
How di animal ting drop in? I understand nuff people in love wid dem dog or whatever but I'm not sure if this is the place...
CALOSS said
08:54 07/30 2008
MasSicker wrote:
CALOSS wrote:
Wyzco wrote:
How di animal ting drop in? I understand nuff people in love wid dem dog or whatever but I'm not sure if this is the place...
mi will tek the hug (but a pum pum mi waan still) lol
a dat mi dida say too eno
but mi say something and them waan fight mi off
lol dat mi a sey,