WHO HAVE ISSUES WITH ME CAN POST IT HERE ( STAINLESS )
BuFfY said
19:57 07/13 2008
tell u seh mi uncle out a order like mi old toilet....hush yar .....him neva mean no harm
ladyvane18 wrote:
i dont like u cus u said i wear weave
ladyvane18 said
20:00 07/13 2008
@like old toilet u see how people describe u stain,i told u i dont like u yesterday anyway so we're cool
20:02 07/13 2008
yung Cherry..
CALOSS said
20:02 07/13 2008
STAINLESS wrote:
titus wrote:
Yes I have a subsription illustrated issue with you stainless......stop dissing the newbies
yute u ca read yu a man, which newbie mi diss?...mi diss you cuz yu a tief ppl post from jahkno an post it here, you a di worse kinda to have on a forum.guwey!!
no apology!!
20:03 07/13 2008
BABY wrote:
WAIT DEH 1 MORE MIX UP STAIN WHO YU BAN FI KISS WHICH GIRL?????????????/
di boi a kis affa CP an mi tell him stop it
Crackaz2006 said
20:04 07/13 2008
a argument day pon mediazone do unnuh thing me deh pon god side ya now
ChekS said
20:07 07/13 2008
kmt... mi a gwaan chill out mi aguh ceck back lata
Dane said
20:08 07/13 2008
STAINLESS wrote:
BABY wrote:
WAIT DEH 1 MORE MIX UP STAIN WHO YU BAN FI KISS WHICH GIRL?????????????/
20:11 07/13 2008
Jamdon_1 wrote:
STAINLESS wrote:
How "yung Cherry" fi sey mi diss ooman an nuh woman naa come up sey mi diss dem?? likkle tranny
Mi nuh cater fi nuh male who mi diss, but females state yu grouse
yuh ban mi fi kiss a woman....who yuh did wah mi kiss? Man?? HELL No
aww, him did ban you? lmaooooooooooooooooooooo.hush yah
20:11 07/13 2008
STAINLESS wrote:
titus wrote:
Yes I have a subsription illustrated issue with you stainless......stop dissing the newbies
yute u ca read yu a man, which newbie mi diss?...mi diss you cuz yu a tief ppl post from jahkno an post it here, you a di worse kinda to have on a forum.guwey!!
Wtf...i was only kiddin...Iam no thief get ur facts st8....I didnt even know about jahkno until now, I contribute in almost all forums I i dont give a fuc*k you r any1 have 2 say about me I have full respect for you and every1 here. I was just pointing out what ppl were saying behind ur back
20:12 07/13 2008
stain him nuh kno seh him musnt run eeeennn ..................dem neva warn him him mek
20:13 07/13 2008
titus wrote:
STAINLESS wrote:
titus wrote:
Wtf...i was only kiddin...Iam no thief get ur facts st8....I didnt even know about jahkno until now, I contribute in almost all forums I i dont give a fuc*k you r any1 have 2 say about me I have full respect for you and every1 here. I was just pointing out what ppl were saying behind ur back
well a you a bring it to me so , yu get burnt!!....but mi rate yu otherwise, just stoip tief ppl post !!
20:13 07/13 2008
BABY wrote:
stain him nuh kno seh him musnt run eeeennn ..................dem neva warn him him mek
nuh know a wah tek him
ladyvane18 said
20:16 07/13 2008
here comes the entertainment
BuFfY said
20:16 07/13 2008
un**lteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee u a kill mi....u muss tap theif "OK" titus????....i used it
BuFfY said
20:17 07/13 2008
Krazily Insane said
20:18 07/13 2008
dutty stain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ChekS said
20:21 07/13 2008
wtf
20:22 07/13 2008
Fu*k this ...I never stole anything in my entire life....stop this rumor, I stop this kinda posts plz, it hurts me to hear these kinda comments...lets just come 2gether and talk to 1 another like grown adults plzzzzzz!!!
aww, him did ban you? lmaooooooooooooooooooooo.hush yah
well a you a bring it to me so , yu get burnt!!....but mi rate yu otherwise, just stoip tief ppl post !!