shamar said
11:16 07/11 2008
suh hear seh she deh pon sex tape
Chabee said
11:17 07/11 2008
she is a host for E-Strip a music show
Dj.Delvito said
11:17 07/11 2008
all famous ppl tun rawtid porn star...if dem neva find sumn fe post bout candice sumn wrong
AJ said
11:18 07/11 2008
Chabee said
11:18 07/11 2008
any video deh r a jus pic
Dj Moet said
11:20 07/11 2008
look like dem a falla milk hawddddddddddddddddd
xxtralive said
11:20 07/11 2008
dem breast firm an nice , but the mark on her skin is a turn off, sexie gal like dat with skin indentation mi r*ss.. everytime me haffi suck dem titie i have to look pon da skin burn eeewww
12:23 07/11 2008
maaad
JamaicanQueen said
12:25 07/11 2008
everybody wa tun starlol:
12:28 07/11 2008
a who a distribute them things here....
Dj Wong said
12:30 07/11 2008
damn man shi looks ight
ROCKYJ said
12:37 07/11 2008
Mi no tink my girl coulda do mi no ting so mi a go you har so
Kaos said
12:56 07/11 2008
Dj Kaos To di World
Come on........Where is the rest .... I know there must be more
brainz said
13:02 07/11 2008
Jah Know star it spread fast eee rasta?!!! a since mawning me receive it in me email...
madjm123 said
14:06 07/11 2008
me would a f.uck her
Riot_Tresanne said
14:18 07/11 2008
kmt yow this lame out of a 10 she get a nice 4 to ra**!!
henrical said
14:20 07/11 2008
CVM TV GONE TO THE GUTTERS...NO BADI NAH GO WATCH IT AGEN,FIRST MILK THEN HER.
To di World
Come on........Where is the rest ....
I know there must be more