not to dark not to bright jus rite but in the end dont really matter
DekaNo said
14:00 05/15 2008
stright dark mi like
princekris said
14:01 05/15 2008
anyone which will get her in di mood. lite fi di extra horny girls and dim for di ones who like it sensual
CREAM said
14:03 05/15 2008
Well mostly in d Dark, but if im waisted...in d dark cause i dont want to remember her face when i wake up
kinkz said
14:30 05/15 2008
hm both
zemar said
14:39 05/15 2008
look like nuff a unnu love di light
14:44 05/15 2008
it nuh matta..mi kno weh mi a go n nah miss so mi criss.
from pums a get beaten all is good
outandbadint said
14:46 05/15 2008
i rather the light cause i liek to see faces
Clarksman said
07:45 05/16 2008
LIGHT!
allyg said
08:09 05/17 2008
it dont matter which 1...we naw stop fi turn di lights on or off!!!!
08:12 05/17 2008
bwoy it nuh matta me enuh...if di room dark or light, by sunlight, moonshine...hmmm but i prefer the dark..or candlelight...i like candle light =)...but anyting a anyting still
steppz said
08:23 05/17 2008
CAN U POST SUM VIRGIN TOPICS PLSE AN THANKS OR ELSE IMA PROTEST
Chabee said
09:48 05/17 2008
place fi bright
Demitri said
14:47 05/17 2008
darkness
Rozez said
14:52 05/17 2008
Scoota wrote:
inna di evenin time mi say wen it no too bright or too dark
i agree,,,,My nature call at all different times of the day,,,so it nuh matta to me...From wah day a pure DAYLIGHT or LIHGT TURN on ting a gwannn....
14:54 05/17 2008
Any One!!!!!!!!!!!!!!!!
Tommy Didads said
14:57 05/17 2008
If shi ogly weh yuh duh... Yuh just bag dat face. Scandal Bag mi seh. But more time mi cyaant budda fi git up goh turn off light. So seeeet deh
i agree,,,,My nature call at all different times of the day,,,so it nuh matta to me...From wah day a pure DAYLIGHT or LIHGT TURN on ting a gwannn....