HAve you ever made a woman squirt??? MEN ONLY!!!!!!
19:55 05/14 2008
oh ye dis is 4 d men lol lol lol my exit..........(hubby weh u deh, dont answer) dwllllllllllllllll
Garrick said
19:56 05/14 2008
one time...not all women can though
outandbadint said
19:59 05/14 2008
damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn thats deep in here
Tommy Didads said
20:02 05/14 2008
I av 2 agree wid Stainful. I dnt believe all women can squirt. I have once n neva since. Its bn nuff creamy doe but not suirt : (
biggaman121 said
20:03 05/14 2008
THAT IS A WORK IN PROGRESS STILL WORKING TO THAT LEVEL
reemix_1st said
20:08 05/14 2008
dem seh all woman can squirt still...dem jus seh most a dem hol it back cuz it feel like is piss lol
so if i girl can trust her self to let it go...most a dem going be able to squirt...an it easier to deh if u fingering her....cuz u can stimilate di G-spot betta wit u finga
21:41 05/14 2008
neva reach dem heights deh yet
Gangsta Natz said
01:15 05/15 2008
mr remix you a expert man
JP said
01:22 05/15 2008
cocky haffi long till it curve, then gi ar a backshot, alot a times i can't count
wikaman said
01:27 05/15 2008
tru ting op a talk. and an article in wiki whe a seh a man prove seh anuh every woman have a g-spot. anuh every woman can squirt fi real. mi nuh buk none still
02:10 05/15 2008
reemix_1st wrote:
dem seh all woman can squirt still...dem jus seh most a dem hol it back cuz it feel like is piss lol
so if i girl can trust her self to let it go...most a dem going be able to squirt...an it easier to deh if u fingering her....cuz u can stimilate di G-spot betta wit u finga
mi will be honest... mi squirt a few times and damm that hurts... mek mi feel like mi belly get stamp on so mi nuh like it.... yea mi did think mi piss mi skin first time it happened
nuh cocky can stimulate better mi seh
zemar said
02:15 05/15 2008
as u a chat bout piss mr reemix u know seh wah youth did a tell mi bout wag story like dat seh him did a finger him right n dem him a rushing a wata a cum outta did gal suh him feel nice seh a him mek di girl squirt suh after awhile him hear di gak seh sorry suh him seh babes wah u seh sorry fah di gak seh him jus done piss him seh him gi di gal some ratid boxxxx lol a laugh suh till a weak
kalongi said
02:16 05/15 2008
women squirt??
Gangsta Natz said
02:18 05/15 2008
@ zemar story
Gangsta Natz said
02:19 05/15 2008
b*m*oclatt kalongi a which world you live in?
Gangsta Natz said
02:20 05/15 2008
honestly i have squirted b4 and it feels so good. OMG damn. sugar lips mi nuh unda stand how you got that feeling. but every woman different
zemar said
02:21 05/15 2008
a dat mi did a wanda 2
02:24 05/15 2008
reemix_1st wrote:
mi will be honest... mi squirt a few times and damm that hurts... mek mi feel like mi belly get stamp on so mi nuh like it.... yea mi did think mi piss mi skin first time it happened
nuh cocky can stimulate better mi seh