If you know what life is worth.....you would look for yours on earth!!!!!!
STUWY77 said
15:40 05/09 2008
sort out unu life and it shouldn't matter when the end of the world come
09:15 05/10 2008
the world a come to an end wen d big man seh it a go done..but now its jus goin thru a phase.
its jus a cleansing purpose in my view..the weak a go get brushed aside
09:16 05/10 2008
NO
the doc said
21:08 05/11 2008
yo ask di white folks in america, dem seh if barrack get in dem yes...LOL
Junior_J1 said
21:09 05/11 2008
yepp
Shockwave Ent said
21:10 05/11 2008
it look sticky
outandbadint said
21:21 05/11 2008
it seem so
02:23 05/13 2008
blah blah blah.. Ppl have been sayin this 4 centuries.. We can only guess.
balkie said
02:25 05/13 2008
yeh man me can see it
balkie said
02:29 05/13 2008
yeh man me can see it
zemar said
01:21 05/14 2008
anything fi happen jus happen n done
khemist said
01:44 05/14 2008
yo life is a cycle and human live thru da cycle deh from creation a adam and eve in a ethiopia till now and the world nuh end from then so y it ago end now when heaven deh pon earth? anuh everything fi tek literal......if u disbelieve tek in all dem f**kry deh weh dem seh bout beast and dem ting deh eagle and bear and leopard, them ting a reflect dem masonry ppl deh and illuminati guys in a di world like george bush and tony blair and the bitch queen elizabeth. So a jus we fi sight real things and stop seh only God kno cah dem talk deh limit u self as black ppl u zimmi.
kurt said
01:47 05/14 2008
ahh bwoy from dem seh god a come 2000 mi turn mi mind gainst them tings yah enno mi jus a live
blackspyda said
01:47 05/14 2008
hmmm mi not even know wat to say bout this
Gangsta Natz said
01:49 05/14 2008
the signs of the times are nearer everyday. the end is near of course. but its all scary
Scoota said
13:51 05/14 2008
it na cum by time mi fi dead so mi na woory bout dat
yo life is a cycle and human live thru da cycle deh from creation a adam and eve in a ethiopia till now and the world nuh end from then so y it ago end now when heaven deh pon earth? anuh everything fi tek literal......if u disbelieve tek in all dem f**kry deh weh dem seh bout beast and dem ting deh eagle and bear and leopard, them ting a reflect dem masonry ppl deh and illuminati guys in a di world like george bush and tony blair and the bitch queen elizabeth. So a jus we fi sight real things and stop seh only God kno cah dem talk deh limit u self as black ppl u zimmi.