hmm... interesting comments... i think bi is along the same lengths as gay cause they're doing something same way to the same specie, no excuse. Nonetheless, i havent caught anybody in the act as yet, and some people have wild imaginations while otehrs are secretive, so for now i will say i dont know
bonnyb said
19:46 04/29 2008
battyboyz their need to stay far from we ....cuz we no inna dat .....p*u**yy a where mi buddy go
Dj.Delvito said
12:09 05/01 2008
NOPEEEEEEE FYAAHHH FEE DEM
kurt said
13:07 05/01 2008
dat cant gwaan ina my family, no battybwoy *lo** nuh inna wi
13:16 05/01 2008
non a dat nuh inna mi family..we nuh play dem game deh
13:23 05/01 2008
I DONT HAVE NO FAMILY SO THAT NOT POSSIBLE
AND A BEAR GALLIS FREN MI HAVE...
11% SAY YES TO ra**S....lol
the doc said
18:39 05/01 2008
no sah..
23:18 05/01 2008
lol ye mi kno ppl who r
shardo said
23:19 05/01 2008
NOPE
reemix_1st said
23:42 05/01 2008
i dont kno of NO battiman and dnt want to meet none
bt i kno NUFF girl weh bi....me last girl did bi...and me agree wit shem...dat jus open to a whole new world a possibilitys =D