NEW High Skool Sex Tape (Kingston technical) This almost Looks Like Rape To Me Wat U Think??
christchung said
13:50 04/23 2008
wow....it look like u just born....everybody know that canman
14:02 04/23 2008
It looks like force...she shoulda bite it and run...
K17 said
14:04 04/23 2008
lol @ stain lol
viper_3kj said
14:25 04/23 2008
That a rape
K17 said
14:26 04/23 2008
hmmmmmmmmmmmm
Dee Dre said
14:31 04/23 2008
these youths now a days are evil mi nuh respect that non-tall
scuppo said
14:31 04/23 2008
dem rape di f**king girl
AndrewR said
14:34 04/23 2008
rape that
djmercenary said
14:35 04/23 2008
On a very serious note if the persons in this video are under 18 this would and is considered child porn. I would suggest removing this video right away for legal reasons.
DJ O.P. said
14:35 04/23 2008
mi not even a go watch.....why is this video here?
zaparu said
14:36 04/23 2008
me cyah si di vid
AndrewR said
14:41 04/23 2008
rape that
blackspyda said
16:04 04/23 2008
hmm dem skool yah me a tell yuh
16:07 04/23 2008
mi caan watch dis yet mi mother rite close 2 me
kalongi said
16:16 04/23 2008
stupid kids
at least go to ur parents bed
fyahhype said
16:21 04/23 2008
that was rape....you seet seh she deh push push back and try fi dem move...
mi nuh respect that non-tall