lol mi naw war...it jus the way u say it mi yute mi nuh have time fi nuh lil pickney thing cuz u say p4l mean p*u**yy 4 life so mi jus a post that fi boy i yute u tek thing serious now mi see how war always start man this zone yah lol
shami said
20:08 04/17 2008
loll how dis happen hmm
Crackaz2006 said
LOL LOL LOL ra**SCLAAAT DE MAN DEM ALL A DISS EACH OTHER INNA DESIGNS, UNNUH BEHAVE YAH MAN, UNNUH A GWN LIKE UNNUH WANT TUN MEDIAZONE INA WAR ZONE LOL
sting said
yo a wah gwan yo di zone bun out them things yah
o man ez nuh
20:09 04/17 2008
wtf...please throw this shit in the fuccin garbage please....
Oh and side note...Glitch...i am in LOVE with your designs
energydre said
20:10 04/17 2008
lol all this shit start ova f**kry star jah kno star
20:11 04/17 2008
um you're the one that made the post...suh is YOU start the fuccery...
20:12 04/17 2008
point blank mi nuh ave nuh prob wid yuh. yuh design sick so jus sit back and drink some rum
wat the hell? shem made an innocent comment, so why all this? I didnt see it as any diss cause i thought it was an anti-gay thing were he was saying u guys are promoting uum... vagina for life and not bottom (if u get what i'm saying)
energydre said
lol yes well im being the bigger man and say yoo sorri 4 desrecting u yah mi yute jus the way u say the p4l thing so jus put the one side yahh
KrisMichael said
a wa dis for you a tretin di man. dat caaaa gwan.calm youself yute
Dj Moet said
20:14 04/17 2008
YUTE IF A MAN CRITIZE YOU WORK YOU CANTT DISS HIM FI DAT CUSE A FI HIM OPNION AS A DESIGNER YOU HAVE NUFF FI LEARN UTE
alrite....
POST CLOSED
WTF...how you being the bigger man and yu start a post dissin the man and he just made an innocent comment...
Tell yu bout immature people enuh bout bigger man