B00MB0CL@@@@@T mi girl get a r@@$$ Drop nearly lik har head.
the next yute weh mek the girl mek a high Jump inna him hood mi nuh tink a man dat!!!
well we can sure say that music makes u feel no Pain! we will soon have to put it on the counter as a painkiller.
najah said
17:46 04/16 2008
this sick........but d gal dem seem loose
Dee Dre said
14:02 04/24 2008
a country this?
AndrewR said
14:14 04/24 2008
lawd theses gal slack eeeee
K17 said
14:16 04/24 2008
14:22 04/24 2008
mad lol
baby kim said
14:22 04/24 2008
let f**k be free
K17 said
14:23 04/24 2008
in deh in deh lolololol
Pr0n said
14:31 04/24 2008
dainty_kay wrote:
ppoor souls....not funny!!!! degrading!!!
are you telling me you wouldn't want to get it in the tree, or the speaker box, or the concrete bricks, or the wheel barrow, or the hand trolley?
DJ O.P. said
14:34 04/24 2008
kmt...dem gal ya nasty....yu kno seh dem start post dem clips ya pon sites like mediatakeout.com and a diss caribbean people seh we nasty an dis an dat..unnuh mind weh unnu a promote eno
19:55 04/24 2008
WTF Wow a so it set now? A nu dance this, is like a gimmick ting
dappa75wifie said
19:57 04/24 2008
wtf???????? look like class in woman gone
19:57 04/24 2008
craaazy
dappa75wifie said
19:58 04/24 2008
op i agreeeeeeeeee with u me cant believe woman a gwan so careless n slack