WHO DO YOU THINK IS THE BEST STRIKER IN THE WORLD?
vote(s)
steppa said
22:18 03/30 2008
torres
KrisMichael said
22:21 03/30 2008
gerrard,cronaldo and ronaldinho are all mid fielder ppl.th14 is the best.HENRY TO THE UNIVERSE
22:25 03/30 2008
HENRY!!!!
shamz006 said
23:58 03/30 2008
me nah tell nuh lie still, me is a manchester fan fi life but me woulda say prob torres and rudd van. dem man deh a real finisher
2bashy said
14:40 03/31 2008
gerrard, ronaldino & ronaldo are not strikers!!!!!!!!!
honey21 said
14:47 03/31 2008
3star
14:49 03/31 2008
3star?????
baby kim said
14:56 03/31 2008
i think that would be my lucky star
16:04 03/31 2008
Di matchstick
outandbadint said
19:05 05/06 2008
rooney
Chabee said
19:06 05/06 2008
Torres
SLICE BREAD said
19:07 05/06 2008
me seh the great LIONEL MESSI
DJ Absolute said
19:11 05/06 2008
if yuh ago seh who a the best right now it must be on form! so i would have to say Torres and slightly behind adebayor.... gerard is not a striker yute and eto'o nah perform and ronaldinho worst i dont even think etoo score 8 goals this year yet....
Junior_J1 said
19:12 05/06 2008
henry
Junior_J1 said
19:13 05/06 2008
fi real
djshadow said
01:28 05/07 2008
rooney
15:03 05/07 2008
currently torres n ade a d man dem still