Real ting killa a talk and the man not even a bias out the ting cuz him even mention kartel to...but a jus so the ting set eno ....ppl always ago fight the younger and more deserving artist dem
Casino said
02:01 03/09 2008
@linko, i never say nuttin bout who deserve it an who nuh deserve it inno, i jus say the post mortem ting mi nuh inna it, unless dem wah revoke di awards ceremony, or bruk inna d kings palace an tief it. dat dun gaane, focus pon 08, an killa fi go focus pon fi him career to as a matter of blud claat fact, movado a do him ting same way an a produce him hits, likewise d king. an anoda ting, i no too inna dem fish statement deh wa u did a bring of u zimmi
-- Edited by Casino at 03:10, 2008-03-09
jr1 said
03:20 03/09 2008
me agree wit di killa
madjm123 said
05:12 03/09 2008
the dj business f-up trust me
K17 said
06:00 03/09 2008
a true di killa a talk
PRESIDENT said
12:10 03/09 2008
BUSY R MOVADO..DID FEH WIN
Dj Moet said
12:19 03/09 2008
AND DIS JUST RPOVE SEY FISHINE A REAL B/ATTY BWOY CUSE HIM FREN DEM INNA HIGH PLACE A MECK HIM STAY PAN TOP HOW DI RAWSE MAN GET DJ A DI YEAR WID 1 HIT SONG EVEN BUGLE HAVE MORE HIT SONG DAN DI MAN FI LAST YEAR AND DI MAN GET DJ A DI YEAR OVA MAVADO WEY HAVE ROUN 10 OR MORE HITS
dj stupendos said
12:43 03/09 2008
dj a di year no but gal clown a di decade him fi get every award grammy oscar tony actor boy doctor bird mba phd llb bsc him deserve dem.
minksta said
12:53 03/09 2008
lol @ casino and dj stupendos.....i have no comment.
ghetto_youth said
12:57 03/09 2008
Yow All Mi A Say BOUNTY FI GUH SUCK HIM MADDAH...................................... If Him Did Work Fi An Award Him Woulda Get One, Whe The f**k HIm A Bad Mind Beenie FA? I Are Not A Beenie Fan But When It Comes To f**kry In The Music Business I Are Got To Speak Out About It!
-- Edited by Casino at 03:10, 2008-03-09