miggs where u work..both a we blessed fi we wuk wid computa
16:08 02/10 2008
lol dappa
dappa75wifie said
16:11 02/10 2008
LOL @ LINKO MY JOB WAS CHALLENGING SO DAT WHY ME CAN STAY HOME NOW N RETIRE N RELAXXX BUT DEM JOB WHEN U SPEND UR TIME ON HERE OR ONLINE IN GEN A TELL ME SEH U NO HAVE ENOUGH CHALLENGE IN UR WORK SO GET A BETTA JOB DO DE PPL DEM WORK LOLOL
DJ Miggs said
16:12 02/10 2008
UV me no work me go school
16:13 02/10 2008
lol unnu a rob unnu employers..............unu deh pan liine wile unu shud n wrking...........life is too short to be wasting time
UV RAYS said
16:31 02/10 2008
ah part time job me a deal wit, me still guh ah skool
FiveStar said
02:55 02/12 2008
a same way me did obsess with one site, every hour a di day mi deh pon it, mi all stop sleep...and then one day dem delete me account, and a after that me see how much time mi waste pon it...time lost cannot be regained, and linko live pon mediazone, him cant tell me nuttin
DJ Romeo said
03:03 02/12 2008
Yeah miggs I admit it MZJA I am a MZJA addict. That is because everyone is cool to hang around even Stainless.
23:05 02/12 2008
DJ Miggs said
23:08 02/12 2008
lol crazy what u answer
08:33 02/13 2008
is not a matter of bein addcited still but more like passing the time.
and mi is a yute who love music so from music deh yah mi a go deh yah. d only fuk up ting now is that dem block most of the download sites
RiddimRyder said
08:34 02/13 2008
yes....mi a riddim addict so dis site can occupy nuff time.
but still...mi nah go fiend fi di zone!
Bless up to di whole a MZJA!!!
DekaNo said
09:48 02/13 2008
lol mediazone well mad
Krazily Insane said
21:33 02/16 2008
yo mzja addictive....and wen mi deh a work mi deh pon it....nothing no wrong wid dat...it no affect mi work and mi social life so nutten no wrong wid dat..MZJA TO D WORRLLLLLDDDDDDDDDD
Garrick said
08:07 02/21 2008
Jah kno still, mediazone is addictive.. Dem block di website at my workplace dem seh mi spend too much time pon mzja
earlezilla said
08:13 02/21 2008
Yes mediazone is addictive in some ways but pertaining to work mi nuh mix work wid leisure time my work to complicated fi even check mi emails other than that of work...