"DO THIS @ YOUR OWN RISK" How to Make a Deadly but simple virus using one line Command
bad4life71 said
21:32 03/16 2008
where is the link
AJ said
02:10 03/17 2008
looking at the code this might actually work
xForcex said
16:21 03/17 2008
lyndo bwoy try on yo own risk, so u know u might need to format yo Drive
16:25 03/17 2008
dis work...
RastaQKing said
16:30 03/17 2008
you should be able to get back in using a boot disk or cd.. madd ting dis.. mi wulda neva wish dis pon mi worse enemy.. especially if dem naah computer knowledgeable.. but if yu ask dem if dey wan sell dem pc after a few days yu may get a good buy.. ok mi stop naaa lol
gbaby said
23:09 03/20 2008
that look like it will work
mediaman said
16:38 12/13 2009
DJBLAZZ1 said
23:23 12/14 2009
i will try it and tell you how it work i live to do these things thanks.
SLICE BREAD said
20:09 12/19 2009
y wud u want to do this to someones pc
JohnHype said
20:27 12/19 2009
Jah kno ppl y uno a %$^ up a man/woman pc? uno fi teach ppl how fi wi pc virus free and move faster and dem tings deh.... uno jus a cum luuu up di tings? Suppose a man virus up mzj and wi can get on how uno wudda feel?
mi loose affa sum ppl star...
UnDaGround said
19:50 12/20 2009
NOT AH FART MY PC WAY TO SEXY FO DO SOMETHING THAT WOULD MORE THAN LIKELY FRIG IT UP ........
OOOOOOOOOOOOOOPSSS
imperialsoundz said
14:15 01/20 2010
It Workx
14:24 01/20 2010
I needed this couple months ago.
14:25 01/20 2010
pukry that
dark_law said
18:01 01/20 2010