TOP b***boooBOCLAAT TALK BOUT THERE IS VIDEO AND POST DEM U A GYAL OR WAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blue said
13:24 01/25 2008
im waitin
XavHew said
13:27 01/25 2008
b*m**oclahole an nuh dat... ur girl deh pon it!
jamaican5star said
13:29 01/25 2008
yow XavHew, .. y badda start di topic if u naaw send out di ting brejin??
Dat nuh mek nuh sense Stillz .. Yah real B.A.I.T if yuh nuh post di Video!!!
Blue said
xahew sen it in msn give me nuh
Shockwave Ent said
a nuh ntn dat a her c*u*sy no mine me cyaa tell her wa fi do wid it, but u a move like a raasss gyal bout u fraid fi upload di ting!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jamaican5star said
13:31 01/25 2008
dat me a seh to Headz .. him a move like a Gyal!
mi a go post dem....mi a try link up di video
Gucci said
look like unnu a try set a new trend to hell!...
XavHew said
Yo mi link, mi I-dren hav d pics and videos on him laptop. Mi view dem yesterday. But d ting is, the name I use, XavHew... is a part of my full name, so if I post it.... it can easily b traced back to me. And I could get in serious probs, with UTech administration and security... Mi wi try a thing still
Shockwave Ent said
13:32 01/25 2008
aaahh try do dat lyndo
13:33 01/25 2008
LOL DI PEOPLE DEM A GET BILLIAS FREE UP DI TING DEM
Shockwave Ent said
a u alone have di name weh u have ????????? but nuh say ntn still we get weh u say but dont post a topic that u cant upload di things for!!!!!!!!!!!!!!!!
Blue said
sen on a utech mi deh to nuh....informer die out long time
13:34 01/25 2008
kurt said
13:34 01/25 2008
free up up di bum***bo *la*hod claat tape a wah so ? a wah kinda secret ting a gwaan, yow free up man cuz if a did nobody else dat buss long time,dont f**king aroun jus sen on bless
13:36 01/25 2008
mi link a go gi mi di video lata coz him on him gf lappy but mi a go upload di pics dem now
13:37 01/25 2008
TRU TOO MUCH TALKING AN GH ROUN KANA.............FROIM MAWNIN U COM BOUT U HAV TAPE IF U HAV DI TING JUS FREE IT UP NUH YUTE R SEN IT TO SUMBADY MEK DEM DUH IT IF U A COWAD
Dat nuh mek nuh sense Stillz .. Yah real B.A.I.T if yuh nuh post di Video!!!