if my child is gay...i wudn kill him/her. f**k ma kill him fa?fi guh prison n get analled???!!! YU MAD!!! simply disown him/her, dont have ntn fi do wid dem. i dont no dem. never met them b4 plain n simple.
Casino said
00:12 12/11 2007
mi woulda depressed still an mi woulda try everything fi change him, an mi nuh feel say ppl can born so neither, an how my yute ago grow an socialise, it ago almost impossible, but if after dat him go tun fish, jah kno it woulda grieve me, but mi wouldnt kill him, but di way how mi woulda deal wid him him woulda wish him did dead!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
or change.
DJ Romeo said
01:04 12/11 2007
I don't think that you can change them. But at the same time you can't just disown your child. I agree with Swif and Glitch you don't know what you would do until you are in the situation. Increasingly society accepts gay women. But I think that the most tolerant of us could not handle seeing our bwoy pickaney kissing another boy. CLICK CLICK
05:43 12/11 2007
hmmm well.. mi nuh rate it!!... but if it was my child den i wouldnt accept it but i would have to live wid di fact dat she/he is gay....
at di end of di day we born the chile but wen dem reach a certain age who are we to criticise di way dem wan live??we lived our lives and di chile has a right to live theres di way dem want.....I guess its up to di parents to teach di chile about wats right and wats wrong from a young age if dem nuh wan listen den ** shrugs shoulders**
one ting i wouldnt be able to accept is to see my son or daughter kissin up dem partners...
05:55 12/11 2007
LOL @ PENGO
11:09 12/11 2007
@ Casino & Romeo.
Fo real skendon, dont mek sense u kill them cause u gonna face the same thing in jail.
Casino said
18:36 12/11 2007
then again a human being mi a f**k an breed, so how fish fi born, dat soun like cross threadin,lmao lmao
-- Edited by Casino at 03:36, 2007-12-13
Sugarpuss said
19:35 12/11 2007
My thought is, no matter if the child is gay or not the bottom line is... It is YOUR child. Love is blind is it not? If parents can accept children at their worst...drug abusers, killers, school drop outs, parents at an early age, why not accept them even if they MAY be gay.
CALOSS said
19:45 12/11 2007
@ sugarpuss, being fish is much worse than being drug abuser school drop out or even a killer.if you notie them have institutions to help reform those ppl, jail, rehahb clinics.But NO SUCH THING A A FISH CLINIC, or battyman refrom school.Becuz they cannot be hellped .Big man ting though, Mi nuh know what mi wud do in the situation, but I sure wouldnt be accepting it.
Samacon said
20:02 12/11 2007
BRING HIM OR HER PAN A SMALL LIKKLE TRIP WITHOUT NUHBADY KNOWING N PUT STUCK A HOLLOW TIP INA HIS OR HER HEAD AN DUMP HE OR SHE OVE DIKE ROAD SUH SICK
killa said
20:19 12/11 2007
jah kno star steppz...yuh lips...jus mesmerizin (nuff luv still)
FiveStar said
01:00 12/12 2007
me would call all a mi frenz dem fi help mi beat him, then mi would hire some other people tp help mi beat him. then carry him go half-way-tree and shout out "batty man" and show him what awaits him if he chooses the path of a batty man!!!!
01:17 12/12 2007
yo me woulda jus go get some whore offa did street and lock him up inna di room wid dem ..and tell dem fi just f**k him tell him dead
ANDREDESIGNZ said
06:34 12/12 2007
bwoy mi nuh who what mi woulda do
steppz said
17:42 12/12 2007
lol @5star "carry him go half-way-tree and shout out "batty man" lol dats dred lol thank u killa baby much love papi
17:44 12/12 2007
lol @ caloss, good point dem nuh have fish clinic, dem caa be helped lol
GKSR said
17:53 12/12 2007
i would kill him
mducks said
17:57 12/12 2007
stepz version sounds more like a horror movie (texas chain saw 3) , anyway i agree wit glitch.
-- Edited by Casino at 03:36, 2007-12-13