I heard the same thing too, being a " country girl" myself, but what do u guys mean by " good"?
ghettoyute said
15:34 07/08 2007
Dem seh di country girl dem eat up bare good food....yam, banana, cassava...and dem food deh phat dem up....while city girl feed pan KFC
booty said
17:29 07/08 2007
I C.
bulldog said
23:22 07/19 2007
straight ghetto youth, mi haffi go find a country gyal, fi si if all the yam wa she nyam mek the p*u**y fat and tight
booty said
08:28 07/20 2007
BUlldog ur gross.
11:49 07/20 2007
bulldog wrote:
straight ghetto youth, mi haffi go find a country gyal, fi si if all the yam wa she nyam mek the p*u**y fat and tight
Men!
ghettoyute said
22:33 07/20 2007
But a true di yute a talk...a real ting bulldog...dem eat good food. And booty a country girl inno so she know weh we a talk bout....di ungle ting is dat she lef di country a good while now....so a bare KFC she start feed pan to..
K_SEXY said
21:50 07/22 2007
well my weekend was much of a bore, but this weekend should be good! Pay day
booty said
12:38 07/23 2007
ghettoyute wrote:
But a true di yute a talk...a real ting bulldog...dem eat good food. And booty a country girl inno so she know weh we a talk bout....di ungle ting is dat she lef di country a good while now....so a bare KFC she start feed pan to..
W/e... and i dont believe that whole country and town thing.
03:56 07/24 2007
K_SEXY wrote:
well my weekend was much of a bore, but this weekend should be good! Pay day
fo realz, if got money this weekend, be able to see ma gurl, an she will rock ma world.............
booty said
09:08 07/24 2007
Hehe.. gwaan steel.
10:21 07/24 2007
rock your world huh? U betta mek sure you rock my world over and over again!
ghettoyute said
14:50 07/24 2007
A bare rocking of worlds a gwaan in ya...hey booty....u nuh waan rock my world to...mek we falla dem
booty said
17:27 07/24 2007
OK fine since u ask so nicely. lmao
bulldog said
20:27 07/24 2007
which girl want mi rock dem worl??
CALOSS said
00:46 07/25 2007
@ everyone
-- Edited by CALOSS at 01:48, 2007-07-25
Glitch said
12:39 07/29 2007
Well....me....you know wah meck mi shut up...
DysFunktional said
13:54 07/29 2007
i drank all nite from 11pm til 4.30 sunday morning STELLA ,BECKs, HENEIKEN, HENNESSY, COURVIOISER oh and a battle a wata it was f**kin grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreat i tell u wudnt do another session like dat again hehehehe but it was all gd woke up @ 8 sun and guh bout mi biz mi like how it hurt sum ppl dat i dnt get hang over muahahahahaaaa ya'll shud party wid mi
sexyshevas said
16:08 07/29 2007
went to a battyrider party it maddddddddd i won best dressed female an shortest batty rider it was nice man real nice party mi bruck out lool
ghettoyute said
16:15 07/29 2007
So u nuh tek nuh pic fi share wid di guys shevas....u nuh know seh we waan see
-- Edited by CALOSS at 01:48, 2007-07-25
mi like how it hurt sum ppl dat i dnt get hang over muahahahahaaaa ya'll shud party wid mi