yuh nuh must know seh a KARTEL :di GAZA DON a NUH a GAZA MAN cause him have some big matic inah him hand AND nuh MALE NOR MEN we nuh fallah a dem gal wi have round a di road a which one backah ,DONIA bad still but donia cant test kartel cause kartel right now a ,money a kartel a pree yuh zimmee
Dj Jiggy said
11:44 01/08 2011
Teacha by far
DUGGYFRESH said
11:48 01/08 2011
FUQRY QUESTION
dark_law said
14:19 01/08 2011
kartel wi kill donia--he's just in a position to take a very very huge loss suh he wont ansa donia
KrYsIs said
14:19 01/08 2011
:trash:
JUVINILE said
14:20 01/08 2011
Mafo said
UNLESS KARTEL CYAAN ANSA SHELLDONG...BOTH OF DEM HIM NUH BADDA DAN NUN OF DEM
Donia ah d baddest DJ out deh now
spawn said
DONIA
gazafrass1 said
09:57 01/10 2011
nuh muss d gaza don....aidonia need fi go do sum music weh d ppl dem can hear wa him a seh an stop look clash wid man.....money d gaza boss a pree!
showsky said
09:59 01/10 2011
deva brat
10:01 01/10 2011
SIZZLA
DT092407 said
10:07 01/10 2011
of course kartel
dj-bryco said
10:28 01/10 2011
bad people move move move raas move !!!
trend said
10:31 01/10 2011
Good questions and the best ansa is..they are both lyrically equal. but kartel has the advantage as it relates to clarity,creativity and i guess stage performance...
but lyrically aidonia..deva bratt, sizzla ( although his pace is a bit slow now ) and kartel..all lyrically master minds...
hamasking said
09:50 01/11 2011
hamas mi sey gaza fi life ..... teacha kill dat now ..... a wi money dem a pree
raan said
10:01 01/11 2011
aidonia bad me nah lie but kartel mad and right now kartel nah pree war him a focus pon him carreer and it bigger than aidonia
Kelia said
21:06 01/12 2011
Gamepun (Snr.Mod) wrote:
HMM U BRAVE EEEH
{*~*Fra$s*GeNiuS*~*} said
21:12 01/12 2011
THIS IS THE STUPIDEST POST EVER WAT KIND OF EDIOT COMPARES THE GREAT LEGENDARY ALL THOUGH NOT DEAD VYBZ KARTEL TO UMMMMMM, WATS HIS NAME, AIDONISHA OR WATEVER THAT I'VE NEVER HEARD OF B4 IN MY LIFE N IF U NEVER MADE THIS POST I WOULDN'T HEARD OF HIM AND HIS PECULIARLY IRREGULARLY RIDICULOUS NAME THATS SOUNDS LIKE SUMTING RIGHT OUT OF A RETARDS IMAGINATION OF MADEUP WORDS ON THE OTHER HAND THIS POST SHOULD B DELETED ASAP!!!
OR
VYBZ KARTEL