HOPE YOU CAN UNDERSTAND IT TO WHOEVER IS WATCH WILL TRY TO MAKE BETTER ONES ...THIS WAS JUS A TEST TO SEE IF I COULD MANAGE TO DO IT AND TO HELP OUT THE ZONE AT THE SAME TIME SO HOPE SUMONE LEARNS FROM IT
bless up to wyzco fi di recording software
-- Edited by K17 at 18:49, 2009-01-24
18:47 01/24 2009
raae, how u mean
K17 said
18:47 01/24 2009
yea man
serjizzle said
18:48 01/24 2009
lolZ mek me preee
K17 said
18:49 01/24 2009
hmmm
18:49 01/24 2009
GIVE US A BETTER TUTORIAL
K17 said
18:50 01/24 2009
Shem wrote:
easy uself man weh u a rush fa mi can bett u nuh know how fi open photoshop mi a go mek one fi u heres a clue clik a blue icon weh seh ps lol
18:51 01/24 2009
lawd me not even ave photoshop
K17 said
18:52 01/24 2009
***DK*** wrote:
lawd me not even ave photoshop
mi have a tutorial jus fi u it name how to win the premire league lolllllllllllll
18:58 01/24 2009
what photoshop software is the best 4 we beginers K17?
K17 said
18:59 01/24 2009
IWALLACE12 wrote:
what photoshop software is the best 4 we beginers K17?
i used cs3 ...cause cs4 use too much ram mi pc cant manage dat lol
18:59 01/24 2009
K17 wrote:
Shem wrote:
easy uself man weh u a rush fa mi can bett u nuh know how fi open photoshop mi a go mek one fi u heres a clue clik a blue icon weh seh ps lol
THANX U REALLY HELPED ME. WAT A TRUE FRIEND U R. ITZ THE BLUE ICON RIGHT
brainz said
19:00 01/24 2009
ALOT!!!!!!!!!!!
K17 said
19:00 01/24 2009
Shem wrote:
K17 wrote:
Shem wrote:
THANX U REALLY HELPED ME. WAT A TRUE FRIEND U R. ITZ THE BLUE ICON RIGHT
lol shem nuh worry mi will try mek a better on den dis a jus the first a test ting
K17 said
19:02 01/24 2009
brainz wrote:
ALOT!!!!!!!!!!!
ahhh designers uplift unuh selfffff
jc skyline said
19:16 01/24 2009
oh kool.... pre good still
K17 said
19:16 01/24 2009
okk bless
brainz said
19:17 01/24 2009
K17 wrote:
brainz wrote:
ALOT!!!!!!!!!!!
BaDRasTa (Graphics CEO) said
11:12 01/25 2009
ez di teacha...i got lost however .. cause when i try to use the histoy nrush my picture keeps looking white rather than brown...
HOPE YOU CAN UNDERSTAND IT TO WHOEVER IS WATCH WILL TRY TO MAKE BETTER ONES ...THIS WAS JUS A TEST TO SEE IF I COULD MANAGE TO DO IT AND TO HELP OUT THE ZONE AT THE SAME TIME SO HOPE SUMONE LEARNS FROM IT
bless up to wyzco fi di recording software
-- Edited by K17 at 18:49, 2009-01-24
mi have a tutorial jus fi u it name how to win the premire league lolllllllllllll
ITZ THE BLUE ICON RIGHT
lol shem nuh worry mi will try mek a better on den dis a jus the first a test ting