i want to see myself back in school HOW ABOUT YOU???????
Brukshut said
21:51 01/08 2009
LESS CRIME!!!!
Sound P said
21:51 01/08 2009
i want a million babillion fafillion dollars
Garrick said
21:53 01/08 2009
I want Jamaica to go back to the way it was when i was growing up
serjizzle said
21:54 01/08 2009
fi 09
no crime
mo shine
mre fun time
CxC grades come out fine
f**kaff 3 all ppl who badmind
JUS 3 MEK 2009 IN 2000 n MINE
KDB said
21:54 01/08 2009
MORE PEACE MORE LOVE NO MORE WAR
21:56 01/08 2009
My want mine time fi shine
21:56 01/08 2009
PAPSROMEO wrote:
i want to see myself back in school HOW ABOUT YOU???????
Konvict said
21:57 01/08 2009
Money mi a pree
MZ EMPRESS said
21:57 01/08 2009
Well i want the crime to be lessen and i hope attend edna manley or utech september and become a better a person
21:58 01/08 2009
MORE MONEY
youngbux said
22:00 01/08 2009
millon dollar by a morning..World Peace me seh!!!
22:20 01/08 2009
i want to see my evil then >>>1-burnnnnnnnnnnnn tha f*kc up 2-then skin burn like plastic inna fire 3- then they mother heart buss inside of them like how ballon buss pon ppl with it full of water 4- dem father & dem son head roll ar ground like how tire roll pon tha street
that wha mi want happen in 2009 >>
PAPSROMEO said
22:22 01/08 2009
yow wallace , talk to someone, you need help!
jepomaxxx said
02:11 01/10 2009
Garrick wrote:
I want Jamaica to go back to the way it was when i was growing up
WHICH IS?????
PAPSROMEO said
14:35 01/10 2009
to how thnigs a go yah now, anything yuh want by year end yuh haffi start wuk pan it from now!!!!!!!!!!!
Gson said
14:37 01/10 2009
i want to wake up with ten gurlz by my side lol jokes ....peace n love and money
Dj Dillie said
17:47 01/11 2009
well evry man get a one girl
no more killin if not necessary
no lesbian
no fag, fish, bwoii etc too much to list
much more money in my pocket
new things and everything good o my way
jmeil said
11:27 01/12 2009
price drop fi everything and patty must be cheap again like $30
HOW ABOUT YOU???????
2-then skin burn like plastic inna fire
3- then they mother heart buss inside of them like how ballon buss pon ppl with it full of water
4- dem father & dem son head roll ar ground like how tire roll pon tha street
that wha mi want happen in 2009 >>

WHICH IS?????