BIG UP REAL MADD ENT CRAMP DEM AND BILLIONAIRE BOOKINGS
ALL A DI FISHAMAN FANS DEM LOOK INTO DI TUNE NUCLEAR A TELL DI TRUE THING THAT IN THE BIZ SO WE SAY TESTIFY
Rimz876 said
13:37 12/04 2008
zeen mek mi listen it
13:40 12/04 2008
TUNEEEEEEEEES SICCCCCKKKKKK!!! ALL A DEM A VAMPIRE FI REAL...SOON SEE DK CAKA JERKY JUNIOR DEFEND IT
skroprod said
13:41 12/04 2008
CRAZY TUNE
stickyfingaz said
13:42 12/04 2008
eeeh ah dat a gwaan everybody deh guh affa empire suh see the big threat dem B
dj kaplow said
13:44 12/04 2008
u have dis in mp3 plz post
14:16 12/04 2008
lyndo bwoy wrote:
TUNEEEEEEEEES SICCCCCKKKKKK!!! ALL A DEM A VAMPIRE FI REAL...SOON SEE DK CAKA JERKY JUNIOR DEFEND IT BADANG!!!
you wudn even go easy.....me deh ya fi defend it yes... jerky shudn even pree nuclear as he going nowhere... he not on ma daddy shoe lace level
vybz10107 said
14:26 12/04 2008
lol the yute a try
tantan said
14:42 12/04 2008
SO DK AND VYBZ 10107 YAH LOVE UP DI FISHAMAN O THAT MAKE YOU HIM LIL FISH DEM KARTEL A P**Y INNA BAD MAN PLACE HIM CAN GO I PORTMORE HIM CANT GO A GAZA THATS A P**Y INNA BAD MAN PLACE EMPIRE A VAMPIRE KARTEL A FISH A MAN
tantan said
15:58 12/04 2008
madd f**king tune
15:59 12/04 2008
dat a gwaan
16:02 12/04 2008
me kno u related to nuclear n u a try build him career tantan, BUT......
what more is there to say that he not on addi level the world knows it
RickyDan said
16:03 12/04 2008
da tune de madd
Western A said
16:04 12/04 2008
wicked thing...hahahahahaha
what a ting..
" THE EVIL turneth upon Itself "
A KING DUMB that is divided cannot stand..lol
serjizzle said
16:05 12/04 2008
tis SOFF nah go nuh weh
Gson said
16:07 12/04 2008
mad instru but poor lyrics
tantan said
16:09 12/04 2008
@dk you a look pon di thing from a fan seat mi dah round kartel and nuclear and mi kno how it is in the biz yah kno that kartel use nuclear idea fi some a him bigest tune him kno nuclear bada don him so him try stop mi dj
BizKid7 said
16:10 12/04 2008
can gwaan
PRODIGIUM said
16:12 12/04 2008
Not bad,nice flow...
Western A said
16:13 12/04 2008
that is the story of the music business...
i remember when him used to big up EINSTEIN..
straight up... JAMAICAN PEOPLE HATE DOUBLE CROSSER... no JUDAS..
him never haffi diss deva brat in that rapist tune.. it never call fa..
if yuh in a crew.. yuh tell the man on him face seh a friggery him duh.. nuh sing tune bout it..or a talk all over the place.. why try bring down yuh own crew..
a nuh soh the POLICE FORCE WORK.. and them a the biggest crew
THEM NUH KNOW ONE SHIT BOUT BADDNISS..
BASIC SCHOOL BADMAN THEM
[youtube=www.youtube.com/watch?v=V9AHQhWKcOo]
BIG UP REAL MADD ENT CRAMP DEM AND BILLIONAIRE BOOKINGS
ALL A DI FISHAMAN FANS DEM LOOK INTO DI TUNE NUCLEAR A TELL DI TRUE THING THAT IN THE BIZ SO WE SAY TESTIFY
you wudn even go easy.....me deh ya fi defend it yes...
jerky shudn even pree nuclear as he going nowhere...
he not on ma daddy shoe lace level