where would u rather keep u finger...on p*u**yy or on trigger of a gun?
i ask cuz nowadays wid the number of gangsters an wannabe gangsters an screw face in the dance increasing...i jus wonder...some gwan like dem ratha keep it on the trigger
outandbadint said
11:19 05/04 2008
am a stick not only ma finger in the p*u**yy but ma whole hand too them boys need to remember badness outta style
shami said
11:21 05/04 2008
lol good quest to the socall Gz
11:24 05/04 2008
PUNNAY MI SAY..lol
FI REAL MEKHILLA A BEAR f**kERY A GWAN..
THE MAN DEM FI GO KICK BACK WID THE WOMEN DEM AND LOW THE GUN THING
11:35 05/04 2008
gun inna 1 hand and p*u**yy inna di nex................MI NAA DASH IT WEH
11:36 05/04 2008
lol@linko
Mekhilla said
11:47 05/04 2008
linko wrote:
gun inna 1 hand and p*u**yy inna di nex................MI NAA DASH IT WEH
mek sure u nuh shoot out u girl while u f**k
11:59 05/04 2008
e-zee mek..... she naa fi wrry........top shotta nuh shoot an miss
15:16 05/04 2008
lol what the hell
Jefstar said
15:19 05/04 2008
pon the pum pum seen........p*u**yy first
minksta said
15:19 05/04 2008
good question Mekhi.........dont know whats wrong with the men these days
15:29 05/04 2008
This really should be answered cuz these fellas now a days semm like they care more bout gun than p*u**yy.
15:29 05/04 2008
is not a matter of wat i prefer coz i know i prefer pum pum but wen trigger fi squeeze mi a go squeeze it...dem man deh weh u see a kill ppl nowadays dem have dem reason a jus dat we nuh know di reason & police on have motives dem nuh know either so dem jus seh it 1 way where it look bad pon bad man all tho it bad pon dem still but di feds mek it look worst dan wat it is BADANG!!!
15:32 05/04 2008
yes, linko said it. yo done know. wi neva lef it. even wen a sex time it deh near but if mi did only have one hand mi woulda prefer di PUMZ.
littlefire said
15:40 05/04 2008
pum pum me seh..
riddimqueen said
15:44 05/04 2008
lol trus khilla 2 ask that lol
15:46 05/04 2008
mi seh di pum
Krazily Insane said
15:49 05/04 2008
my finger glue to d pum pum..mi tugz dem do d trigger work
alligcold said
15:51 05/04 2008
pum pum str8....
16:02 05/04 2008
LOL@ PENGO.........if mi did only have one hand mi woulda prefer di PUMZ...............MAD
i ask cuz nowadays wid the number of gangsters an wannabe gangsters an screw face in the dance increasing...i jus wonder...some gwan like dem ratha keep it on the trigger
mek sure u nuh shoot out u girl while u f**k