The Greatest Thing About Your Country???? Only 1 Thing
the doc said
10:53 04/08 2008
people of MZJA let us know what you think is the "1" greatest thing about your country...
for me in the UK i will have to think about it for some time....
jathugs said
12:41 04/08 2008
jamaican girls dem have some a di fattest p*u**yy in a di world!!!!
12:42 04/08 2008
For Jamaica, its the fruits. Can never be out of fruits
Tommy Didads said
12:44 04/08 2008
Well I fink dat da Health service in my country is gud. In America if ur leg cut off on street n u call Ambulance dem lef weh yuh deh if yuh nuh av noh $$$. In U.K. They dem look afta yuh. No matter ow much we complain bout di service
the doc said
19:21 04/08 2008
Tommy Didads wrote:
Well I fink dat da Health service in my country is gud. In America if ur leg cut off on street n u call Ambulance dem lef weh yuh deh if yuh nuh av noh $$$. In U.K. They dem look afta yuh. No matter ow much we complain bout di service
yeah man mi figet bout dat, big up UK
UV RAYS said
19:25 04/08 2008
well in jamaica it is the weather and all dat comes with it, uk is the concentration of jamaicans in one area, canada is the proximity to usa shopping
reemix_1st said
19:29 04/08 2008
Canada....because of the amount of jamaican's dat liv here lol
UV RAYS said
19:36 04/08 2008
haha, if yuh guh a london, yuh woulda seh der is no jamaicans ah canada
djmercenary said
19:42 04/08 2008
Bahamas cuz its easy going place
fyahhh said
19:45 04/08 2008
dam nothing good bout da US
13:07 04/09 2008
JA.............WEH NUH LIKE GAY
shami said
13:09 04/09 2008
Greenzzz .... everythin u like see n want nice relaxin place jus kool
Dj Moet said
13:10 04/09 2008
JAAAAAA CUSE EVEN DOE MONEY NAW RUNN DI GAL DEM A RUNNNN DI p*u**yY A JOKE
-- Edited by Dj Moet at 14:11, 2008-04-09
18:32 04/09 2008
St.Kitts...we're still rich in our culture especially our folklore...nuh Kittitian can't say they don't kno how to dance the masquerade.
-- Edited by So_InTriCat3 at 19:36, 2008-04-09
brammo said
18:34 04/09 2008
jamaica ave dis best music. understand dat
18:35 04/09 2008
So_InTriCat3 wrote:
St.Kitts...we're still rick in our culture especially our folklore...nuh Kittitian can't say they don't kno how to dance the masquerade.
I would love to see u dance di "masquerade" intricate, fi real newaay jamaica a de so di music de
MonEyBeLLy said
18:36 04/09 2008
the girl dem weh nuh fish out...cause mi notice lesbian thing a rise mi a protect my gyal
Da MaGiC oNe said
18:36 04/09 2008
JAMAICA...inna di country.. u can neva b hungry inna di country
18:37 04/09 2008
Oh yeah one more things about my country...well our women are known to be the best dancers through out the leewind islands. You never see a girl dance til you see a kittitian wuk up.
for me in the UK i will have to think about it for some time....
yeah man mi figet bout dat, big up UK
-- Edited by Dj Moet at 14:11, 2008-04-09
-- Edited by So_InTriCat3 at 19:36, 2008-04-09
I would love to see u dance di "masquerade" intricate, fi real newaay jamaica a de so di music de