MI DID A SWEEP MI HOUSE DIS MORNING AND BUCK UP PAN ONE BOY WEH BLEASH OUT TILL HIM FACE TURN PINK. WHY THEM MUS DO THAT. PERSONALLY AS A FEMALE MI WOULDNT DEH WID HIM. I WANT SOMEBODY WHO PROUD A DEM SKIN COLOUR. WHAT DO YOU THINK?
AJ said
18:25 03/13 2008
wellfawd mi sistrin -- mi dun tell u seh mz a di real place -- jahkno a f***ery
vicious said
18:28 03/13 2008
me proud fe be black fe life
19:50 03/13 2008
welcome to the zone
21:50 03/13 2008
I'm proud of my colour.
fyahhh said
21:52 03/13 2008
black til mi die. couldnt tell me i was king of the world if i had to change m skin.... born black die black f**k a micheal jackson .
Caramel_Delite said
23:05 03/13 2008
MI PROUD OF MI COLOR..
09:40 03/15 2008
i'm proud to b black and i'm black to b proud.
dem bwoy deh weh a bleach otu dem face a man dem a look.listen mi!!!!!!!!!!!11
earlezilla said
10:09 03/15 2008
Straight i'm proud of my skin colour and trust mi, mi black u f**k but a so JAH mek mi, why would i want to change a thing...
10:47 03/15 2008
MI ALWAYS A WANDA Y PPL DO DEM TING DEH................MI BL;ACK IN N OUT
sting said
10:54 03/15 2008
mi say black str88888888888888888
even if u black to di maxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
DekaNo said
11:18 03/15 2008
a fool them fool thats why them do it mi well proud a mi colour
odzdgr8 said
12:57 03/15 2008
mi couldnt agree mo yute jahkno is just a waiste mi proud fi black caz we me deh ya now the black girlz dem love me n the whyte girlz dem just love me naturaly and the indians them love the color n the accent. ghetto thing
Zib said
19:21 03/16 2008
tru dat
tallp said
04:21 03/19 2008
mi pround a my blackness but a really sweep yu a sweep out yu house and buck up pon a bleach out face man lol
Djfella said
09:38 03/19 2008
Proud to be black
DJ O.P. said
09:39 03/19 2008
mi well proud
Krazily Insane said
14:39 03/22 2008
shotta no bleach wid cream...we bleach wid wi book
jamaican5star said
14:42 03/22 2008
mi skin nuh too dark, but if mi did well black (lol) ... mi naaw Bleach a B L O O D C L A A
Powercut said
15:17 03/25 2008
some say dem proud to be black and yet when they see someone who is slightly darker dan they are, u hear dem calling dem names...so most of they who say "I am proud to be black" are really just hypocrites when deep down they know that they wouldnt like to be too dark in complexion. All of them who bleach are insecure and those who even consider it are too, but hey...its tha world, cyah change it...DI i BLACK FI LIFE!!!