haha at first mi did tink a wan man a give head 2 another man until she turn and mi see hair pon her head...
princekris said
11:24 03/13 2008
yoo dis girl freaky you know. she muss hear bout all di sex tapes ppl release and she deh deh a laugh up inna dis one wid two phone a record her and she a switch up man. freaky to di max
11:25 03/13 2008
are you kidding me????? Something needs to be done to that girl. Gosh know
11:27 03/13 2008
so i thought bowing wuz taboo or sum shit whappn she a do it like se it normal
Kenzie said
11:31 03/13 2008
To how this setup it look like she get f**k by 4 or 5 a dem!!
warhawk said
11:33 03/13 2008
dat gyal yuh young a wha do dem
fabio said
11:33 03/13 2008
MI GO TEK A PREE
11:46 03/13 2008
ra**s ....she tek it to the xtremme about 5 man she have line up like shes a ho ... i mean pro dem nowadays ppl ya a gwaan a way tho star ....kmt
BadAbe123 said
19:44 03/13 2008
yow them thing here sick star, which part them school pickney here come from a pronstars give birth to them.
19:53 03/13 2008
no star, mi feel sey a gamepun a film dem inno....
SLICE BREAD said
19:54 03/13 2008
re-up the link plz
19:57 03/13 2008
steppz said
20:02 03/13 2008
di secng bwoy hugly u c anyways dis aint nutten new nearly the whola dem ah pornstar to rahtid sex tape ah di in ting fi dem suh mek dem duh dem ting ya man this doesnt affect me but they need to cool it
-- Edited by pengo at 12:19, 2008-03-13
lol lol lol