dont lie be honest!!!!! a di girls dem me waa hear from still!!!!!
10:40 02/22 2008
maddddd
10:41 02/22 2008
kisss teeetth yuh can ask that them ladies yah must cheat them man alll cp must a gi stain bun
jathugs said
10:43 02/22 2008
lol............a true??????????@cp
10:45 02/22 2008
no and never will i give stain bun. u mad??
But i dont think i have cheated before, cause i rarely have boyfriends
jathugs said
10:46 02/22 2008
stain must glad mi ask da question ya!!!!!!!!!!!
jamaicanmami1291 said
10:47 02/22 2008
well see my story is complicated and too long to tell
long story short... my ex thought i cheated on him cuz i broke up wit him to get back wit my other ex....which not true...it just my boy piss mi off so mi leave him den mi did see mi other ex and we talked and we got back together
so i dont see that as cheating unless unno men think it is
10:47 02/22 2008
mi like dat at all mami...d poor yute mus a mad now
10:48 02/22 2008
lol @ thugs, stain know the answer long time! him not even haffi ask, him know sey him property 100% secure
cheating that
jamaicanmami1291 said
no cuz mi did neva do nuttin it just happen
bt him did cheat on my after we got back together
blackspyda said
10:49 02/22 2008
lol@rohan
jathugs said
10:49 02/22 2008
a so it mami....bun fi bun
jamaicanmami1291 said
10:50 02/22 2008
thats not cheatin
if it was cheatin i would have been wit both of dem at the same time...and i wasnt
Shockwave Ent said
CP NAA GO GIVE STAIN BUN SHE AGO GIVE HIM DI WHOLE BAKERY!!!!!!!!!!!!!
jathugs said
so which 1 a dem u a talk to know??????@mami
Garrick said
10:51 02/22 2008
Right now, if the woman dem even a cheat dem nah admit it.
so d ting set headz...maddddddddd
ooh mi think a two a thing yaa keep 1 time but if yaa my girl yuh caa gimi bun and run back to nuh ex ntn a coulda xxx or jason x
f**k x
jathugs said
10:52 02/22 2008
dj headz wrote:
CP NAA GO GIVE STAIN BUN SHE AGO GIVE HIM DI WHOLE BAKERY!!!!!!!!!!!!!
lol...bwoy headz nuh ez....all bread stain a get?????????
dont lie be honest!!!!!
a di girls dem me waa hear from still!!!!!

...bwoy headz nuh ez....all bread stain a get?????????