There is news that Jamaica may oppose two time World Cup champions Argentina in a friendly international in the United Kingdom in May.
This would precede the return friendly against Trinidad and Tobago in Port of Spain on June 7.
The Reggae Boyz will first host the Soca Warriors in Kingston on March 26.
Another friendly could also be arranged before Jamaica opens their CONCACAF World Cup qualifying campaign against either the Bahamas or the US Virgin Island on June 7.
argentina is a mad squad dat..... but dem fi play tuff oposition suh dem can get betta by time qualifiying come around
XavHew said
12:29 02/12 2008
Mad!!! my team dat... Messi, Riquelme, Tevez, Aguero, Milito, Heinze, Mascherano, Rodriguez, Zanetti, Abondanzieri, Collocini... Jamaica tough match..
12:31 02/12 2008
proppa.
plz burrel mek it happen
kurt said
12:31 02/12 2008
nice match up
12:34 02/12 2008
no disrespect but dt too much fi ja right now............di team jus get a new maager dem fi a meds fi fine di right balanc inna di team
12:35 02/12 2008
we ready yute.
jus caan pick goodison n caan lef out jermain hue
RiddimRyder said
12:40 02/12 2008
bun Argentina...
12:41 02/12 2008
a d real side dat yute
12:41 02/12 2008
COM ON UP2DITIME GOODISON HOW OLD IS GODISON.........40? WE HAFFI A MEDS FI BUILT A COHESIVE UNITE INSTEAD A RUN DUNG POWER HOUSES LIKE ARGENTINA
12:43 02/12 2008
look it it from a business point of view.
we playin dem could make us some well needed money.
nex ting...ja side is not bad as the previuos administration led us to believe..dem jus nuh pick a good team.
then its good to play against the big boys at it gives u som'n to work off
12:49 02/12 2008
YE WA U SAID IS TRU ............BUT MEDS DIS......... WE HAV A NEW COACH N EVRY COACH HAV DEM OWN SYSTEM N TACTICS U THINK THE BOYZ DEM AGO ADAPT TO IT INNA FEW WEEKS TIME.....PLUS GOODISON DEM WAS THE OLD N GOLDEN GENERATION U HAFFI REPECT THE PASS BUT WE HAV NUFF YOUNGER N HUNGRIER YUTES OUT DEH WE WANT A CHANCE...........WEH DEH BOUT 96 INNA DI WURL RIGHT NOW WE FI SAVE OUR SELVES THE EMBAra**MENT N AVOID ARGENTINA COZ DEM AGO BEAT WEH N MEK WE END UP BOUT 120 AFTA............ARGENTINA HAV A LIL MENACE WEH NAME LEO MESSI WEH AGO MAD DI BOYZ DEM.............PLUS RIQUILME A CALL DI SHOTS INNA MID FIELD.........WE NUH READY FI DAT YET
12:52 02/12 2008
argentina a my side dads..u nuh affi tell mi nutten bout dem.
but peep this..rene is not a stranger and most of our players are now professionals...i was asying also that we fi lef pepe a him yaad..the last game against costa rica prooved that.
ja can tek on anybody on their day and we kno seh dem yute yah love proove against the big teams.
Ambassidah said
12:53 02/12 2008
is like sum ppl figet di six wah england gi wi. argentina ah ten times the side of england, suh according to my maths calculation dats 60 - 0.
12:54 02/12 2008
yow nuh mek d englan ting get to unnu heavens....boxhill dem neva kno wha dem a do
12:55 02/12 2008
LOL AMBASSIDAH DEM FIGET.............LOOK PAN WEAK LIKKLE ENGLAN WEH GI WE SIX IMAGINE HOW MESSI N TEVEZ AGO RUN RIOT
12:56 02/12 2008
link..u watch our boys as of late?
12:58 02/12 2008
YEP N DEM NUH LOOK TO IMPRESIVE HAV NUFF WRK FI DO.............DI STRIKERS NEED TO B MORE CLINICAL............DI MIDFIELD HAV NUFF WRK FI DO...............DI BACKLINE SCATTA ALL OVA.................A NUFF WRK DEH FI DO MI DAN NUFF
13:04 02/12 2008
aight...right now the defense line we had in the games when whitmore was in charge is more dan capable.
the strikers we have r currently hot in their clubs and we midfield can do the job.
the previuos set up before simoes come bak shattered all our hopes but things a get bak to normal.
also d fifa rankings nuh mean shyt and we got that low rankin cuz we weren't playing games
13:08 02/12 2008
WEL HOPE FENE CAN PRODUCE SUM WELL NEEDED CHANGE..............N DEVELOPE A SYSTEM WHERE JA HAV A STEADY FLOW OF YOUNG CROPS COMING UP..........N KEEP IT FLOWING LIKE INNA HIM COUNTRY WEH U HAV LEAGUES WITH AGEE OF 3-5 5-8 8-10 10-14 N SO ON NOT JUS IN THE INNER CITY BUT AROUN THE ISLAND COZ THTS WAT JA IS LACKING A PROPER PROGRAM
This would precede the return friendly against Trinidad and Tobago in Port of Spain on June 7.
The Reggae Boyz will first host the Soca Warriors in Kingston on March 26.
Another friendly could also be arranged before Jamaica opens their CONCACAF World Cup qualifying campaign against either the Bahamas or the US Virgin Island on June 7.