FU WHOLE A MZ"(WAT DO U LIKE TO SEE IN THE OPPOSITE SEX?"
DJRudebway said
12:58 02/01 2008
DONT BE SHY!!
example:
for the males do u like[batty,pum pum,breast...ect]
for the females do u like[abs,face,buddy...ect]
WHAT DO U LIKE??????????????????????????
-- Edited by Aidan at 13:04, 2008-02-01
DJRudebway said
13:05 02/01 2008
WHAT DO U LIKE MZ?????????????????????????????
DJ O.P. said
13:07 02/01 2008
EVERY PART A WOMAN MI LOVE..EXCEPT BATTYHOLE...
DJRudebway said
13:12 02/01 2008
don know op.we naw batty f**ka
13:14 02/01 2008
i like nice teeth, lips
steppz said
13:14 02/01 2008
the mind of a brilliant man
-- Edited by steppz at 13:15, 2008-02-01
lotantik said
13:24 02/01 2008
Fo my, everything passes by the glance thus are the eyes of a woman which count in the first one
kurt said
13:27 02/01 2008
ass,hips,wits,nice feet,proper hygiene,nails well done and groomed,hair well done.
jathugs said
15:57 02/01 2008
mi nuh waa nuh stinking gal!!!! she affi cute and sexy...and smart at the same time!!!!!!!
Jewlz said
16:15 02/01 2008
a big batty katty, not taller than me, with natural hair(that is well kept). she must also have morale
Riddim Daddy said
16:18 02/01 2008
CUTE SEXY AND SMART DONT COME IN THE SAME PACKAGE !!
DAT IZ THREE GIRLS U TALKING BOUT !!
Jewlz said
16:20 02/01 2008
no man RD, u cyaan say dat. dem deh bout man. me work a UWI, and trust me, the katty dem nuff and nice, smart also, just that nuff a dem too hype, and nuff a chicken head too
jathugs said
16:20 02/01 2008
a joke u a gimmi@riddimdaddy..........mi see girl wey cute sexy and smart..mi nuh know if a bay ugly gal live wey u live!!!!!!!!!
16:22 02/01 2008
@ RD
jathugs said
16:23 02/01 2008
f**kry RD a talk!!!!!
Jamecho said
16:29 02/01 2008
a woman who well proportionate, nuttin too EXTRA, intellegent and fun to b around aka a good sense of humor, outgoing!
swif said
18:45 02/01 2008
intellegent and fun to b around aka a good sense of humor
YEA THAT
10:04 02/02 2008
riddimqueen said
10:05 02/02 2008
fit body and nice smile
10:06 02/02 2008