Well Ive been on the site fi a while now but I never introduce myself ...but n e way my name is oneil ...basketball player ,music lover and college grad my area of knowledge is in computer ...so ne computer related issue i can help but Im jus a down to earth yute still reppin kingston great ...you know wakkle pen/grants pen. Me done pick my side a straight mediazone fi me ..the site selloff .
14:55 11/03 2007
Glad to have you around
17:51 11/03 2007
Welfowad, soon link yu pon some computa ting, blesss
CALOSS said
16:01 11/04 2007
fuljoy!!
shardo said
19:32 11/12 2007
bung bam connec
sexyshevas said
15:22 11/13 2007
ohh u been ere a while ok then mi can c wid u k hey jamaicabwoy mwah
dappa75wifie said
20:42 02/28 2008
WELCOME TO DE ZONEEEEEEEEE
swif said
13:50 03/02 2008
welcome jb
13:52 03/02 2008
sexyshevas wrote:
ohh u been ere a while ok then mi can c wid u k hey jamaicabwoy mwah
who's this^^^^^^
griffin said
14:38 03/02 2008
welcome
RiddimRyder said
11:06 03/03 2008
welcome to di zone!!
02:06 03/06 2008
look how long me deh yah ....kmt
viper_3kj said
03:42 03/06 2008
@ JB
09:08 03/06 2008
Welcome to di zone JBBBBBB ....lol
Gucci said
00:39 03/13 2008
dwlllll..... hahaaaaaaaa JBBBB ah di boss!!!..
AJ said
01:34 03/13 2008
but look how long u deh ya an a now u a duh dis -- lol - well fawd jb
11:55 03/14 2008
pelpaj wrote:
but look how long u deh ya an a now u a duh dis -- lol - well fawd jb
No a from november me do this ....but I guess some ppl a look stripes and a try get them post up ...so dem go way back in eternity and post ina some long time forum...thas the reason why my intro even brought 4rwd ya now ...
07:31 03/15 2008
dem a look vip status so dem dig up post lol
Kaos said
09:10 03/15 2008
DJ Kaos from Ja
To di world. my yute yu a try pull a fast one but welcome still since yu neva ge nun fram start.
Me done pick my side a straight mediazone fi me ..the site selloff .
who's this^^^^^^
No a from november me do this ....but I guess some ppl a look stripes and a try get them post up ...so dem go way back in eternity and post ina some long time forum...thas the reason why my intro even brought 4rwd ya now ...
from Ja
To di world. my yute yu a try pull a fast one but welcome still since yu neva ge nun fram start.