Intro: Romeich Records It's Versy-T-Tileee,( Tile,Tile,Tile,Tile) Ah Ah ah ah
I'm gonna get drunk tonight I'm gonna get drunk tonight I'm gonna get drunk, I'm gonna get drunk I'm gonna get drunk tonight Ah ah ah( ah ah) ah ah ah ah (ah ah ah)
Chorus: From tonight , till tomorrow I'm gonna dance away my sorrows I'm gonna drink and smoke and party Until tomorrow, tomorrow And when I wake up in the morning I dont wanna remember what happened I'm gonna drink and smoke and party Until tomorrow, tomorrow (tomorrow, tomorrow, tomorrow, tomorrow)
Verse 1: Hey dont play nuh stunts Uh I'm gonna get drunk Please just pour my Hen in my cup Pass mi the blunts Cause, I wanna get high Oh me oh my Dont wanna stay on the floor I wanna fly
Chorus: From tonight , till tomorrow I'm gonna dance away my sorrows I'm gonna drink and smoke and party Until tomorrow, tomorrow And when I wake up in the morning I dont wanna remember what happened I'm gonna drink and smoke and party Until tomorrow, tomorrow
Verse 2: Hey, my head is spinning Is like I'm dreamin I feel so good I feel so high I wanna cr-( y-yy-y-y-yy-)
One two three to four Pour me some drink I need some more Tequila shot put me on the floor I wanna drink and smoke I'm gonna score I got money in my pocket of that I'm sure I see some girls in the club galore Come over girl whether rich or poor Oh oh
Chorus: From tonight , till tomorrow I'm gonna dance away my sorrows I'm gonna drink and smoke and party Until tomorrow, tomorrow And when I wake up in the morning I dont wanna remember what happened I'm gonna drink and smoke and party Until tomorrow, tomorrow From tonight , till tomorrow I'm gonna dance away my sorrows I'm gonna drink and smoke and party Until tomorrow, tomorrow And when I wake up in the morning I dont wanna remember what happened I'm gonna drink and smoke and party Until tomorrow, tomorrow
LOOK HOW LONG U HAVE MI A WAIT!!! IS LIKE A HOSPITAL A CLOSE DOWN...MI A LOSE PATIENTS THESE FEELINGS MI HAVE FI YUH...A NUH BOOTLEG...IT NUH COPYRIGHT OR COPY WRONG...IT REFUSE PATENTS
MI NAAH SIDDUNG A YOUR DOOR STEP NUH MORE FI PROVE FEELINGS TO U...THINK MI A POPPY SHOW U TEK MI KINDNESS FI WEAKNESS...BUT U NEED FI REMEMBER SAY THIS A GANGSTER CITY LIKE WAH POPPI SHOW
UR LOVE FOR ME IS LIKE A LATE FOOD STAMP FI POOR PPL....IT WI MEK THE BUMMERS GRIEVE THIS GIRL YAH HAVE MI A WAIT FI HOW LONG NOW...WATER A RUN DOWN MI FACE...LIKE A COLD PEPSI IN SUMMER'S EVE
THIS TYPE A WAITING....WI MEK A DUMB MAN SPILL OUT A BELLYFULL A GRAMMAR THE WAITING U HAVE ME ON...WI MEK BOUNTY GET CROSS AND PICK UP HIM HAMMER
IF MI WAIT NUH LONGER.....BACK INNA DI DAYS TUPAC WUDDA TUN RASTA JAVON WUDDA REPEAT JAMAL 3 TIMES NOW...AND WE ALL KNOW HIM IS A IMPOSTER
MI LIVE WAY A COUNTRY AND DIS GIRL HAVE MI INNA TOWN PON ONE PIECE A WATING IF A SO THIS A GUH GWAAN...BETTER MI GUH FIND A RUM BAR..THATS WHAT MI ANTICIPATING
MI COLGNE DID STRONG LIKE HERCULES AND NOW IT A WEAR OFF LIKE A OLD MAN SEX LIFE...THATS PAIN RITE NOW U A GET MI RED....MI CYAAH MANAGE THIS STRAIN...THIS GIRL HAVE ME WAITING IN VAIN
BOOM BYE BYE..missiles flying everywhere Shots dashing hopes and dreams of innocent minds Trying to kill the movement of an everyday grind Grinding up emotions,concoct a lethal mix
So many think like boo-boos,patch the prob,easy fix What can badges do, but mob and badger you Don't trust man's laws,never looks on cause Effect never felt cause the suits on pause
I dress down flawed concepts,call me a turkey Stuff your face with words till you get ur full of %&%* My lyrics never play,I dont deal with skits Ingesting knowledge,swallow easy like my own spit
Fact is I'm no hero,not runnin with any capes World full of restrictions,this is my mental escape I think like a a badman when I write my many words Steal your mind,make 'em high,like they ready to fly
Fire lyrical shots so all feel my impact Sumtimes rude,naughty expressions,but I do it with tact Poetry is my passion,that will always be a fact Repairing visions lost, call me anti-cataract
Promoting freedom to imagine,remove the mental shackles Never being defensive on the issues that are tackled Lock mi up for being a rebel,will never apologize Batter down fences of communication,that I emphasize
Jamaica's been going mad,but restoring sanity's principal My weapon is my MIND,Just a Poetic CRIMINAL
Savour the Flavours so great for the health Richness with thickness,body full a wealth Brown or Black, chocolate have men craving for your fix Combine fruit with nuts, I fantasize our mix
Mix up girls try draw u..drama hard to avoid Void of gettin paranoid over every minor thing Watches own back..independence reigns supreme P.H.A.T G.I.R.L's more than words,its an ever moving theme
Proud of being themselves,real with every word Happy that both in and out in great shape ASSets galore..no liability to be a whore Totally in control,never needing a man to make em whole
God is in control,blessing em with their gifts Intelligence,so swift..know how to outthink Risk-taking,money making,busting stereotypes Love,Life and Livity.fullfilling dreams with no gripes
Such natural wonders,some of Life's pearls Bit by bit,this is what defines a P.H.A.T G.I.R.L
WHAT A GYAL UGLY EEE....M CYAAH BELIEVE SEH A EXPENISVE RESTAURANT FR.ASSS FED HER IN MAN SEH SHE NUH KNOW WAH NAME SOAP AND RAG AND SHE SMELL RAW LIKE A BOX A RED HERRING
HAR BODY TOUGH LIKE A TIN BOOM.....IF DAT MAN A FUQQ HAR HIM MUST GI HAR SEDATIVE LOOK LIKE SHE MALICE MIRROR....MI NEVA KNOW SEH CURSE DEH PON LAND...SALTFISH IS HAR RELATIVE
HAR MOUTH BIG LIKE CAYMANAS TRACK WHICH PART SPAIN PPL GUH FI SEE HORSE WHAT A GYAL SHAPE BAD...AR FACE LOOK LIKE A CROSS OVER BETWEEN PITBULL AND A SEA HORSE
SHE CUDDA HUFF AND PUFF A NUH ME MEK SHE THROW FIT AND STUTTER LOOK PON HAR TEETH, LOOK LIKE INNA HAR MOUTH SHE A SMUGGLE CHIFFON BUTTER
MARK SHOW MI HAR PICTURE.....SHE FAVA WHEN BULL COW DEH PON BLEACHING CREAM KETCH THE GLAMOUR SHOT!!!.... HAR EYE DEM CAST AND FAVA WHEN FISH SPOIL A SEA IT SEEM
TEETH FULL A GAP...IS LIKE HAR TONGUE INNA ONE JAIL CELL AFTER PERJURY GOD DONT LIKE UGLY.....BUT WHEN HE MADE YOU, HE ACCIDENTALLY HAD AN INURY
-- Edited by Gamepun (Snr.Mod) on Tuesday 25th of January 2011 10:22:44 AM
JAYBEE-PUN PUN!! when u going gi dem one a di poem wid di combination
PUN: KNOW SAY A LONG TIME MI NUH DROP ONE
ALRITE HERE GOES!!!!!!
MI GOT DREAMS OF DRIVING INNA BUGATI WID DRIA...JUST GOT TO TAKE MYSELF OUT ALL A THIS KRYSIS WITH ONE SLIPS ITS AWFUL HOW PPL CYAAH CALL ME "MR.G" INSTEAD...GIRLS SEH MI GOT SWEET MOUTH...CALL IT SUGA LIPS
MI NAAH TALK MAMA ADMIN....SHE IS A BAD RASTA EVEN THO HAR MINE TWISTYD...SHE GOT THE GLAMA TO MAKE U CRY TEARZ NICO LINK ME WID SOME WEED...HIM SEH A DI MADEST ONE WEH WYZCO GET A CLARENDON....THIS HERBZ MAKE RAY KING WID CHEERZ
HIM SAY KEVIN TEK ONE DRAW AND HIM BECOME A FRA.SS GENIUS..MI SAY A HOPE U NAAH CHAMS ZONE
MI TELL HIM SAY MI HAFFI LINK MI FADDA ZEEKS FI SOME A DAT BLUE MONEY..AS A JUVINILE..WE ALWAYS PAR ALONE
DI PRETTY GAZA GIRL DEM CALL HIM BOASY TONI..DEM ALWAYS A GEEM THE GULLY HEADZ DEM MAN DEH A GYAL BANGA...MI GEEM FIVE STAR...CAUSE HIM A DI GENERAL..WE NUH CHAT TO FIFTY FEDZ
HIM LINK ME UP WID MARK WATSON...DAT MAN HAVE SOME HOT CONNECTIONS...MI CALL DEM FIRE LYNX MI TELL HIM SAY HIM HAFFI TALK TO REMANO..CAUSE MI HAVE A HOT-HEAD AND MI WI BUSS TOMMY 45...DONT CARE WHAT A GUY THINKS
LONG AS YAAH MOVE MDOTISH TO MI...ONCE UR A STUMP IN MY WAY...I HAVE TO TAKE STEPPZ A JUST THE CHEMICS...MI LIKE FI SEE A FIRE WALL...CALL ME A ZONE PIRU...MI NUH WAAH BE A GOLD MASTER....MORE LIKE A KID PLATINUM WID CHEQUES
Chorus: I will mek yuh fall I will mek yuh fall, in love(fall in love)girl, in love(fall in love) I will mek yuh fall I will mek yuh fall, in love(fall in love)girl, in love(fall in love)
Verse 1: Girl Mi will mek yuh fall like night too Cah mi know fi treat yuh right like di ticky pon di Nike shoe Baby girl be my boo And mek mi give you love, mek you waan stick to mi like glue Nah go do nuttn fi spite you Cah mi like you, and mi waan fi love yuh right through Use the ring and surprise you Pon di altar yuh seh I do
Chorus: I will mek yuh fall I will mek yuh fall, in love(fall in love)girl, in love(fall in love) I will mek yuh fall I will mek yuh fall, in love(fall in love)girl, in love(fall in love)
Verse 2: Memba yuh promise yuhself seh yuh nah love nuh time at all Plus yuh heart nuh easy fi find at all Hard fi fall like China wall Now you're coming weh Stein a call(beg yuh for the love), yeahhh She waan more a mi now Not less of mi Give har a piece and she a cry fi di rest of me Fall in love like Jordan and Stephanie Believe it when mi tell yuh seh
Verse 1: Girl Mi will mek yuh fall like night too Cah mi know fi treat yuh right like di ticky pon di Nike shoe Baby girl be my boo And mek mi give you love, mek you waan stick to mi like glue Nah go do nuttn fi spite you Cah mi like you, and mi waan fi love yuh right through Use the ring and surprise you Pon di altar yuh seh I do
Intro: Mek a joyful noise allelujah Wooyyy Come for his name Selassie I
(Yes, yess) Digiplay
Chorus: I give thanks seh mi wake up this morning A mi seh fight through another day A coulda even inna the evening Mi haffi mek time fi pray Give thanks fi Jah protection And him guide mi in every way And coulda even tonight when mi go mi bed Mi haffi. mek time fi pray
Verse 1: Nuff people(wah), have nuh food fi eat Look and you will seet Nuff people have nuh bed fi sleep (See dem pon di street) Nuff a dem a catch it pon d cold concrete Nuh clothes pon ?? nuh shoes pon feet Mi nuh want coffn nah rate If mi nuh know nuttn else Mi know seh life sweet
Thank yuh Jah, thank yuh Jah Wi have so much things, fi thank yuh fah Wi nuh fear iniquity nor vampire Who a conspire Wi give praise to di emperor
Chorus: I give thanks seh mi wake up this morning A mi seh fight through another day A coulda even inna the evening Mi haffi mek time fi pray Give thanks fi Jah protection And him guide mi in every way And coulda even tonight when mi go mi bed Mi haffi. mek time fi pray
Verse 2: Give thanks A coulda big or small Give thanks Nuff nah have nuttn at all So give thanks Everyday more people bawl Dem a suffer from Middlesex so we go back to Cornwall Everyday another gun rise and tomorrow Nuff nah go see di sun rise But mi give thanks seh mi wake up and open mi eyes Watch him ?? you're my sun rise
Outro: I will lift my unto the hills From whence cometh my strenght(cometh my strenght) My strenght come from the lord Di creator of heaven and earth He will not ?? my foot to be move Idiot ?? mi , we'll not slumber Jah shall not slumber nor sleeps seal a
(Ah) Mek time fi pray Mek time fi pra-a-a-y Mek time fi pray(give thanks) Mek time fi pray Mi haffi mek time fi pray Mek time fi pra-a-a-y yeahhh
Intro: Aisha Flamez(yeah yeah) Di sexy and hot baby Tell me how you look so hot A gal yuh nuh near me Baby
Gal a you mi waan (waan), fi be mi wifey(eyy) Becah di wine weh yuh gimme timery Baby girl it's seems like a yuh have up di whole winery
Chorus: Yuh look like A wifey material girl Woman I give yuh anything you need in this world You're a wifey material girl Stop acting shy, just gimme da try and mek a step to be my girl
Mi a wifey material girl Yuh nah fi aks mi now mi different from every other girl Mi a wifey material girl Da one ya hold yuh mek yuh cyan leff mi fi any other girl
Verse 1: (Aisha, yuh seh) Yuh a, wifey tight mek mi see weh yuh mega Mek wi tek a trip go dung a Trinidad Tobago Yuh a tell mi seh yuh nuh see nuttn weh yuh fraid a And yuh nuh play games Nintendo nor Sega
Tell mi straight up nuh write nuttn pon the paper Mek sure yuh real cah mi tired of di fakers Some of unno only want one thing But yuh cyan tek mi goodness for rampin'
Chorus: Yuh look like A wifey material girl Woman I give yuh anything you need in this world You're a wifey material girl Stop acting shy, just gimme da try and mek a step to be my girl
Mi a wifey material girl Yuh nah fi aks mi now mi different from every other girl Mi a wifey material girl Da one ya hold yuh mek yuh cyan leff mi fi any other girl
Verse 2: Mi ?? right myself and mi have up mi pride And anyweh yuh gal dem see mi, dem haffi hide Mi a di, wifey, dem a b!$%h pon di side If yuh nuh ready then come out cause if yuh sleep yuh ago stride
Gal yuh alone mi want inna mi life so nuh, Worry yuhself tonight it a go nice when mi, Pipe di benz ?? di Rolls Royce And mi try mi best fi sort out yuh life girl
Verse 3: So if yuh waan , mi fi be yuh wifey Yuh haffi prove everything weh yuh talk Gal mi waan, yuh fi be mi wifey( a dat yuh seh) Mi talk di talk and mi waan to act So dont act shy, yuh nuh badda cry Bwoy mi waan yuh fi tell mi mi a yuh bonafide Mi a look inna yuh yeye, nah tell yuh nuh lie If I loving yuh a bring bwoy mi 99
ZONE PPL FINGER FEARING....U CYAAH PUT DUNG NUTTIN WITHOUT IT MISSING AS MI HEAR TEEEEEEF!!!!! MI A LISTEN...LJ SAY BOBB DID OVER HAR YARD AND SHE CYAAH FIND HAR SLIPPERS WEH GLISTEN
FI A SET A PPL WHO CYAAH KEEP DEM HANDS TO THEM SELVES.IMAGINE IF MI DID WIN LOTTERY SHEV CYAAH FIND HAR BAGGY...AND SHE SWEAR SHE SEE BBLUNT GONE IN HAR ROOM FI TEEF OUT HAR DILDO BATTRY
NICO TEEF OFF MARK CAR TYRES AND SELL DEM FI PAY HIM GO GO BILL A POLY ROYAL MI TEEF CESAR DRINK OUTTA THE DRINK AND NOW HIM MADDA A CUSS...THATS HOW SALLY LOYAL
NOTICE HOW FR.ASS GENIUS AGILE AS MI DO THIS POEM HOW QUICKLY HIM SWING FAST TONI AND FIREMAN A CUSS...IMAGINE MAFFIA TEEF HAR BIRTH CONTROL PILLS AND FLAMES GONE WID HAR SLIM FAST
WE HAFFI GUH WORK DI BIBLE AND KEY PON DEM...AND JUST WATCH HOW DEM DASH FLIGHT ZONE FYAHYPE GI DA GIRL DEH HIM BLACKBERRY AND BRUCK INNA O.P HOUSE AND TEEF HIM FLASHLIGHT PHONE
DEM PPL YAH NUH NORMAL....DEM MORALS GONE PON A VACATION...DEM GOOD WAYS TEK A BOLD LEAP BUT MI STILL HAVE LOVE FI DEM A WHOLE HEAP...EVEN WHEN MI HEAR SEH CHAMS TEEF GLAMA GOLD TEETH
SOME PPL A STARVE NOW..CAUSE DEM HAFFI FEED PON BUSCUIT...THATS FI ALL WHO LOVE PLATE MARK LOSE A CLASH TO KEVIN...CAUSE TWEETY TEEF HIM POUCH FULL A DUBPLATE
IMAGINE WHEN JAVON A 70....AND FIVESTAR TEEF HIM DENTURES...HIM CYAAH SEE GIRLS AND TEK RISK EAT DEM SAY JOLLY OWN THE SITE....BUT FROM WAH DAY HIM A FRET...CAUSE STAINLESS TEEF BACK THE RECIEPT
THIS GOES OUT TO THOSE WHO NEVER WAAH MI REACH TO THE HIGHEST PEAK TO THOSE WHO WAAH SEE MI SUFFER ALL THE REST A MI LIFE AND SEE MI *la*hD LEAK
NOT MUCH PPL CARE.....WHO A MI ENEMIES??...SO MI SEE SEH A DEM DAT AND FIGURE YET HOW FI MEK TRU THE DAY WID A PRAYER AND BUN BADMIND LIKE TEN PACK A CIGGARETTE
THEM TREAT ME LIKE SOCIETY FOOT MAT...YEP...DEM STEP ON ME BLESS THE ONES WHO LEFT ME WITH "NO DOUBT" LIKE GWEN STEFANI
ITS THE COURAGE I POSSESS.....THE "WILL-I-AM" LIKE BLACK EYE PEAS WHEN ONE DOOR CLOSE..THE NEXT OPEN...SO I HAVE TO LOCK I KEYS
THEY SAY "TIME WAITS FOR NO MAN"...BUT WHAT ABOUT ALL THOSE WATCHES IN STORES THATS WAITING FOR A BUYER 2011...IS NO MORE TEARS....PLENTY SWEAT...STAND FIRM LIKE CHINA WALL....I WONT BE RIPPED OFF LIKE A DANCEHALL FLYER
I DO THIS POEM FOR THOSE WHO HAVE BEEN DOWNPLAYED ALL THERE LIVES...AND NOT GIVEN MUCH CHANCE THE ONES WHO HAD TO STAY OVERTIME IN EXTRA CLASS TO LEARN HARDER...WHILE EVERYONE ELSE LAUGH AND PRANCE
WE SEE OTHER PPL EATING LUNCH LIKE KINGS AND QUEENS...WHILE OUR STOMACH HAS A "ROYAL RUMBLE" LIKE WRESTLING IM STANDING FIRM IN THIS GAME...ONLY THING RUNNING IS THE SWEAT OFF MY FARID...MY HEART IS PLACE IN THIS VESSEL IN
BIG UP FIRE LYNX...A YUTE WITH PATIENCE, GOOD HEART AND VIRTUE..EVEN IF HIM VEX THATS THEO FEROCIOUS WE ALL HAVE A BOILING POINT...WE ALL SAY ENOUGH IS ENOUGH!! A TIME WE SNAP LIKE BONES WID OSTEOPOROSIS
WE WIL NEVER GIVE....NEVER SELL OUR SOULS LIKE GOODS ON CLEARANCE SALE THIS IS MY REDEMPTION...MY MESSAGE TO THOSE WHO ARE LOST...THIS IS GAMEPUN'S TALE
Intro: Yeah(look now) Mmmmm(mmm) Look now(look now) Ah ahh (ah ahh)(yeyeball) Ayyy(look) Wappn to dem Yo F****
Chorus: Mi nah tek mi eye offa dem Dem a team up Mi nuh waan nuh weed nor nuh blem , so mi nah tek mi eye offa dem All dem a chat(all dem a chat) Send who dem waan send Cah mi nah tek mi eye offa dem Di eagle a fly inna di sky and it a pitch pon dem So mi nah tek mi eye Mi nah tek mi eye Mi nah tek mi eye offa dem Gweh
Hook: Cleara(cleara), cleara cleara(cleara) Cleara cleara(clear) Cleara, cleara cleara(cleara) Try nuh come neara, gweh Cleara(cleara), dem fear feara Mi bitta dan Aloe Vera(Vera) Dem sell out fi ??? Mi tell yuh what's dem would sharea
Verse 1: Mi nah fight fi system, but dem a plan up and a fight mi Nobody pon di Gully nah tek this lightly Mi god fearin evil nuh like mi Try mi best dem a team and a spite mi A say a mi when yuh know dem dont sight mi Waan mi thing mash up higly unlikely One don mi fear a di Almighty Mi sing this politely So wah
Chorus: Mi nah tek mi eye offa dem Dem a team up Mi nuh waan nuh weed nor nuh blem , so mi nah tek mi eye offa dem All dem a chat(all dem a chat) Send who dem waan send Cah mi nah tek mi eye offa dem Di eagle a fly inna di sky and it a pitch pon dem So mi nah tek mi eye Mi nah tek mi eye Mi nah tek mi eye offa dem But
Verse 2: Fi every enemy Mi have di remedy Mi nah fight dem a waste fi mi energy Dem nuh waan ?? Kennedy But dem cyan stop wah fi mi haffi mi Fi si mi pop dung dem seh dem haffi see But ,dat nuh inna God prophecy Hotta di bakkle a di sweeta di victory Put, da one ya dung inna history Tell dem
Hook: Cleara(cleara), cleara cleara(cleara) Cleara cleara(cleara) Cleara(cleara), cleara cleara(clear) Try nuh come neara, gweh Cleara, dem fear feara Mi bitta dan Aloe Vera Dem, sell out fi ?? Mi tell yuh what's dem would sharea(ah ah)
Chorus: Mi nah tek mi eye offa dem Dem a team up Mi nuh waan nuh weed nor nuh blem , so mi nah tek mi eye offa dem All dem a chat(all dem a chat) Send who dem waan send Cah mi nah tek mi eye offa dem Di eagle a fly inna di sky and it a pitch pon dem So mi nah tek mi eye Mi nah tek mi eye Mi nah tek mi eye offa dem Gweh(gwehhh)
Intro verse Mek we park di vehicle ya so rino dem block road a look fi car shawn storm mek we walk d tar cah no boi no live 2 far, fi me walk go war foot it pan dem Cah dem a look fi niiiiiissan man a walk roun wid m16 like me a poliiiice man wid me face mask up like me come from afganiiiisan den pon dem endz me c a 1 man a pose like badman
Chorus me jus beg him a light an kill him sweet road weh him drop name killing street boy ded like dog an a kin himteeth dem have fi cova d body wid a linin sheet like bubble gum me kill him sweet me sen informa 6 friggin feet aka full o melody singing sweet dem have fi cova d body wid a lining sheet
Verse1 my gun nuh sen boi go hospital u nuh need no docit fi admitance call d herse tun baq d ambulance boi gone unda dirt fi live wid ants black rino clat it pon d banks boy a scream like michael jackson fans gazza got d rifle hands in hands cause wen war swell up like balloon, Me nuh w8 till it buss load up me gun fas like mini bus kill him inna church cah me nuh religious den me link up "ti bam bama link up" so me get gun nuf like wen sand weh swiv up empia! fyah d matic u dig up a me inna frac n wig up d boi neeven kno a him life him give up
Chorus
Verse2 Dem nuh kno hit man style, kamekazi genocide murda cuz me army a nazi kill pon road lef him fi paparazi kill sum a bush mek d goat n dog see inna me sweat suit like a jockie or like schoolaz epolet kahki a nuh school book inna me jansport me transport glock 40 weh kick like karate me claty nuh regret no remorse(remas) wen boy life loss like money inna gra** anyweh me pass ppl run in fas wah dem use kill jesus? same so me cross thru telescope glass guy a get blas wah tun him inna spirit like rum inaa d flask gimme d gully creature fass nuh even wipe of d morsa me ago jus...
Intro: Washroom (Eh eh eh) Woohh Woohh Konshens Voicemail Ga-gal anthem Fi di gal dem NUh talk Hey
Verse 1: Liquor a buss inna mi head like a boom Right now mi a pree har as the wife a mi a di groom Come mek wi rendez-vous inna di bathroom and Run up how fi move di party to di washroom To get you home I may just spend all of my money If you do me right I'll introduce you to my mummy And tell har seh mi wifey and mi woman mi gal When di liquor wear off its back to normal(yo) Yeah
Chorus: You can take the last drink baby Come tell yuh friends yuh leavin cause you'll coming home with me baby You'll coming home with me baby We'll doing all the things I like I can see it in your eyes, seh she wanna come home with me baby Seh you'll coming home with me baby
Verse 1: Cyan wait mi touch ya girl Cyan wait mi touch you Cy-cyan wait mi touch ya girl Come mek mi touch ya(touch ya,touch ya)
I've been stallin from mi step up in the club Lookin at the shorty go she showing mi love I cant hide it by yuh lookin so damn exotic Cause it's hard it, lookin so fly She's hot and I cant vibe yeah Girl you got it going on Come a little closer so we can dancin so But we go start this night or fly Couple ?? how we stand how yuh tight
Chorus: You can take the last drink baby(take a last drink) Come tell yuh friends yuh leavin cause you'll coming home with me baby You'll coming home with me baby(uhhhh) We'll doing all the things I like I can see it in your eyes, seh she wanna come home with me baby Seh you'll coming home with me baby
Verse 2: Cyan wait fi touch ya girl Cyan wait fi touch you Cyan wait fi touch ya girl Come mek mi touch ya Cyan wait fi touch ya girl Cyan wait fi touch you Cya-cyan wait fi touch ya girl Come mek mi (hey, hey) touch ya
Seh by the look mi cyan tell Da sexy supm deh is like you weak under mi spell I wonder if a di way mi dress a di way mi smell No bagga long talkin pon this wi nah fi dwell Even the blind can see Seh wi need fi mek a par We nah fi walk too far tell ?? get the car Tell yuh friend dem mi leavin while I'm own my cigar Prepare fi three rounds inna this bedroom bar(yeah yeahh) Mi tell you this
Chorus: You can take the last drink baby(take a last drink) Come tell yuh friends yuh leavin cause you'll coming home with me baby You'll coming home with me baby(uhhhh) We'll doing all the things I like I can see it in your eyes, seh she wanna come home with me baby Seh you'll coming home with me baby
Intro: Ayy yuh tight pum pum gal (Awhoee) Mi love when yuh skin out fi mi F*** yuh(mmmm) Mi love fi do di video dem with yuh Baby come wine up, come show seh yuh love mi Yuh dont know(yeah)
Verse 1: What a *la*hdklaat ****y fat (eee ee) Likkle gal dont gi weh dat(ah ah) Yuh pump pum clean already so mi dash weh di boots and mi come inna yuh belly(yeah yeah) Giddy up, pon di ****y now(mm mm) Mi slap slappin up yuh suh(mm mm) Mi love it when mi push it yuh a shove it mi a ram it yuh a bruk it a seh F*** it Addi F*** it ( ah ah)
Chorus: Mi tun up di F*** now baby Mek noise if you waan but dont deady deady So bawl fi yuh mamma fi yuh pappa mi nuh matter by time yuh fi come yuh fi done come already, agen Mi tun up di F*** now baby Mek noise if you waan but dont deady deady So bawl fi yuh mamma fi yuh pappa mi nuh matter by time yuh fi come yuh fi done come already(ready, ready)
Hook: Look inna mi eye now Nah go diss yuh baby Wine pon di ****y gal Wine pon di ****y gal Baby from mi find you You alone mi want gal Wine pon di ****y gal Wine pon di ****y gal
Verse 3: Big long ****y gone up inna yuh lungs Pon yuh ?? two balls dem a bounce Mi mek yuh haffi aks mi if mi a tek drugs Mi seh no baby, that a nuh fi gaza thugs(gaza thugs) Select yuh sound like mi name Jiggy youngs Yuh spin like 1 cash money splice dub Mi bedroom waan ina history guh dung Like power and shower like di crips and di *la*hds
Chorus: Mi tun up di F*** now baby Mek noise if you waan but dont deady deady So bawl fi yuh mamma fi yuh pappa mi nuh matter by time yuh fi come yuh fi done come already, agen Mi tun up di F*** now baby Mek noise if you waan but dont deady deady So bawl fi yuh mamma fi yuh pappa mi nuh matter by time yuh fi come yuh fi done come already(ready, ready)
Hook: Look inna mi eye now Nah go diss yuh baby Wine pon di ****y gal Wine pon di ****y gal Baby from mi find you You alone mi want gal Wine pon di ****y gal Wine pon di ****y gal
Intro: Mi love when yuh skin out fi mi F*** yuh(mmmm) Mi love fi do di video dem with yuh Baby come wine up, come show seh yuh love mi Yuh dont know( yeah)
Verse 1: What a *la*hdklaat ****y fat (eee ee) Likkle gal dont gi weh dat(ah ah) Yuh pump pum clean already so mi dash weh di boots and mi come inna yuh belly(yeah yeah) Give it up, pon di ****y now(mm mm) Mi slap slappin up yuh suh(mm mm) Mi love it when mi push it yuh a shove it mi a ram it yuh a bruk it cause the F*** it a di F*** it ( ah ah)
Intro: Uhmm Caldhino(Caldinho,Caldinho) Woohhhhhh ohh F**** Dog We tired now fi suffa Waan get outta this gutta, yeah Cause mi cyan even afford di bread, much less di wata But
Chorus: Betta must come day Time fi see di papers in front of me So mi cyan take care of mi family Mamma waan son rise so she proud of me yeah Betta must come day Time fi see di papers in front of me So mi can take care of mi family What a joy fi si mi friends and mi girl happy
Verse 1: Seh mi would ??? no more yeah Nah fi fret both hungry no more yeah All mi a pree now a just fi go tour weh Black couple a shoes and mek couple of dough yeah In these times yo you gotta be strong Dem will nyam yuh dung just like ?? Jah bless di likkle weh mi have in my palm Have mi reman poor, but mi haffi live on yeah
Chorus: Betta must come day Time fi see di papers in front of me So mi cyan take care of mi family Mamma waan son rise so she proud of me yeah Betta must come day Time fi see di papers in front of me So mi can take care of mi family What a joy fi si mi friends and mi girl happy
Verse 2: Not a day when mi madda nah fi work agen My fadda retire so him head it nah go hurt again Mi wish mi bredda coulda rest come back to earth agen So wi can share this wealth together yeah Yuh haffi be careful how you mek yuh decision In these very hard times call recession More time mi frustrate mi and gimme depression Depression, but mi nah go rise up nuh big weapon
Verse 3: Mi know di fadda have a plan fi mi That's why him inspired di song to mi Noo him nah go fail I Noo him nah go fail So mi know mi ago survive yeah(a go survive) Him a go keep things alive yeah Hoping for betta days So right now mi nah stop pray
Outro: Yo(yo) Focus yuh know Dont be bogus nuh Do good and good would follow you Yuh a see me Work to what a dream and come through Tell it to dem
Intro: Puff puff pass Puff puff pass Hey Liquid a weed mi waan You fi puff puff pass Puff puff pass A Jah Vinci, out clearr
Chorus: I dont care what di pagan say Blaze my chalice day by day Light a spliff and everyday I pray I have Jah to guide my wa-ay I dont care what di pagan say Blaze my chalice day by day Light a spliff and everyday I pray I have Jah to guide my waa-ay
Verse 1: Seet ya know ?? ganja farmer and think mi nah go fight it Mek dem know seh up a station mi a go li-iight it See mi with mi weed Jah gi mi tell mi I'm not on the right feet Hear dem gas and dem a chase and ignite it Well it's the healin of the nation Made from creation Shoulda have a special stand fi pass immigration Need fi elevation Gimme meditation Cure all di sick without the medication mi know
Chorus: I dont care what di pagan say Blaze my chalice day by day Light a spliff and everyday I pray I have Jah to guide my wa-ay I dont care what di pagan say Blaze my chalice day by day Light a spliff and everyday I pray I have Jah to guide my waa-ay
Verse 2: Have a plan to mek di plan free Inna every shop and supermarket you will see Everyweh yuh tun, a spliff will be Sell more than Digicel and be free Because it Portia get a grabba spliff from Bruce, get a chalice Dem done with di war, and dem done with the?? Fulfill dem promise Dem wont be to godness And some to the Queen inna di valley
Verse 3: With di weed With m Mi nuh wanna nuh cigarette, a mi nuh waan nuh ?? strictly High grade it fi mek mi eye dem bleedin So gimme di portorica a mi need I'll smokin weed and a smoke a lot I have my chalice a deserve coconut ???? Makin smokin di ??? And di man weh try ?? A herb mi waan
Intro: Genius Tump dem (The Genius) Gaaaal(gaaal) Mi house a nuh nursery Bet yuh seh when mi done wid you, yuh haffi curse mi(curse mi) Yuh passed di age of consence(mmm) Mi a gi yuh di strenght, that's why mi a
Chorus: Tump, tump tump har up Di maga man pump har up Mek she fly inna di air And drop pon di chair No waan no man rump her up That's why mi a Tump, tump tump har up Stulla him a pump har up Mek she fly inna di air And she nuh too nuh care No waan no man rump her up
Verse 1: (Eh eh) Mi tump har inna di worst way(way) Tump har pon har birthday(day) Mek she mash up di dress or she fling weh di fan and bawl she thirsty She seh: Lord have mercy But this a nuh nursery Yuh fi get weh yuhself When mi did tell yuh seh , mi tump hard pon di first day So mi a
Chorus: Tump, tump tump har up Di maga man pump har up Mek she fly inna di air And drop pon di chair No waan no man rump her up That's why mi a Tump, tump tump har up Stulla him a pump har up Mek she fly inna di air And she nuh too care No waan no man rump her up
Verse 2: Gyal come ya fi di tumpin Turn round get ready fi di something(fi di someting) Mi ,a tump, yuh, right now straight, to a morning Every gyal fi get tumpin callin Dem love fi get tump while dem bawlin(bawlin) Inna love dem fallin Come ya mi darlin' Spread out like trapaulin That's why mi a
Chorus: Tump, tump tump har up Di maga man pump har up Mek she fly inna di air And drop pon di chair No waan no man rump her up That's why mi a Tump, tump tump har up Stulla him a pump har up Mek she fly inna di air And she nuh too care No waan no man rump her up
Verse 3: When mi seh "Tump" Nuh beat dem My youth yuh haffi know how fi treat dem Mi a bwoy tump my girl everyday, not just pon a weekend Pretty gyal yuh haffi know how fi treat dem Tump dem ,up a make you sweet dem And if a gal have too much man a tump My youth, tump and delete then That's why you haffi
Outro: Tump dem A make you sweet dem(sweet dem) Tu-tump dem Make you sweet dem(sweet dem sweet dem) (Tump dem, tump dem) Make you sweet dem, tu-tump dem hard, make you sweet dem
That's why mi a
Tump, tump tump har up(tump har up) She waan di maga man She waan mi come pump har up(pump har up) Eh eh Yo, tump har up A song ya sick Genius tump dem
All my real true friend dem I will surely treasure I will never forsake dem or diss dem neva(neva) Cashflow(Cashflow) A friend in need is a friend indeed Good friend nah go come with not envy or nor greed Hey
I will never ever try to look yuh wife(hey) I will never ever plot against yuh life(no) I will never sell yuh out for peas and rice(no) I will back yuh even if yuh start to fight(fight)
Chorus: Cause you are my true friend Cause you are my link Cause you are my bredren, through the thick and thin Whenever I have needed, you were always there You have been the realest, all throughout the years yeahh aaay
Verse 1: Ova di years you get to know yuh real friend And yuh get to realize who did a pretend Is not everybody weh yuh know from then A go keep it real and hold it out till di end Some a dem go violate Some a dem go steal Some a dem go a know yuh business and run go squeel Nuff a dem grudge yuh when yuh start fi eat a meal Nuff a dem nah go keep it real
So mi haffi endorse mi real friend Whenever ever change Weh deh deh from this ?? cah go straight up to the range No matter what a gwaan , we'll always stay the same So big up every real friend
Chorus: Cause you are my true friend Cause you are my link Cause you are my bredren, through the thick and thin Whenever I have needed, you were always there You have been the realest, all throughout the years yeahh
Intro: All my real true friend dem I will surely treasure I will never forsake dem or diss dem neva Cashflow A friend in need is a friend indeed Good friend nah go come with not envy or nor greed(nuh greed) Hey I will never ever try to look yuh wife(hey) I will never ever plot against yuh life(no) I will never sell yuh out for peas or rice(no) I will back yuh even if yuh start to fight(fight)
Chorus: Cause you are my true friend Cause you are my link Cause you are my bredren, through the thick and thin Whenever I have needed, you were always there You have been the realest, all throughout of the years yeahh ayy You are my true friend Cause you are my link Cause you are my bredren, through the thick and thin Whenever I have needed, you were always there You have been the realest, all throughout the years yeahh ayy
Intro: (Party) When di rain a fall (Party) When di sun a shine (Party) They a come few with di gal dem Everythings feelin fine It's Andrew and Wada Stein Everybody(Come)
Party We gonna party We're gonna party We we gonna party We 're gonna party(yeah) da da da yeah(party)yeah (party) Yeahhhhhh
Chorus: Party every night Drink anything weh yuh like We hol' a vibes yeahhhh Party every night Drink weh wi like We hol' a vibes yeahhh
Verse 1: (Tell dem Eminem) We pop bottle, pop bottle pop bottle pop bottle pop bottle pop bottle pop bottle Stein Andrew Wada a run ?? top moggle Bare hot gal we nuh fi siddung inna saddle Dem a Tic Toc and dash it out like ? Wine till dem body wetter than the board weh yuh a puggle When we step inna di party, clean and bozzle Everybody hands up, like dem nookie not a nozzle Gyal mi waan yuh wine tease me now Gal wine wine wine and please me now Gal hold me like you dont waan release me now It's so ok
Di gal dem a wine up inna di video Pon di few inna di natural breeze now Sun a rise and dem dont waan leavin yuh Cause this is how we
Chorus: Party every night Drink anything weh yuh like We hol' a vibes yeahhhh Party every night Drink weh wi like We hol' a vibes yeahhh
Verse 2: From Berry Appleton a mix up Gal a get fix up Love when di gal dem a wine till dem neck bruk From you know yuh nuh crawny gal Just wine up yuh body like a carnival Gal wine pon di beat drop, wine pon di beat drop Coulda style dem when mek yuh knees girl lift up From you know yuh nuh crawny gal Just wine up yuh body like a carnival
Put it up to the ceiling How you feelin I know that you feelin alright No one is leavin It's like I'm dreaming And this is how we pary And this is how we party
Chorus: Every night Drink anything weh yuh like We hol' a vibes yeahhhh Party every night Drink weh wi like We hol' a vibes yeahhh Party every night Drink anything weh yuh like We hol' a vibes yeahhhh Party every night Drink weh yuh like We hol' a vibes yeahhh
Verse 2: From Berry Appleton a mix up Gal a get fix up Love when di gal dem a wine till dem neck bruk From you know yuh nuh crawny gal Just wine up yuh body like a carnival Gal wine pon di beat drop, wine pon di beat drop Coulda style dem when mek yuh knees girl lift up From you know yuh nuh crawny gal Just wine up yuh body like a carnival
Yeah Stein, Andrew & Wada Nah stop party Yeahhh, ahhh yeahhh Party with di gal dem
IF MI WAAH AMOUNT TO ZERO THATS MY NIL..LYRICAL LUNATIC HAVE THOUGHTS AND MI KNOW SEH MINE ILL WHAT GOES AROUND COMES AROUND LIKE VINTAGE SONGS PON A VINYL..MY SOUL PRECIOUS LIKE GRAPES PON A VINE HILL
CALL THE MAD HOUSE...UWI DOCTORS A PREE-ME-HARD-BOSS..DEM A RUN TEST FI-SEE-ME-WARD-CLASS GWAAN A YUH BED MR.PUN!!! SO MI PEE-PEE-HARD-FAST..DEM GIMMI PILLS...SO IVE SEEN THE LIGHT LIKE A B.B BROADCAST
MI HAFFI SLOOOOOOOOOOOOOW DOOOOWN....MI BRAINS GONE PON A INTER-LOGIC U CYAAH SEE ME LIKE MI INNA CAR WEH-TINT A WATCH IT...MI FEEL MISERABLE LIKE NEW YORK WINTER TRAFFIC
DEM LET ME OFF PON ROAD AGAIN LIKE....SOMETHING WEH DEH PON ROAD AGAIN U SEE SEH MI MIND STILL NUH STRAIGHT...THE MEDZ HAVE MI A TELL U SAY MI MIND NUH STRAIGHT AGAIN
A WAH DI BU.M.BO.$@#$%c**t A GWAAN WID ME????!!!
THE MEDZ A DRAIN ME LIKE A SITE WEH DEH PON LEECHING SON PPL SAY NO SAH!!!! U CYAAH LOOK SO COKE OUT..AND WE THINK YAAH LEE CHIN SON
TO HOW MI A WRITE POEM HARD...PPL SAY TEK IT EASY YUTE!!!...MY HEART HEAVY TO HOW SOME STRESS MI TEEF OFF MARK WATSON FOUR TYRE OFFA HIM CAR DEM JUST FI BUY A BOX DRINKS AND FOUR COMTREX
MI BRAIN A OVERHEAT LIKE TONI DILDO WHEN SHE HAVE IT PON EXTRA TIME U SEE HAR...GYAL HAVE A PIECE A A.SS DEH...U CALL THAT MOUNT EVEREST...U HAFFI MEK A EXTRA CLIMB
MI TAP READ JEHOVAH WITNESS MAGAZINES...MI A CELEBRATE MI BDAY PON DI WRONG DAY..CARTOON A TRICK ZONERS PLEASE HELP ME.....MI BRAIN NEEDS HELP....MI A BECOME A LYRICAL LUNATIC
Intro: Jah kno Da one ya serious Hear mi a seh now Professor represent Liv Up records Liv Up, neva give up nooo Neva give up noooo
Chorus: What a gwaan dun deh Mi hear seh everybody arms dun deh And dem all a drop bomb dun deh Di people waan run weh But everyweh dem turn, Babylon a beat dem and a seh dem cyan run deh So what a gwaan dun deh Mi hear seh everybody arms dun deh And dem all a drop bomb dun deh Di people waan run weh But everyweh dem turn, Babylon a beat dem and a seh dem cyan run deh
Verse 1: So many innocent dead and mi dont know why Everyday *la*hd a run everyday mamma a cry Whole heap a black smoke gone up to the sky Real tribal war, Jah kno mi nuh lie Seems like it nah go dun From di madda to di baby di dawg around Everybody start pray fi di Fadda come Cah bullet nuh stop from beat look like dem nuh shot a none
Chorus: What a gwaan dun deh Mi hear seh everybody arms dun deh And dem all a drop bomb dun deh Di people waan run weh But everyweh dem turn, Babylon a beat dem and a seh dem cyan run deh So what a gwaan dun deh Mi hear seh everybody arms dun deh And dem all a drop bomb dun deh Di people waan run weh But everyweh dem turn, Babylon a beat dem and a seh dem cyan run deh
Verse 2: Yeah Di people cryin dem cryin dem cryin Mi hear dem a bawl out Every way a bun dung people a run body a scatter ?? Watch how yuh flyin, yuh flyin Dem start fi cancel all di passport But dont yuh mek that wrong move, trying to save you pon a false ? Too much war ,war ,war Now the kids cant come out to play, ayy Too much war ,war ,war So many *la*hd on the streets today,ay Too much war ,war ,war My peole do you hear what I say, ay Too much war ,war ,war To Jah Jah you should pray,ay
Intro: Hey Russian Di gal dem dont talk Let make up their mind Dem nuh want nuh idiot a tek up dem time So when dem ready fi connect up dem line Wi dem haffi find Cause we a
Chorus: Di bedroom general Not a likkle and scraple Wi have the remedy fi take care of all gal Short and tall gal a you with dem all gyal A We grab on gyal We a di bedroom general Not a likkle private Know fi do di work properly, we know how fi style it G spot hidin, we search out and find it A wi, grab on gal
Verse 1: Di gal dem a talk seh Some bwoy a rookie to di league Marathon fi run and dem a bawl fi fatigue But wi, full up of gal from wi di likkle bit a ?? Satisy di need Man di pickney if dem read Mi seh mi tuff like a hardcover book back Beat up gal body like a drum bup bap bup bap Guinness and di Snappa dem inna mi back a put back Gal a look back and crawb up foot back
Chorus: Di bedroom general Not a likkle and scraple Wi have the remedy fi take care of all gal Short and tall gal a you with dem all gyal A We grab on gyal We a di bedroom general Not a likkle private Know fi do di work properly, we know how fi style it G spot hidin, we search out and find it A wi, grab on gal
Verse 2: When di gal dem a call up mi name inna di hair dresser parlor Dem cyan seh mi weak through mi morgue Gyal haffi seh mi buss di net and tear down di flank like a ball Aks Tanisha aks Tamara And Paula When mi move to di miggle Nuttn nah tickle a nuh comedy nuh joke fi yuh giggle When yuh get up yuh a jiggle and a wiggle Mi stamp mi class, pull di ears pon di ass
Chorus: Bedroom general Not a likkle and scraple Wi have the remedy fi take care of all gal Short and tall gal a you with dem all gyal A We grab on gyal We a di bedroom general Not a likkle private Know fi do di work properly, we know how fi style it G spot hidin, we search out and find it A wi, grab on gal
Intro: Di gal dem dont talk Let make up their mind Dem nuh want nuh idiot a tek up dem time So when dem ready fi connect up dem line Wi dem haffi find Cause we a
Di bedroom general Not a likkle and scraple Wi have the remedy fi take care of all gal Short or tall gal a you with dem all gyal A wi grow on gyal We a di bedroom general
Intro: Oh oh Dem nuh waan wi fi make it Oh oh oh oh Dem nuh waan wi fi prosper Oh oh oh oh But hypocrites and badmine Oh oh oh oh Dem cyan get over
Chorus: Wonder why, wonder why(hey) Badmine dem a work so hard fi si wi fall Wonder why, wonder why(hey) Everyday dem get up a wi name dem call Wonder why, wonder why(hey) Some seh weh ?? things and dem waan come tek it Seh dem a wi friend and a fake it Politician gi wi promises, dem break it
Verse 1: Dem nuh waan seh wi make it in life Dem nuh waan seh wi strive fi di prize dem want it all Dem nuh waan wi fly out a foreign Send thing back a yard badmine dem waan wi fall Dem waan fi si wi fall and nuh get up at all Mek police pon wi phone when mi friend dem call But all when yuh nuh like it, try hard fi fight it One thing wi know, wi nah stall
Chorus: Wonder why, wonder why(hey) Badmine dem a work so hard fi si wi fall Wonder why, wonder why(hey) Everyday dem get up a wi name dem call Wonder why, wonder why(hey) Some seh weh ?? things and dem waan come tek it Seh dem a wi friend and a fake it Politician gi wi promises, dem break it
Verse 2: Unno fi go focus pon di tax prices Then when yuh government full yuh up of lies How you fi spend time a focus pon my life When yuh business a capsize Yuh nah watch di rice and sugar when you rise Modda cyan feed pickney because of di price Fi one more time gas price gone up But dont watch wi a say if yuh nuh get (yuh nuh get)
Verse 3: Hard work haffi gwaan so we haffi put it in So nuh watch wi a call, when mi come upon di scene Our plans haffi make it in life Di finest things we haffi do it right We nuh depend pon people So you cyan trap this We too far fi yuh speed you cyan clock this You betta siddung and watch this Tell di world they cyan stop this
Chorus: Wonder why, wonder why(hey) Badmine dem a work so hard fi si wi fall Wonder why, wonder why(hey) Everyday dem get up a wi name dem call Wonder why, wonder why(hey) Some seh weh ?? things and dem waan come tek it Seh dem a wi friend and a fake it Politician gi wi promises, dem break it Wonder why, wonder why(hey) Badmine dem a work so hard fi si wi fall Wonder why, wonder why(hey) Everyday dem get up a wi name dem call Wonder why, wonder why(hey) Some seh weh ?? things and dem waan come tek it Seh dem a wi friend and a fake it Politician gi wi promises, dem break it
I got to mek it I got to mek it I got to mek it yeaaa ayy It's been so long It's been so long And I'm still waiting
Verse 1: A from mi likkle bit I grow and a baby inna pamp A from dem the time di man a real musician Mi neva rob nobody neva steal mi neva ?? Thats why wi step out, so strong
We see seh dem funny in these times Nuff a try go round mi but wi si di signs But I'm stickin to the pen and the paper To find di medz for me, to string these rhymes
And although mi neva eva get di green light I've been dreaming , for it feel like Well I make it, I got to make it I got to make it
Chorus: A full time unno gi wi a bly Cah wi waan share di joy A long time wi a try I got to make something, I got to make something Of my life Gi wi a bly(bly) Cah wi waan share di joy A long time wi a try I got to make something, I got to make something Of my life
Verse 2: Every ghetto youth Waan respect too Fly out inna private jet too Buy mamma house and ?? mamma check too When wi ?? and wi stress all di street we a pest too So watch it mek wi step through And tek di stage becah we nah go get boo When we try fi best wi can Nuh crush wi like a Pepsy cyan Just mek di song
Chorus: And gi wi a bly(bly) Cah wi waan share di joy A long time wi a try I got to make something, I got to make something Of my life Gi wi a bly(bly) Cah wi waan share di joy A long time wi a try I got to make something, I got to make something Of my life
Verse 1: A from mi likkle bit I grow and a baby inna pamp A from dem the time di man a real musician Mi neva rob nobody neva steal mi neva ?? Thats why wi step out so confident inna wi brand A from mi likkle bit I grow and a baby inna pamp A from dem the time di man a real musician Mi neva rob a soul wi neva steal mi neva ?? Thats why wi step out
BIG UP ALL A MI RURAL PEEPS DEM.....A WI DEM CALL COUNTRY PPL WE NAAH LEFT WE COOL CLIMATE COME A TOWN COME SEE EVIL
BEFORE THE SUN RISE WE HAFFI JUMP PON DI BUS..FI MEET 8 O CLOCK SCHOOL.. MAMA HAFFI SEND THOMAS FROM WESTMORELAND TO GYALCHESTER...TO TRELAWNY TO CLARENDON...ST ANN...ST MARY ..PORTLAND TO ST THOMAS
WE LIGHT LAMP AND CHILL INNA BOARDHOUSE A LISTEN RJR PON BATTERY RADIO UNDER MOONSHINE WE NUH USE TO BUSY TRAFFIC AND STOPLIGHT...BURGER KING...JUST A PREE THE YAM HILL WEH WI SOON FIND
WHEN U COME FROM COUNTRY...IS LIKE YAAH LAUGHING STOCK...BUT POOR DEM NUH KNOW THE REST REAL TALENT COME FROM COUNTRY.....USAIN BOLT, MORGAN HERITAGE, SHABBA RANKS, NINJA AND BERES
EVEN THE MAN WHO A WRITE THIS POEM....WYZCO THE COMPUTER TECHNICIAN...DJ GENIUS...THE TRELAWNY MAYOR CYAAH FIGET CHARLY BLACKS, IYARA, PATTEXX.. MERCILESS THE WARRING DON FROM MAY PEN...BUSH PPL DESERVE A PRAYER
WE TRY HARD FI MEK A IMPRESSION...SO WE EVER EARLY....ANYWAY WE MARK IT BRUCK HAFFI BIG UP DI PPL WHO BOX BANANA...AND HAFFI SLEEP INNA DI COLD FI COME TOWN PON MARKET TRUCK
LADEN, KAAGO, SUSTAIN, POPCAAN....MUNGA THE GANSTA RAS FROM ISLINGTON....CYAAH FIGET CAPLETON...A ST MARY HIM COME FROM HOW WE CAN FIGET WE COUNTRY HEROES?....NANNY AND PAUL BOGLE....EVEN CUDJOE..U KNOW HOW SOME PPL TAN?
DEM BORN AND RAISE INNA BUSH LIKE THE REST A WE.....BUSS AND GAAH TOWN AND BIG UP GARRISON..DEM A KNOWN CLOWN BUSY MEK SOME DECENT TUNES AND HIM BAD...BUT HOW U FI A BIG UP CASSAVA PIECE AND PAPINE...AND NEVER HAIL U PLACE...BROWNS TOWN
SOME PPL NUH REAL TO DEM ORIGIN....SO DEM NAAH PLACE WEH DEM WI MISS MI HAFFI BIG UP MI RURAL PEEPS...DI WHOLE JAMAICA IS A COUNTRY..A THAT MI A REMINISCE
FI BE A TRUE ZONER...IS NOT A BAGGA CHATBOX KEYBOARD BEAT-UP NO INTERNET BEEF FI GUH GET U HYPERVENTILATE AND BUSS A DOZEN HICCUPS
FI BE A TRUE ZONER...YUH HAFFI START FROM SCRATCH LIKE U HEAD FULL A LICE IS NOT A BIENG A SPAMMER OR HAVE MUCH LEECHERS THAN WEEBLE FULL A RICE
MAN A BUILD POST COUNT OFFA "BLESS" AND "THANX" LIKE HIM HAVE ZONE ETIQUETTE GIVE THANX TO WHO RAISE THE BARS AND BLESS THE RADIO...THEM MEK WAY FI THOSE WHO NUH SETTY YET
MAN A TRY LOOK HYPE A TALK BOUT "WHEN HIM BUILD ZONE" LIKE SEH A NOAH ARK DEM HAFFI RUN LEFF ZONE AND DELETE THEM ACCOUNT...AND THEM CYAAH EVEN SHOW A MARK
ITS ALL ABOUT CREATING VALUABLE POST AND U RESPECT TALL LIKE JAYBEE LEGS ITS NOT ABOUT WAITING IN CHATBOX AND LOOK FOR ALBUMS AND RIDDIMS TO BEG
POST YUH MIXTAPES AND NEW TUNES AND RIDDIMS WEH A SHOT LIKE GONORRHEA ALL WHEN DARK LAW HATE MI FI DI POEM...A MI RUN SHYT LIKE BOWELS INNA DIARRHEA
MORE WHILE MI JUS BILL PON POEMS AND HOLD A FIRM MEDZ...UNTIL MI MIND SAY "OYE SAH!! TOO MUCH" BUT BADMIND A KILL DEM...EVERY TIME DEM SEE DI (------------------------GAMEPUN).. IT A BURN DEM HEART LIKE ULCER STOMACH
REAL ZONERS HAVE VIBEZ...BUILD LINKZ..NAAH NUH TIME FI MALICE AND PEOPLE TRACE HYPOCRITES FI GUH HOLD A BADE INNA MINERAL AND FIND DEM GYAL JUMP LIKE HORSE INNA STEEPLECHASE
SEE MI AND MAFO "BUILD A VIBEZ" LIKE WE WORK A KARTEL RUM FACTORY CAUSE WHEN WE ROLL UP...THE LEECHERS DEM FOLD UP LIKE COMMON FOWL IN THE HATCHERY
WE NUH BOAST BOUT WEH WI DO....ACTIONS SPEAK LOUDER THAN SOUND BOX FROM ADONAI A WE SAY CONTRIBUTE....A WE SAY GOOD LIVING....SO WHEN U SAY"HATE GAMEPUN:..MEK SURE AT THE FRONT U "ADD AN "I"
Intro: Jah WI a suffer so long(so long) Don Weh di system a go do, fi ghetto youth Oyyy my lord Jah kno(Jah kno) (Jah kno)
Chorus: From me born We been sufferin Weh di system a provide fi di ghetto youth Prison and demand How dem wicked to wi so Dem waan wi dead like dawg How dem wicked to wi so (Mi dont know)
Through mi live inna di ghetto so Tell mi weh yuh haffi send mi mr.officer Prison and demand How dem wicked to wi so Dem waan wi dead like dawg How dem wicked to wi so
Verse 1: From inna slavery This a di situation Black people a face tribulation Dem rape our madda pon di plantation Fi mi four fadda a humiliation Three hundred years later Ghetto youths still haffi a fight fi di liberation Black man powa inna dissipation Inna this west minister legislation Judge and di jury deliberation Wid dutty Babylon inna collaboration Mek prison full every station Man a get sentence off of allegation Di system vex when a ghetto youth rise But when wi drop out, is a celebration Uptown pretty like Picture Palma But dung inna di ghetto inna degradation
Chorus: From me born We' ve been sufferin Weh di system a provide fi di ghetto youth Prison and demand How dem wicked to wi so Dem waan wi dead like dawg How dem wicked to wi so (Mi dont know)
Through mi live inna di ghetto so Tell mi weh yuh haffi send mi mr.officer Prison and demand How dem wicked to wi so Dem waan wi dead like dawg How dem wicked to wi so
Verse 2: Ghetto youth inna class Fi tek examination But dem cyan hold a meditation Tell mi now boss , how youth a go learn pon hungry belly fi get a education Daddy gone, separation Mummy haffi hustle fi yuh elevation Some a sell body fi pay di school fees, school fi she a look , not repetition Granny sick, waan medication She nuh see nuh payment preparation Plain board box fi she bury and dead Not even nuh flowers, fi decoration Slavery, dat cause sufferation So mi aks di Queen,fi mi reparation Tell di Pope seh, nuh apology Mi a aks Europe fi mi reparation
Chorus: From me born We' ve been sufferin Weh di system a provide fi ghetto youth Prison and demand How dem wicked to wi so Dem waan wi dead like dawg How dem wicked to wi so (Mi dont know)
From me born We' ve been sufferin Weh di system a provide fi ghetto youth Prison and demand How dem wicked to wi so Dem waan wi dead like dawg How dem wicked to wi so (Mi dont know)
Intro: Oohh uhhh Could you smile for me I need to see you smile
Verse 1: There's a fairy tale couple that I know I wonder if love whatever grow See the lady love the man with all her heart He treats her not so smart wooohh
Hook: If I could reach into his heart and make him be a better person, it would be A dream come true for me But I know that its impossible So I hope that he Would look at her and say Someday
Chorus: Uh I love you and I wanna see you smile Could you smile for me Uh I love you and I wanna see you smile Smile, for me Ah ah ah, ah ah
Verse 2: A little boy is trying to be your smile as he can Try to please a little old friend, yeahh But it seems as she never eva know this is And so he loses his focus wooh oh
Hook: If I could reach into her heart and make her be a better person, it would be And dream come true for me But I know that its impossible So I only hope She look at him and say Someday
Chorus: Uh I love you and I wanna see you smile Could you smile for me Uh I love you and I wanna see you smile Could you smile for me Uh I love you and I wanna see you smile Could you smile for me Uh I love you and I wanna see you smile Could you smile for me
(Could you smile) (Could you smile) (Could you smile)
Chorus: Right ya now we sticky a road Right ya now we sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it Hear mi tell you Right ya now it sticky a road Right ya now it sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it
Verse 1: You haffi watch yuhself when yuh walk in the streets Cause dem youth ya as dem possessed by di mark a di beast Fi tek a life it a delete Too much of mi breddas and sistas dem a rest in pe-eace It really really ruff out deh Bills a raise and hungry belly nuff out deh, yeah Weh yuh think a go be di youth dem reaction Until dem get satisfaction
Hook: So mi a pray to di Messiah Neva let the pagans dem hol' my fyah Guide mi Fadda while I'm on my way Cah mi nuh sure fi see another day-y-y-yy
Chorus: Right ya now it sticky a road Right ya now it sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it Hear mi tell you Right ya now it sticky a road Right ya now it sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it
Verse 2: Listen mi *la*hd, sweat and tears are shed From di people dem weh work hard fi mek dem bread But, some a snake up and a creep up Wid di tings dem weh heavy and weh full up of lead Yo, but you cyan mi nuh weak heart Inna di gideon, yuh haffi be smart And when you touch di road, yuh best approach wid caution Cah dat my just be di last one
Hook: So mi a pray to di Messiah Neva let the pagans dem hol' my fyah Guide mi Fadda while I'm on my way Cah mi nuh sure fi see another day-y-y-yy
Chorus: Right ya now it sticky a road Right ya now it sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it Hear mi tell you Right ya now it sticky a road Right ya now it sticky a road Right ya now it nuh pretty inna di city Babylon dem too tricky And di youth dem trigga finga hitch it
Outro: Mi tell you life harda, out there(sticky a road) People haffi real harda out there(sticky a road) Nuff youths a die out there Live mothers and family is kind out there So it real hard outhere(sticky a road) People dem a cry out the-e-e-ere(sticky a road) Di way it sticky a road
Hook: I always keep my head up high No matter bout the things dem say Words from dem lips just a tell pure lies I wonder what di hell dem a try
Dem waan si mi fail and a suffer everyday out Dem ways too dutty dem fi gweh Dem heart full of envy yeah But mi still I show dem love everyday(everyday)
Chorus: Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz A nuff a dem a work witchcraft and a pray Fi si mi drop dead Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz So nuh dem a put food pon mi table And all dem a talk cah dem life style nuh stable
Verse 1: First of all,dem seh mi nah go mek it And every likkle ting mi try dem underrate it But mi never give up, mi put mi trust inna di Fadda A fill mi with powa much stronger Many times mi fall but mi get up back again And a mi a look fi help, but mi nuh see none of mi friends yeah All dem have is pure negative thoughts, trying their best just to tear me apart
Chorus: Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz A nuff a dem a work witchcraft and a pray Fi si mi drop dead Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz So nuh dem a put food pon mi table And all dem a talk dem life style nuh stable
Verse 2: Be careful who yuh greet and who yuh shake hands Nuff come a smile up and have the fakes one Nuh dem nuh real, with dem nuh make nuh deal Dem will tek yuh life for a meal
Dem know weh yuh have the best of life So dem try fi tek weh yuh breath of life Dem a di devil advocate, dem possess ?? ????
Hook: I always keep my head up high No matter bout the things dem say Words from dem lips just a tell pure lies I wonder what di hell dem a try
Dem waan si mi fail and a suffer everyday out Dem ways too dutty dem fi gweh Dem heart full of envy yeah But mi still I show dem love everyday(everyday)
Chorus: Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz A nuff a dem a work witchcraft and a pray Fi si mi drop dead Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz So nuh dem a put food pon mi table And all dem a talk cah dem life style nuh stable
Chorus: (Kymani Marley) And she didnt know how To tell him She was in love with a rastaman Fyah was burnin', and burnin' Till he drop what she was holdin'in And she didnt know how To tell him She was in love with a rastaman Fyah was burnin', and burnin' Till he drop what she was holdin'in
Verse 1: (Protoje) Yeah, yeah,yeah Know har story before she say it Daddy just want her cooperate Find somebody that's corporate Suit and tie more appropriate Him seh him nah mek him daughta stray But reggae music she start fi play it Ital food when she sort her plate Militant youth weh she waan fi date And dat is what she need Marcus Garvey she start fi read Hair stop come and it stop look neat So him waan keep har off the street From who she with And dat be mean More than a Natty head this what she see Not lover's sleep is not for me And she nuh want keep it a secret but she cyan tell him who she sleep with
Chorus: (Kymani Marley) She didnt know how To tell him She was in love with a rastaman Fyah was burnin', and burnin' Till he drop what she was holdin'in
Verse 2: (Protoje) And she wants to be free From all this captivity So she'll be who she will be They cyan tell her who she need They cyan tell her who she want Who she cant, she's have her owna chant Chat her owna plot And follow her owna heart Call mi over her owna apartment Now as I ansa di phone dats di tone she start wid She know seh she know fi par with One like I, even though so much import it But she haffi do har owna thing Cah she cyan never live life of dem Knowing dat she will look back when To the time when she bring di explain to him cause dem
Chorus: (Kymani Marley) And she didnt know how To tell him She was in love with a rastaman Fyah was burnin', and burnin' Till he drop what she was holdin'in And she didnt know how To tell him She was in love with a rastaman Fyah was burnin', and burnin' Till he drop what she was holdin'in
-- Edited by cescojam on Sunday 23rd of January 2011 01:07:00 PM
Chorus: Hello badmind Good morning Know seh yuh neva did waan see mi wake up Fi keep talkin'(talkin') Ah Yeah Hello badmind How you're doing today How you're doing today
Mi nuh waan nuh strange face round me A just so mi stay Ay Mi nuh beg *la*hdklaat fren No mi nuh run in pon people Mi stinkin link mi stay real too Mi nuh love likes, mi nuh fight fi money and vehicle Dutty badmind mi nuh need yuh Mi nuh beg fren No mi nuh run in pon people Mi stinkin link mi stay real too Mi nuh love likes, mi nuh figh fi money and vehicle Hey A straight good over evil
Verse 1: Mi nuh beg people tings, mi nuh follow back a man Woulda never beg a dollar, much less beg a gram Mi nuh see people tings and a shub out mi hand Youth and how so mi grow and how so mi program Badmind inna yuh head dem waan fi sound it off Come a gi mi Ginger Ale bout :Yo mi boss Low mi yah , pagans nah see mi fall top, plus friend mi nuh shotta so
Chorus: Hello badmind Good morning(good mornin') Now seh yuh neva did waan see mi wake up Fi keep talkin'(talkin') Ah Yeah Hello badmind How you're doing today How you're doing today
Mi nuh waan nuh strange face round me A just so mi stay I Mi nuh beg *la*hdklaat fren No mi nuh run in pon people Mi stinkin link mi stay real too Mi nuh love likes, mi nuh fight fi money and vehicle Dutty badmind mi nuh need yuh Mi nuh beg fren No mi nuh run in pon people Mi stinkin link mi stay real too Mi nuh love likes, mi nuh fight fi money and vehicle A straight good over evil
Verse 2: So mi nah beg nuh ****yhole nuttn Cah mi dont have mi ting dem Fi do da supm deh mi nuh intent Stay pon di beach mi nuh swim with shark and dolphin dem So mi life nuh dutty like a Pig-Pen Everyday mi hear a bagga tings dem lip and chat Di bwoy dem see mi thing a shotta waan fi see that stop Mi know dem waste dem coulda gi mi couple kick and box But dem cyan dweet, so gwaan gym
Chorus: Hello badmind Good morning(good morning) Know seh yuh neva did waan see mi wake up Fi keep talkin'(talkin') Ah Yeah Hello badmind How you're doing today How you're doing today
Mi nuh waan nuh strange face round me A just so mi stay Ay Mi nuh beg *la*hdklaat fren No mi nuh run in pon people Mi stinkin link mi stay real too Mi nuh love likes, mi nuh fight fi money and vehicle Dutty badmind mi nuh need yuh Mi nuh beg fren No mi nuh run in pon people Mi stinkin link mi stay real too Mi nuh love likes, mi nuh fight fi money and vehicle A straight good over evil
Intro: Yeahhhhhhhhh Dem take man fi fool yuh kno Hey chimney(hey Chimney) Dem cyan trick wi(dem cyan trick me) Di bigga heads dem fi care bout de poor and the sickly(eh eh) Yeaahhh
Chorus: Mi nuh need, no gun fi determine my destiny (Nooooo) Mi nuh need no politician fi tell mi violence best for me Mi radda stay hard working, stack chedda The money might nuh nuff but inna mi heart mi feel better Through circumstances man a go getter Tell 'em man a hustle Hustling forever
Verse 1: So mi a go save mi money Save mi money Cah rainy day soon come Yo mi a go save mi money Save mi money Lock it weh fi mi daughta and son Ghetto people fi save yuh money Save yuh money Cah rainy day soon come Yo we haffi save wi money Save wi money If yuh no save yuh nuh have none Yeah
From a likkle juvenile Always waan fi save the coin Pitch miself siddung inna big house wid ceramic tile Dem mi realize seh by the south ??? outta style Nuh light inna di apple seh chicken inna di fridge's bwoy Let me look inna miself fi a likkle while Well dung greet wi through wi poor a wi a ghetto child Mi a go hustla before mi think fi mek a try Dem nah get the best of me (Noooo)
Chorus: Mi nuh need, no gun fi determine my destiny (Nooooo) Mi nuh need no politician fi tell mi violence best for me Mi radda stay hard working, stack chedda The money might nuh nuff but inna mi heart mi feel better Through circumstances man a go getter Tell 'em man a hustle Hustling forever
Verse 2: Yeah Mi a go work hard this year ?? mi love how di pot bubble up from morning No more hunger my belly stop bawling Done with di violence youths it's a warning Gun ting nuh good fi yuh Out there whole heap a good fi do So nuh follow dem, do nuh follow dem If you waan good tings come to you
Cah mi love fi see di youths dem a play Mi nuh waan fi see police a patrol di ghetto a miggle day Mi waan grow old to mi grave Nuh 14 15 year old fi a walk with nuh K Mi talk and talk and mi pray Mek fadda god do nuh mek none of mi family go stray Clear dutty heart outta wi way And tell di bigga heads dem mi a say
Verse 1: So mi a go save mi money Save mi money Cah rainy day soon come Yo mi a go save mi money Save mi money Lock it weh fi mi daughta and son Ghetto people fi save yuh money Save yuh money Cah rainy day soon come Yo we haffi save wi money Save wi money If yuh nuh save , yuh nuh have none Yeah
Chorus: One more gun sound One more drop of *la*hd pon di ground One more ghetto youth gun down Dead inna di cross fire(inna di cross fire) Inna di cross fire(inna di cross fire) One more drop of tear from mamma eye One more innocent ghetto youth die Dead inna di cross fire(inna di cross fire yo yo) Inna di cross fire
Verse 1: Watch ya then Nowhere to hide nowhere to run too Dem think yuh ?? then you life coulda done too Mi cyan believe seh di likkle juvenile which inna di school Deh pon di corna swing di ratchet and di gun too Mamma seh she cyan believe a this di world a gone too A nowadays it comin like seh betta hunt too Nowhere no safe , not even pon yuh cornas inna yuh base Drive by inna yuh place Another life waste
Chorus: One more gun sound One more drop of *la*hd pon di ground One more ghetto youth gun down Dead inna di cross fire(inna di cross fire) Inna di cross fire One more drop of tear from mamma eye One more innocent ghetto youth die Dead inna di cross fire(inna di cross fire yo yo) Inna di cross fire
Verse 2: Yo Watch ya then Police a come siren alarm a signal ?? of flatta dead pon di corna Dem nah go run, no dem nuh care bout di laugh and Buss dem a go buss it mek you know seh dem a war man But even cyan tek di war no more Warn to di juvenile weh dead deh gun down at the corner stone No man a pray to di lord no more When Jah Jah big up pon di floor before gunshot come kill at the door
Chorus: One more gun sound One more drop of *la*hd pon di ground One more ghetto youth gun down Dead inna di cross fire(inna di cross fire yo yo) Inna di cross fire One more drop of tear from mamma eye One more innocent ghetto youth die Dead inna di cross fire Inna di cross fire
Verse 3: Yeahhh Nowhere to hide, nowhere to run Everybody have a gun From di fadda to di daughta to the son And if you diss before you know yuh life done Watch ya then Nowhere to hide, nowhere to run Everybody have a gun And from di fadda to di daughta to the son And if you diss before you know yuh life done, done, done
Chorus: One more gun sound One more drop of *la*hd pon di ground One more ghetto youth gun down Dead inna di cross fire(inna di cross fire) Inna di cross fire(inna di cross fire) One more drop of tear from mamma eye One more innocent ghetto youth die Dead inna di cross fire(inna di cross fire yo yo) Inna di cross fire
THEY SAY BEAUTY IS IN THE EYE OF THE BEHOLDER YOUR LOVE IS FILLED WITH HONEY..LIKE HIVES...THE BEE HOLDER
YOUR DARK COMPLEXION GLISTENS LIKE MOONSHINE ON THE SEA SHORE NO SKIN CREAM CAN FADE UR MORALS.."IM WOMAN!!!" POSITIVELY SHE SURE
HAIR WASH WITH THE NATURAL HERBS...GIVES FRAGRANCE OF POMEGRANATE NO JHERRI CURLS...STRONG HAIR FOLLICLES COME FORTH...JUST THE WAY MUMMY PLAN IT
YOUR A WORK OF ART...FACE CUTE...NO MAN NAAH SEE YOU AND SPLURT AND ROLL YOU LIFE IS OPEN BOOK BUT WEH NUH WORTH UNFOLD...U HAVE U YUTE...NUH DEAL WID NUH BIRTH CONTROL
JEANS WELL FITTED...BLOUSE FI MATCH..NO MAN CYAAH PREE WAH COLOR DRAWS ON U HAVE AMBITION...NAAFI BOW OUT OR A SWING PON MAN RICHES LIKE YAAH TARZAN
SOME GIRL RIP OFF MAN AND RUN WEH GAAH FARIN AND A BOAST PON FACEBOOK..DEM REAL PARO MEK DEM KNOW SEH U LIVE UP TO UR ACTIONS...U CARRY U OWN WEIGHT LIKE A WHEEL BARROW
SOME A DEM HAFFI WEAR MAKE UP CAUSE DEM HEAD SIDE FAVA WHEN POT SCOWA WHEN U WAKE UP IN THE MORNINGS..UR BEAUTY STIL STANDS....DEM HAFFI WHITE LIKE INNA DEM FACE U BOX FLOUR
UR A NATURAL WOMAN...UR VALUES PURE LIKE LIQUID INNA WATER FOUNTAIN I CANT GIVE U A VALUE...BUT ITS OFF THE SCALES PLUS TAX...A BRAWTA ..ROUND TEN
HAVE YOU SEEN THE NEW MOVIE FORUM ??WOULD YOU LIKE TO WATCH MOVIES OR TV SHOWS ONLINE ON MEDIAZONE FOR FREE??IF SO YOU CAN GO TO http://www.mediazoneja.com/forum.spark?aBID=101645&p=3&topicID=40440194 TO REQUEST ACCESS TO THAT FORUM BY LEAVING A COMMENT.YOU CAN ALSO PRIVATE MESSAGE THE ADMIN SSUGARLIPPS >>>> http://www.mediazoneja.com/forum.spark?aBID=101645&p=63&recipientID=585618 <<<< FOR ACCESS. PREVIEW OF WHAT YOU MAY SEE AND MORE !!!!!! MOVIES YOU HAVE MISSED AND TV SHOWS YOU WISH TO SEE ALL FREE ONLINE ON MEDIAZONE. ALL YOU HAVE TO DO IS SEND IN A REQUEST FOR ACCESS. IN THE FORUM YOU CAN ALSO REQUEST WHICH MOVIES WHICH YOU WOULD LIKE TO SEEHOW GREAT IS THAT ?! SO HOW ABOUT YOU CLICK THAT LINK AND GET YOU ACCESS TODAY !!!!
-- Edited by BoaseyT0niiB0nii (Mod) on Monday 17th of January 2011 06:06:50 AM