I LIVE MY LIFE THOROUGHLY TAKE BREAKS ONCE AT EVERY STAGE CALL IT PARAGRAPHS IF I EVER GET A SENTENCE...COMMAS ARE THE SLEEPING POLICEMEN...TO ME THEY ARE A LAUGHS
I HIGHLIGHT LIFE PHRASES SO THE QUOTES ARE THERE...IT WASNT A HYPE THEN IF MY THOUGHTS MAY BE TOO LONG ...I BREAK THEM DOWN WITH A MENTAL HYPHEN
I TROD WITH THE SIMILES...MY ADJECTIVES ARE MY DISCLIPLES I GIVE ALL PRAISES TO MY METAPHORS...BLESS HIGH LIKE EIFFEL
I PAY MORE THAN 6 PENCE TO GET A 6TH SENSE...POETRY IS MY PROLIFICATION IM STRAP WITH ALLITERATION TO DESCRIBE UR BIENG TRU PERSONIFICATION
PPL THINK PUN IS JUST THE NAME OF A RAPPER...ITS THE WORLDPLAY THAT MAKES MY ILLITERACY VANISH THIS POEM IS NOT ABOUT USING BIG WORDS...BUT JUST TO SHOW U..MY LIFE IS BUILD AROUND THE LANGUAGE...WILL LEAVE U ASTONISH
Love, what is it? You ask me to give you ma heart, my soul and my mind give you my everything and leave nothing behind inorder for you and I to become one... But, eventually, we still separate under the same sun then again, you find another 'lover' and repeat the same mistake giving them your 'all' and their 'all' you take consoling yourself by saying "The last one was not my soulmate!" so, you continue to date... Hmm!
Funny, when will we realize that nothing lasts forever... Look at Jesus, haven't you asked yourself why he wasn't in a relationship ever? Though, it might be confusing... Because, the same Bible tells man to leave his parents' home reside with his wife and choose not to roam i give the Bible full respect, except, why should we go through all this pain trying to find 'THE ONE' in vain?
See, Adam was given Eve on the first day why can't we get our 'soulmates' the same way? Today, i'll call you the princess of my heart tomorrow, my princess will turn into a frog and i'll hurt... <sigh> it is true, there is a thin line between love and hate so, in my disillusioned state I hereby resign my life to fate.
Have you ever felt, the cold and lifeless hand of an infant, gazed into their unblinking eyes, and observed the face of death, when masked in bittersweet innocence?
Have you ever touched your dreams, and felt the simplistic joy, of feeling them become reality, only to abandon them for reasons you cannot explain?
Have you ever watched your family, who once shared the greatest of loves, suffer an unforgettable and unforgivable tragedy, that will slowly, painfully and inevitably, tear them all apart?
Do you know, firsthand, the evil that resides deep within the heart of every man, every woman and every child? Have you seen its face as it randomly seeks, a soul to torment and destroy?
Do you know the darker side of life, the one that awakens you, in the still of the night, crying to the unknowable God's, "save me from myself!"?
Does your heart constantly question, whether humanity is obtainable, in a world corrupted with suffering and where war, is the favoured solution for peace?
If you really want to know me, and understand the forces that, compel me to move on, then take this pain, for this is who I am.
She dips her brushes Into the colours of the rainbow's Curve, And paints beauty, subtly, With the warmth of her lips, The glow beneath them, The eyecatch of the wish meteor That causes still;
She holds her pens To the golds of the rays, And draws their shining Onto the joys Of her heart's face Gleaming with the oils Of her happy canvas, She is a gem that stands out From the abodes of the gallery;
She is an infectious sweetness, The brightness Of the midnight crescent With the firmament's sparkles, In the picture of mind, The gift of her flower blossoms, And to the fairy touch Of her magical wand, I glee at her thought.
WHEN MI SAY CRISIS MI NAAH TALK DI RADIO MOD AND MOVIE DON PPL NUH KNOW DEM SELF...JAVON A ACT LIKE BOARD WEH U PLAY LUDI PON
WHO YOUNG ACT LIKE DEM MATURE AND OLDER THAN MY GRANDFADA PPL WHO ACT LIKE 17 ARE THOSE WHO BEEN AROUND SINCE CREATION A ONE LADA
WHO SAY DEM A BAD MAN...ARE ACTUALLY FREAKS OF NATURE BEHIND CLOSE DOORS WHO CLAIM SEH DEM STRAIGHT LIKE A RULER...HAVE BIG MAN STRAPPING DEM ON ALL FOURS
PPL NUH LOVE DEM SKIN COLOR KARTEL GET WHITER THAN LJ INNA 3 CAKE SOAP WASHES EMINEM WAAH BE A BLACK MAN AND SO DOES GAMEPUN...JUST FI GET BLACK GIRL CRATCHES
TOPSHOTTA WAAH BE JAMAICAN...EVERYBODY A YARD WAAH TUN FARINA EVERYDAY WE BAWL SAY YARD TOO HOT...AND PPL A ENGLAND WAAH COME CHILL OUT A DI MARINA
WHO A DJ WAAH TUN SINGER....AND WHO A SING WAAH DROP EEN DANCEHALL LYRICS WHO A COMEDIAN HAVE REAL CORNY JOKE....AND WHO A TALK THE TRUTH HAVE NUTTIN BUT GIMMICKS
PPL WHO A REAL LIFE EDIAAT CYAAH BUSS AND THAT JUST THE FACTS PPL WHO A TRY FI TUN EDIAAT BUSS A GET FORWARD...THATS WHY U HAVE TANTO BLACKS
JA.CKA.SS SAY THE WORLD NUH LEVEL AND EVERYBODY CYAAH BE SATISFIED EITHER SOME GIRL WHO SAY DEM A VIRGIN...DEM BAD NUH RA.WSE...MI HAFFI DONT THIS POEM AND TEK A BREATHER
NO ONE HAS ANY STYLE NO MORE...EVERYTHING HAS BEEN RE-USE AND RECYCLES U COME UP WITH AN IDEA AND PUT IT OUT...THEY STEAL IT AND RUN LIKE 3 CYCLES
NO ONE GIVES CREDIT TO THE ORIGINATOR...I CALL DEM THE IDEA LEECHERS THE TYPE TO STEAL UR SHINE..GO TO THE GRAND STANDS..DAMN BLEACHERS
IM TALKING BOUT A STADIUM SECTION..SO DONT MISQUOTE MY EXAMPLES IDEAS CAN BE MADE BY THE AMPLES BUT MAN CHOOSE TO RE-SAMPLE
NO ONE HAS A BRAIN FOR THEM SELVES..ITS A CUT AND PASTE SOCIETY CREATIVITY IS A EXTINCT SPECIES AND EVERYONE IS SEARCHING FOR NOTORIETY
HOW MUCH TIMES HAVE WE HEARD A RIDDIM USED OVER AND OVER...THE IDEA MAKES ME DISSAPOINTED WE LIVE INNA WORLD OF COPYCATS AND CARBON PAPERS...TRAMPLE THE RE-SAMPLE I SAY TO THE ANNOINTED
WHY DO I WRITE? I WRITE BECAUSE ITS MY SKILL, MY INTEGRITY, MY NOBILITY, MY VIRTUE WHY DO I WRITE? CAUSE THE PEN IS MIGHTIER THAN SWORD..STICK AND STONES BREAK BONES..BUT MY WORDS WILL HURT U
WHY DO I WRITE?..TOO MUCH THINGS HAPPEN THAT NEEDS TO GET OFF THE HEAD LIKE DANDRUFFS AND SCALPS I WRITE BECAUSE I CAN PRODUCE OCEANS OF FLOWS FROM A MEDZ TALL LIKE EVEREST OR THE ALPS
MY MIND NEEDS TO BE FREE....I SAYS BE FREE FROM ALL THESE DAMN GLITCHES WHY DO I WRITE..CAUSE INK IS ENSLAVED IN PEN..SO ITS MY DUTY TO FREE IT FROM BONDAGES
WHEN I SAY WRITE...I DONT MEAN A, B, C...1,2,3...OR DOW RAE ME, FAH, SO, LA, TI DO I WRITE FI THOSE WHO CANT SPEAK..THEYRE SAYING "DONT PREE ME FOR SOULS THAT GOT WE THO"
I WRITE, I WRITE, AND MY THOUGHTS POUR AND POUR LIKE THE FALLS NIAGRA THEYRE TELLING ME...PUN!!!! JUST HOLD THE FAITH..AND STAND FIRM LIKE OLD MAN ON VIAGRA
-- Edited by Gamepun (Snr.Mod) on Monday 14th of February 2011 02:00:46 PM
-- Edited by Gamepun (Snr.Mod) on Monday 14th of February 2011 04:21:27 PM
Intro: Anywhere A di gal dem King again Gal dem a wine and a swing again Russian mek this one again Russian wappn to dem (Mi nuh know) Wappn to mi bredda dem Wey a look di whole lady dem Fi wear di fake Gucci dem And have one bagga man wey a follow dem anywhere
Chorus: A through mi swagga mi flow Mi gal waan tek mi home But mi nuh guh down Real gallis I am nuh clown When mi touch pon di street we spend crazy dough We lock di whole town Gal watch di hard ??? go round
Verse 1: Now this is the docta the sergent general Wuk gal hard mek dem bawl out fi set a mall Everyday inna mi house mi have anodda gal Spin pon mi body like tyre from Federal Gal haffi live mi, cause mi nuh keep funeral Sweat pon mi body like water and mineral Thief gal hard from dem, like criminal Nuff boy a gallis, but mi a di original Gallis from birth, from mi step pon earth Mi nuh deal wid trousers,a blouse and skirt Mi nuh sleep wid gal weh nuh know dem worth If yuh nuh fill di criteria dont feel hurt Cause
Hook: A so mi stay from mi born From outta mi mum Mi full up of di charm, it goes on and on
Chorus: A through mi swagga mi flow Mi gal waan tek mi home But mi nuh guh down Real gallis I am nuh clown(Come on!!) When mi touch pon di street we spend crazy dough(Hey) We lock di whole town Gal watch di hard ??? go round
Verse 2: (Hey) Dem a wonda how mi style mi got How mi eyes dem a freeza and di place so hot When mi put on mi locks and di chiney plot Roll out inna mi suit and mi hardly black Wooogg Mi shoes eva much mi hot And di gal dem a seh how da Ras deh hot ?? Hennessy and afta dat Mi door lock , so please dont badda knock Gal a climb pon pole like acrobat Mi is a bwoy tun gal inna eediot She hear Kartel song a waan counteract Baby Nuh pull off di count of act Cause
Hook: A so mi stay from mi born From outta mi mum Mi full up of di charm, it goes on and on
Chorus: A through mi swagga mi flow Mi gal waan tek mi home But mi nuh guh down Real gallis I am nuh clown(Come on!!) When mi touch pon di street we spend crazy dough(Hey) We lock di whole town Gal watch di hard ??? go round
-- Edited by cescojam on Wednesday 9th of March 2011 07:11:56 PM
Mi nuh inna none game cause I am not a toy(not a toy) Mi know seh yuh horny, for this country bwoy Woohhh
Baby(baby) Mi know so you miss mi, yuh miss mi, yuh miss mi, yuh miss mi And mi miss yuh, mi miss yuh, mi miss yuh
Chorus: A your ****y mi need Cah mi dont want fi go F*** a next gal Mi nah hurt your feelings Gal yuh pum pum ti-i-ight Everyting bout you just r-i-i-ght When you **** it up and fling it up pon mi Mi nuh care how much odda gal waan mi You F*** mi so r-i-ight Jah kno yuh pum pum t-i-ight
Verse 1: Mi haffi see you tonight somehow Anyweh yuh deh gal mi a come fi you now Your tight ****y hold mi to blow ohh Mi horny like b**** and mi dont meka foe
Gal mi know seh well waan see mi too Tell mi weh mi waan hear, mi waan see you You are mi best best best gal So believe mi when mi tell you
Chorus: A your ****y mi need Cah mi dont want fi go F*** a next gal Mi nah hurt your feelings Gal yuh pum pum ti-i-ight Everyting bout you just r-i-i-ght When you **** it up and fling it up pon mi Mi nuh care how much odda gal waan mi You F*** mi so r-i-ight Jah kno yuh pum pum t-i-ight
Verse 2: When you F*** mi have gal mi like it Right now your mi go name voice scream Yuh nuh F***y F***y my girl yuh preserve it From you mek mi happy, everyting you deserve it Yuh a pro while some gal haffi learn it Your tight pum pum respect you dont earn it A di smooth gal yuh nuh tuff like ?? Believe mi when mi seh
Verse 3: Tell mi di truth, if yuh love mi Yuh waan kiss and hug mi Mek mi tell you di truth, mi waan F*** yuh Mi know you waan F*** mi Listen to mi baby If you were deh yah right now inna di car we mek a baby Ah ah ah A di country bwoy again
Intro: Yeahh(Venomous records) Hello mama Fi everyting you have been through inna life(yeah) Just gonna ?? this song want you I let you know that I really appreciate everyting you had taught Mama, yeaa ayy This one , reachin out to mamma Hey yeahhh hey yeaah Cho
Mama seh Son just be wise in life Dont mek no one outta road tek yuh fi fool Hold di faith Mi pickney a try to survive Cause inna dem a times and things a nuh easy It ruff, so mi nah fi waste nuh time Put Jah first inna everyting mi do And have trust, inna myself all the while And focus on the prize A dat she tell mi
HooK: So mi haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont waan to bring nuh shame to her eyes Haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont love fi know seh mi mamma a sigh Haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool My aim is to mek sure she proud of I Haffi honour, haffi honour, mammaa rules
Yes she seh Son please nuh pick up nuh gun Cause if yuh do dat ?? your life will done A mi nuh waan fi bury yuh yet mi son So just think positive and just gwaan have fun Then she seh Mi son you know your mamma love you And mi nuh waan nuh one nuttn hurt you So please mi a beg yuh son stay from trouble And try to do di good so blessin reach you So
Hook: Mi haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont waan to bring nuh shame to her eyes Haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont love fi know seh mi madda a sigh Haffi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool My aim is to mek sure she proud of I Haffi honour, haffi honour, mammaa rules yeah
Verse 3: Yes mamma You know seh mi a work hard for it But when di money come all di bills dem take it Cant even pull a one 20 fi buy a one spliff And all mi baby madda weep on money fi buy milk
Mamma Inna farrin nuh easy A mi nuh waan fi rise ?? fi squeeze So mi just buk up a spliff and just easy Cah some dreams weh mi see that nuh please mi, so
Hook: Go mek mi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont waan to bring nuh shame to her eyes Go wi honour mamma rules Cause mi nuh waan be nuh fool Dont love fi know seh mi madda a sigh Go wi honour mamma rules Cause mi nuh waan be nuh fool My aim is to mek sure she proud of I Go wi honour, go wi honour mammaa rules
Mamma, I love you Mamma, I love you From mi heart I'm singing this one to you, yeah yeah yeah yeah Mamma, your son love you Mamma, a mi love you From mi heart I'm singing this one to you And mi bredrin dem come together
Hook: Go mek mi honour mamma rule Cause mi nuh waan be nuh fool Dont waan to bring nuh shame to her eyes Go wi honour mamma rules Cause mi nuh waan be nuh fool Dont love fi know seh mi madda a sigh Go wi honour mamma rules Cause mi nuh waan be nuh fool My aim is to mek sure she proud of I Go wi honour, go wi honour mammaa rules
Intro: Gal frightened fi clothes And dem cyan talk a which brand(wah do dem) Some gal Cyan maintain dem fashion addiction(mi nuh like) But gal weh deh yuh inna
Spike heels or a leggins Or a jeggins or a skirt or a short or a vest, wid yuh summa dress Di man dem say yuh a di best, nobody nuh test And it nuh matta wah yuh inna
Chorus: Gal a yuh wear yuh clothes dem, yuh clothes nuh wear yuh When yuh step out every man a draw near yuh Baby girl yuh neat inna anyting yuh have on And when yuh put it on, man beg yuh fi tek it off Mi wear mi clothes dem, mi clothes nuh wear mi Mr. designer yuh need fi mi appeal mi Gal dem seh mi clean inna anyting mi have on And when mi put it on dem beg mi fi tek it off
Verse 1: Mi-mi dress inna Marina come out and tek weh boy gal When dem dress up inna 3P suit When dem see mi tattoos pon di left and on mi eyes unda di Rayban dem seh oh my god is cute Mi swag bout now tun up and buck Pon di switch mash up But sometime mi just go cool and switch dat up Regurarly put a short, mek dem head hot up But when mi pick di swag back up that mek mi bed pack up Di gal dem seh
Wi hot inna anything wi put on Wi mek H&M look like Louis Vuitton See da ting weh yuh a worn yeah Big up yuh fashion But mi nuh touch nuh bottom yes put one ?? Anyting weh mi have on Mi money pay fah Every car every piece of a land every hater From di chain to di hairs ring inna da ears yah Beg unno tell dis to every hater
Chorus: Seh a mi wear mi clothes dem, mi clothes nuh wear mi When mi step out gal see mi a get crazy Gal dem seh it really nuh matta weh mi have on Pants mi put it on dem beg mi fi tek it off Yuh wear yuh clothes dem, yuh clothes nuh wear yuh Tell yuh dress maker seh she need fi appeal yuh Gal yuh look neat inna anyting yuh have on Cah when yuh put it on, man beg yuh fi tek it off
Verse 2: Some gal haffi depend pon di designer fi look at Put up yuh hand inna di air gal a nuh yuh dat And it nuh matta if yuh slim or if yuh fat Because yuh nuh know gal nah put on yuh pot Some a dem inna leggins and it fit dem like a Crocus Bag But anyting yuh wear fit becah yuh pop yuh tag And yuh nuh thief yuh nuh cl**tch yuh nuh haffi grab What kina dress dat weh fit har like a body bag
Some gal nuh know how fi put demself togedda Fi dem fashion your fashion dem miles ahead Whether clothes or shoes it nuh matta a which one Yuh look fi yuh fashion addiction
Chorus: Gal a yuh wear yuh clothes dem, yuh clothes nuh wear yuh When yuh step out every man a draw near yuh Sexy and neat inna anyting yuh have on And when yuh put it on, wi beg yuh fi tek it off Yuh wear yuh clothes dem, yuh clothes nuh wear yuh Tell yuh dress maker seh she need fi appeal yuh Gal yuh look neat inna anyting yuh have on Cah when yuh put it on, man beg yuh fi tek it off
Repeat Intro
-- Edited by cescojam on Thursday 17th of March 2011 09:15:48 AM
Intro: Yo producer Dem gal ya a future Dj, dj, dj Karim(dj) Dj, dj, dj Karim Dj, dj, dj Karim
Da riddim ya mek di gal dem scream Gal a yuh mi want a yuh mi want Gappy agen fi dem Gal a yuh mi need, a yuh mi need (Yuh nah undastand) Gal a yuh mi want, a yuh mi want(gi it to dem) Gal a yuh mi need, a yuh mi need
Chorus: Gal look how long mi tell yuh seh mi waan married gal Look how long mi tell yuh seh mi waan married Indian gyal with di dot inna di forehead Gal a yuh mi want, a yuh mi want(look how long mi tell yuh seh mi waan) Gal a yuh mi need , a yuh mi need (look how long mi tell yuh seh mi waan) Gal a yuh mi want, a yuh mi want (look how long mi tell yuh seh mi waan) Indian gyal with di dot inna di forehead
Verse 1: Indian she look like she come from India Gal a come a tell mi seh she have white liver Tight she see it deh inna pr-printaa Mi nuh funny man so mi nuh run like sprinter Oh my gosh she gal pretty like money Mi couldnt tell it she sweet like honey Nuff a dem dark but she lifestyle sunny Put a ringa pon yuh finga, mi nuh linga
Chorus: Gal look how long mi tell yuh seh mi waan married gal Look how long mi tell yuh seh mi waan married Indian gyal with di dot inna di forehead Gal a yuh mi want, a yuh mi want(look how long mi tell yuh seh mi waan) Gal a yuh mi need , a yuh mi need (look how long mi tell yuh seh mi waan) Gal a yuh mi want, a yuh mi want (look how long mi tell yuh seh mi waan) Indian gyal with di dot inna di forehead
Verse 2: If a long weh she look like she speak many She pretty she nuh frightened fi jewelry Yuh shoulda see di status pon she Blackberry Her headback nuh tuff like nuh Blackberry She shape good she woulda hot inna di wedding dress Prettiest style and a priceless man Mi woulda marry cah she a my type Mi nuh waste time mi nuh badda wid di hype
Intro: What a wicked world What a wicked world Woooooooy
Chorus: Police and di stingers inna gunfight Another shoot-out pon di roadside Mamma tell har likkle son dont go outside She nuh waan him get bun with a 4 5 Tired of di blue and di red light Nuff nuh sleep without dem sittn by di bedside Now di cops dem haffi nozzle pon di headside A dung inna di ghetto weh him reside
Verse 1: When black *la*hd a fly past di school children A what a dem a keep up ,a what a dem defend Fi less dan a bulla man a rise up ?? And a kill dem one anodda how when will it end Some cyan read book, some cyan use pen Dem lookin out fi cops, another gunmen Mamma ?? out di window War in the streets, her son wid him gun inna criss
Chorus: Police and di stingers inna gunfight Another shoot-out pon di roadside Mamma tell har likkle son dont go outside She nuh waan him get bun with a 4 5 Tired of di blue and di red light Nuff nuh sleep without dem sittn by di bedside Now di cops dem haffi nozzle pon di headside A dung inna di ghetto weh him reside
Verse 2: Police put a big fat shot inna di youth tek back Pon di floor him drop, inna him hand dem put a Glock And a seh him a sell coke and seh him a sell crack Dem pick up speng shell a jump inna di truckback All who nuh get nuh bullet end up inna sellback Have nuh money fi di lawyers so di door stay lock Prayin everyday di case get drop But di system flop, if a nuh gunshot a mash headtop
Intro: A star bwoy(a star bwoy)(Hey yo) We nuh kill people(we nuh kill people) Just with di words, dash weh di evil Cesco(Lyrical) (Cesco), and mi bredda(R to di E) Na na na na Wi send nuff threat, warnin' to di people Wappn to dem
Chorus: Me know cah dem try fi take mi life Dem waan fi see mi dead Dem waan fi see mi fall But dem dunno that mi nuh fraid Mi ah go tump dem tump dem tump dem tonight ****yhole you're gonna die Lyrical bullet make u cry yyyyy
Verse 1: (Cescojam) (Babylon) We a di Ly-rical, we a di lyrical warrior Bu-lle-et Pon informa cyan terrior yah Nuh hy-pocrites nuh We nuh say sorry yeah We nuh kill people But fassy haffi worry yah
I dont use nuh Magnum nuh 45 I diss Babylon , with words of mi mouth Talk from my heart, God knows mi nuh lie None cyan diss nuh , di strenght of my rhymes (Nuh)
Chorus: Me know cah dem try fi take mi life Dem waan fi see mi dead Dem waan fi see mi fall But dem dunno that mi nuh fraid Mi ah go tump dem tump dem tump dem tonight ****yhole you're gonna die Lyrical bullet make u cry yyyyy
Verse 2: (ReZe) So mi ah ready, mi ah ready fi dis Listen to mi voice like a gunshot a beat Mi nah commit nuh murderer But Mi nah wah dem turn around Badmind dem haffi stay so far Mi proud for real cah mi nuh par And so mi pray mi lord cah mi just rise and mi nuh fall
Verse 3: (Cescojam) So much things we have to say, to say Why di people dem a live with so grudge and hate Got one life to live a nuh Satan mi care So mi nah walk with ****yhole I never lose my way, no way
Outro: Wi haffi life A wi haffi be strong(be strong) Mi bredda Straight Mi seh lyrical, oh na nah Wi nuh tek murda Rah rah A whappn to dem A mi seh whappn to dem Na na na
Intro: Nuh bwoy cyan come with nuh liberty(no sah) Nah mek dem tek step pon mi A coulda ?? car weh mi waan go Even if wi a argue
Chorus: Who me? Nah get leff a bus stop Nah meet inna dem trap Yuh mussi mad Who me Nah drive inna bus back A yuh a boase pon pretty car a me yuh waan flop Who me? Nah get leff a bus stop Nah meet inna dem trap Yuh mussi mad Who me Nah go round a bus back Bet seh yuh gwaan and low mi a gweh with yuh crop
Verse 1: Dem a nuh rate yuh If him cyan car yuh own Afta di flex waan leff yuh inna danger zone With yuh bagga liberty not even hear nuh come Him all gi yuh taxi numba fi call pon phone Only interested When yuh a pick yuh home Afta di agony dem come wid him filthy stuff (Yo mi car waan line and balance mi live fi a programm, respect and manners)
Chorus: Who me Nah get leff a bus stop Nah meet inna dem trap Yuh mussi mad Who me Nah drive inna bus back A yuh a boase pon pretty car a me yuh waan flop Who me? Nah get leff a bus stop Nah meet inna dem trap Yuh mussi mad Who me Nah go round a bus back Bet seh yuh gwaan and low mi a gweh with yuh crop
Verse 2: Afta yuh tek mi from mi yard you a leff mi roadside Your bed ?? pon a boatside You think seh a wi idiot gal well know wi nuh frighten nuh My madda neva grow mi force ripe To nuh badda come with nuttn funny Hot gal a hot gal well independent have up wi get makes money(cool yuh rabbit) ???? a waan di bugs bunny
Chorus: Who me Nah get leff a bus stop Nah meet inna dem trap Yuh mussi mad Who me Nah drive inna bus back A yuh a boase pon pretty car a me yuh waan flop Who me? Nah get leff a bus stop Nah meet inna dem trap Yuh mussi mad Who me Nah go round a bus back Bet seh yuh gwaan and low mi a gweh with yuh crop
Chorus
-- Edited by cescojam on Tuesday 1st of March 2011 05:17:20 PM
Intro: Uhhh(uhh) Stein(Stein) Chimney Records Watch this Nuh want dem friendship(uh) We nuh waan ?? par
Chorus: Cah nuff a dem a money friend Only when yuh have money yuh see dem When yuh a whole it fi spend When yuh money done yuh nah go see dem agen Right deh so di friendship end Nuff a dem a money friend Only when yuh have money yuh see dem When yuh a whole it fi spend When yuh money done yuh nah go see dem agen Like movie di friendship end
Verse 1: When you control di dollar sign You get nuff new friends When you coin wid di dollar like dollar coin When yuh a floss Dem call yuh the boss Cah when dem aks yuh , yuh nah tell dem anodda time
When you a heavy spender Yuh love buy every beg a every vendor Money mek the world spin like a blender If there'll be a move hard, dutty gran get deh be tender
Yeah when yuh cash a grow like when garden a grow old Too yuh di leechers dem waan fi hold on Nuff pretty gal unda yuh arm like roll on But when di hype and di fame and gold gone, Dem missin disapper Cah yuh nah have nuh more bling pon yuh ?? a wear Big up mi friend dem weh realer dan a name brand store Fake friend wi nuh waan no more
Chorus: Cah nuff a dem a money friend Only when yuh have money yuh see dem When yuh a whole it fi spend When yuh money done yuh nah go see dem agen Right deh so di friendship end Nuff a dem a money friend Only when yuh have money yuh see dem When yuh a whole it fi spend When yuh money done yuh nah go see dem agen Like movie di friendship end
Verse 2: (Yeah) When yuh have Hennessy and champaigne a splash a ground Hypocrite a seh di city lock a come Cah dem love yuh when yuh buss like a bullet from a shotta gun Especially when like Usain cash a run Everybody want to be yuh best friend (best figures) When the figures in your bankbook extend Dem a shake dem head and a seh let's spend(spend it off) You have more when yuh used to have less friend Everybody waan fi be your ?? When yuh know only mek it rain you mek it storm like Ivan Dem nuh real like yuh diamond Dem fi stay far like Jamaica to Thailand
Cah when yuh money a fall This is no longa fi yuh world If dem rate yuh fi diamond and fi yuh pearl Your girls is no longa fi yuh girl Cah she neva independent like Neo girl
Verse 3: Money mek di world go round(mek the world go round) Dem treat yuh the best(come praise yuh) When yuh have money Money mek yuh run the town(like the sheriff) Dem treat yuh the worst When you dont have money
Stein a represent Representin' Chimney Records, ahhh Shameless, we nuh play We nah ramp with money friend We nah par wid dem Nuff a dem a money friend Dem nah see yuh, dem nah see yuh, when yuh poor But when yuh rich and have money yeah Dem waan run in
Intro: Gal mi love how you wine like that Love how you wine like that(Let's go) Mek mi zoom in with mi Blackberry a flash Mi love how you wine like that (Chimney Records) Gal mi love how you wine like that Mek mi pay full attention focus and watch Zoom in with mi Blackberry a flash Mi love how you pose and kotch Hey
Verse 1: Gal, mi love how you wine slow wine to di ground wine fast Move yuh waistline troublesome yuh hot like di sun yuh body cyan done Wine fi mi baby Mek wi have fun, warm up like di gal dem a stadium dem a run Hip hip hurray hear the cheers they a come Rotate yuh hips like di beat a mi drum Come ya gal
Chorus: Gal wine it up and tease mi Grab up pon mi body and squeeze mi Gal get outta control mek yuh bumpa roll, cause yuh winin please mi Wine it up and tease mi Grab up pon mi body and squeeze mi Gal get outta control mek yuh bumpa roll, cause yuh winin please mi
Verse 2: She seh, she wine pon time When she mek har bumpa roll Dat she seh She aks mi seh If mi love how she move and groove to Chimney beat dat she seh Mi tell har seh tip-tip up pon yuh toe Wine and guh dung low dat mi seh Mi tell har balance pon har back She have di wine lock Then mi shout and seh
Chorus: Gal wine it up and tease mi Grab up pon mi body and squeeze mi Gal get outta control mek yuh bumpa roll, cause yuh winin please mi Wine it up and tease mi Grab up pon mi body and squeeze mi Gal get outta control mek yuh bumpa roll, cause yuh winin please mi
Verse 3: Oh she go all in when she's wining She get it in Focuses on her and she's walking She's the baddest ting She got the body that will haunt you fi days Dont get it twisted when I say she love yuh say uuh yeaa ay
Hey Chimney Tell a gal mi nuh want har leavin She do har ting mi nuh think mi believe it Inna mi mind yuh a mi still fi repeat it She mek mi mesmerize like seh mi nyam ?? She a di baddest ting mi haffi declare When she kotch once time pon di bokkle di chair Yo, fi da one deh mi neva prepare Then she fling di foot inna di air
A Hardcore Atheists I am, I am an Atheists, a lonely one. Possibly the only one of my kind in my country (JAMAICA). Not far from recently, I've decided to stop using (digestible) terms such as AGNOSTIC, Humanists, and NATURALIST to associate myself. I bluntly told my class peers of about 50 in number directly/indirectly.... look! I don't believe in any Beard man standing on white cloud, neither do I believe in that carpenter who SOME? says, walk on water millenniums ago. I also don't believe people were intelligently design. Upon disclosing these facts, I did not even attempt to give my reasons for rejecting the belief which 99.99% of my country and the entire world believed. Why not? Well, because you cannot convert people to Atheism, only through free thinking and knowledge + a higher IQ and use of logistics. Can one get themselves to path of truth and sound reasoning. I could have went on to answer their main questions or reasons for approving their belief of a deity. I could answer the cosmological question with support of the big bang theory, by saying a star expand and gave birth to the many other bodies out there in cosmos, how they clump together to form larger bodies such as planets, moons etc.. I could even answer the FIRST CAUSE question, by saying if everything needs a begin or cause who started GOD? wouldnt there be an even more super great genius God, who had created the "Christianities God? what about the God who created the God who created the Christian God? and what about the fourth God who created the third God? hmmmm..You see my point there.... my third point to demolish, would be the morality question, I quote "If there's no God, why people do Good then?" Well rhetorically, if youre saying God is the only barrier keeping you from going around raping ladies and killing babies, then youre sick. Seek help now. To conclude this all, you may ask! why is this guy putting God+Religion to the back bench?
Well to Quote ATHEISM IN 15mins: "Religion brings lots of hope, but it is false hope.
Atheists hope for more realistic goals. At best atheists face reality honestly, figure out how it works, and use that knowledge to make a better world. One example is Norman Borlaug. Instead of praying that starving people would be fed, and instead of telling them comforting stories about eternal bliss, Norman got busy. He got a Ph.D. in plant genetics and used his scientific training to figure out how to change plants so they would produce more food per acre. As a result of his work, poor countries can afford to feed more of their population on less land, and Normans crops have saved nearly a billion lives. As an atheist, I have hope that this is the kind of thing humans can achieve if we decide to face reality without fear.
To diclose this, is my Social Death... Skeptics may lurk my premises like ravishing Dogs from hence forth, therefore i'll tell them DOGMA flip your name around you'll see ... and you are too..
Intro: Let's go(let's go) Let's go(let's go) Hey(hey) Yo(yo) Listen mi now(listen mi now) Yoo(yoo) Let's go(let's go) (eh), Good Good production(Good good productions) Hey yo Zoom
Chorus: We style it tun up Di whole place bun up And if you think I lie just watch anytime wi pull up Mi seh di whole place shut up Anytime wi step up Wi style it's enough mi seh dem cyan get enuff Mi seh mi style it tun up Di whole place bun up And if you think I lie just watch anytime wi pull up(Let's go) Mi seh di whole place shut up(yo) Anytime wi step up Wi style it's enough mi seh dem cyan get enuff
Verse 1: Aright mi tell dem Expensive mi nuh care, cheap it nuh matta Cah mi style tun up fi mi go worry bout anodda Converse pon mi feet anytime mi touch di street Cause da gal dem so mi smell good and how mi eva neat Zoom Zoom dem style tun up up to the sky When it come to style its so easy wi nuh try Wi nuh need nuh alibi wi style yuh cyan deny We nah fi say a word just watch mi when mi pass by
Chorus: We style it tun up Di whole place bun up And if you think I lie just watch anytime wi pull up Mi seh di whole place shut up Anytime wi step up Wi style it's enough mi seh dem cyan get enuff Mi seh mi style it tun up Di whole place bun up And if you think I lie just watch anytime wi pull up(Let's go) Mi seh di whole place shut up(yo) Anytime wi step up(a whapn to dem) Wi style it's enough mi seh dem cyan get enuff
Verse 2: Aright mi seh Music is my mission,more than just a job Music is my life but that is afta Fadda God Him bless gimme everything mi have So give praise to him who instal all mi swag But mek mi tell yuh My style yes, is just a in bad supm Real to my style before mi even have nuttn Mi nah fi even hype or show off Because mi a beat dem bad mi seh anytime wi walk
Chorus: We style it tun up Di whole place bun up(Let's go) And if you think I lie just watch anytime wi pull up(Good Good productions) Mi seh di whole place shut up Anytime wi step up(Hey) Wi style it's enough mi seh dem cyan get enuff Mi seh mi style it tun up Di whole place bun up(Let's go) And if you think I lie just watch anytime wi pull up(Hey) Mi seh di whole place shut up(yo) Anytime wi step up(Hey) Wi style it's enough mi seh dem cyan get enuff
Outro: Tun up! Tun up! Tun up! Tun up! Let's go Mi tell dem this Zoom we nah fi hype or show off, nuh wi nah fi hype or show off, yo Because wi style a fi wi own, so wi nah fi hype or show off
Intro: A di gal dem sittn yuh know Mek wi play some game mek wi play some game mek wi play some game Hey Mek wi play some game mek wi play some game Watch ya da gal dem
There she goes(there she goes) I'd rather be When you wine inna dance gal Bramma waan tell you one thing(waan tell you one thing) Gal when you go up(gal when you go up) Gal when you go down(gal when you go down) Wooyyy You are the baddest of the baddest gal gal all around(gal gal all around)
Chorus: Cah you can do di 24 bounces Up and down di 24 bounces Gal a you do di 24 bounces Up and down di 24 bounces You can do di 24 bounces Up and down di 24 bounces Gal you do di 24 bounces Up and down di 24 bounces
Verse 1: Da one ya name Pierce pon ?? Di pop pierce ?? cold Go pon yuh head gal wine pon yuh mole Wine so brave gal you wine so bold Gal yuh body hot now di time so cold Girl Mi love it when yuh mek yuh belly roll Squeeze yuh body girls get out of control Do as I say gal do as your turn You hold mi you hold mi you hol'
Chorus: You can do di 24 bounces Up and down di 24 bounces Gal yuh do di 24 bounces Up and down di 24 bounces You can do di 24 bounces Up and down di 24 bounces Gal a do di 24 bounces Up and down di 24 bounces
Verse 2: (Every gal start wine) Gal yuh wine so stable Drinkin Red Label Gal yuh mek di bomma a guh bomb tik tok Rock it like a cradle Jump up pon a table Gal yuh mek di bomma a guh bomb tik tok Ring inna yuh ear Willing and yuh able Bubble fi mi baby now pon di spot Lace to di treble Waistline a cable Tell some gal it's a rob
Chorus: Cah you can do di 24 bounces Up and down di 24 bounces Gal yuh do di 24 bounces Up and down di 24 bounces You can do di 24 bounces Up and down di 24 bounces Gal yuh do di 24 bounces Up and down di 24 bounces
Intro: Hail Jah A Dainjah Mi know it's I, nuh stranger Hey
My dream was at age 25, mi have mi owna house and a live life But mi deh ya same way, nuttn nah gwaan Now a time fi a change Yo
Chorus: Time fi a change inna mi life Man a suffa, too long,too long Time fi a change inna mi life Mi nah mek mi dream delete and wipe Time fi a change inna mi life Man a suffa, too long,too long Time fi a change inna mi life Mi nah mek mi dreams delete and wipe
Verse 1: Mi nuh badmine nobody Fi nuttn weh dem have But di good life, mek mi feel di ?? woulda rob So mi think positive, I push aside di negative Mi a nuh criminal, a nuh so mi waan fi life So mi work hard, success is so hard That's why nuff ghetto youth tun all dawg This year mi waan mine, mi a guh hard Mi nah mek Babylon kill mi like nuh dawg
Chorus: Time fi a change inna mi life Man a suffa, too long,too long Time fi a change inna mi life Mi nah mek mi dream delete and wipe Time fi a change inna mi life Man a suffa, too long,too long Time fi a change inna mi life Mi nah mek mi dreams delete and wipe
Verse 2: Although times hard, mi nuh want to get oppressa A nuff of my friend dem mi see, get murda Nuh live the life dem dream blow weh like paper So how man fi case afta a mi nuh time waister Mi waan mi life happy, mi waan mi family happy Work fi weh mi waan, Jah Jah bless mi, mi haffi get it yo Although the pressure is on I'm holding on Jah guide mi(guide mi)
My dream was at age 25, mi have mi owna house and a live life But mi deh ya same way, nuttn nah gwaan Now a time fi a change My dream was at age 25, mi have mi owna house and a live life But mi deh ya same way, nuttn nah gwaan Now a time fi a change Hear mi now
MI A GI U THE DETAIL...FOR THOSE WHO KNOWS AND HURT..DEM WORST THAN BLACK ROSE ON DIRT THIS AFFI THE DUTTY HEART PPL WHO GROWS ON EARTH..WHO WALK EENA STORE AND TEEF BLOUSE AND SPLURT
PUT A VALUE ON YOUR SELF...ITS BLACK HISTORY AND THAT WRONG.!! U LUU HOW U FI SMEAR YOUR CHARACTER OVA CLOTHES...UR SOUL IS BANDULUU
AND HAVE THE NERVE TO TRY FOOL BLACK PPL AND SAY A DI WRONG TEEF IF IT WAS FOOD OR SOAP...I WUD UNDERSTAND..BUT NOT OVER BLOUSE OR ONE BRIEF
NO SAH!!!! NO TIME!!! NOT PON DI FACE A MAWSA GOD PLANET HOW U HAVE MUGSHOT AND SAY A NUH U..EITHER U BI-POLAR OR U PLAN IT
SOME PPL NEED FI LOOK INTO THEM SELVES AN STOP DISGRACE THE CULTURE SOME A UNU A OLD SCAMMIST AND PIMP..UNU CRAVING FI PPL THINGS LIKE VULTURE
THEM SAY WANTY WANTY CYAAH RA.WSEc**t GETTY..AND GETTY GETTY GWAAN LIKE HIM BELLY FULL A NOW DEM A GUH PREE JAMAICANS...AND YAAH TALK BOUT SUE...GYAL NUH BADDA TELL WI BULL!!!
SOME A UNU FI JUST DRINK OJAY..AND STOP MOVE LIKE A STYLISTIC..BOUT UNU WAAH GUH MANHATTAN...U SEE TEMPTATION SOME A UNU NUH SATISFIED WID WAH GOD BLESS...BUT UNU GREEDY AND CRABBIT LIKE FOOD FI TEN HATIAN
*wrote this for my high school gf back in the days....it was crappy..but made her laugh*
ok...had a vision of u this morning **smile** cleaning my house taking care of the kids cooking the food burning the rice and pease
it felt so real and the bun rice smell so bad
i had a vision we were walking in the park...and the sun hot yuh fu.ck
and u step inna cow shyt
it fel so real and shyt smell soo bad
had a vision...thats right...i had a vision...that u carry me to a optician and tell mi fi guh get mi raw.se eye dem check cause mi have pure fu.ck up visions of us together and it was real...the whole thing smell bad it was a vision...but it made me happy
Intro: It's for my baby, baby, ba-a-aby, Ahh Oh baaaaby (Girl)
Close to me, you and me together Forever and ever (Gal)
Chorus: Baby come and rock with me Right now, now, now, now, now And then you squeeze mi closely Right now,now,now,now, now The way you, the way you, move, and swing that sexy body And then you rock with me Right now, now, now, now, now
Verse 1: (Hey) Baby you're a queen in my eyes oh yeah And I appreciate your love, uh girl And there's no one that's can break the bond, we share,we share Nuh nuhh(gal)
So tighta so close Have har inna mi arms Lock together from dust till dawn Close to har like di body splash she a fall Inna sunshine rain or storm Baby mi nah leave Never mek yuh cry neva mek yuh heart grieve Girl, caause there is no one else That could eva take di lead A you mi need inna mi life, set speed
Chorus: So baby come and rock with me Right now, now, now, now, now And then you squeeze mi closely Right now,now,now,now, now The way you, the way you, move, and swing that sexy body And then you rock with me Right now, now, now, now, now
Verse 2: (Hey) So let's talk about us Me and you This is love nuh loss So true I'll always be there for you, forever girl Take time nuh rush, noo I'll always love you so Girl you know We keep it real wherever we go
And I'll be waiting for you when neva yuh turn up Warm like tea inna thermos And I will neva do nuttn wrong fi break or hurt us Nah go clown yuh out like the circus
Yuh getting this ya hey one love mi have it inna surplus Nuh stress yuh head pon nuttn weh nuh concern us Gal mi nah gi yuh nuh bun Before mi do dat I woulda rather burn up
Chorus: So baby come and rock with me Right now, now, now, now, now And then you squeeze mi closely Right now,now,now,now, now The way you, the way you, move, and swing that sexy body And then you rock with me Right now, now, now, now, now
Verse 3: Girl you and me Like the branch to the tree Like the sand to the sea Honey to the bee-e-e-e
(You and me) And I'll never leave you Nah leff you out No doubts Our love goes on forever, and ever
Chorus: So baby come and rock with me Right now, now, now, now, now And then you squeeze mi closely Right now,now,now,now, now The way you, the way you, move, and swing that sexy body And then you rock with me Right now, now, now, now, now Girl just rock with me Right now, now, now, now, now And then you squeeze mi closely Right now,now,now,now, now The way you, the way you, move, and swing that sexy body And then you rock with me Right now, now, now, now, now
Intro: Da'ville and Etana Rub a dub inna di Oh na na na
If I want to be With you my love And I will be, with you Only for love
Chorus: Loving loving loving you, baby Loving loving loving, loving you baby Loving you loving you loving you baby, yeahhh ayy (I, love you)
Verse 1: (Etana) And if you should be In love with me Then you dont ever have to worry girl
I go on my knees Crown you my queen Give you the love you'll be givin to me Show the whole world what you meant to me Now that I found the girl Of my dreams (Eyy eyy, loving you, loving you, loving you baby, yeahhh, I,love you)
Hook: All this time I've been waiting For you, to give it up to me Dont holdin back, nuh hesitatin Just, give your love to me All this time I've been waiting For you , to give it up to me Dont holdin back, nuh hesitatin Just give your love to me
(Heyy) Give your love to me
(Wooyyyy, tadatatatadata)
Verse 2: In the day in the middle of the night want you to be the one holdin mi tight You dont have to be alone and I ?? gimme one chance and I'll do yuh right I'm alone in the middle of the night ,the moonlight shine so bright Say my name I'll come over tonight Let's make love until morning light
Hook: All this time I've been waiting For you , to give it up to me Dont holdin back, nuh hesitatin Just give your love to me All this time I've been waiting For you , to give it up to me Dont holdin back, nuh hesitatin Just give your love to me (Heyy) Give your love to me
Verse 1: If I want to be With you my love And I will be, with you Only for love
And if you should be In love with me Then you dont ever have to worry girl
I go on my knees Crown you my queen Give you the love you'll be givin to me show the whole world what you meant to me Now that I found the girl Of my dreams
Intro: Giddimaniii A mi seh anyway mi seh mi a bare fyah mi a bun(ah ah) A dem a aks mi how come a mi still seh a bare fyah mi a bun Ok
Fyah bunnn(bun out all pagans) Fyah bu-u-u-n(u-u-u-n) Fyah bun(uhhhhh)(bun out all pagans) Yelleooyy
Hook: I'm a Rastaman That's why most times I'm serious And I've got to tell yuh, I dont fear the pagans nor the evilous, nooo We fight inna spiritual war(spiritual war) Tabernacle verses run pon(good over evil) Marcus Garvey seh five point star White black near and far far far
Chorus: Rise up all my people(yeahh ayy) Oh good must conquer evil(eh eh ayy) Oh Jah Jah children Roots for me, roots for me Oh Nyabinghi roots Whether black or white man(yeahh ayy) Chinese or Indian(eh eh ayyy) Love my children Roots for me, roots for me Oh Iyabinghi roots
Verse 1: Grow man natty dreadlock Till di Congo Bongo pull di pull di pull di trap pon ?? Give thanks for the rising of the sun I want my chosen people To get up yuh feet Take youself offa the street Oh, What a judgement when di fyah bun
Chorus: You coulda be a corporate banker Or a true straight gangsta Oh Jah Jah children Roots for me, roots for me Oh Jah Jah pickney roots You coulda live inna di Wild Wild West Or rest inna di ?? Oh Jah Jah children Roots for me, roots for me Oh Iyabinghi roots
Verse 2: (Ah ah) Hail King Selassie most definitely Give thanks for my L.I.F.E. Let the blessings flow down directly Mi bun babylon separately
Let's rise ?? Or easth west north and south Let the meditation of your heart Be the words from your mouth woooh ah
Chorus: Coulda be Gambia, Ghana Or up a Botswana Oh Jah Jah children Roots for me, roots for me Oh Jah Jah pickney roots A coulda Canada to Kenya Marry Makka yuh fi memba Oh Iyabinghi Roots for me, roots for me Woooh Bobo Shanti roots
Hook: I'm a Rastaman That's why most times I'm serious And I've got to tell yuh, I dont fear the pagans nor the evilous, nooo We fight inna spiritual war(spiritual war) Tabernacle verses run pon(good over evil) Marcus Garvey seh five point star White black near and far far far
Intro: Na na nan na na Mi tired, mi tired yeah Na na na na na Tired of di sufferation(tired of di sufferation) Woooohhhh, wooohhh(wooohhh) Fed up of di bodderation(fed up of di bodderation) Wooooyyyyyy oyyy
Chorus: We need to make a stop Beg yuh some clearance Why dem a judge mi fi mi Rasta appearance Nooo Dem a seh dem nuh have nuh vacancy And a seh dem have go call mi fi wait and see Selassie sons, we are di brave ones We nah have nuh time fi go mingle with pagans Trod di right road even if a poverty Try hold on in this world of calamity
Verse 1: Well even though we work so hard(so hard) still nuh get no pay Di thunda rainstorm and mamma boardhouse blow away You a weh dem did deh when ghetto youth a try mantain A gully life and try to find a way to cure di pain A so much people suffa mi nobody to tek the blame Dem woulda love to leave mi on the ground , fi bun up inna flame But it nah go get nuh chance fi see mi snort up nuh cocaine Yuh mussi mad yuh must be crazy I will say it
Chorus: We need to make a stop Beg yuh some clearance Why dem a judge mi fi mi Rasta appearance Nooo Dem a seh dem nuh have nuh vacancy And a seh dem have go call mi fi wait and see Selassie sons, we are di brave ones We nah have nuh time fi go mingle with pagans Trod di right road even if a poverty Try hold on in this world of calamity
Verse 2: Mussi through dem see di locks pon mi head Dem think I'm not intelligent but I'm here, to show dem what is evident Dem betta know I'm not a weed fans And when mi touch di road Jah is my defence So be real and dont pretend And in the righteous book that was written So call on Jah Jah who made this He will embraces Negative people wi dont need them
Verse 3: Hey And you dont have to judge mi Cause we all Jah Jah children And if you break this hungry Dont need it all Take some and givin
Intro: Mi cyan believe it Government waan fi move mi Mi tun refugee Inna mi owna country But a long long time Mi live yah so Mi cyan go no way
Dem really tek poor people fi fool Dem really tek poor people fi fool
Chorus: Oy Mr. Babylon A wey yuh get da system yuh from Board house and dung poor people land Jah kno seh mi nah afford agen nuh sah While di MP dont give a damn A wey yuh get da system yuh from Bout seh mi live point squatter land Through mi nuh dont rich like MattaLand, no sah Mi a born jamaican
Verse 1: (Awhoee) Mi nah have noweh fi go Mi born and mi grow yah so inna di ghetto(mmm) Bigga heads, beg yuh a bly now Mi cyan buy a house up a Cherry Garden(no wayy) Ashes to ashes, and dust to dust Di tribulation inna di ghetto is a must(is a must) Mi neva qualify fi nuh house intrust Cah mi lose all a mi money inna cash plus but
Hook: Mi know seh mi a born jamaican Mi deh yah from slavery as a African Summady tell mi weh MattaLand come from Fi own so much land inna wi island Tell mi Mr .Chin, go back a Japan Cah Jah Jah mek yah fi di black man
From Morant point to Negril point From St. Thomas to Westmoreland
Chorus: Oy Mr. Babylon A wey yuh get da system yuh from Board house and dung poor people land Jah kno seh mi nah afford agen nuh sah While di MP dont give a damn A wey yuh get da system yuh from Bout seh mi live point squatter land Through mi nuh dont rich like MattaLand, no sah Mi a born jamaican
Verse 2: A yah so mi pickney born So dem nuh know nuh awareness Government care bout dem then know Cah mi know yuh nuh care fi di parents Mi beg yuh at least need a piece of land yah Nah have nuh problem fi pay rent Run come gimme mi yuh eviction notice Fi poor people yuh nuh have nuh patient
Hook: Mi know seh mi a born jamaican Mi deh yah from slavery as a African Summady tell mi where Mattaland come from Fi own so much land inna wi island Tell mi Mr . Chin, go back a Japan Cah Jah Jah mek yuh fi di black man
From Morant point to Negril Point From St. Thomas to Westmoreland
Intro: Mi cyan believe it Government waan fi move mi Mi tun refugee Inna mi owna country But a long long time Mi live yah so Mi cyan go no way
Dem really tek poor people fi fool Dem really tek poor people fi fool
Chorus till end
-- Edited by cescojam on Friday 25th of February 2011 06:32:02 PM
Intro: Ruff it up , ruff it up (Baby) Appreciate yuh tolerance Yuh nuh deal wid di ting with nuh ignorance Papa Bratt have ?? inna arrogance Why dem gal deh ya move like some halfa (Baby) Like she been molested from she a infant She alone lose so tell mi why she puttin up resistance The man see yuh one stand she lose him instant So if a heartbreak gal, yuh nuh response (Baby)
Chorus: Yuh style emancipate you(that's the reason) Some gal live to hate yuh Through the style weh yuh have, dem neva know Now you let it show, gal yuh let it know why Every man waan fi date yuh(ah ah) That's why dem gal they hate yuh Dem gal deh yuh chat dem a poppy show Gal yuh have the flow, gal yuh let it go
Verse 1: Sure yuh nuh asthmatic Fi face surge yuh haffi extraffic Like the Nike weh di ticky, so yuh wine then you tick ?? so yuh flick so yuh skip Baby, anyway Mi nuh have nuh dutty habit(eh eh) Mi nuh licky licky so mi nah go eat Only thing mi do a ?? through like Jill Bill A mi nah go put mi plunger inna nuh toilet(Yuh mussi mad)
When me and mi gal lock lips to lips Put har body to mi body and mi hand pon har hips We a whine through the moon and the bornin' ?? And when the sun come up Mi sing a song like this (Baby)
Chorus: Yuh style emancipate you(that's the reason) Some gal live to hate yuh Through the style weh yuh have, dem neva know Now you let it show, gal yuh let it know why Every man waan fi date yuh(ah ahh) That's why dem gal they hate yuh Dem gal deh yuh chat dem a poppy show Gal yuh have the flow, gal yuh let it go (Baby)
Verse 2: Nuh gal no compare to yuh Yuh have man come to yuh Cause yuh do di ting dem weh she nah do (Dem gal yah live inna fault too) Dem gal deh ya ?? unno Yuh matey ugly like zar A try beat when she black like tar A whole friend dem a wonder wah happn to har When yuh drive past har,(wah day) inna di man car
Outta Washington boulevard Inna di miggle a di road people think she retard Mi neva know seh she woulda tek tings so hard And a camouflage she get put outta har own ya
Chorus: Yuh style emancipate you(that's the reason) Some gal live to hate yuh Through the style weh yuh have, dem neva know Now you let it show, gal yuh let it know why Every man waan fi date yuh(ah ahhh) That's why dem gal they hate yuh Dem gal deh yuh chat dem a poppy show Gal yuh have the flow, gal yuh let it go
Intro: Yeah(yeah, yeah, yeah) Amarcoooo Cashflow Who di cap fit Let dem wear it But if you get a casket Yo betta ware it
Chorus: Mi nuh waan nuh yes man friend Mi nuh waan nuh yes man friend Dem will booze yuh fi get you life end From mi heart mi a talk that's why mi stay far from dem Nuh yes man friend Cashflow nuh waan nuh hypocrite friend (Bossy) From yuh money start spend From mi heart mi a talk haffi draw fi paper and pen
Verse 1: Cho Nuff a dem out deh, dem a loose demself Dem heart nuh clean, dem a abuse dem health Gal a free dem out bwoy fi move demself Dem lose dem tickle dem lose dem belt
From yuh see dem wi know dem(yeah) Wolf inna Jankro dem(yeah) Dem always waan weh yuh nuh owe dem Dem bwoy dem mek evil control dem Cho
Laugh inna yuh face waan stab inna yuh back(inna yuh back) Is like the devil finger crab inna yuh back(inna yuh back) Good over evil so mi god mi neva drop Seh from di pagan dem Demarco nah go back(back)
Hook: Please tell dem seh Mi love mi kids, mi family, anywhere mi live Dem love mi cause mi nuh negative
Chorus: That's why Mi nuh waan nuh yes man friend Mi nuh waan nuh yes man friend Mi nuh waan nuh yes man friend Mi nuh waan nuh yes man friend Dem will booze yuh yuh fi get you life end From mi heart mi a talk that's why mi stay far from dem Nuh yes man friend Cashflow nuh waan nuh hypocrite friend (Bossy) From yuh money start spend From mi heart mi a talk haffi draw fi paper and pen
Verse 2: (Anton) More life and love mi a seh Dancehall and club mi a seh Mi and a couple girls fi a rub mi a seh Nuh waan bagga man and nuh nuh rugby mi seh Mi true friend dem fi deh beside mi Beg yuh please tell dem fi avoid mi ?? get di girls dem lightly Di hypocrites dem nah go like mi
Yuh real bredda a go tell yuh when you wrong Di wicked dem will sell you, or shell yuh fi a gran Mi nuh trust dem, mi a tell yuh pagan Dem bwoy they cyan see pass fi mi Rayban
Hook: Marverly tell dem seh Mi love mi kids, mi family, anywhere mi live Dem love mi cause mi nuh negative
Chorus: That's why Mi nuh waan nuh yes man friend Mi nuh waan nuh yes man friend Mi nuh waan nuh yes man friend Mi nuh waan nuh yes man friend Dem will booze yuh fi get you life end From mi heart mi a talk that's why mi stay far from dem Nuh yes man friend Cashflow nuh waan nuh hypocrite friend (Bossy) From yuh money start spend From mi heart mi a talk haffi draw fi paper and pen
Nuh yes man friend, friend, friend Nuh yes man friend Noooooooo Mi nuh waan nuh yes man friend Anton Him nuh waan nuh yes man friend Pantason Him nuh waan, him nuh waan nuh yes man friend Yeah Amarcoo Cashflow
Intro: Tadatamtantantee I need my suggy dungg Studuptututuu I need my suggy dung Tadatamtantantee I need my suggy dungg Studuptututuu
Chorus: I'm a lonely man And I just cant understand I drive a nice car and all my clothes are brand And still I cant find the right woman, oyy I'm a lonely man I just cant understand I've got a lot of money in my hand But still I cant find the right woman, oyy
Verse 1: I need a woman to live my life I just cant stand another lonely night No one to call on the phone at night No love to share, hey I'm feel so soft I never felt real love in my heart No kissing in public or no walk in the park Low, I never had one sweetheart,oy
Chorus: I'm a lonely man And I just cant understand I drive a nice car and all my clothes are brand But still I cant find the right woman, mi sing mi song I am a lonely man And now I just cant understand I drive a nice car, all my clothes are brand But I cant find the right woman, oyy
Verse 2: Figure mi some children I make dem ?? mi *la*hd pressure and di bills dem, oy I need a wife A mi nuh care if wi go fuss and fight, hey I am too lonely I need a woman to hold me, oy I need some care(care) Someone that will always be there(mm) I'm so lonely all over and again I need a woman and I just wont pretend Now or never , even If I have to spend I cry, just tell mi why Am I
Chorus: I'm just a lonely man And I just cant understand I drive a nice car and all my clothes are brand And I just cant find the right woman, so tell mi why I'm a lonely man I just cant understand I've got a lot of money in my hand Still I cant find the right woman, listen mi now
Verse 3: I have too much bredrin And every single day a deceit thing Right ya now mi head they hurt mi need a ex ??? Cause a inna ?? see mi ex girlfriend headin
Chorus: I'm a lonely man I just cant understand I drive a nice car and all my clothes are brand But still cant find the right woman, oy
ARE YOU A BOY OR GIRL? HOMBRE!!! MEK UP YUH MIND ARE U MAN OR WOMAN...ADAMS APPLE IS A SIGN
TO BE A WOMAN OR NOT TO BE A MAN...THATS THE PRICELESS QUESTION MI LOOK INNA CHATBOX...AND U NAME LOOK LIKE A GIRL..BUT U PIC LOOK LIKE A YES MAN
WHAT ARE YOU REALLY? UNIVERSAL, UNISEXUAL, YAAH BI OR TRI? WHY GOT BIG BREAST AND INNA MENS SECTION A PREE TIMS...YAA BUY OR TRY?
ME AND U NOT SUPPOSE TO WEAR THE SAME TYPE A UNDERWEAR..STICK TO LINGERIE U A CARRY MORE BOXERS THAN DON KING...UR FACE LOOKS LIKE ANDREA.. BUT UR ANDRE
MI PASS CONFUSE...DA CASE YAH FI DASH WEH..LIKE SMADDY PON MISDEMEANOR CHARGE WHY U HAVE BASS INNA YUH VOICE AND U CHEST A DOUBLE D BRA....CAUSE U TITTY DEM LARGE
MI NUH GET THE GIST A IT...ARE U HIM OR HER...WHY A MAN WANT SEX CHANGE AND TEK UP A WOMAN..GUESS MI WRONG IF A MAN WAAH BE A DYKE....WHY HIM END UP DRESS LIKE A GYAL...IF HIM A PREE FI FOCK GYAL...DEN WHY BE A LESBIAN
JUST WRITING THAT LINE AWHILE AGO CONFUSE MI TO RA.WSE...GUESS NO ONE WANTS TO BE A GENDER AT THE END OF THE DAY...JUST BE YUH SELF...IF U NUH LIKE HOW GOD MEK U...RETURN TO SENDER...DONT BE A PRETENDER
I AM THE WRITER OF THIS POEM AND CERTAINLY MORE THAN THAT EXIST I AM THE PERSON WHO WALK OUT OF DI EMBASSY WID A SMILE WHEN I EXITS
THE PERSON WHO A LOAD BUS A HALF WAY TREE AND A LOOK OUT FI BABYLON IM THE MAN IN THE BLUE SEAM, RED SEAM, CORPORAL LOOKING TO SEE IF BOBBY WRONG
IM THE PERSON SELLING PEANUT WHILE THE CART WHISTLE LIKE A REF INNA REGGAE BOYZ GAME I AM THE COACH CARRYING A TEAM OF 22 YUTES WITH A DREAM..JUST TO SEE A NATIONAL FAME
THE MAN WHO A PLAY PON IRIE FM A MORNING TIME...OR THE ONE ON ZIP COLLECTING PAYOLA AS A DISC JOCK IM THE ONE SLEEPING ON A CARDBOARD UNDER THE CENTRE OF THIS CLOCK..THE SIDEWALK IS MY PISS POT
IM THE ONE BEATING THE NYAHBINGI DRUMS..MORALLY IM ON A TEACHING TEAM..ON THE PATH TO REACH IN DREAM IM THE ONE WHO HAS LOSS ALL HOPE AS A BLACK MAN...SO IM THE ONE WHO HAS TO USE BLEACHING CREAM
IM THE MAN!!! IM THE ONE!!! WHO WIN SPELLING BEE AND GET A OVERSEAS SCHOLARSHIPS IM THE MAN FROM THE GARRISON WHO LIMITS HIS EDUCATION TO GREEN AND RED AND FOLLOW TRICKS OF THIS POLITICS
IM THE MAN WHO WORKS FOR CLARO, THE MAN SELLING FLEX CARD ON THE STREET SIDE..ONE WHO A PROMOTE LIME THE MAN WHO A PIMP OFF WHITE PPL...EVEN THO MI A PUSH RAFT AND TUN TOUR GUIDE AT THE SAME TIME!!!
IM THE MAN!!! IM THE ONE!!! WHO BREAK A WORLD RECORD WHEN ALL I EYES ON ME LIKE GROCERY INNA MR CHIN SHOP THE ONE WHO A PUSH THE MUSIC OUT THERE...WHETER IT SPEAK CONSCIOUS, LIBERAL OR THE THING SLACK
CALL ME THE POTHOLE IN THE ROAD THAT DOESNT GET FIX TILL ENUMERATION DAY THE ONE STANDING IN LONG LINES WAITING ON REDUNDANT MONEY...OR FOOD STAMP FI PAY
IM THE MAN!!!!!!............................................. AND I GIVE COUPLE SECONDS OF SILENCE FOR PPL WHO DIED FOR A CAUSE CAUSE IM THE MAN...IM THE MAN WHO PUSH MY SELF TO A LIMIT AND NEVER GAVE UP....NEVER PAUSE
IM THE MAN ON THE STREET WHO A BADMIND U FI U BLACK BERRY PHONE OR EVEN THE GANJA SPLIFF THE MAN WHO SPLASH U UP WID MI RANGE ROVER....AND EVEN THE MAN WHO SEE U AND SAY "HELLO!! U WANT A LIFT?"
IM THE MAN WHO A LEAD ALLIANCE....THE MAN WHO A DON FI GAZA.... THE MAN WHO MIX MORTAR CEMENT AND PUT EEN STEEL FI BUILD A PLAZA
NEED I SAY MORE...BUT I WILL SAY IM THE MAN...TILL U EARS DRUM BUSS AND MI JAW CORNA SOAR IM THE MAN OFFERING U BLESSINGS, THE MAN WHO A GI U OBEAH INNA BOKKLE...THE MAN WHO A POISON...THE MAN WHO A CURE
IM THE MAN WHO HAS NO AIM, THE MAN WHO BELIEVES IN KILL, KILL, KILL,THE TEEF, THE TAKER IM THE ONE WITH AMBITION AND DESTINY....THE POINT IS WHETER GOOD OR BAD..I AM!!! I AM!!!.....JAMAICA
OUR HOPES AND DREAMS CANT GO FURTHER THAN CLUBS....WHY NOT HARVARD AND YALE WE SEE OURSELVES AS BOASY SLAVES...PPL WITHOUT FUTURE...YEP WE ARE PU.SSIES FOR SALE
MY MEDZ AND FEELING ASUNDER!!!....I SEE MY PPL LIVING INNA BLUNDER AS MY HEART BEATS LOUD LIKE A THUNDER..WE ARE THE GENERATION THAT ONLY WONDER
YEP ITS THE POSTURE OF TODAY'S SOCIETY....HAND TO THE JAW..LOOKING UP IN THE SKY LIKE ASTROLOGIST OUR MINDZ LIMITED TO U.S VISA AND BARELL A WHARF...LISTEN MY WORDS..PLEASE CLASS FOLLOW THIS
WE GO FROM DOOR TO DOOR LIKE JEHOVA'S WITNESS AND STRETCH OUT HANDS LIKE MORNING EXERCISE ITS THE GRIM FUTURE OF THE PPL...THE HOPELESS SCHEMES...THE EVIL IN US THAT NEEDS TO BE EXORCISED
ITS ALL ABOUT GOOD LUCK FOR US....WE ARE THE PU.SSIES FOR SALE...PPL WITHOUT HERITAGE...THE REAL SILLY CU.NTS WHAT GOOD DOES SUBJECTS DO IF U CANT GET JOBS...SO WE RELY ON HOPE WHILE OUR DREAMS GUH UP IN FLAMES LIKE PHILLY BLUNTS
THE PPL WITH NO AMBITION....SOME MEK IT A SHORE...WHILE SOME DROWN..THEY ARE THE FISHES WITHOUT SCALE TAKE THE PRICE TAG OFF YUH MORALS...LOOK MI IN MY BLUD.CL.AAT EYES!!! AND TELL ME UR NOT A PU.SSY FOR SALE
-- Edited by Gamepun (Snr.Mod) on Sunday 13th of February 2011 01:32:45 PM
Dancehall music,the bulk a we rep From the sound to the mic to the quickness of the step An elevated genre,put our nation on the map But how long does our nation have to put up with the crap?
Such great vibes ruined by the xtra cirricular Sum artists badmind for no reason in particular Too much beef full of "corn" in its origin Near fall of EMPIRE caused by deadly sins
Pride and ego,roots planting a seed to betray Tackle di Mada,sista name,make fun with foul play At first it was funny,BAP BAP,dat was the norm Till the fans turn naive and sides start form
GAZA vs GULLY,weh every pawn a promote Gullible minds buying into fake ass war Just cause u wid one or other,dem no wan u par Lyrical punches leave their fans with worse than scar
Far from the days everybody did a link ADDI & KILLA,whole a di man dem inna sync B4 the hype and the BS get to the brain Dancehall did a gwaan,L.I.F.E sweet like sugar cane
Bounty & Beenie call truce,peace start produce?? GULLAZA a go form?..that me wan fi induce A time to draw the line in the sand Whole a the crew dem start hail and pound hand
The music would feel sweeter, more suga make UNITY MI SEH!..SAVE THE MUSIC FROM THIS WRECK!
OK LET ME MAKE THIS CLEAR LIKE WINDEX ON WINDOWS MY STYLE..IM STICKING IT TO U PU.SS.IES LIKE INDEX WHERE MY THING GOES
PPL SAY THE TRUTH HURT SO MUCH DAT DEM NEED A ENCORE MIXUP BECOME A SICKINING VIRUS..AND A PUN POEM A DI ONE CURE
MY LIFE IS LIKE A AN OPEN BOOK...SO ALL WHO WAAH LOOK..SEE DI PAGE GLOW DEM CYAAH HOLD ME PON NUTTIN..BAD MAN NAAH TEK THAT...LIKE FREE TICKET FI SHEBADA STAGE SHOW
DEM SAY KRYSIS GET TIED?? NOT!!! WEDDING A COME UP...HIM INNA SUIT AND HIM TIE GET KNOT OR IS IT SUGA A TIE THE KNOT FI HIM....OR MI A WONDER IF A VICTORY AND NOT A TIE?? MMM......NOT!!!!
PPL USE TO THINK SAY SILENCE DID GONE INNA LJ..I HOPE DEM NUH GET VIOLENT BUT SINCE DEN....LJ GONE IN SILENCE....NOBODY NAAH TALK...SO SHE HAS THE RIGHT TO REMAIN SILENT
MI NOT EVEN A MENTION CERTAIN PPL INNA MI POEM AGAIN...DEM GET OUTDATED LIKE MILK WEH TUN YOGURT IF MI DID TELL U SCOOPA STILL A DO HIM THINGS...U WUDDA FEEL SAY HIM A USE HIM TONGUE MEK HAR TOE GIRT
FRA.SS: PUN U NAAH TALK BOUT DA BREDDA DEH
WHICH BREDDA DAT?...OHHH...INNA BIT ZEEN...DEM CLAIM SAY DI MAN A PREE FA.G TRU SPLIT SCREEN DEM SAY CALL NAME...BUT IF DI NAME "M-DOT" FITS EEN....RICKY TRENDY...WUDDA CAUSE A MIX SCENE
IF A LAUGH TOO HARD MI GET HOT FLASHES!!!....RIGHT NOW MI FEEL LIKE MI HEAD GLANCE A WHO FROM ZONE GUH BORROW DEM SISTER PISS FI DO MEDICAL...DOCTOR SAY DI MAN FOUR MONTHS PREGNANT
BOBB GF INNA DI PICTURE FUGLY NUH RA.WSE...GOD MEK HAR TOO FAST...U SEE HOW HASTE LOOK DEM SAY TONI A GUH PON FASTING...WAH!!! KMT....A MUSS WHEN SHE TOUCH FACEBOOK
-- Edited by Gamepun (Snr.Mod) on Friday 11th of February 2011 12:50:17 AM
LAST NITE SOME GUY A O'D THE ART OF POETRY WID HIM POEM'S OFFA GOOGLE A TALK TO KIERRHA LIKE HIM A ORDER FOOD OFFA MENU...YUTE!! A NUH SOUP WID ALOTTA NOODLE
POETRY IS NOT A BAGGA RHYME SCHEMES AND WORDS PUT TOGETHER LIKE JIGSAW PUZZLE WORDS HAFFI COME WID MEANING WID CONCEPTS NATURAL..IF U CYAAH DO THAT...KEEP SILENT LIKE YAAH WEAR MUZZLE
ITS NOT ABOUT RHYMING "RAT" AND "BAT" AND "CAT" AND "SAT"...VERSATILTY IS WHAT HIM LACKS U VOCABULARY HAFFI INTACT AND EACH BAR COMES WITH A MESSAGE LIKE U CELLPHONE INBOX
ITS NOT ABOUT WRITING FANTASY SHYT TO A GIRL AND TRY TO CHARM HER HEART WITH A SINGLE BOUND WE ALL KNOW THAT THE"ROSES ARE RED AND VIOLETS ARE BLUE" BUT THAT MAKES U SOUND LIKE A JINGLE CLOWN
POETRY IS ABOUT BIENG REAL....HAVING ALTER EGOS AND DISPLAY DIFFERENT CHARACTERISTICS LYRICS IS NOT A MUST BUT IT PART OF THE POETIC ART OF LINGUISTICS
WHEN U WRITE CRAPPY POEMS...U INSULT MUTA, MAYA ANGELOU, CLAUDE MCKAY NICOLI MACAVELI, GWENDOLYN BROOKS, THE GREAT YUSEF KOMONYAKAA, TUPAC SHAKUR ALL DAY
I DONT THINK IM GREATER THAN THEM BUT WE ALL HAVE MESSAGES WE PASS ON AS LEGACIES TO ALL LEAVE POETRY TO PROFESSIONALS YUTE...ITS NOT A WARNING..ITS A SIMPLE HEED TO THE CALL
I POUR *la*hD, SWEAT AND TEARS INTO MUSIC..I BUILD A STUDIO FROM SCRATCH I CUD HAVE WASTED MY MONEY ON CARS, CLOTHES, JEWELERRY OR CROTCH
WORKED HOURS OVERTIME TO GET MORE CHICKEN FEED...SELL A FEW BOTTLE TO BUY MIC PLUS THEM TAX DI STUDIO WAAH SPONGE, IT NEED FI PAINT OVER..MAN DEM SAY A PRO-TOOLS MI FI GET..PLUS M-BOX
HAD TO BORROW MONEY TRU CREDIT UNION...JUST TO PUT ON LIGHT FROM PUBLIC SERVICE I COME FROM A PLACE WHERE NOT MUCH HOPE OFFERED TO YUTES...SO DEM GI WI MISERY AND SAY "SERVE THIS"
STUDIO UP AND RUNNING....EVERY MAN WAAH FREE TIME...HOW INCOME A GUH MOUNT UP? THE EXCUSE IS..."DAWG U KNOW ME FROM SCHOOL DAYS..JUST COOL"...MEK IT WORST THE SONG NUH SOUND TUFF
MI HOPES AND DREAMS IS ON A DISTANT HORIZON....ITS LIKE A DEPORTEE TRYING TO GET A U.S VISA MI DECIDE FI MEK A RIDDIM AND PUT FEW A DEM YOUNG ARTIST PON...AND PRAY TO GOD SAY HIM GIVE DUES TO CESAR
THE RIDDIM BUILD...I HAVE NO ONE AS STEPPING STONE OR GUIDANCE TO MY TRIALS IN LIFE MY MOM DOESNT BELIEVE IN THIS MUSIC THING AND MY GF SAYS IT NAAH GUH MEK SHE A WIFE
I STAY UP SLEEPLESS NIGHTS RECORDING....MI TWO ARTIST DEM A BUCK...CAUSE THEM TIRED STUDIO WORKS NUH EAZY......THERE IS NO MOTIVATION...U ARE YOUR OWN BOSS...NO ONE TO SAY UR FIRED
A FRIEND TELL ME SAY "YUTE!!! IF U WAAH THE RIDDIM SHOT DROP IT PON MEDIAZONE NOW I FELT A SENSE OF URGENCY....OF HOPE TO GET MY NAME OUT THERE ....BUT THEN CAME A PROBLEM OF HOW
MI CREATE MI ACCOUNT...SPEND THE NIGHT MASTER THE TUNES..SAY A PRAYER TO GOD...ALWAYS LINK WID HIM POSTED IT IN DANCEHALL SINGLES BUT NO1 PREE...MARK WATSON..PREE IT AND SAY"YUTE!!! A FOCKRY RIDDIM"
MI HEART LEAP...MI FEEL LIKE MI WORK AND TIME WAS AMOUNT TO NUTTIN BUT A TOILET PIT MAN SAY KARTEL OR VADO NUH DEH PON IT...SO HIM A DELETE IT...TEARS COME TO MI EYE...MI FEEL LIKE QUIT
MI SEND KEVIN 4 PM'S......THE MAN NOT EVEN PREE...MI LIGHT BILL COME TO 12 GRAND AND NOT A DIME JUST GOES TO SHOW...THAT MUSIC IS FOCING POLITICS AND UR HOPES WILL BE GONE IN TIME
I CALL THIS ONE FRUSTRATION 2K11.....FED UP A DI SYSTEM AND WAY A LIFE FED UP A GOVERNMENT AND DEM BACKSTABBING WID DI ECONONMY KNIFE
TIRED FI HEAR BOUT PPL A STRIP OFF DEM SKIN FI TRY PLEASE WHITE PPL TIRED FI HEAR BOUT ILLUMINATI, BAPHOMET..FREEMASON AND THE RIGHT EVIL
I DONT CARE WHOSE NUMBER 1, WHO A TOP THE CHART...DAT NAAH MEK MI SMILE MI NUH HAVE TIME FI GRUDGE PPL FI DEM MONEY..DEM CUDDA SHOW MI A NANNY COIL
EVERYDAY A MILLION ARTIST GIT UP AND TALK BOUT PPL A BADMIND DEM..AND DEM BREAD BUTTER 4 SIDES PPL A BOAST BOUT VEHICLE AND CYAAH EVEN A AFFORD FI BUY AIR FRESHNER FI PUT INNA DI RIDE
MI LEFF OUT DUTTY PPL OUTTA MY MEDZ...TO ME THAT CYAAH BE INVESTMENTS...DEM A DEAD STOCK I SWEAR IF ME HEAR BOUT MANNAT, PHELPS AND PHILIPS ONE MORE TIME, MI PULL OUT EVERY STRAWN A HAIR OUTTA MI HEADTOP
HOW NOBODY NAAH TALK BOUT WHY WE A LOSE JOBS EVERYDAY...WHY WE CANT EVEN GET SUMMER WORK WHO NAAH ROB PPL..A BRUCK INNA HOUSE..THIEF LAPTOPS AND BLACKBERRY..OR FIND SPOIL CHICKEN JERK
EVERYDAY A DI SAME THING!!!....HOW MUCH MILLIONS AND BILLIONS JUST FI DO SOME VOLUNTARY TASK WHILE MI CYAAH GET 2 GRAND FI BUY SOME GROCERY...BUT U DEH POLITICS MEETING A BUSS BRANDY FLASK
I DONT CARE HOW MUCH PPL DEAD A TIVOLI OR WATS THE CAUSE AND REASON...OUR OPPURTUNITIES STALLING I COULD CARE LESS IF RECESSION MEK UR BABYLON BRIDE FALLING....MY SOUL AND MIND WANT TO FLY FREE LIKE A GAWLING
ALL DEH PON DI PPL MIND IS HALLOWEEN, VALENTINES DAY, ANNIVERSARY, MI NUH FALL FI MICHAEL TRICKS ONLY CHIPS ME KNOW A ST.MARY BANANAS... I DONT GIVE A DAMN BOUT UNU MICROCHIPS
PPL SCAM PPL!!!! TELL DEM ALL SORTA HORSE DEAD AND COW FAT... SO CARELESSNESS MEK U HAPPY...THERFORE THE LOST FED UNDER COMFORT
THEM SAY MI TIME UP!!!
NO YUTE!!! A MY TURN FI TALK NOW....TOO LONG NOW UNU HAVE WE BLIND LIKE NEW BORN PUPPY WEH DI 4O ACRES AND DONKEY WEH BLACK PPL SUPPOSE TO GET? DEM PROMISE WE FROM WOPPI MEK PHILO DUPPY
HOW MUCH A WE GET FI LIVE THE GOOD LIFE....WALK PON BEACH INNA SUN GET WE FEET SANDY WHY CANT OUR LIFE BE LIKE THE ONE LOVE COMMERCIAL...BUN SPLIFF, SWING OFFA WISS AND DIVE INNA GRANDE
WHY DEM NUH DO NUTTIN FI PORTLAND....A SO FAIR OFF TO THE WORST OF ALL CASES WHY CERTAIN RESORTS ONLY RESTRICTED FI DI HIGH SOCIETIES...ARE WE INNA WRONG TIME, WRONG PLACES
BUT MEK DEM KNOW THIS.....U CAN STOP ONE...U CYAAH STOP ALL...U BETTER GOT TARGET CAUSE THIS A FRUSTRATION 2K11....AND WHAT GOES UP...MUST COME DOWN..LIKE LEVEL PON STOCK MARKET
MI ALWAYS FEEL SAY ANY MAN WEAR SKIRT IS EITHER A FA.G OR DEM SCOTTISH ANY MAN A MOVE LEAN AND A WABBLE LIKE BICYCLE WHEEL...WE CALL DEM MDOTISH
MI NAH HITCH UP WID NUH GUY....DEM CYAAH SEE MI PON STICKY ENDS A HICKY MENS EVEN IF MI GYAL DEH PON HAR RED...LIKE MI TEACHER STICKY PEN...MI NAAH PAR WID RICKY TREND
MAN A TALK BOUT WEH HIM WUDDA DO TO 50 CENT FI 50 CENTS IMAGINE IF IT WAS DEAD QUARTER? BIG UP MARK, KON, KRYSIS AND NICO....GYAL FI GET DEAD SLAUGHTER...NUH GUY TO MI BED ROOM HEADQUARTER
RIGHT YAH NOW SOME FREAKY PPL FI JUST SEKKLE...NUH WAAH DEM ROUND ME...NOT EVEN A SPECKLE GIMMI JILL....NO JACK, NOR EKYLL AND JEKYLL...NUH BLUDc**t MAN BACKA ME...MI HEAD A GET HOT LIKE A KETTLE
RIGHT NOW NUH MAN NUFFI A LOOK PON ME TOO HARD...NUH GUY NUFFI PREE "P" NO WONDER STEPPZ HAFFI HIDE THE REMOTE...MAN WAAH TUN UP DI FOCK LIKE VOLUME PON T.V