Wife A Wife | |||
Artiste: Lady Saw Intro: Mate fi have manners dem fi only speak when they're spoken to, Or dem nuh fi chat none at all. And if dem eva call mi name yuh see. Mi say, Verse one: Wife a wife, mate a mate, Fight a fight, tings will break. Me a one gal, me nuh like trace. Mi name nuh fi deh pon debate. Call mi name inna yuh mout if yuh bright, can't chat nutten bout mi weh mi nuh like. When yuh see me and mi man ride pon a bike, try tek me off if yuh nuh love your life. Mek your liquor spill when mi step inna di place. See who draw nil when mi fling an a drape, mi nah stand still, me a wife, mi nuh mate. An mi nuh pay bills when me go pon date, oh. A gal fi know she ain't nutten but a hush, Man drive and park dem like truck. Nah gih dem nutten caw dem always bruk. And when dem see wife, dem waan fi talk up, But tell a gal when she see mi, she fi cut. Fi har job a fi bend down and duck. No man nuh waan dem, but dem waan play stuck, When wifey come through, all matey shut up. Chorus: Call mi name inna yuh mout if yuh bright, can't chat nutten bout mi weh mi nuh like. When yuh see me and mi man ride pon a bike, try tek me off if yuh nuh love your life. Mek your liquor spill when mi step inna di place. See who draw nil when mi fling an a drape, mi nah stand still, me a wife, mi nuh mate. And me nuh pay bills when me go pon date, oh. Verse two: Wey eye nuh see, heart nuh leap But di man a fi mi, some gal will get beat. If yuh a creep yuh betta hide and dweet If yuh nuh waan lose 32 teet, Facebook dat, Twitter dis, if mi ketch yuh inna di act, mi nah go hitch, my head hot, I'm so sick, so tell a gal mine who she diss. Rept. Chorus Verse three: You ain't nutten but a one night stand, I see you trying hard to take my man, but you will never ever understand, that you will never never never wear his wedding band. Oh really, a couldn't me you a talk, really, him tell yuh dogs dem nuh bark. Sincerely, me a him other half, we done tek di vows till death do us part. Rept. chorus |
Swaggin (WTF) | |||
( L - R ) Wayne Marshall, Tifa, Future Fambo Wayne Marshall, Tifa, Future Fambo Intro: It's not hard my swagg is easy! Wayne, Tifa, Fambo WTF Wayne, Tifa, Fambo WTF Chorus: (All) I am Swaggin, Awww too bad for you. I am Swaggin, Awww too bad for you. Verse 1: (Wayne Marshal) Like a lizard on a limb I am on the beat. Louis me a rock from head to feet. Noboda violate, true we look so neat. I got some dogs over here fi kick out you teeth. (Oh No) We nuh take defeat. If you don't like we, better you gwaan go sleep. We lock uptown and in the streets. You can call me Mr In the Streets Chorus (All) Verse 2: (Future Fambo) With furs on my back, with snake on my shoes. Step up in the place like a walking zoo. Yeah you know me? Me nuh know you! Your swagg is old my swagg is new! Cullo ask dem a who Mi friend Hataru and Beenie bredda Blue. Tell the security me say let them through. So many girls like Moulin Rouge. Nobody can't stop my swagg my spazz. All I need is one mic like Nas. My swagg won't leave me like Clef did Praz. I'm out of this world like wizard of Oz Ballings! Utah Jazz. Lock down the club like Alcatraz. Speculating and debating on what we have. I told you before! Chorus (All) Verse 3: (Tifa) G4 just touch down a yard, Everybody ask why I ask why I swagg so hard. Just shut down farin wid mi master card. Conroy hurry up! Press Record! It's another one Tiffy Tif a bring the heat. Jimmy Choo shoes pon mi twist up feet. And me nuh really talk me make me swagger speak. Me all a swagg inna me sleep with me gucci sheets. (Yawn) some gyal swagg boring. A cotch a people yard while Tiffy Tif touring. Luu boo hoo! Too bad for you. Cause I won't be slowing down like any time soon. My swagg is off the meter yo my swagg is off the chain. That's why mi swagg a bun you like a blow torch flame. Swagg team: Tiffy Tif, Fambo & wayne This is not a game. Chorus (All) Bridge: (Wayne Marshal) Tell dem say we swagg nuh drop. Only thing weh a drop a we new drop top. Oh oh! Full gucci suite we rock and a so we do we thing straight round the clock Oh Oh! (Repeat) Chorus (All) |
Hey Shawn
Cesco & Reze overseas(hey yo)
Weapon X International Records(yo big up)
Na na na
Dash it out(hey yo dash it out)
Yo dash it out pon dem(party time)
A di summa come out(rah!) summa time
Are you ready fi summer party
When di gal dem naughty
And dem wine pon a king(pon a king)
Just set up your mind so free
Cah di summa's comin and di party startin
(Hey Shawn)
So mi go so den
(Hey yo)
The volume is high, and di music a buss
All di massive feel the sunshine inna summa tun
It's the time to have fun, and nuh time fi nuh fuss
Cause wi dance the night away
Mi gal!
My place haffi di party, ani-ani mal
We dash di winter so -illegal
Shorts and marina so galang gal
We a tek time out fi ride and pedal
All upon di dancefloor mi waan fi see
A di summa come out nuh put nuh *la*hdklaat cloud ova wi
When di gal dem naughty
Cause we got the summer feva
Mi seh gal you're mi diva, mi diva
Are you ready fi jump
Are you ready fi ju-u-u-u-ump
(Party time enu)
When you see the lights a comin
Yuh cyan believe it's startin another day
I just dont waan go home, nuh waan go ho-o-o-ome
Hey-yo
No one cyan stop wi to party
The lady so sweet, cah mi just call 'em honey
Inna di pocket nuff money fi drink a Mojito Red Bull or Bacardi
And so let's get it started
Ans so let's get it started, jump jump jump jump
A wi just waan fi party, a wi just waan fi party
Jump jump jump
When di gal dem naughty
Outro:
Jump up,jump up(alrite)
Hey yo
Cesco & Reze representin fi summer time enu(yo mad)
A di girls dem bruk out
And di bwoys, grab up pon a gal, grab up pon a gal
Summa time
Check it!( Blaaaaze)
She's my future, my past and my present(my present)
She's an angel
Heaven sent
She's my lady my wife and my queen
She turns my nightmares into a dream
Nothing nuh sweeter dan when mi and har a par
Love grow so strong cah wi a come from so far
If you wonder why mi rate her higher to the stars
Oh god
Just look at her
She's perfect(she's perfect)
I couldnt be wid nobody else(couldnt be wid nobody else)
Oh god just look at her(just look at her)
She's perfect oh(she's perfect)
Got to have her all to myself
Just look at her style
Look at her features
Look at her skin
Look at her body(I know you like what you see baby)
Rain of beauty shines throughout
And mi ?? to hear the words from her mouth
Oh god
Just look at her
She's perfect(she's perfect)
I couldnt be wid nobody else(couldnt be wid nobody else)
Oh god just look at her
She's perfect(she's perfect) oh
Before mi go to sleep
At nightime and early morning as mi wake up
She look so pretty and she dont need nuh make up
Tarrus tell mi seh she royal
Ova di years she been so faithful and loyal
I'm not the type of man fi fallin'
But I'm deep inna love with my darlin'
And I cant really help but to ansa
Anytime she callin
Just look at her(look at her)
She's perfect(she's the perfect baby)
I couldnt be wid nobody else(ohhh)
Oh god just look at her
She's perfect oh
Tell u now
She's my future, my past and my present
She's an angel
Heaven sent
She's my lady my wife and my queen
She turns my nightmares into a dream
Nothing nuh sweeter dan when mi and har a par
Love grow so strong cah wi a come from so far
And if you wonder why mi rate her, could never hate her
Just look at her, just just look at her
Just look at me
Oh just look at her yooo
She's perfect, perfect
Got to haver her all, all of her
Wheter mi deh a yard or whether out a town
Heh a crazy gal a road a run mi down
But I man nah go mek non a dem draw mi out,
Because none a dem cyaan compare to my spouse
A just mi good ole wife(a just di good good good good ole)
She alone mi coming home to every night(every night)
Mi nah go mek no jezebel mash up mi life(mi life)
To keep this marriage standing strong you know it crucial
So mi nah go falla fren go look no new gal
Mi baby love mi and she know the feeling's mutual
So a mi an mi good ole wife a par as usual
Even though dem mix mi up and try all kind a ting
Dem woulda want mi fi ride dem riddim,
A sen text and ping, becaw dem want you fi dash weh mi ring(dash weh mi ring)
Eh mi nuh know what dem talking about
You have di key fi di car and di house
Dem caah get wi out, a mi an har till di end no doubt
Verse 2
Well everyday I man get faced with much temptations(uuuh uh uhh)
Hey a crazy girls mi buck across di nation(uh uhh)
But mi have just gwaan hold a meditation
Caah mi know mi wifey have the real sensation
Wah day mi buck a girl a whine up on mi and mi haffi jooks
Even doh she have a sexy figure an di pretty looks
Yow mi nah go bruk the rules mi a go play it by the books
Caah wifey have di ting weh have mi hook
Eh
A just mi good ole wife, wife,wife(a just di good good good good ole)
Yo mi nah go mek nuh girl mash up mi life
Even though dem mix mi up and try all kind a ting
Dem woulda want mi fi ride dem riddim,
A sen text and ping, becaw dem want you fi dash weh mi ring(dash weh mi ring)
Eh mi nuh know what dem talking about
You have di key fi di car and di house
Dem caah get wi out, a mi an har till di end no doubt
Mi good ole wife
Outro:
A just di good good good ole..
yo yo,Anju Blax
bwoy yuh fi no seh yuh ready mi willin yuh no
(sucks teeth) chart tings ago no weh
Ahoe,Mi nuh inna no long talkin
if yuh feel seh yuh bad cum touch mi nuh
if yuh fell seh yuh tuff cum rush mi nuh
Ahoe,Mi big bad an brave bwoy
do weh yuh wah fi do
yuh seh a your place
do weh yuh wah fi do
an yuh nuh watch face
do weh yuh wah fi do
ah jus trace yuh ah trace
yuh seh mi kar cum back bout ya
do weh yuh wah fi do
if yuh a bullboke
do weh yuh wah fi do
duppy conquera
do weh yuh wah fi do
ah jus trace yuh a trace
But tell dem
rememba seh mi no fraid a nobad nobody
mi have it an anywhere mi ah go mi carry
an wen it start nobody kar tell mi sorry
mi a dweet infonta everybody
yuh see di carolla an tink seh a cabbi
ah addi wi give yuh sumting fi deal wit yuh shabi
man ah bwall an a seh don't dweet mi daddy
Popcaan ago wipe dem out, becau
dem no bad at all ah mi name dem a call
7 times rise an di whole a dem fall
dem tink mi a run mi stand up like wall
dem no bad like Anju Blax little finga
ah mi nuh to play soccer so yuh nuh si mi ball
di eagle weh fly mek di bwoy dem ah crawl
dem shuda know gaza man stan tall
which hear mi seh
Mi big bad an brave bwoy
do weh yuh wah fi do
yuh seh a your place
do weh yuh wah fi do
an yuh nuh watch face
do weh yuh wah fi do
if yuh a bullboke
do weh yuh wah fi do
duppy conquera
do weh yuh wah fi do
ah jus trace yuh a trace
hold on now
yuh jus a find out seh addi ah di dan
unno kar war so yuh go fi babilon
yuh kar tell nobody seh yuh ah gangsta
cau mi see yuh an di copral ah walk hand in hand
addi di gaza di west bank taliban
mi nuh chat like radio man rodigan
from yuh mek it yuh mummy gone
mi ago walk wit sumting weh yuh see inna Bin Laden hand
so,dem no bad at all ah mi name dem a call
7 times rise an di whole a dem fall
dem tink mi a run mi stand up like wall
dem no bad like Andju Blax little finga
ah mi nuh to play soccer so yuh nuh si mi ball
di eagle weh fly mek di bwoy dem ah crawl
dem shuda know gaza man stan tall
which hear mi seh
Mi big bad an brave bwoy
do weh yuh wah fi do
yuh seh a your place
do weh yuh wah fi do
an yuh nuh watch face
do weh yuh wah fi do
if yuh a bullboke
do weh yuh wah fi do
duppy conquera
do weh yuh wah fi do
ah jus trace yuh a trace
Notnice
Mi have(white liver)
Mi baby madda dem seh mi a whore
Shorty seh she ago leff mi fi sure
Sofia pack up and go through di door
(eh eh)
Mi nuh care gal still a get bore
Amanda seh mi body soon full of sore
Sherica seh she love mi some more
You cyan seh mi neva tell u before
Mi tell di whole a dem seh mi have(white liver)
Awhoee
Shout it loud
Mi horny and mi proud
Some bwoy nature dead mi liver
Whiter dan di cloud
Nuff youth wi get
Mi a life giver
Gal like sand come fi di rite sieva
Nuff youth mi get
Mi a life giver
Gal like sand Addi have
(White liver)
Gal, from u tell mi yuh period come
Through di door mi a wheel and turn
5 new gal fi da 5 year deh
Mi a link up back when u period, done!
A Lisa if u prefa mi(Oh!)
Nuh leff mi alone, wid Stephanie(Oh!)
Cah da fat ****y deh a go pressure mi
And mi nature a go get di best of mi
Hook:
Mi love u
But mi cyan help it
One gal cyan do, mi need more dan 20
Need u fi know baby
Memba u a mi wifey
But a nuff gal waan mi ****y
If yuh cyan live with it
Gal do weh u wah fi do
(Awhoee!)
Shout it loud
Mi horny and mi proud
Whiter dan di cloud
Nuff youth wi get
Mi a life giver
Nuff youth mi get
Mi a life giver
Gal like sand Addi have
(White liver)
Cah wi tun up inna di danz see Jennifa
And a think bout Nikesha and Rebecca
Said to myself: di gal very fatty
Another tongue ring deh mi a pree Peggy fah
Mi siddung inna church but mi nah pree religion
Mi a pree Kim wid fi siddung waan fi mi John
From inna school mi love when mi Mr. Henry seh:
Adidjah come do di long division
Hook:
Gal mi love u
But mi cyan help it
Need u fi know baby
Memba u a mi wifey
But a nuff gal waan mi ****y
If yuh cyan live with it
Gal do weh u wah fi do
(Awhoee!)
Shout it loud
Mi horny and mi proud
Whiter dan di cloud
Nuff youth wi get
Mi a life giver
Nuff youth mi get
Mi a life giver
Gal like sand Addi have
(White liver, liver)
(Cashflow productions)
Mi have
Mi baby madda dem seh mi a tour
Shorty seh she ago leff mi fi sure
Sofia pack up and go through di door
(eh eh)
Mi nuh care gal still a get bore
Amanda seh mi body soon full of sore
Shericka seh she love mi some more
You cyan seh mi neva tell u before
Mi tell di whole a dem seh mi have(white liver)
(Awhoee!)
Shout it loud
Mi hotty and mi proud
Whiter dan di cloud
Nuff youth wi get
Mi a life giver
Nuff youth mi get
Mi a life giver
Gal like sand Addi have
(White liver)
Gal from u tell mi yuh sista a come
Through di door mi a wheel and turn
5 new gal fi da 5 year deh
Mi a link up back when u sista,gone!
A Lisa if u prefa mi(Oh!)
Nuh leff mi alone, wid Stephanie(Oh!)
Cah da good body deh, a go pressure mi
And mi nature a go get di best of mi
Hook:
Mi love u
But mi cyan help it
Need u fi know baby
Memba u a mi wifey
But a nuff gal waan mi body
If yuh cyan live with it
Gal do weh u wah fi do
(Awhoee!)
Shout it loud
Mi hotty and mi proud
Whiter dan di cloud
Nuff youth wi get
Mi a life giver
Nuff youth mi get
Mi a life giver
Gal like sand Addi have
(White liver)
Cah wi tun up inna di danz see Jennifa
And a think bout Nikesha and Rebecca
Said to myself: di gal very fatty
Another tongue ring deh, mi a pree Peggy fah
Mi siddung inna church but mi nah pree religion
Mi a pree Kim wid di gorgeous in mi John
From inna school mi love when mi Mr. Henry seh:
Adidjah come do di long division
Hook:
Gal mi love u
But mi cyan help it
Need u fi know baby
Memba u a mi wifey
But a nuff gal waan mi body
If yuh cyan live with it
Gal do weh u wah fi do
(Awhoee!)
Shout it loud
Mi hotty and mi proud
Whiter dan di cloud
Nuff youth wi get
Mi a life giver
Nuff youth mi get
Mi a life giver
Gal like sand Addi have
(White liver)
It's Tiana(Darrio)
See you
See seh you want it
I want it
See seh you need it(Yeah)
Cho!
A you alone me waan
And me nah go let you go
Nah share u with no odda gyal, nooo
Seh girl you really turn me on
Mi just love off the way you gwaan
You a bubble mek mi ting a grow, oh
Love how you move yuh body fast and slow
Hook:
Come nuh badda chat come put it on, ooon
Come ova ya so I play the button
Yuh plant di see mi reap di farm
Yeah
Mi love yuh style and mi love yuh pattern
From mi look inna yuh eye
Mi see seh dat inna di mood
Every piece of clothes remove but mi still roll a mi shoe
Yuh body
Yuh a move so like a so be yuh a prove
Like yuh feel yuh strenght tonite oh,come buss di boots
Mi nuh waste nuh time, bedroom ting mi know how fi manage
From yuh flick it like a coin this a how a we do di damage
Mi nuh Popeye, mi need nuh supplement nuh need nuh spinach
Gal scorin a big goal and see ??
Verse Tiana:
Watch ya
?? yuh seh so
A you a mi programm
I've been waiting on you for so long
A long time, mi have my eyes on you
And I really wanna be your boo
Baby
A you alone me waan
And me nah go let you go
You are the best cyan compare with no odda man
Like a Karma perfect composition
Gi u a trophy first position
Rate this to the man dem with di long
Mi nah lie
Bwoy yuh have the key to my heart
Take mi to the heaven the moment you start yeah
Mi and you shall never be apart(neva!)
Mi and you shall never be apart
A just love
From mi spot u inna da dress deh
Mi, tell miself seh, yuh couldnt get weh
Noo yuh haffi come wherever mi a go
And if yuh nuh want come then mi a follow u
Gal show me what you got(show mi!)
Show mi what you work fi wi(show mi!)
Show mi how you try rate yuh smile and rotate yuh hip(show mi!)
Slow it down baby tease mi just a little bit
Yuh have mi a sweat now a full time fi mi gettin it
A you alone me waan
And me nah go let you go
Hook:
Come nuh badda chat come put it on, ooon
Come ova ya so I play the button
Yuh plant di see mi reap di farm
Yeah
Mi love yuh style and mi love yuh pattern
Mi baby
See seh want you(I want it)
See seh u need it(yeah)
When u look at me tell mi what u c ?
Can u see the image of a next human being ?
An earthly creature that's wearing the tag of insecurity
And are u aware that we share the same pains but separate story
I come from a place they labelled as ghetto
A place where many lives are place below zero
A place where everything seems fast but livity is on a go-slow
Where the minds & bodies moving but have no where to go
I speak to u hoping u would listen
Allowing u to understand the ghetto & its many lessons
Knowing how we're both arranged in this %&%*ty system
And to fully acknowledge that we're both the victims
We both have a role to play for each other
'Cuz you're the roof and I'm the pillar
Standing on the foundations of our forefathers
So lets becareful of how we squeeze life's trigger
I'm personally here from my people to serve life
I'm not here to label anyone as wrong or right
We're born and eventually will die
The inevitable is inescapable 'cuz life is like a knife
Therefore a "peace of mind" is human ultimate goal
So lets pre-occupy our minds in the moment of now
In order to understand ourselves & our nemesis the ego
And to flow with life's energy wherever it wants to go
Professor seh(mm)
Girlfriend
Mmmmm mmm( Professor representin')
Girl you know you got a good, good ma-a-a-a-n
But I'm wrong for what I did
Uh yeah
Girl you know you have a good man beside you
But through mi touch u friend u tell mi seh mi disappoint u
Now you tell mi that you leavin
Can somebody wake mi up and plz tell mi that I'm dreaming
Girl I'm here alone fi asleep beside u
Tonite a mi alone inna di bed and mi a cry now
Girl you leff mi heart bleedin'
So much you put mi through because you find out seh mi cheatin'
Oh god mi know mi wrong but please mi nuh deserve this yo
So let's just put the past behind us and just work this out
Nuh badda bring up har name mi want her outta mi brain
And if you really want it work yuh haffi let it go
Mi cyan blame u fi aks so, even though u call mi dirty names
Mi neva box u
All mi do a try fi explain so girl relax but mi know mi wrong
Fi send u *la*hd pressure gone straight up to the max
But
Girl all mi want is a second chance
Fi show seh mi cyan change and gi u love in advance
Wedding day put on yuh white dress
Mi put on mi black pants
Honeymoon wrap-up together and we nuh stop dance
We nuh stop prance
Girl mi seh mi promise to be faithful
Di loving weh u bring inna mi life mi seh mi grateful
You brighten up mi eyes like di sky when u ???
You mek my heart a race like di one mexican great bull
Because mi unfaithful
Verse 3:
Gone she gone she gone gone
She tell mi seh she gone she gone she gone gone
She pack up and gone she gone she gone gone
And I dont know just what to do
She seh she gone she gone she gone gone
Wi seh she seh gone she gone she gone gone
What should I do, what I should do
Gone she gone she gone gone
She tell mi seh she gone she gone she gone gone
And I dont know just what to do
She seh she gone she gone she gone gone
Wi seh she seh gone she gone she gone gone
What should I do, what should I do
But through mi touch u friend u tell mi seh mi disa hey
Why badmind eva try spite fight fight
A youth weh start rise
Dem neva like di sight of my light
When it start shine bright
So we got to move oooooon on our journey
Here we gooo(here we go)
And there's no turning back
A so dem stayyyyyy(a so dem stayy)
Dem badmind, waan ghetto youth go unda di clay(go unda di clay)
Dem badmind
A just so dem staaa-a-aa-y
And we a God kind
Dem, look inna dem eye u cyan tell
As yu start rise badmind a cya spell
Woulda waan see mi flop and mash up
So dem send police cause mi link wid Kartel
Well from di big son drop
Who used to hail mi stop
Me nuh watch dat still a get mi daily prop
And dem a laugh through mi nearly drop
And a my song scale di top
Badmind eva try spite fight fight
A youth weh start rise
Here we gooo(here we go)
Dem badmind
A just so dem staaa-a-aa-y
And we a God kind
Yeah
Dem, all di ting dem a pin could not stick
Greet but the smile pon dem face look plastic
Some people dem worsa dan elastic
Stretch out mi name fi mi dead mmm dat quick
Badmind neva watch weh ???
Dem, woulda wan try stop likkle phone mee
No judge no one so
Do unto the others as they done to me
Chorus
So why badmind eva try spite fight fight
A youth weh start rise
Here we gooo(here we go)
Dem badmind a just so dem staaa-a-aa-y
And we a God kind
Chorus till end
Ooooooout
Cle-e-e-ear
Fi mi madda yeah
Ooooooout clear
Ah
She a suffa and mi know dem see
Seh she tired of di cold concrete
Mi waan mine, my money stock a thousand feet
Put a smile pon mi old woman cheek
Cause mamma love will bring us through darkness
All when mi fadda gone leff I
Mamma cry: they're so heartless
She standin by my side
Time hard, but regardless
Mamma love will be the-ee-ere
Wooohh
When you talk bout dumplin and butta
Well a my madda know di slum
When she send mi go a school
And di hungry come
Time fi di class dont tears around
Cah she waan mi bring di milk and a hope seh mi bring di bone
Jah Jah guide mi coming out mi coming in
And through mi know seh Jah Jah bless mi mi heart so clean
And nuff youths mi know dem sufferin'
Cause as a likkle prince dem diss di quee-e-en
Mamma love will bring us through darkness
Mamma cry they're so heartless
She standin by my side
Mamma love will be the-ee-e-e-ere
(Woooh)
Mi see mi madda work from day till night
Nuh love, nuh food inside
Tell mi: how we a go mek it out tonight
A gone mi a go ?? although mi know it nuh right
But mamma seh
Be easy, and be hopeful
All of a sudden mi feel di brittleness and mi dont pull it up
Now mi cupful mi cupfull
And mamma seh just be easy and be thankful
She standin by my side
Mamma love will be the-ee-e-e-ere
(Woooh)
Hey
She a suffa and mi know dem see
Seh wi tired of di cold concrete
Mi waan mine, my money stock a thousand feet
Put a smile pon mi old woman cheek
Hook:
Cause I heard the angels
Dem callin her name
Sayin: call on Jah Jah love
And he will prevail
And when they see dem fail now
Know that Jah will be there
I will be the-e-e-e-re
Mamma
She standin by my side
Mamma love will be the-ee-e-e- re
(Woooh)
Life, life,life, nowadays inna life, life
It harder..hey Zum(Zum)
Things get sticky inna earth
Cyan buy a pants and we cyan buy a shirt(buy a shirt)
Man a search and cyan get no work
What Im gonna do, what I might to do(do)
Things get hard inna earth
Nuff time me see mama bawl cah she hurt
Cyan even find di offerin fi gi curch
What we gonna do, what we gonna do
Life hard we affi face it(face it)
A nuff youth deh out a road a waste it
Nowadays it's all about survival
A when dem youth ya make it mi affi rate it(rate it)
Things no stay like one time again
When u coulda call pon a real good friend
A bare hand-to-mouth cyan borrow cyan lend
Ah problem when youths waan money fi spend
Cause right now
What im gonna do, what I might to do(do)
(Yeah)
Give thanks fi di likkle weh u got my youth
And if one dumplin inna yuh pot my youth(my youth)
Try no sell out, keep yuh heads up
And give thanks nuh matta how the food min-ute
Some a look a fast cars so dem get a fast wuk
Cyan mek dem drive or nuh get caught up
Some a watch people things and a pree
Some a dem tun dem back some go down pon knee
Yuh know seh..
What Im gonna do, what I might to do(do)
Life(life) life life
Nowadays inna life, life
It harder
What we gonna do
Uh uhhhh oh
Ohhh wohhh mmmm
Yes I'm crying to the nation
Crying to the nation
Oh god, I'm bawling to the nation
Crying to the nation
Oh god, I'm bawling to the nation
Hook:
Yes I'm crying to the nation of this our earth
Listen keenly to these notes and these words mi waan know
If a God unno seh
And from a God unno seh
What's type of God you a serve yeah
I'm bawling to the nation of this our earth
If a God unno seh
And from a God unno seh
Cause very losses weh di time is
Evils weh dem a ??
Man a kill man I know Jah neva close his eyelids
People nah haffi wonder and a pon da
Why live turn to selfishness and aks him why give
Plus religions make di brain gone mad
So woman a turn to abortion aks him why kids
Plus your friends dem waan kill you weh yuh vibes ?
We got to change
Please us rearrange
Hook:
So I'm crying to the nation of this our earth
If a God unno seh
And from a God unno seh
I'm crying to the nation of this our earth
If a God unno seh
And from a God unno seh
Well di most high love unno love unno love unno love unno
But he nuh dont love unnoself
Vanity nuh put above health
Kill oonu bredda and Babylon tek di wealth
Unno kill di most high son when him sent em
So pon da judgement day nuh time fi ??
Mi tell you seh nuh docta prescription cyan cleanse him
Cyan see Zion gate
I'm bawling to the nation
Oh god, I'm crying to the nation
Hook:
Yes I'm crying to the nation of this our earth
If a God unno seh
And from a God unno seh
I'm bawling to the nation of this our earth
If a God unno seh
And from a God unno seh
Outro:
Selassie I
Even though I love u baby(love u baby)
I'm gonna let u go( ah ahhhh ah ahh)
Yeahhhh ayyy
I'm gonna let u go( ah ahhhh ah ahh)
Yeahh heyy
Baby we'll rise
But now we're going down
Where did we mess up
Where did we go wrong
We've been together
For four years long
So move if u wanna move on
Cause now
I think it's time
To let u go
Though I know I need you more
Than you eva know
Girl
I think it's time
To let u go
Though I know I love you forever more
(Yeaa)
I'm for you, but you're for you
You neva love mi like I do
Girl you neva had a clue
No waaaa-a-a-y
She keeps telling mi every night
That everything will be alright
Now she wanna walk out my life
You're gonna away
So
It's time
To let u go
Than you eva know
Girl
I think it's time
To let u go
Even though I love you forever more
Verse 3:
(Yeahh)
Girl I'm gonna let you leave
Gonna let you keep those kiss
Soon you'll be coming back
You'll be beggin on your knees
Heeeey
Girl you really let mi down(let mi down)
You wanna tek mi for a clown(for a clown)
If you wanna run around
I'm not gonna run you down
So it's time
To let u go
Than you eva know
Girl
I think it's time
To let u go
Even though I love you forever more
Chorus till end
Oooooout clea-a-ar
A Jah Vinci
Cool Faceee
Nuh nuh fraid man through vanity
So mi cyan put mi trust inna nuh friend
As fi di heathen, mi nah go pree dem
But, mi nuh waan see dem
God know
A me alone, me alone know
All the pain weh mi feel
Fi di days a mi nuh meal
All di friend dem weh nuh real
But a time fi reveal
Me alone, me alone know
All the pain weh mi feel
Fi di days a mi nuh meal
All mi friend dem weh nuh real
Nuff time mi pree
?? mi neva did a love to mi G
Mi a wonder weh mi woulda be
A nuff ting mi see
Pagan tricks nuff enemy
Thanks to Jah Jah yuh rememba mi
A nuff time mi wake up and look pon the girl beside mi
Mi know seh da gal a neva like mi
Just through di money and di bling and di fresh pair of Nike
A mek she like beside mi
But God knows
All the pain weh mi feel
Fi di days a mi nuh meal
But a time fi reveal
Me alone, me alone know
All the pain weh mi feel
Fi di days a mi nuh meal
Life is a journey
But mi know mi way
Pagan cyan mek mi stray
Nuff go the wrong way
Just fi di easy pay
Dem see di night but dem cyan see di day
A nuff a dem waaant tek mine
Waan come tek my life wid a Tech 9
Mi live fi pass 2009
Nuh waan pagan friend to 2010
All the pain weh mi feel
Fi di days a mi nuh meal
All di friend dem nuh real
But a time fi reveal
Me alone, me alone know
All the pain weh mi feel
Fi di days a mi nuh meal
All mi friend dem nuh real
Repeat Verse 1
Chorus
Repeat Verse 2
Chorus till end
Intro
(Andrew): Yea, Notice Production, awwaww
(Wada): Andrew and Wada nuh join nuh corruption no
From me live a fire house me see friend a kill friend
That's why me no trust nuff a dem
Nuff a dem smile inna yuh face and a pretend
Quick fi cut, when yuh inna problem
Chorus(Wada):
Dats why mi no trust friend, so me a roll wid mi bredda
If a war we a do that together
Friend no like see yu climb up the ladder
Quick fi badmind yuh fi yuh chedda
(Andrew):
Yo mi no trust friend, dem too wicked and cold
Inna yuh head yuh best friend will leff a hole
Dem will tek weh yuh soul
Dem tun round cry when dem see yuh body go dung inna hole
Verse 1(Wada):
Cah yuh friend neva want u fi step up inna life
Yuh friend badmind yuh fi yuh car weh yuh drive
Me and mi friend deh a road him gi me one gal
Den tun round a cyar back mi name to mi wife
Yeah a dats why mi no trust friend
Mavado and Foota two a dem was friend
Kartel and Beenie whole a dem was friend
But tru badmind yuh caan trust dem again
Chorus(Wada):
(Andrew):
Verse 2(Andrew):
Me nuh trust friend, cah nuff a dem a backstabba
Nuh trust dem wid yuh liquor, high grade nor yuh grabba
Nuh trust dem wid yuh money cah nuff a dem a robber
Dem nuh waan see yuh big and buss weh like Shabba
Siddung and a gossip pon yuh name a labba labba
Dem nuh keep it real like Konders and Jabba
Dem can't trick Andrew and Wada
So when dem come a try gas mi up yo
Mi tell dem nuh badda
From me live a fire house me see friend a kill friend
That's why me no trust nuff a dem
Nuff a dem smile inna yuh face and a pretend
Quick fi cut when yuh inna problem
Chorus(Wada):
(Andrew):
Repeat Verse 1
Chorus till end
A wah do dem
Some bwoy seh di money a di root of all evil(evil)
But dem a talk with di millions inna dem vehicle(re-ze and cescojam)
(Hypocrites and badmine)
Mi waan fi rich, this year
Work everyday fi some Gs
And make di green cash hustlin hard
Cah me just do it for real
So mi haffi do mi job and haffi do mi best
Mi nuh like fi bed rest cah life is like a test
Yess mi do mi thing and spend money inna di fest
Weh de music beat like di heart inna mi chest
It's all about
Nuff nuff chedda
Making some g's like a wi ah go getter
Mo-mo-mo ney maker
We nah fi boasy or show off
I man hotsteppa), real trendsetta
Listen mi now yo
Mo-more money mi waan, a more money wi need
F*** up recession and di price increase
A Di tax dem a raise and di bills dem fi pay
When we'll be free yeah yeayy
Mi waan fi rich dis year
Work everyday fi some Gs
Hustlin hustling hard wi waaan fi di bankbook rollin
Do ya thing sand yu jooob fi make ur drem ah come in
Mo mo mo money money mo mo money
Just do di best fi take some money money
Bling bling ah come so mi wake up inna de mornin
nuff time ah work nuff time u see dem ah comin
Let it runnin slowly inna u haaand
But neva make di cash cyan mash up u mind
Memba dis and u ll ever do right
Fi make full di bankbook just haffi fight
Mi waan fi rich dis year
Work everyday fi some Gs
So mi haffi do mi job and haffi do mi best
Mi nuh like fi bed rest cah life is like a test
Yess mi do mi thing and spend money inna di fest
Weh de music beat like di heart inna mi chest
Verse3:
I'll never drown inna nuh dollaz
But money haffi make it , yuh know wi haffi ma-ma-make it
So dont forget respect and manners
But Cash fi seek
nuh think seh di cash grow like seeds in de ground
Haffi do de best fi take paper in my hand
Hustlin hu hustling haard wi waaan fi di bankbook roooliiiin
Do ya thing and yu jooob fi make ur drem ah come in
We love di c.a.s.h.
Nuh millionaire but r.i.c.h.
Nuh gold digger nuh l.e.e.c.h.
Bad like a remix from D& H
Yeah u know, money wi want
Mi want fi rich
Most of us 'ave an intellectual crisis
Locked our minds tighten than a vice-grip
Sipping whacked lines like it's J.Wray spirits
Intoxicated by the big-wigs craziest antics
Look around the world is changing
Yet you're still parading & campaigning
Still been fooled by a system that lost its bearings
This flipping system is agonizingly aging
We need a fresh & inspirational ideology
A renewed shock of electrifying energy
A grand revolutionary sparks of philosophies
A paradigm shift in our minds,souls & bodies
Can't u see busted politricksters wabbling at the knees
The daily tabloids are having them very weak
Now a few are viewing them as unclean
With crushing blows coming from wiki-leaks
Liable laws were upgraded
So that they can be protected
The soap opera allowed us to know them
Now it's time for this masquerade to end
I see u with your toughed-up poses
Talking about your guns & roses
Allowing victims to take longer dozes
Skull & bones are the symbols you've chosen ?
People lives you're plunkin'
Your guerilla looks you're chuckin'
Blue lights flashin' & you start duckin'
Red seams rushed-in & back fences got kicked-in
Your face is now a post-up
Like fido on the ads of 7-up
Ever posing with your hip all buffed-up
Spewing chats that you're always loaded-up
You're ready for action like you're a pine action
Snorting white dust to released some tensions
With steel well gripped like it's a pump-action
And the least of sound & it's a sub-traction
Balistic affairs cause from your stupidity
Your friends got cross but they've to defend the community
Lives got minuses by AK's plus UZI's
Neighbours got jittery because outside ain't pretty
But to your friends you've become a menace
Still you pop your collar, sayin' you're the greatest
Then bragged that in your crib you've the latests
But I bet you soon, a copper will touch your lips & say kiss this
Madsuss,a wah do dem
Informa, seh weh mi neva seh, seh weh mi neva seh
Fi police come tek me weh
But memba seh...
Who Jah Jah bless no man curse
Thank u fadda mi pass di worst
Bun di cemetery mi pass di hearse
From Waterhouse go a wataworks
Di more dem fight a di stronger we get
U cyan stop me u wah stick a bet
Tell badmin seh mi nah have nuh regret
Tell badmin seh a life ova death
Mi nah stop, mi ah Buju driver
Like beyonce, mi ah di survivor
Dutty crosses, weh u come inna mi life fah
Weh u waan see mi fall outta di sky fah (hihi)
Who fi mek me tek mi last breath
Mi nah fret, dah bwoy deh no bad yet
Some bwoy ya, redda dan a carpet
But, Jah Jah guide through di valley of death
Hook:
U nah see me go a prison nah see me a jail
U nah, see me a beg judge, gimme a bail
U a go, see me fly out, see me a sail
Any bwoy sell me out cya gi mi no ear
People change up like di season
Dem badmine Addi without a reason
Everybody seh :weh u grudge teacha fah? (ee)
A mus fi di house dem fi di vehicle
Everybody know seh a lie u a tell cah..
Mista Palma no threaten people (weh u seh)
Mista palma no threaten people
Mi ah lead so no bwoy nah go get evil
Hook:
U nah see me go a prison nah see me a jail
U nah, see me a beg judge, gimme a bail
U a go, see me fly out, see me a sail
Any bwoy sell me out cya gi mi no ear
People change up like di season
Dem badmine Addi without a reason
Everybody seh :weh u grudge teacha fah? (ee)
A mus fi di house dem fi di vehicle
Everybody know seh a lie u a tell cah..
Mista Palma no threaten people (weh u seh)
Mista palma no threaten people
Mi ah lead so no bwoy nah go get evil
(Real girl)
Eh!(eh, eh!)
Yea eh Yeah eh yeah ehh
Real girl! Yoww
I cant afford no Hennessy
So she gwaan sip on har Magnum
I dont have a car
But she bounce mi inna di taxi and par
She hot like fire
But she not scorn mi when mi perspire
She must be an angel
Send from di Messiah
I'm not wearing the latest clothes
But she stand beside mi and pose
She nuh frighten fi nuh superstar
And she nah run leff mi inna war
Cah she dont u hurt like gravity
And, she nuh frighten fi vanity Yeah
She's my lady, shout it loud with clarity
Mi a par with a real girl(real girl)
Real girl, a real girl, a real girl
And I'm so proud, to shout it loud
Mi just get a real girl, a real girl, a real girl, a real girl
(Mi just get a real girl)
Follow mi then
If mi and har neva deh she woulda affi be mi friend
Nuff of mi friend dem, she reala dan dem
Mi and har a par when the money dem a spend
When di money small, she deh ya to di end
She nuh move like a manners outta street
Cool outta road but she bad inna mi sheet
Eva smell fresh, eva look neat
Da gal a mek mi life complete
Real girl(yoww)
I cant afford no Hennessy
So she gwaan sip on har Magnum
I dont have a car
But she bounce mi inna di taxi and par
She hot like fire
But she not scorn mi when mi perspire
She must be an angel
Send from di Messiah
I'm not wearing the latest clothes
But she stand beside mi and pose
She nuh frighten fi nuh superstars
And she nah run leff mi inna war
Cah she dont u hurt like gravity
And she nuh frighten fi vanity
Yeah
She's my lady, shout it loud with clarity
(Mi just get a real girl)
Follow mi then
If mi and har neva deh she woulda affi be mi friend
Nuff of mi friend dem she reala dan dem
Mi and har a par when the money dem a spend
When di money small she deh ya to di end
She nuh move like a manners outta street
Cool outta road but she bad inna mi sheet
Body shape like hourglass, been through the hands of time
Her movements tell the story, she a walking pantomime
JAH KNO baby, youre the truth but shes stuck in denial
Wan put her in a shining position, you can be my sundial
She start to Tic Toc, make hood str8 like 6 oclock
Lightning fast grind, di wuk put her in shock
But dis anuh quickie medz, she a beg mi slow down
King of her mighty temple, might as well gimme di crown
Shower her with good lovin, both bathed in sweat
Pleasure reaching new heights, call me her private jet
A history of bad flings but a new era commence
Gift her the present of a new future, no more talk in past tense
Every ring of the alarm, this face she see in the days prime
Midday to midnight, she go through these hands of time
Babylon a build great people
Dem ongle waan kill great people
(Me)Marcus Garvey(Malcom X), Marley Bob, Marthin Luther, Paul Bogle, George William Gordon(Nanny), Sam Sharp
Jesus Christ, Haile Selassie, Mohammad,?? Donovan Bennett(Oh!)
(Ah ahhhh)
I wanna you fi know
Prezi was a good man
Be merciful to me oh Jah(be merciful to me)
(From my soul trust in you)
Dem waan mi fi go inna di cemetery
But anyway mi go mi bible deh near mi
It comin like a madda and har likkle baby
Was how Selassie I blessing protect mi
Dem waan mi go prison and inna jailhouse
Mi been through di star Jah keep mi irie
That's why mi haffi chant Jehovia joy
Listen mi ghetto youths
Babylon nuh like wi
A just through wi black and through wi nuh Chiney
Di teacha a work di pay so tiny
Di nurse dem a work di pay so tiny
A who fraid fi talk Gaza seh bravey
Cah dat nuh working dat a my damn slavery
That's why mi tell di youth dem fi stay inna school,
Cah education alone a go save wi
De-dem waan mi fi go inna di cemetery
Mi been through di storm Jah keep mi irie
Di boss man a itch fi raise a bill mi
Like seh a fi him dinna alone fi taste it
Sunday you nah have mutton mi a nyam ??
A patty and a one Cocoa Bread a tasty
Mi seh ghetto youths
It a go sound crazy
Put dung di machine nuh move so hasty
Nuh box woman nuh care she feisty
Cah Babylon ?? fi wi mek a wrong move
Dem waan mi fi go inna di cemetery
Mi been through di storm Jah keep mi irie
Verse 3:
(Listen mi ghetto youths)
Di system betray wi
Dem a kill wi inna practical and inna theory
Mi done tell dem yuh seh mi dont watch duppy show
Cah mi light and mi wata bill so scarey
Yuh condemn di ghetto mi seet so clearly
Mi nah be feel di pressure in body weary
Mi won't be feel di pressure all body wear mi
Di too a dem work fi gi wi a betta life
Babylon thus a kill off people pickney
Revolution mi seh da system ya sickny
A Marcus Garvey philosophy fix mi
Cah mi see dem waan hide black people history
But mi haffi seh
Ah ahhhh ahh
I wanna yuh fi know
Prezi was a good man
Be merciful to me oh Jah, be merciful to me
From my soul trust in you
-- Edited by cescojam on Monday 30th of May 2011 08:50:04 AM
-- Edited by cescojam on Monday 30th of May 2011 09:00:33 AM
No sah no sah no sah
No sah
No man cyan pull mi buttn no sah!
And him cyan feel mi up like a poser
Cah from mi likkle and a grow
Dat a supm weh mi know
Seh a woman alone mi go fah
No man cyan pull mi buttn no sah!!
All ting gyal a day we want a dozen
This a supm weh wi know
Hey Bomb Rush
From me know miself
Me no play nuh mix up
Me nuh blem blem
Me nuh beg friend
Me nuh friend man
Mi straight! Mi nuh bend bend
From a gyal ting mi defend dem
Gyal from ova yuh end dem
Ah tek new picture and a send dem
And a seh seh want di lend dem
Mi nuh mamma man mi nuh chat chat
Mi nuh love ?? mi nuh up scratch
Owna ting mi nuh catch catch
Mi nuh buy da green nuh cash pot
No man nuh gimme nuh orders
NO tuff chat nuh back chat
T dot wi tell dem is a fact dat
Dat a supm weh mi know
No man cyan pull mi buttn no sah!( ah ahhh ahh)
This a supm weh wi know(aright den)
Seh a woman alone mi go fah(Rrrrrribidibidibiboom skeng)
We go so den
A gyal alone a pull mi belt buckle
Mi pants buttn, mi shirt buttn, mi watch buckle
Mi shoeslace, boxer waist
Inna mi place, a dozen gyal ah get set like a race
Mi nuh waan nuh man nuh notice weh mi shirt open
And if mi V-Neck low nuh man tell mi nuttn
Dem know a bwoy fi wah fi comin pon mi chest mussle
U mussi mad not even bredda fadda cousn uncle
No bwoy cyan pull mi buttn no sah!
Dat a supm weh wi know
This a supm weh wi know
Dat a supm weh wi know
Cah from wi likkle and a grow
This a supm weh wi know
(Ah ah))
No sah no sah no sah
No sah
Dat a supm weh mi know
This a supm weh wi know
(Ah, ahh ahh)
Delilah(Oh oh ohh)
(Ah ah, ahhhhhh ahhh)
(Delilah)
Love u to my heart, love u to my soul(Delilah)
I thought you were for real but you playin a role(Delilah)
Lying to me, dat is all yuh do
Fancy cars and superstars
That's the things she choose
You give up on me, I give up on you
Love is just a lying game for two
She seh man a wicked but woman a Delilah(Oh oh oh)
She seh u nuh trust mi but mi nuh trust u neither(Oh oh oh)
She seh she nuh trust mi but mi nuh trust u neither(neither)
Hook:
Cause of yuh I got a icebox
Where my heart used to be (Delilah)
No more yuh holding mi(iiii)
Hook 2:
See Delilah is a girl, she wanna gain the world
Understand yourself,back up on shell
She seh gi yuh love to nobody else
I woulda keep u for myself
Cyan keep u pull a next man girl
I love u, yuh love wealth
Nobody knows the pain I felt(the pain I felt, the pain I felt)
So burn in hell and melt(and melt)
She seh u nuh trust mi but mi nuh trust u neither(Noooo)
She seh she nuh trust mi but mi nuh trust u neither(neither)
Hook:
Where my heart used to be (Delilah)
No more yuh holding mi(iiii)
Hook 2:
Everybody waan go to heaven
But nobody dont waan fi dead
All di pastor weh tell mi Corinthians fifteen verse sixteen seh
For if the dead do not rise, Christ is not risen
Life ah di greatest (mi see)
Wish me coulda live forever yeah
A nuff juvenile dem life waste, throw away dem life inna gun play
Mi wonda, when a my day, if the chariot, a go my way, angels, at the doorway, jah kno (Its like a wake)
Hook:
Fi all of the prisoners dem wey a hold it inna di penitentiary
Fi all of di falling Gaza inna di cemetery
No way, me nah go rely pon weh de pastor tell me
Mi know seh life goes on, as one gone one born
(Awhoe)
Life goes on, mi no sure bout heaven mi nuh sure bout hell
Life goes on, if none a dem real then time will tell
Life goes on, Muslim and Christian dont tell mi yuh mission
Life goes on, religion ah division
(Hold on)
Tell me what is life purpose
Weh di sense you preserve and a nurture
I yah man work hard fi him future
And dem, melt everything in work fah
If u aks me, me ah ansa, fi a worth fi mi sons and mi daughta
Mi know seh life goes on as one gone one born
Hook:
(Awhoe)
Life goes on, mi no sure bout heaven mi nuh sure bout hell
Life goes on, if none a dem real then time will tell
Life goes on, Muslim and Christian dont tell mi yuh mission
Life goes on, religion ah division
(Hold on)
Everybody waan go to heaven
But nobody dont waan fi dead
All di pastor weh tell mi Corinthians fifteen verse sixteen seh
For if the dead do not rise, Christ is not raised
Life ah di greatest (mi see)
Wish me coulda live forever yeah
A nuff juvenile dem life waste, throw away dem life inna gun play
Mi wonda, when a my day, if the chariot, a go my way, angels, at the doorway, jah kno (Its like a wake)
Hook:
(Awhoe) (awhoe)
Uh uhhh
Girl when I'm with you(with u, with u)
I can fly(I can fly, I can fly)
Sometimes I'd close my eyes
And imagine
You and me far away from all the noise
And then I'd make a wish
Upon a star
That I could be, wherever you are
Hook:
Cause every fiber inside me
Is wanting you baby
Cant you hear mi calling you
(Everyda-a-ay)
So many girls wanna try mi
But I make you only
No one else can make mi feel
(Feel this way)
You put a smile upon my face
Make mi feel so strong and brave
I can do anything(I can do anything)
When I'm with you
With you I've had my happiest days
In my arms nothing compares
When I'm with you
Sometimes I'd lie awake
Reminiscin
On the days, and the times, spent with me
Then nothing to myself
In my head
You are the best ting that ever happened to mi
Hook:
Cause every fiber inside me
Is in love with you baby
Dont you ever, dont you ever forget(forg-e-e-et)
So many girls wanna try mi
But I need you only
No one else can make mi feel
(Feel this way)
When I'm with you
I'm so inspired
That I can do(I can do) I can do anything(everything that I want to)
And you make mi feel like
I can fly, I can do anything
I can do anything(Feel like I can fly)
Anything that I want to(Fly, fly)
Whenever I'm with you
When I'm with you
Gyal!
Mi baby u, ah mi lady u,mek me play wid u
Come mek mi stay wid uuuu
None a dem cyan wine di way u do
(Come close) mi have supm to say to you
(Come close) mi have supm to seh
Gyal!brace pon mi fi di night
Baby mi love when u hold me so tight
Do anything weh u please weh u like
Mi love when di freak dem come out at night
If u give u mann bun mmmmmm that is alright
Daddy forgive u fi tell him a lie
Screechy like a thief inna di night
Nuh matta weh u do, u ah mi baby
Hook:
Gyal! buss a wine, buss a sweat
U fi set cah u wah bruk u neck gyal
Anything weh u waan u will get
Gyal, inna life, inna death
A u me seh, u wah stick a bet
Gyal, anything weh u waan u will get
verse 2:
Mmmmmmm mi love when u wine up and when u wine
Gyal u hotta dan sun inna di summa time
Nuff gyal a grudge u ah dat mi find
But tell a likkle gyal seh fi drawin di line
Fi yuh pace and yuh shape dem badmind
Cah u capture mi heart captivate mi mind
U nuh wear one frock one toes ???
Just do weh di teacha seh
Hook:
(Come close) mi have supm to say to you
(Come close) mi have supm to seh
Repeat Verse 1
Repeat Verse 2
Hook:
Down Sound!(Down Sound)
It's a unknown sound
Gyal(Gyal)
Darling!
Ladies wanting mi
So from all over they haunting mi
Ladies, yuh request, by popular demand
Come over!(Come over) ( mi di gal dem want)
Yo(yo, yo) Remand, and demand
Gyal(Gyal)
Highly interested
(Lawd of mercy)
Highly requested
Well!
She tell mi seh
She want ah piece of Rodney
A dat she tell mi
She seh she need mi madly, definitely
Seh she wanna experience the gangsta world
So she wanna be my gangsta girl
She tell mi seh
A dat mi hear
So I let her be my gangsta girl
Sunday morning mek she fly dung pon a first class flight
Sunday night at Bounty Sundays wi a dream that's right
3 o'clock she tell mi seh she waan di bedroom fight
Then nobody nah go sleep tonight, nite
She seh she love di vibe mi bring come, it a choose har to mi kingdom
She weep from di gansta passion weh di Killa fling down
So she seh she want a piece of mi
Woulda do anyting to be with mi
She tell mi seh
A dat she tell mi
Seh she wanna experience di gangsta world
She tell mi seh
A dat mi hear
Seh she wanna experience di gangsta world
She nuh care weh nobody seh she waan be Killa pride
Leave har man cah she wants di Killa ride
She waan di loving that di gangsta provide
She waan di general by har side(all the time)
She nuh listen people when dem a talk
Lack a raise for mi sweet when dem a open a lock
Push di lock har ears a so mi lock her back
He dont ?? chat and lock(lock away)
She tell mi seh
A dat she tell mi
She tell mi seh
A dat mi hear
Sunday morning mek she fly dung pon a first class flight
Sunday night at Bounty Sundays wi a dream that's right
3 o'clock she tell mi seh she waan di bedroom fight
Then nobody nah go sleep tonight, nite
She seh she love di vibe mi bring come, it a choose har to mi kingdom
She weep from di gansta passion weh di Killa fling down
So she seh she want a piece of mi
Woulda do anyting to be with mi
She tell mi seh
A dat she tell mi
She tell mi seh
A dat mi hear
She nuh care weh nobody seh she waan be Killa pride
Leave har man cah she wants di Killa ride
She waan di loving that di gangsta provide
She waan di general by har side(all the time)
She nuh listen people when dem a talk
Lack a raise for mi sweet when dem a open a lock
Push di lock har ears so mi lock her back
He dont ?? chat and lock(lock away)
She tell mi seh
A dat she tell mi
She tell mi seh
A dat mi hear
Tell dem now big a five sehh
We nuh fraaid a none a deeeem
Bwoy deaaaaad!
We buss him head
A funeral,funeral again
We ah di baddest b*m**o**** ting
Gi dem! (Gunshoooot)
Buss out dem head wid di babba
Shot get slap wid di *la*hdklaat hamma
Chop out yuh Medulla Oblongata
We nuh clap it inna food fi yuh walk and stagga
Headshot run more *la*hd dan Wada
Anybwoy seh mi gone inna him face put coppa
Nuh ask no question
Dem bwoy deh a ****y an coward Aidonia ah bada
Otherwise than Sizzla mi ah di dadda
If ah nuh Supercat mi ah di don dadda
Mi nuh walk wid dagga mi nuh *la*hd**** sabba
Mi have di glock five of di zig zagga
Shot inna u face right front a u madda
Wannabee steppa we nuh *la*hd**** robba
Dem bwoy they a taaaalk taalk a dem so ****y mouth dem a labba
Dem a nuh baaadman a ****y dem suck
Buss it inna face we shot u ****y face up
Hold it steady cah di ongle pon di uzi tape up
Madda ova u coffin a beg u, fi wake up
Hold it steady cah di ongle pon di cl**tchie tape up
Dat we use and shot yuh dutty face up
Yo! bwoy! mi nuh joke mi nu parrot
Gun deh mi buss mi nuh *la*hd**** borrow
Loong loong clip full of pro speed hollow
Chop out your jelly, eh marrow
People smell dem cah dem grave, shallow
Dem ah duppy like chase ,movie horror
Mek bwoy run when gunshot fling offa dem like bokkle at Follow di Arrow
Uh!
Bring mi gun come gabo ( ey weh deh Di Di)
Tek it from Lalo
Hamma start kick like Roberto Baggio
Di ??? clap then 4 more follow
Shot inna u face like inna mouth fi yuh swallow
From bwoy diss mi kill a man like Jaro
Run
Rifle shot dem point out like di big hawk of a sparrow
Madda ova u coffin a beg u fi wake up
Buss out dem head wid di babba
Shot get slap wid di *la*hdklaat hamma
Chop out yuh Medulla Oblongata
We nuh clap it inna food fi yuh walk and stagga
Headshot run more *la*hd dan Wada
Anybwoy seh mi gone inna him face put coppa
Nuh ask no question
Dem bwoy deh a ****y an coward Aidonia ah bada
Otherwise than Sizzla mi ah di dadda
If ah nuh Supercat mi ah di don dadda
Mi nuh walk wid dagga mi nuh *la*hd**** sabba
Mi have di glock five of di zig zagga
Shot inna u face right front a u madda
Wannabee steppa we nuh *la*hd**** robba
Dem bwoy they a taaaalk taalk a dem so ****y mouth dem a labba
Madda ova u coffin a beg, u fi wake up
Yo bwoy!
Outro:
hhhhhh...nah laaaaugh
loooooooooooooord eeeeeeeeeevilll
Yo j.o.p we seh enuh , ova world enuh , ova place enuh
Somebwoy fi know this enuh
A di di this
Mi no falla mi lead out
Yo gerusalem! yo Black Brown
Keep di glock round
Yuh nuh like da sound
Yuh zombie ??
See di ting deh enuh
Yo tanzo ablo pari
Jukie (ahahahh)
Loooooooooooooord eeeeeevil
U see dat now???a we dat know
-- Edited by cescojam on Saturday 21st of May 2011 09:58:45 AM
hey my baby
Its your true Sophia Brown my baby
Its amazing how I feel
When you come around
When Im lying next to you
Mi just love how your heart beat sound
Your love is like a melody
With da whole heap harmony
And it's came in full control
Taking ova my soul
Your love is like a lovers rock
With the kick and di snear and di ??? take a clap
Lovers rock
Di piano di phrase and di bass with a drop
Lovers rock
Ready fi sing my song if yuh heart was attract
Lovers rock
Give it to me baby dont stop
Just the sound of your voice
When you talk bring music to my ears
when I'm down I could talk to you
You make a problem disappear
Boy you loving mi smoothly
Like a music yuh good to mi
And it's so wicked nice
Taking ova my head
Lovers rock
Lovers rock
Lovers rock
Verse 3:
Your love is like music
That's why mi put to you so
Lock on to yuh riddim and mi nah go leggo
Is like yuh turn up yuh volume nuh nuh stop flow
So I got to let u know
Lovers rock
Lovers rock
Lovers rock
Its amazing how I feel
When you come around
When Im lying next to you
Mi just love how your heart beat sound
Your love is like a melody
With da whole heap harmony
And it's came in full control
Taking ova my soul
Lovers rock
Lovers rock
Lovers rock
Chorus till end
I know you love weh I'm lookin
Staring at you
You got what I need
Baby
(Eh eh)
Gyal!
Mi love how yuh style di place
Mi love how you wine yuh waist(wine yuh waist)
Up and down, like a yoyo
Mi feel seh mi in love with a go go (gyal!)
Show mi di Go Go wine gal
Wine your waist inna timin baby
Like yuh nuh have nuh spine gyal
(Show mi di)
When yuh step inna di club
Every man come fi see u a rub a dub
A superstar that's what you become
Spin pon the pole from top to the ground
Baby mi love when yuh wine yuh bottom
Just like ?? I know seh yuh full of fun
Tears weh mi cry fi yuh coulda full a drum
Mi dont waan leave all when di club done
Baby
Mi love how you wine yuh waist
Up and down, like a yoyo
Mi feel seh mi in love with a go go (gyal!)
(Show mi di)
Gyal mi love it when yuh move up yuh hips so(hips so)
Mi love it when yuh try rotate it suh
To di soul hip hop to the disco
To the reggae dancehall di calypso
Set yuh G-string good fi a tip now
Mesmerize mi yuh badda dan hypno
Yuh have mi so addicted to di strip club
Nuh guh nowhere mi nuh waan u fi miss now
Mi love how you wine yuh waist(wine yuh waist)
Up and down, like a yoyo
Mi feel seh mi in love with a go go (go go)
(Show mi di)
Verse 3:
Everyweh mi go
A yuh mi think of mi cyan get enuff of yuh
Get enuff of u
Da obsession yah, mi cyan let go
Mi nah rest, no no , till mi get u
Listen to the words come outta my mouth
Mi jump inna yuh game without a time out
The way yuh a creep up inna mi timeline
Mi wifey goodly find out
Mi love how you wine yuh waist
Up and down, like a yoyo(yo yo)
Mi feel seh mi in love with a go go (go go)
(Show mi di)
TJ
As a likkle youth mi a go school
Dem always seh mi nuh hear nuttn
And from dem time deh till now mi nuh run from trouble
Hey
No bwoy cyan bad mi up
A dat mi know
?? nah grab mi up
A dat mi know
No bwoy cyan wild mi up
A dat mi know
Mi nuh tek nuh style nuh time
A dat mi know
No bwoy cyan bad mi up
A dat mi know
?? nah grab mi up
A dat mi know
No bwoy cyan wild mi up
A dat mi know
Hey TJ
Bad people do wi owna ting
Nuh badda feel it if dem diss wi a stone a fling
Coulda real thugs steal and yuh gonna ling
When mi reach fi mi thoughts like a phone a ring
You see dat
Mi save mi belt up mi sick inna dat
Mi nuh join da bagga trace inna lippin lap
Some bwoy only bad inna virtual world
DV gangsta mi just fling him a box
No bwoy cyan bad mi up
A dat mi know
?? nah grab mi up
A dat mi know
No bwoy cyan wild mi up
A dat mi know
No bwoy cyan bad mi up
A dat mi know
?? nah grab mi up
A dat mi know
No bwoy cyan wild mi up
A dat mi know
Please tell dem ???
Mi dawgs nuh leff di hell ??
Tell dem try supm if dem feel seh man a play
Di ugly ting wi step on a way
Some bwoy fi know mi dawgs always a second ways
So if u diss nuh feel seh man a trace
Wi nuh fight like stone cold di hustler a stay
A di ting inna di right and mi neva nah raise
No bwoy cyan bad mi up
A dat mi know
?? nah grab mi up
A dat mi know
No bwoy cyan wild mi up
A dat mi know
No bwoy cyan bad mi up
A dat mi know
?? nah grab mi up
A dat mi know
No bwoy cyan wild mi up
A dat mi know
Repeat Verse 1
Chorus
Every baddy do wah dem wha fi do
pick anything dem wah fi chose
Praise whoever dem fi praise
Spade whoever dem wah fi spade
But mi wonder if di dj gone di next way?
Si him color out & den come extend him hair
Dah yute get perplex or is it a hidden agenda here
A money get him craze or him just a expose him queer
Spitting crazy lyrics him a still one a di best out there
But JAH know my yute, if u rub little more u a go disappear
Your pum pum remind me seh
Living life is everything
Mi waan fi F*** you everyday hhhaa
Open up your leg let mi in
Mi kno you need my loving
Mek mi F*** you like seh you pay me
Me baby
You waan F***
yuh ****y so likkle and mi ****y tall up
See the wall yah come mek me mek you crawl up
And weh mi gone up you bawl seh you waan cut
No sah you shoulda follow Sheba and warm up
Mi come inna your belly see sperms a swarm up
Time fi ultrasound foetus a form up
Mi seh tomorrow di doctor will call you
Fi tell you if is a boy or a girl
Me baby
Hook:
Mi waan you fi face it and brace it
Mi kno seh you love it yuh no hate it
Feel it ina your belly gyal and if it's sweet you tell me gyal
Hotty you campaign nah go come with it
Cause I kno you alone waan brace it
Mi nah stop
Mi haffi do supm fi you see seh mi cyaan flop
You tek it off already so no put it on back
The way how mi sure seh mi have you pon lock
Mi ago spend a bag a money pon it a di half track
Mi know how weh fi do fi get ina you soft spot
Like a Lisa pon a lima so da love ya cyaan drop
If mi see you miss call bet you seh mi call back
Mi love you more than everything inna di world
Me baby
Hook:
Mi waan you fi face it and brace it
Mi kno seh you love it yuh no hate it
Hotty you campaign nah go come with it
Cause I kno you alone waan brace it
Chorus
Gal come wine fi di general
Flick like dolla coin fi di general
Yu a star come shine fi di general
All night yu assigned to di general
Eligible and prime fi di general
Coulda neva unkind to di general
All night yu a wine fi di general
Wine fi di general, wine fi di general
Verse 1
Gal mi waa feel di breeze when yu a blow
While yu a feel di tease when mi a grow
Mi know yu a pree di G's weh mi a throw
Dats why yu a pree fi tun mi inna Joe
Mi nu have conscience but gyal still want mi flow
When mi done gyal a use hand fan down below
Instant mi change from friendly to foe
When she bend down and touch har toe
She call mi Voldomort when she feel my wand
Killa tek har from dancehall to divan
Inna AC gyal waa be my fan she a witch, so mi give har broom fi ride on
She do as I say like mi name Simon
Likkle tricks weh di gyal dem use fi tie man
A gyal haffi go beg from mi buss nylon
Wi nu freak like Byron Long
Verse 2
A nuh fish mi a ketch when mi reel out nylon
Gyal is a branchless tree yu a climb on
Naw inhale nor blow like Ivan, me have di wata fi dampen yu dry land gyal!
Tricks are fa kids so mi naw gi yu none
A wining time buss weh like gun
Gyal run weh di buoy weh naw gi yu none
Tell him fi go join di raisin inna bun
Gyal wine and tick bruck wild and flick, wine fast an slow like when oil a drip
Flash yu finga like it ketch inna yu zip gyal wine like yu jus get Shakera hips
Tell dem oda man mi a di first in line
A forward now not reversing time
A gyal a wine dead she have hearse in mind, mi waa juke yu like di peg pan di pine.
Value dem Friend-ship cause their the wind beneath your sails
Human news outlets, we share the latest details
But some types think small like a print so fine
Love try squeeze juice out of the grapevine
Charge up dem interest when dem see how high u rate
Like u cause of you status like a Facebook update
Haffi scratch dem off the list..JAH KNO mi pen have an itch
No light in room medz cause mi nuh deal with switch,
Death before dishonor, the motto never lose life
Before di knife reach dem back..mi already done cut ties
Dem a glutton for lies..no wonder dem so full of it
Waste dem use of saliva..a R.E.A.L lyrics mi a spit
Deres no I in team but theres an END in FRIEND
Love to study others, that class mi nah attend
Stay loyal to my people but keep faith in the most High
Never sellout who you put your stock in..such a bond u cyaah buy
All of us are going around wearing different masks
Pretending to be this & that when the mind is at a lost
Psychologically seeking the child that was trapped in the past
Crying for love is easy but finding it, that's the hardest part
Meeting people everyday with their over-protective emotions
Building walls instead of bridges for fear of invasion
So they rather be in a permanent state of hibernation
Doing everything they can, just to hide their dysfunction
Whenever they comminicates watch their non-verbal phases
Observed their distances or spaces as they hide their traces
These beings are from extra-ordinary or common places
They are not known by love because of their varieties with faces
Their charades of confidence is only an illusion
They have their ficticious auras to prevent any intrusion
Blocking-out everyone for fear of defamations
A role they have to play with some justifications
With the ego at the center of all their hallucinations
Wrapping its deceptive webs like a master tactician
Abducting the mind as its master plan
Creates in the victim a "narcissitical" perception
The Nat King Cole song "pretend you're happy when you're blue"
And the saying "you're what you're, when you're alone" are so true
So living a life of lies & false pretenses are set to create some fools
But remember this"many fools they've caught but the chosen wise are few"
So do not try to figure out anyone
For each being in this life have many masks to rely on
Many hide behind nature,fame,family ,friends and religion
So live the life you love and love the life you live with much freedom
My people know yourself within this struggle
Be conscious of how you're fitted in this puzzle
There're many lions & tigers in this jungle
So be prepare to shake, rattle and rumble
Too many of us are caught-up in this system
Some are surviving by been it's victim
While others are floating with the waters at their chins
Most have drowned via victimizations from the siamese twins
The Siamese twins are the real original gangsters
They're the political & religious theives & murderers
Who only thinks & cares about money and power
By taking us for morons and cash registers
We've been strangled,stigmatized & manipulated
While been mauled by a system that is out-dated
That teaches us about separation & self-hatred
Whlie our living conditions are very much dilapidated
The religious OG's are like travel agents
Collecting your cash then book you on airline firmament
While giving you gifts of flowers,ashes & dusts to a life that's permanent
Then smiled their way to the banks to buy their 5-star apartments
The political OG's caught you where you stand
By gouging-out your eyes whether you're a man or woman
Then empty your pockets by using taxes like gun in their hands
Then sarcastically come with their insultive goodies whenever there's an election
We cannot always be fools in this gideon
The rise in our consciousness will be our ultimate weapon
"Knowing ourselves" will ultimately cause their destruction
So lets try to win back every nook and cranny of this little island
Why you wanna shoot up yuh school today
Think about it, think about it, thi-thi-thi-think about it
[Chorus: Wyclef Jean] (Mavado)
Hold on, be strong, no matter what your goin through
You know it's 'gon be ok (OK!) today
Even if the Chiney K sprays
[Verse One: Wyclef Jean]
Like I said on BET from the hood to the projects to the mansion
So you got no excuse stop blamin the recession Go hard,
and if you a single mom raisin babies on your own
This one's for you play it as loud as you want
Every block, every school, dream initiation
So build the world make it a better place like Michael Jackson we don't wanna see another 9-11 happen
Wish I had talked to them teenagers when them RPG's go in
Head on with the navy seals I would've told them there's a better way
You know it's 'gon be ok (OK!) today (today)
Even if the Chiney K sprays
We gotta hold on, be strong
I know that you don't think that I can read your palms
But I see the dawn (The dawn) beyond (Beyond!)
Beyond I can see the sunlight
And if the raaaaaaaaiiiiiiiiiinnnnnnn!!!! falls down!!!!
It ain't nothin but a blessed day today
The suuuuuuuuunnnnnnn!!!!! will shiiiiiinnnnnnnnnineeee!!!!
After the rain dries!!!!!
[Verse Two: Mavado]
To all my thugs that's gone, memories live on I guess,
see you at the crossroads!!!!
So many cry when we die and they wonder if we're in the sky ,See you at the crossroads!!!!
I see you in my dream, that night, that crime scene, But don't worry, see you at the crossroads!!!!
Remember we still a team and I know you can hear me now See you at the crossroad!!!!
You know it's 'gon be ok (OK!) today Even if the Chiney K sprays
[Bridge: Wyclef Jean]
(She wants to know)
She wanna know how long I been playin (As long as my mama)
As long as my mama she been prayin (She bought me a guitar)
She bought me a guitar at eleven
She ain't want me be usin Mac 11's (When I said)
So when I said daddy was gone 'til November (I knew) I knew that he wouldn't be back in November
Cause I could've been the one in the bank with a shank
With a pump and a ski mask
But my bank is the stage, my 12 gauge a black act
You know it's 'gon be ok (OK!) today
Even when the earth quakes
The suuuuuuuuunnnnnnn!!!!! will shiiiiiinnnnnnnnnineeee!!!! After the rain dries!!!!!
If the raaaaaaaaiiiiiiiiiinnnnnnn!!!! falls down!!!!
Hey bwoy dont pass your place
Nuh even look
Yuh come a huff and puff
Like yuh evilous
A bruk yuh bruk
But in God mi trust
Mi nuh frighten fi people
(Oh!)
Afta yuh nuh more dan mi
Nuh more dan mi
Mi nuh care weh yuh come from
Yuh nuh thorny
Yuh nuh more dan mi
Nuh more dan mi
Di Gaza nuh frighten fi nobody
Cah u nuh more da mi
Nuh more dan mi
Anything weh yuh waan seh
Yuh seh pardi
But yuh nuh more dan mi
Nuh more dan mi
Yuh cyan touch a button pon mi(pon mi)
Yuh brighten and yuh feisty
Mi set di trend
Mi nuh follow fashy monkey
Mi set di trend
Everybody know seh
Mi nuh beg friend
Yuh a big hypocrite enu
Pretend pretend
Jah Jah none dont annoy mi
Everyting weh mi do dem a fight it
But dem mussi know see seh mi unstoppable
Cah di Gaza big bad and mighty(dat dem fi know)
Mi buss 2000 eleven years pass
Mmm bwoy get a hype how long dem a go last
Di flight pass everybody inna di S Class
A mi dem call di world boss
Nuh even look
Yuh come a huff and puff
Like yuh evilous
A bruk yuh bruk
But in God mi trust
(Oh!)
Afta yuh nuh more dan mi
Nuh more dan mi
Yuh nuh thorny
Yuh nuh more dan mi
Nuh more dan mi
Cah u nuh more da mi
Nuh more dan mi
Yuh seh pardi
But yuh nuh more dan mi
Nuh more dan mi
Mr. Badmine
Yuh nuh like how
Di gal dem a seh Addi a my time now
Yuh fi go siddung, yuh step up inna age yow
A Gaza, a Gaza a run di stage now
This a nuh nineties, everything change round
Weh yuh a go, wid your analog brains now
Mi a di encyclopaedia and yuh cyan touch a page yow
Move wid yuh chalk and yuh slate now mm
Mi buss two thousand eleven years passed
Mmm bwoy get a hype how long dem a go last
If fly pass everybody inna di S Class
A mi dem call di world boss
Nuh even look
Yuh come a huff and puff
Like yuh evilous
A bruk yuh bruk
But in God mi trust
(Awhhooee)
Afta yuh nuh more dan mi
Nuh more dan mi
Yuh nuh thorny
Yuh nuh more dan mi
Nuh more dan mi
Cah u nuh more da mi
Nuh more dan mi
Yuh seh pardi
But yuh nuh more dan mi
Nuh more dan mi
Yo Stephen
Watch a gal deh
My lady aaay
Young Vet yuh see har
Colony(eh eh)
(Yeahh)
Hook:
Let mi touch u body slowly(slowly)
Come on my baby come and hold mee
Seh u got something to show mee(show mee)
And mi need to see it su-uu-rely
All mi waan yuh fi do brace pon mi yard
Come chill out pon mi endz spend couple days a mi yard(yard)
Wine up yuh body show up yuh ways you are mi gal
Mi know yuh a the baddest ting so here's a reward
Come mek mi touch u, co-come mek mi touch u(touch u)
COme mek mi touch u, touch u(come mek mi touch u gal)
Come mek mi touch u, touch u,to-to touch u
Come mek mi touch u, co-come mek mi touch u gal
Come mek mi touch u (touch u touch u touch u)
She seh mi touch she cyan get enuff(get enuff)
She want it every morning when she gettin' up(gettin' up)
Jah kno mi love how she a bubble up(da bubble up)
Watch how mi and har a cuddle up and she a hug mi up
My girl mi waan u feel happiness
When u wine pon mi no badda pree di media, the press
She touch mi chest and she just ease up mi vest
What happen next
Yuh nuh need affi guess
Hook:
Let mi touch u body slowly(slowly,slowly,oh yeahh,slowly, aaayy)
Mek mi touch u gal
Slowly,slowly,slowly,slowly yeaaa ayy
Mek mi touch u gal
Hook:
Let mi touch u body slowly(slowly)
Come on my baby come and hold mee
Seh u got something to show mee(show mee)
And mi need to see it su-uu-rely
All mi waan yuh fi do brace pon mi yard
Come chill out pon mi endz spend couple days a mi yard(yard)
Wine up yuh body show up yuh ways you are mi gal
Mi know yuh a the baddest ting so here's a reward
Chorus till end
Hot gal nuh drink bag juice
A wata fi di tax use
So any man in ya weh waan u(mek him know)
Money haffi spend pon u(weh mi seh)
Hot gal nuh drink bag juice(mm)
This a nuh football match a nuh school
So dont get it confuse
Head to the bar
My girl,
Any man weh waan u
Inna di club a look u numba fi call u
Him haffi can buy a u drink(yeah)
Him haffi can, buy u a drink
Baby girl
Any man weh waan u
Inna di club a look u numba fi call u(yo yo)
Him haffi can buy a u drink(yo, yo), buy u a drink
Cho
Supm fi supm
Di gal em nowadays nuh inna nuttn fi nuttn
You haffi can spend a money
If yuh have a pull a buttn
You haffi can buy a bokkle a di bubble if yuh waan fi see di gal bubble
She seh, she turn off, if you can buy a Smirnoff
You want a link that can, buy har a drink
And nuh nuttn baby love becah yuh have yuh owna money
When u see u friend yuh see u buy u Hennessy mek him see
My girl,
Any man weh waan u
Him haffi can buy a u drink(yeah), buy u a drink(yo yo)
Baby girl
Any man weh waan u
Him haffi can buy a u drink, buy u a drink
Hey
Weh yuh drinkin
Ciroc or Nuvo
Baby are u cool so
Seh yuh look like a gal weh woulda par upon mi ??
A yuh a go easy tonite
I woulda prefa Lime with a cold Red Stripe
A yuh a bad gyal a weh yuh drink, Hot Guinness
And if a wise u a be pon di Cranberry
Memba Redbull chase wey all drama
So get tipsy and follow mi inna di corna
Baby girl
My girl,
Any man weh waan u
Him haffi can buy a u drink(yeah), buy u a drink
Baby girl
Any man weh waan u
Verse 3:
Gregus and Ciroc, him haffi pay pon dat
Hennessy and di rhums, him haffi pay pon dat
Champaigne bokkle pop, him haffi pay pon dat, dat,dat,dat,dat
HQ a patrol, him haffi pay pon dat
Alizee all around,him haffi pay pon dat
Nuvo splash pon di ground,him haffi pay pon dat, dat,dat,dat,dat
My girl,
Any man weh waan u
Baby girl
Any man weh waan u
Intro: (Beenie)
I(whooaa lord lord), I'm having the time of my life(yeahhh ay)
And I know this cause I owe it all to you(wohooh now)
Yeah,
And if they, only knew(whoaa na)
That I would do this all over again
And so,
Some gyal a seh dem body good
But a chat dem a chat
Me, know mi good, cah mi man come back
Yes mi mus come back
Cause yuh got it like dat(yuh know)
Mi nuh nyaam snow cone
Mi nuh lick lollipop(anywhere)
Bedroom perform, and me deh pon top
Di handle pop off, but pump it up back
Bumpa **** up, me man deh round back(yuh kno)
Corna to corna, nah drop off
First lady mi nuh tek second chat
A nuh nutten dat, if a gyal ??? one knock
Slam bam, thank yuh mum,
Dat a your ting dat
Talk di tings, mek ole nigga flop
Oh baby
I-I-I I-I-I-I have the time of my life
And I know this cause I owe dis all to yuh
An-An-And if you on-on-on-only knew
Dat I never gonna give yuh up
Haters cyan get mi down
So when dem chat mi nuh care
Mi know mi and hussy mek a perfect pair(mi know)
When mi touch inna di street,
Mi see hypocrite a stare
Mi mogel fi di better wid expensive flair
Mi a wife wid a ring
Mi nuh ?? mi nuh spare
Hundred per cent mine, mi nuh borrow mi nuh share
Di loving weh mi give him
Mek him haffi stay dere
So come sing mek everybody hear
Are you ?? mek yuh hold yuh man(uh Lord)
Some gyal mash up like a soda can(yeahhh)
Yuh a mi wife wid yuh owna plan(whooaa Lord)
Some gyal out deh,
Don't own a van(heyy)
Repeat Chorus
Repeat Verse 1
Repeat Chorus
Repeat Intro
Shabba Ranking pon Big Ship riddim
(Di Genius)
Right now mi nuh mad bout it but mi rrrrr ere
Right now mi ignorant bout it but mi rrrrrrrrrrrrrrrrr
How can you not rate who come before you