In a gal p*u**yy your mustache an lip sink
Artiste: I - octane
Label: rated r records
(Intro)
Ah ah
Whats up
It's I-Octane representing to the world
(Oh yes oh yes oh yes)
I guess you all wasn't ready for this one.
Chorus (repeat x2)
Jah put I on a different page
He once said works of the meek want waste
So I won't sit around and gaze when the fire
Deh yah so fi blaze (oh yes)
(Verse 1)
I read the book that Rastafari wrote
I and I gain knowledge now I'm so high (yea)
From the dungeon he rose I he chose I but note every man
below
Hey none above the most high he gave I options never force I
But gi mi di fire fi bun up jackets and bow ties,
(Yea) give a damn about I but I
Won't cry wont try, cause blessings is assured none
Can demote I
So tell dem Jah him our god
And if a rings him a our lord, praise him cause blessing him
make shower hard. Everyday we lock a hour psalm
Pagans cant stand guard wicked man heart shallow
Cause Jah a lead on dem nah follow
Like swine inna dem own mess dem wallow,
But Jah mek me firmer then any wall any column
Have news for them like shalom.
(Repeat chorus x2)
(Verse 2)
Oh yes hey
Mount Zion is I destination
Well this was way plan
Lock a reverence inna Jah I stay strong
Africa I hail from, wah drums a beat
Meds weh sweet
Turn up di fire pon pagans
Because dem no rate di master
That's why dem face disaster
That's why retribution tek dem sons and daughters
Mi life pagans after
Jah sail I cross the water
Slew adversary that mi charge fah
(Hey) so when the hills sleep and the valley deep
Wicked man a move *lo**y in the streets
Jah never mek mi knees weak
Haffi hail him a so mi see it (yea) Jah name is love,
All I gain is love
(Repeat chorus x4)
INTRO
Yo
bigship
mi real fren
chino
wat im sayin
vs1
hey wats goin on bredda man
hands up
gyal p*u**y you never nyam
inna bed yu
neva lead a man
neva bed a man
neva bend a man
nah hole treva han (nah)
go a neverlan
go a lebanan
shot beat like leda ban
bullets sen off like telegram
wen di beretta slam
inna head lead a jam
barney like treva lan
im so icy
call me the weather man
if yu eva mad
try rob mi
body strect out like
a begga han
tru dat relax like
an federlan (not sure)
or get foot ampicate*
like...
now dog have di head a nyam
like egg n ham
soo sick
CHORUS
wi nuh tek nuh talk
nuh trus nuh shadow afta dawk
wi pop it off
wi cock it fast
den shot it blas
pop it off (X2)
wi buss it
suh sick(x2)
all dem a hype
ana run dem mouth
lef dem wid
nuh lip
nuh teet
wi buss it
suh sick(x2)
caa dis chino
aiddi dadada
brada from a nada mada
lef joe
suh fit*
vs2
a fling kabruto like di hollowman(not sure)
shot fly thru yu like a hologram
im no taliban
Under Construction soon to finish lol
Intro
A Showkrme, die didi die die bush
No mercy,p*u**yy
No no mercy,bang bush
No mercy,no
No no mercy fi dem
No question,no machine beat
Four four pon jaws and teeth
Me nuh like chatty mouth, talking naw dweet.
Chorus x2
When bullet enter bwoy head
Fi di dred
Him dead
Which suck p*u**yy bwoy can diss mi don and no dead
Pree *lo** it bled
Ingram wid clip weh long swing from jim neck to him leg
Nozzle head run red
Unda leg yuh nyam fi the mad gal dem
Done nyam di wrong meat
Suh nyam lead
Damn damn nyam nyam
Verse 1
Circular motion of barrel wen it spin
Wen it spin interest di three piece nozzling
Ragsimin, a him from niabingi
Chrome ting quicker than di phone ting weh yuh bring
Step to me through the teeth flighting
Copper coat lead steel weh Mark, he's firing
To space dem head bus,him brain's burning
In a pain now black rhyno(A Bullet that is acidic) trans him.
Bang bush
Grung lef that in
Face push out like potato & pumpkin
Soul lef body
*lo** run like gatlin
Mama scream in a scheme fi who kill har king
Police circle endz like thirty gathering
Bretha tek di pin
A word him just a fling
Herbs fi whether him
Dem murda Trevor Chin
Mama weep wen the church end
And the dirt just a fling.
Chorus x2
Verse 2
Dem a mek earthshake unda comptan
strapped hand
Strap tan
Till me wheel off and clap one, clap one
To fence brain ago bake
It go London
Thats where i use fi yuh tan pon
Wha wrong wid that man
Weh nyam gal like aston kutch
Like crisp peas & mash yam
Yow b*m**ohole
A showkryme from JOP enuh.
Yuh see wen me done wheel off,
Verse 3
Yuh haffi tek death with eaze
In threes me eaze with few SMGs
Guns identical like siamese cats
Firing copper coat wid steel caps
Round corner me touch wid me piece that
mi father gimme fi watch di place wen he's not there
Any bwoy time
Fi heaps of straps put out life like guns from east.
Chorus x2
repeat Verse 1
Chorus x2
Jehovah guide me
be my guidance
greater salvation for me
Jehovah guide me
be my guidance
no they could never stop me
I'm on the rock (Im on the rock)
higher than I and I (higher than I and I)
Jehovah guide me
I am on the rock (I am on the rock)
go tell my enemy
I am on the rock
selasi guide me
and a me them cyaaa stop
I will never look back
look how much thing them try (look how much thing them try)
and every thing fail (and every thing fail)
tru mi born pon the gully
nuff a try fi tek mi life
and waaa mi go a jail (dem waa mi go a jail)
with helicopter inna the air (helicopter inna the air)
bright light a shine a grung (bright light a shine a grung)
dem say nobody move, nobody run
from the river to the bank lock dung
them nuh know which part mi turn
cause I was on the rock (on the rock)
higher than I and I (higher than I and I)
Jehovah guide me
Im on the rock
wooooie
go tell my enemy
I 'm on the rock (selasi-i)
selasi guide me
and mi never look back (emanuel)
a me them cyaaa stop
Verse few:
music a gal over gun
tell dem nuh stop the fun
cause if them stop the fun
them muss prepare fi stop the gun
the yutes dem *lo** a run
dung deh inna the slum
dem mek a bag a promise and naw fulfill none
mama cry out
yu think dem response how much innocent yute die out
look how much sell them sell and noweh dem naw buy out
if revolution shoulda start them rich enough can fly out
selasi-i
Jehovah guide me be my guidance greater salvation for me
Jehovah guide me be my guidance no they could never stop me
Im on the rock (Im on the rock)
higher than I and I (higher than I)
Jehovah guide me
I am on the rock (Im on the rock)
go tell my enemies (warn them)
mi nuh gone noweh
tell them fi change them ways
selasi-i
yeahhhhhhhh
Jehovah guide me
be my guidance (be my guidance)
o lord o lord
INTRO:
Aint gonna leave you girl so just wine for me girl, wine for me girl, wine for me, wine x4
My girl just wine pon di edge, pon di edge, pon di edge WINE
Pon di edge, pon di edge, pon di edge GAL wine pon di edge, pon di edge, pon di edge gal. QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, gal
OH x18
You too bad gal you too bad
Gal you somin tight yes mi love how you hook it baby
You grip mi right, use di muscle hold it baby
Mi call you last night have to call you back tonight
Dont you somein right yes yu somein tight
Mi seh Gal yu have di grip and di glue OH
Nuh bag a man naw pass through OH
Naw give it to the fish and di crew OH Testing one three nu test two
My girl just hold me with the muscle MUSCLE
Climb on slide on pon di grizzle OH
Worse when di rain start drizzle
Mek mi go dig out the somein with the - - - - chisel
You keep it clean gal like how yu keep it coming at me
You make mi talk in a mi sleep You mek mi talk in a mi sleep
You keep it clean gal like how yu keep it wining on me You make mi talk in a mi sleep, my girl yu mek mi even ask fi di somein inna me sleep
CHO:
you somin tight OH x8
You grip mi right OHx8
gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT,
Pon di edge, pon di edge, pon di edge gal
Pon di edge, pon di edge, pon di edge
Mi gal a you di man dem want di whole a dem a haunt you
A your name dem a call from dem get you once dem a stalk you
Mi hook di nookie weh nu bag a man nuh run through
You have di grip and it nuh done thru
You have di shape di looks UH UH Look good inna pencil foot UH UH Every man dem want a jook UH UH
Wouldnt mind if you open like a book UHUH
Gal tell dem look but nuh touch dem cannot even feel it
A nuff a wish you was a barrel fi dem wheel wid
OH x18 you too bad girl you too bad
A nuh dat gal ,wine pon di edge, pon di edge, pon di edge WINE
Pon di edge, pon di edge, pon pon pon di edge
Nuh bag a man naw pass through OH Naw give it to the fish and di crew OH Testing one three nu test two
Climb on slide on pon di grizzle
Mek mi go dig out the somein with the,with the,with the chisel
You keep it clean gal like how yu keep it wining on me You make mi talk in a mi sleep, my girl yu mek mi even ask fi di somein inna me sleep
you somin tight OH x8
You ukku right OHx8
Gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT,
Mi gal a you di man dem want
Intro (Busy, Demarco)
Youths, reality check
Face to face with life.. When last unuh give thanks fi protection.. life
Sometimes you gotta make a sacrifice.. Trodding in trodding out
Health, strength, food..
Reality, yeah.. Busyyy
Check yuself.. mirror..
Yeah, Demarco, believe.. Busy
Ghetto yout wise, rise
Yeah.. ghetto prayer, reality check
Believe mi nuh.. Demarco, Busyyy..
Chorus (Demarco)
Protect me oh father.. Jah
When the devil tempt mi yeah I try to work harder
To keep myself from drowning keep my head above water
Cause life aint easy, as its gettin shorter
Tell yuh di truth, growing up as a yout
Mama always told mi make money get that loot.. Youts, hav ambition
Speak up for your rights an never you be a mute.. Nuh matta di condition
Never you be a mute, never you be a mute..
Verse 1 (Busy)
Yow, wid mi third eye vision mi spot dem
These are the days, mi find the times the means the ways
The obstacles sidetrack dem
Mi coulda be one ah di youts wid di strap dem
Ah run thru di scheme, bruck all di shop dem
Mi coulda loot an shoot, but mi choose music ova mack ten
Big up top ten, caw ghetto youts can rise
An be one ah di richest inna di top ten
Youts, be what you wanna
Some ah Dj some ah play ball
Nuff ah dem start from ah stall
Ambition, so dem ah aim fi own dem owna parl
Wen di youts rise an make it
Bad mind will try to take it
I see dem ah fake it, Jah protect us all..yeah.. Busyyy
Chorus (Demarco)
Protect me oh father
When the devil tempt mi yeah I try to work harder.. Demarco
To keep myself from drowning keep my head above water.. Believe mi nuh man
Mama always told mi make money, get that loot
Speak up for your rights an never you be a mute.. Dont be a mute, youts
Verse 2 (Busy)
We ah go work fi wah wi want
Wi naa depend pon people
We naa cotch on to dem like weeble
Almighty ah we shield, protect we from evil
Nuh mek dem tell yuh she yuh cyaa
Drive expensive vehicle
We di bwoy dem ah try inveigle
None ah dem cyaa stop di youths dem from soar like eagle
Because dem want yuh fi fall
Station yout dont get feeble
Nuh badda turn to di coke or di needle
Nuh make dem force yuh fi do certain tings yuh nuh need to
But Jah protect us overall
Di days of my life
Fi all di tears di ghetto youth dem bawl.. Believe mi nuh
Yeah.. Jah
Chorus (Demarco)
Protect me oh father
When the devil tempt mi yeah I try to work harder
To keep myself from drowning keep my head above water
Mama always told mi make money, get that loot
Speak up for your rights an never you be a mute
Believe..
Lyrikz by: Gucci / *DjKiMmYP*
Intro
Goodnight ladies
May I have your attention please
Nowlisten closely
I want all my independent sexy ladies
To get on the dancefloor and wine
Chorus
Wine it like yuh waa gi bun
Like money just run
Like seh yuh soon cum
Wine it like the rain a fall
And major a call in a di dancehall
Wine it like yuh unda heat
And blues a come on
And mommy just gone
Wine it like yuh want a fuss born
Wine up, wine up,wine up
Gal yuh do it in a script and
Yuh do it in a join up.
Verse 1
Hey, good god
How yuh wine so sexitive?Eh
An yuh vagina sensitive
Set good, a body a no bed this is
Me a di teacha
Yuh waa be wid misses
Feel around,yuh have the best titties
The reason why me f**k off naked is
Naked oil produce the girl child
So mejust nah spoil the baby bwoy style.
Me nuh done yet
Wine likkle speedier
Me to yuh clit is like news to the media
Yuh no have aids
Yuh no have nuh bolemeia
Gal a seh she tight
But your sometn teenier
Him haffi write you a four page love letter
Bout yuh cocktics and how yuh f**k better
With every strenght backas with intent
f**k the bwoy like seh f**k nuh soo end.
Chorus
Verse 2
Balance, like a acrobat
Cant broke this,
It is not carrot
Cock it up fi me send sometn unda that
While me nibble yuh breastlike a panganat(pomegranate)
Me will mek yuh waabail off a it and cannot
Bed broke,blacks haffi ask Don
wha dat?
Yuh p*u**yy wet like where the ship anchor at
Yuh waamore, cchhuupps
Dont even answa dat.
Me see it inna yuh face
Mi know how the waa f**k stay
Vaseline is here because
Yuh p*u**yy must tear
Buddy can reach lungs to
A no just air
Cock it up high like the f**king atmosphere
Luv gwaan hypye
You ago pay like bus fare
What is my buddy size
Imagine a truck steer
Tun backway
But the teacha nuh tump rear
What a p*u**yy tight, hey
Lift up yuh front hair.
Chorus
Repeat Verse 1
Chorus
Repeat Verse 2
Chorus(Fades out)
These are the f**king days
when di gal dem in them teens have the f**king aids
nuff youth nuh have degrees
nut but them the grades
picture this and try fi see it with you f**king ears
aaahh!
These are f**king times
when you sneakers aint your only nines
some whe cry pon Jesus a them commit the crimes
nuff illiterate and still a read in between di lines
aaaahh!
when you can't trust police with them dutty ways
juvenile a run di street with dem f**king Ks
yow you caan even rest in piece in you f**king grave
Everyday a di same sh*t,
different gal, same d*ck
different flow, same spit
different drugs, same strip
Same Busy, different hits
with different messages
reaching out to everyone in all different communities
Yeah!
High pitch!
These are the f**king things
that make a f**king deejay want to f**king sing
mi caan believe the babymother dash the pickney in a di thing we pissing in
babyfather beat har wid di ting wah glistenin
aaahh!
yuh listen mi!
There are the f**king days
yuh affi hustle in streets
like a f**king slave
den the boss weh work di least
get the f**king raise
yuh nuh si seh di leaders fi step up the pace
aaaahh!
Listen to these f**king facts
who nuh have a Smith & Wesson
have a f**king Glock
capper whistle some body missing
when yuh hear it stop
another mother bawl while she suffer the lost
aaaahh!
Welcome to these f**king streets
chalkline, white sheet regular wi see it
the less fortunate get treated like some refugees
but don't get fade up
keep you head up stay on your feet
aaahh!
High pitch!
Right now we are at a f**king stage
this day and age
is like we locked up in a f**king cage
and mi a tell you seh the system need fi re-arrange
it's kind a strange, mi want fi buy a range
but the price out of mi range
Watch the f**king way you move
killers in the street always got something to prove
watch yuh step, you better watch f**king way yuh choose
careful how you live your life cause them wi out yuh fuse
aaaahh!
In these days at the airport
dem waan yuh tek off belt kick off airforce
dem tek weh you cologne, roll-on, toothpaste wha dem hear bout
mi feel like mi woulda pull me f**king hair out
when you affi sing seh these are the f**king days
yow mi can't believe seh these are the f**king days
while mi sing Dasaka, please play the f**king phrase.
aaaahh!
INTRO
yo
yu si rite now
nuh nonsense
nuh chat nuh pree nuh cree (funeral Time enuh)
JA's most wanted Aidonia go kill him now (sum p*u**y a call mi name enuh)
suh yu si rite now
TEL DEM DEFEN DIS b#%b*CLAAT
vs 1
kick off dem head like dunga
shotty pebble
yo fat like susumba
suck in shit inna face like plunga*
who mi a talk
suck p*u**y dread munga
weh Coolface and Don a f**k f**k
bax him inna face
inna him nose
weh mi hand a stuck
bust it til di bomba buck
di hamma bruk
shotty wid di k
weh banana huk
caa gyal p*u**y di man a suck
Don a suck
di gyal dem seh yu have a nyama gut
me f**k yu sista
mi cocky
yu mama suck
yu a fag from yu bawn
yu nuh bad from yu bawn
ana badniss di man a chuck
couldnt get nuh gal dem ketch u a ram goat
inna di bushs find him with a long rope
bun di dread cuz him love of di man pork
him lean like wen u park u vehicle pon slope
a nuh vegetarian him nyam meat
ann meat
pam meat
ham meat
him tlk bout it dyam sweet
shot fly thru u dam teeth
lef him gold teeth pon concrete
Intro
Zzzz,a Wasp
Yo Zum
Di bwoy dem violate enuh
An yo kno wah
We doh even a wait enuh
Mek we just attack,attack
Attack,attack
attack,attack,attack,
Zzzz
Chorus
Step,step,step to dem
Wid di big 45 intratek to dem
Step,step,step,step to dem
Mek shot fly through dem back and dem neck fi dem
Mi step,step,step to dem
Mi buss dem head crown like a pepsi dem
Step,step,step,step,step to dem
Di whole cashew park step to dem.
Verse 1
But, mi bun yo hotta dan a hot paatty
Mi got a black shotty
One a di bullet bigga dan a catty wid a fat batty
Put it pon repeat an mi nuh stop clap it
People jump up & down like hop scotchie
mi have di ekel & kotch ready fi squeeze off
Machine tun on
It nuh have time fi breeze off
Gun outta jeep
Yo woulda swear is a police pass
dem caa diss me because
Wid my artillery mi dont got no conscience
me tell di bwoy dem
Fi try jump Don fence
Bullet,swarm him just like mad ants and
Him lose him foot and him head and him hands dem
War, hey dat a my anthem
Wasp a buss di place
Hey yOu hav a problem
If a bwoy violate wasp
or dis Zumma
Hey mi ago rise up di bronze dem
Chorus
Verse 2
Yo, ask UJ
Yo caa diss nuh man from cashew park
Dem deh man deh strap wid dawgs
Weh mek shotta bark
If yo diss Granspen dat is not a spark
Move caa dem man deh gun
Separate yuh body part
TG an Spain
Dem nuh have nuh heart
nah run no sewing machine
But dem will stitch yuh clath
Mountain View gun load
Like donkey cart
*lo** run like cherrymalt
Hey, before yuh start war
Tink it ova one more time
K, just a tell me fi do one more crime
Mi hav 12 gun
Plus mi hav 1 more nine
Weh dem a go wid magnum,roots,tonic wine
Year before me was 21
Me murda 20 man
How yuh step innah battlefield and hav empty hand
My machine
It bigga dan di pentagon
It murda plenty man
Don remind dem
Chorus
repeat Verse 1
Chorus
Repeat Verse 2
Chorus(Fades Out)
Intro
Verse 1
Bad from mi born dat hit from mi start mi tune,japanese sound dem want mi tune, badmind producer dem start complain then everybody start use autotune but europeans dem sell off mi tune,american fans dem luv off mi tune, ask Richie B cause Don Corleon nor me neva pay him fi chart mi tune
Chorus Talk Dem a talk dats all dem can do hey a talk Dem a talk dats all dem can do Well a talk Dem a talk dats all dem can do There is nothing else at all dem bwoy deh can do hey a talk Dem a talk dats all dem can do hey a talk Dem a talk dats all dem can do hey a talk dem a talk,well a talk dem a talk,well a talk dem a talk dem a talk.
Verse 2
When dem try record mi & couldnt handle the price Stephen go sprice & sample mi voice Now dem a listen to Corleon beats dem daily & want a new sample fi splice & a complain bout who nuh waa voice fi who Mi seh Don Corleon mi nuh waa voice fi you Mi shout out prezi on live up just through mi still did rate yuh mek yu name get big up. Livety dem call me suh mi line change Stephen go violate suh mi mind change Unnu couldnt puzzle my brains,cause Chino get dump inna gully wid a dozen nine grains. Tivoli & common sense rate mi Unnu couldnt intimidate mi Call newspaper fi incriminate mi Me sweep up shango yard but chino a suck p*u**y hard.
Chorus.
Verse 3
When me mek my talk on the pagans dem War dem want so who dem send Mi buss my gun mek ship sink Now dem start complain seh mi diss dem friend Well i, nah tek back my talk Me buy nuff things fi back my talk ???? get step pon,Big Ship sink and di whole Gang bang write off Guydonia try defend it an fail chino yuh lame an yuh *lo**clath style dem stale Haile Celassie me hail Caspa try send my thugs dem a jail Deva Bratt start call me name it was alright nuh buss none memba the King neva get him crown just so Mi hail rastafari straight tell dem fi sing One song bad like earthquake.
Chorus.
Repeat Verse one.
chorus.
Repeat Verse 2
Chorus
repeat verse 3(fade Out)
|
NTRO:
Aint gonna leave you girl so just wine for me girl, wine for me girl, wine for me, wine x4
My girl just wine pon di edge, pon di edge, pon di edge WINE
Pon di edge, pon di edge, pon di edge GAL wine pon di edge, pon di edge, pon di edge gal. QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, gal
OH x18
You too bad gal you too bad
Nuh bag a man naw pass through OH
Naw give it to the fish and di crew OH Testing one three nu test two
Climb on slide on pon di grizzle OH
Mek mi go dig out the somein with the - - - - chisel
CHO:
you somin tight OH x8
You grip mi right OHx8
gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT,
Mi gal a you di man dem want di whole a dem a haunt you
A your name dem a call from dem get you once dem a stalk you
Mi hook di nookie weh nu bag a man nuh run through
You have di grip and it nuh done thru
You have di shape di looks UH UH Look good inna pencil foot UH UH Every man dem want a jook UH UH
Wouldnt mind if you open like a book UHUH
Gal tell dem look but nuh touch dem cannot even feel it
A nuff a wish you was a barrel fi dem wheel wid
OH x18 you too bad girl you too bad
A nuh dat gal ,wine pon di edge, pon di edge, pon di edge WINE
Pon di edge, pon di edge, pon pon pon di edge
Nuh bag a man naw pass through OH Naw give it to the fish and di crew OH Testing one three nu test two
Climb on slide on pon di grizzle
Mek mi go dig out the somein with the,with the,with the chisel
you somin tight OH x8
You ukku right OHx8
Gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT,
Mi gal a you di man dem want
Intro
Don't smile
A Black Rhyno enuh
yea man a me
Hey dre
So yuh no know seh mi go town wah day
Fi go shop
Buk up in a some squaddy
Gwaan like dem waa spin round man head
Like girl weh do balet
hey, mek mi tell unnuh di story
Listen mi
Verse 1
Afta mi go a town
Ready fi shop
No know weh a gwaan
But mouth a mek chat
Seh dem waa lef town
Before it get hot
Cause di gunman weh di police man dem shot
A bigman dem kill a town
Dem endz lock
Thugs a send threat
Seh man fi dead back
So mi stop deh so mi decide fi turn back
Mek a U-turn
in a police mi step back
One a dem say
Wait da bwoy deh look strap
Yo lift up yo hand
No move,no step back
Yo know seh yuh strap wid gun
Get flat
I gwaan mek yu body show up pon one a di next song
You have gun sah, Knife sah,marijuana
Marry who officer
Mi rather marry Shawna
I play ball wid Curtis like Maridona
By me say so
Me officer Barry corner
Chorus
Mi bawl murda
offica yuh ago murda mi
A Black Rhyno
Yuh sure yuh no heard a mi
Mek mi tell yuh one third a mi
I am a dj,not a pj
I dont do burglary
Murda offica yuh ago murda mi
A Black Rhyno
Yuh sure yuh no heard a mi
Mek mi tell yuh one third a mi
I am a dj,not a pj
I dont do burglary
verse 2
Murda, him seh say anotha word
See if yuh head nah go fly weh like bird
Yuh dead and unda earth a bite dirt
Me a live same way wid a stripe pon my shirt
Cause a youths like unnuh know weh life worth
And fi get rid a guys like you a my work
Unnuh crawny, like the shit weh fly birth
Mi sah stop, offica,my word
How yuh a talk so muck tings
Yuh feel that i'm scared
I'm a dj,not a pj
A my work
Yo see me with me girls
Yo might flirt
Offica, yo done talk boss,
Can I start
Him seh no boss
Look like yo absurd
Betta yo look a work or try
Go buss first
Yuh have fuor grand now caa pay fi di herb
Gwaan up inna di jeep
Yo mek matters worse.
Chorus(fades Out)
Chorus
Dis Is For My Fallen Soljahz
We Miss You Although You Gone
We With You Gone Pon Di Battle Field
Life IS So Real
Chorus
Life IS So Real
Verse 2
Ah Nuff Ah Dem Nuh Like We
Dem Kno Dem Wrong And Still Ah Tek It Fight We
Kill Off Me Friend And Think Me Tek It Lightly
Ah De Whole Ah Unno Bwoy Me A Pree
Ah! We Nuh Want No More Funeral No More Burial
Stop Behaving Like Wild Animals
Get MOre Spiritual Get More Biblical Or Go Tek A Wash Off Ova De Mineral
You Save Yah Soul You Save Yah Self
While You Rest In Peace
So Tell Jah Jah
We Need Some Help Fi Trample The Beast
So who could it be?
A who dem a pre?
No call mi phone if yu nuh waan mi fi see
Farmer work fi a fee
Feds dem nah let mi be
Dem tap wi phone, spy out like the KGB
Yow so if yu know yu numba block no badda call mi
Cause mi nah go answer even if a mi mommy
Yow a regular dem keep it up
Block dem call but mi no pick it up
Some likkle gyal a stalk mi
(Repeat Chorus)
Yow if you call mi phone
Mi waan see one plus the area code plus the digit
Everyting fi show
Cause if you private di number and call mi
And mi waan fi see who is it
How mi a go know
Numba haffi show pon di id
Cause mi dun store some of mi fren name
Bling Dawg, Mavado and di son of Miss Ivy
People who a mek private call, dem shoulda find me
(Repeat Chorus)
Verse 3:
Who could it be? Yeah
Set dem a set up fi catch wi
But dem tracking device couldnt track we
Di system set a way but wi get away
So who could it be
A who dem a pre
No call mi phone if you nuh waan wi fi see
Farmer work fi a fee
Feds dem nah let mi be
Dem tap mi phone
Spy out like the KGB
Yow so if yu know yu numba block no badda call mi
Cause mi nah go answer even if a mi mommy
Yow a regular dem keep it up
Block dem call but mi no pick it up
Some likkle gyal a stalk mi
(Chorus - twice)
[Intro:]
Zagga! Shocking Vibes! Tony Kelly!
Yo! Is it ironic, this gal a wine like a bionic
Mi mack it mi ***** it I sink it like a titanic
Dump pon it, badman deh yah mi a chop it
Baby yuh know seh mi have it, hey
[Chorus:]
One man alone a push a hump inna yuh (Hum Hum)
Nuh bag a man nah jump inna yuh (Hum Hum)
Gynecologist nuh find nuh lump inna yuh (Hmm Hmm)
Nuh man neva bruk off nuh stump inna yuh (Hum Hum)
Or Trump Tower Donald him a reel fi yuh (Hum Hum)
And surgeons dem all a cling fi yuh (Hum Hum)
Man all a tek poison pill fi yuh (Hum Hum)
Congress a pass a bill fi yuh (Hum Hum)
[Verse 1:]
Hey! Gal tell mi yuh fantasies
Mek mi rub dung yuh ass and round titties
If yuh good pon yuh neck mi leff two hickies
Wrong bang fi yuh friend but for yuh dickies
Mek mi enroll yuh inna mi sex college
Graduate to Professor gal gimme knowledge
Dung a Nevil pon di beach inna mi small cottage
Mek mi use my bulldozer and block yuh passage
A just yuh and di I mi nuh need baggage
Man a text yuh pon phone and leave sex message
Dem nuh waan piece a yuh dem waan di whole package
She just blow dem away like jail pictures, hey
[Verse 2:]
Yuh stock set heavy set tight titty Simone
Seh she really come ova cause I'm home alone
Mi a ital jockey mi nuh use nuh stone
Mix up mi baba roots wid mi tiger bone
She startplay sweet song pon mi saxaphone
See har man sum'n dead she wear black and a moan
And she caan memba when di last time she grown
From she meet mi she buck up inna dangazone
Now she all ova mi like she name cologne
Waan mi dunk inna har like a Karl Malone
She seh di blacka di berry mi a di sweeta di cone
Mi a di king yuh a di queen so siddung pon yuh throne
[Verse 3:]
Yuh waan leave hold on baby let mi talk to you
How yuh fi leave and a yuh have up di Krazy Glue
Heart a beat knees weak like she gone fi two
Mi boo, pon yuh hand mi have yuh name tatoos
Who a go give mi chicken soup when mi catch di flew
Who a go give mi sweet lovin when mi drinkin mi brew
Gal a yuh alone mi waan mi nuh need nuh crew
And how much more tings mi haffi prove to yuh
She a leave use di key lock di door now blue
She a see mi buss har up or Susie Q
She's a dancer I'm an artist dat's what we do
And I neva eva plannin on usin you
Intro
Yeah.. hot gal.. (hot gal)
Yeah. yeah
Quint it een yah gal, quint it een yah gal
mek mi sink it een, sink it een.. eh
Bridge
Gal wine pon dis whole night yeah
Pon di bed head mi want you hold tight yeah
She say, mi fi lock off di light yeah
Cause she know gangsta nuh taste, wi nah go bite yeah
Chorus
Dont mek it slip out, dont mek it slip out
Dont mek it slip out yah gal (wine it off)
Dont mek it slip out yah gal (bruck it off)
Dont mek it slip out yah gal (you ah come)
Cause di something slip out yah gal (alright)
Verse 1
Guiness mi ah sip out, an di supmn slip out
Mi want fi tear dat split out, so nuh mek it slip out
She ah scream and ah shout, and ah pull her hair out
Mi tell her, shut yuh mout, and nuh mek it slip out .. Yeah
From morning back to evening
All when ah night she wont be leaving
Wah mount ah strength she cant believe in
Gi her di length so she mourn and weeping .. Eh
Climb on slide on and quint it
Baba Roots you know seh mi ah drink it
Gimmie piece inna di car cause last week mi tint it
People ah pass dem cyaa glimpse it
Chorus
Bridge
Verse 2
Dis gal love off mi flow, seh she wah research
Grab on pon di mic, seh she wah rehearse
Love di hook, but she prefer di verse
Mi nuh serve no man, so mi naa reverse.. eh
Di gal eye pulp out wen she look pon it
Get addicted and hook pon it
Gal set yuh foot like quarter past nine and wine
Meanwhile mi jook pon it
Chorus
Bridge
Verse 1
Bridge
Chorus
Verse 2
Chorus
Bridge.. (repeat till fade)
Lyrikz by: Gucci / *DjKiMmYP*
Artiste: Deva Bratt
Intro
Actually, factually you know its Ariff, Deva Di Bratt
I'm saying, Di way dem girl deh a wine mi something a lif
Gyal you could a big like Monique or mawga like Olive. Listen me
Chorus
We a boy have a bungle a gyal
Tivoli and Rema and Jungle a gyal
Then who can claim me, is only a gyal
Late night who a call me, is only a gyal
Excuse mi mek mi gi mi uncle a gyal
Wen a gyal hype mi find a humble-a gyal
Mi have the strategy fi fondle a gyal
Ariff no have no time fi counsel a gyal
Verse 1
Mi see girl inna bungle a wine and a wiggle
And a jiggle inna diesel a move to di middle
Di big di little mix up inna the pickle
Fi tell you di truth dem fit like fiddle
Expose dem tattoo, navel and nipple
Nah fi gi dem no dime not even a nickel
Just a Smirnoff Ice, mystic or ripple
Civil servants, mi wuk di one dem weh cripple
Rept. Chorus
Verse 2
Up to the woman dem weh married mi wine
Gyal from Jamaica and foreign mi wine
Di one wid di red dot pon di fo'rid mi wine
More time mi affi gi dem a charity wine
The Teacha gi dem di authority wine
Di Deva Bratt a give unno di clarity wine
Mi gi Suzie and mi Dorothy wine
The most di majority wine
Rept. Chorus
Rept. Verse 1
Rept. Chorus
Me seh although u gone (as life goes on)
Memories still live on (for the tugz who are here)
Memories still live on (and the ones weh gone)
Memories still live on (away)
Although u gone (turn on u lighters)
Me seh u memories still live on (the ones who are alive)
Memories still live on (stay strong in the Gideon)
Memories still live on (Bad man ting)
Dis a fi de tug dem weh a real badman
Real Jamaican blue steel badman
Who nah sell out dem frens to police
Rise de piece out a east all real badman
Bad lf**k and downfall dem wishing we
Wa fi see we family missing we
A pray fi we dead fi come a we 9 nite
Come nyam fish and bread and all drink fish tea
Salute every badman who dead and gone
Although dem nuh deh ya memories still live on
Big up every bad man who a run dem reform
Out a Spanish town, gp, and tambrin farm
Problem in de street every f**king day
Stay focus nuh mek u head stray
Before u touch de road try memba fi pray
Fi de eediat dem weh wa fi tek u life away
Hook:
Dese are de tings weh mek me heart cry
Wen me hear de 7 ute a braeton marrow fly
Ask dem de question nobody knows why
It nuh easy for a mada to seh goodbye
We nuh fraid a nuh p*u**y cuz we gun dem long
Tower hill, Waltham, grants pen, common
Seaview, riverton and matches lane, mackoy lane man dem and pain
Rise u gun hand and bus a shot (every real bad man)
Pop it off and go so BAM! (Every real badman)
Tivoli, jungle me a chat (every real bad man)
Nah roll widout strap (every real bad man)
Repeat
Life is not an easy road it rough fi go through
A nuh likkle a we fren we see dem slew
Poor mama bawl fi see her son tag
She same one hafi go put him ina body bag
De boy dem weh a walk roun and a kill kids
Bout dem nah nuh heart and how dem gun big
Before u dig a hole mek sure yurn dig
We a go bun dung every house weh rapist live
Tired a informa and dem dyam cell phone
Tired a de feds dem weh a bug man phone