di ruff rider durex mi gal press vex
Antoinette tell mi seh she want ah next sex
she rate me suh much her bonify tun ex
yo dem wah fi role with man dem nuh care ah wah
gal from mi area and gal from mumpelia
skin ketch ah fire when dem see mi pun di telly yah
gal ah call mi fone an seh dem ah mi secret admire
Chorus: x2
Click mi finger gal unoo roll with me yah!
sed dem wanna stroll with me yah!
gal from all over di world inna di west indies yah!
seh dem fall in love with me.
All ah fight true dem wah be closet to mi
video light gal ah tek off dem cloths mek mi see
she no mi nah goh stand up and pose mek she see
cah hoe's mi p****y
gal from london and birmigham
seh dem wah mi pack dem up and fat dem up
gi dem ah early one
gal from usa japan and switzerland
gal ah ask mi how mi stick soh long
Representing
Chorus: x2
Click mi finger gal unoo roll with me yah!
sed dem wanna stroll with me yah!
gal from all over di world inna di west indies yah!
seh dem fall in love with me.
Intro
its donia
girl u a loose ur tightness
you a f**k too hard
yeh u kno sey u a f**k too hard
soo sick
girl u a loose ur tightness
you a f**k too hard
Wen me get yuh p*u**y first
Verse 1
Yeh gal u p*u**y tight
dat me tell u wen mi get it fus
caress her slowly
Mi touch her an wet it up
gal mek me select an pop like wen ah tekih buss
nuff man start get it nuff
so mi tek weh di trust
now her hole deep like dung inna her belly buss
Pitney a bawl ah di cemetry she bury nuff
gyal from u kno sey yuh one man a swell it up
unda yuh nah rotten an stink like nuh smelly cut
Chorus
grab it up u f**k a di bomb like dynamite
u kno fi cock it up an ride like china bike
gyal scream u nah blow di pipper pipe
everytime a sumtime yuh vagina tight
Mek mi stay home fi cum dem time a night
u kno how fi mek it click like wen a typewriter type
weh do some gyal fasty brite a hype
di di di di di vagina tight
Verse 2
so gyal wine up wine wine up wine up wine up nuh stop
gyal mi afi tell u sey yuh p*u**y tight an nuh slack
tell a gyal sey nuh chat
her man sey yuh sitn suh phat
an u kno how fi mek it tick tock an yuh whine nuh clock
gyal yuh nah nuh gun inna baggy yuh sitn nuh shot
fi get yuh body man a stan up inna di sun hot
some gyal nah nuh grip nuh lock
u a weh di fun at
any man weh get it afi beg u fi him come bak
chorus
u f**k a di bomb like dynamite
Verse 3
tell a gyal u a di baby doll u a di barbie
tek care a yuh nany it a di best ting pon yuh body
cah mek it stretch out fi a stich it like embroidery
wen she want a roots whine she check georgie
har nex want ih
ah him yuh nah gih
cause she neva involve inna nuh thresome or nuh orgy
no man neva spin her inna circle like nuh hardy
a style weh name doggy mek di yahdie sey lawdie
Chorus
u f**k a di bomb like dynamite
Sooo Sick
Up to the time
And the time is Modern
Technology from the southern to the northern
Me ah use my cellular get gal regular
Nokia cellular get gal regular
Samsung cellular get gal regular
Hello Moto
How you fi have a gal but you nuh have a phone
She give you har number but you nuh have a phone
She would call fi di number , you nuh have a phone
Hurry up and go home to comfort zone
How you fi have a gal if you nuh have a phone
She would call fi di number you nuh have a phone
Hurry up and go home
Me call dem pon the T-Mobile
Pum pum na na num Pun na num
Keisha call fi Verizon (Can you hear me now?)
Boom, Good bath and come fi di hood
Hotta than peppermint
Hyacinth hook up di Sprint
By she quintinna p*u**yy cocky print
Liquid buy a pack a durex
Serry sen me a digi text
She coming fi di sex
How you fi have a gal but you nuh have a phone
She give you har number but you nuh have a phone
She would call fi di number , you nuh have a phone
Hurry up and go home to comfort zone
How you fi have a gal if you nuh have a phone
She would call fi di number you nuh have a phone
Hurry up and go home
Please call me one of the cellular trends
But mi pack voda phone fibritish gems
Wendy tell you three friends
Call mi miphone fi di free f**k pon weekend
No care it Tracy man bringle or
Him divorce and single har
Call mi Cingular fi something tough like Burglar bar
Mi cable mek she wireless star
Intro
Yo Snypa Tell Flankas Rise up di ting dem From a pin to an anchor To a tanka Addi Teacha
Two mouth gun wrath A talk some p*u**yy just a talk Demfraid a mi nuh *lo**clath Wen yuh see real badman up in a di place Go mask yuh likkle dog face
Chorus
Mi rifle dem warn u Da K ya weh a corn u Diss an go a yuh bed b4 di brico tun on Me kno yuh fatha did warn u seh di teacha will harm u Di docta test u chest an tell u motha you gone
Verse 1
Dead, flat out like bedspread Copper to yuh head mek it soppy like a wet bread Dem find him maggage infested Rotten like dog pon food ova ??? Neck pop like a dressmaker best dress CP seh kill di body Addi seh yes dred Police, dem presence nuh requested Shotty shotty shot up di glass weh di head deh Yeah An a me dem waa fi war wid Man weh put gunshot inna enemies an p*u**yyhole forehead Tell a bwoy seh
Repeat Chorus
Verse 2
Dead, wen mi buss up the nanco Like Carlito wear belly blanco Stay close range an beat it beat it Marrow fly like john crow Skull a fly like vulture Mi culture a fi mek skin puncture Me luv Jah Yuh no see di rifle weh him stan up in front a Now addi war in a di bush like a hunta Fossi A killa we nuh fist thumpa Count some gun full di truck rim a dumpa Mo Bay,Jungle Jesus taller than di *lo**clath chi-chi bus bumpa So get way
Chorus
Verse 1
Chorus
Dead, wen mi buss up the nanco Like Carlito wear belly blanco Stay close range an beat it beat it Marrow fly like john crow Skull a fly like vulture Mi culture a fi mek skin puncture Me luv Jah Yuh no see di rifle weh him stan up in front a Fossi A killa we nuh fist thumpa Count some gun full di truck rim a dumpa Mo Bay,Jungle Jesus taller than di *lo**clath chi-chi bus bumpa So get way
|
Verse 1
Look how much ting they try, Look how much ting they try....
And everyting fail, and everyting fail....
True mi born pon di gully nuff a try fi tek mi life, or want mi go a jail, dem want mi go a jail....
Wid helicopter inna di air, helicopter inna di air....
Bright light a shine a ground, Bright light a shine a ground....
Dem say nobody nobody run from di river to the bank lock dung....
Dem nuh know which part mi tun....
Chorus
Cause I was on the rock, on the rock....
Higher than I and I, Higher than I and I....
Jehovah guide me, Im on the rock....
Go tell my enemies, I'm on the Rock....
Selassie guide me, and mi neva look back....
Cause a me dem cant stop....
Verse Two
Music a gal over gun, tell dem nuh stop di fun......
Cause if dem stop di fun, dem muss prepare fi stop di gun....
Di youths dem *lo** a run, dung deh inna di sun....
Dem mek a bag a promise and nah fulfill none....
Mama cry out, you think dem response fi how much innocent youth die out.....
Look how much sell dem sell and no weh dem nah buy out....
If revolution should a start dem rich enough can fly out....
Selassie I....
Chorus
Jehovah guide me be my guidance, greater salvation for me....
Jehovah guide me be my guidance, no they could neva stop me....
Im on the rock, Im on the rock....
Higher than I and I, Higher than I and I....
Jehovah guide me, Im on the rock, Im on the Rock....
Tell my enemies, mi nuh gone no weh....
Tell dem fi change dem ways, Selassie I....
Yea....
Intro
Crash dummy productions
A Deablo
Gal carry the sittn, so siiicck
Come gi Ablo
Seh har man a move a way, J.O to di P
Him a pass the nable
Set it off
Si dung pon har bed
Kno that lay
Hey Crash Dummy
She seh
Chorus
She tired a Peter tongue
Him nyam it like a easter bun
Me clap har like me a beat a drum
Me nuh hear di tweeter tun
Stab it til we reach a grung
Me sink it deeper down
Instantly Nikeisha cum
Me mek she drop di sheet and run
Gal, gal waa di slamming
Di front them nyaming
So she beg me place me John in
Gi har a b****ing
Like Bin Laden, gal
Well waa di slamming
Di front them nyaming
So she beg me place me John in
Gi har a b****ing
She seh
Verse 1
She waa wine pon di cocky
And tek some ra** backas
Two foot in the air
p*u**yy buss up like clappas
Bwoyfriend a munch pon di cratches like crackas
Bring it come gi me fi me jook it like mackas
In a belly
Gal waa stiff cocky
Not Dickson frock lip
That get the tongue wid di casket
From him go a practice
Face pon the cock clit
U nah fi ask if she nuh
Chorus
Verse 2
Bowcat, tuck ur tongue away
U a wonda why di girl dem a come our way
U see dem hot like how the summer stay
Sweat a drop
Like shell wen time me dun a K
So she say
She like how tha cock yah stay
Thats why she run di likkle bowcat wah day
Ana Kay, carry di buff bay from
Anotto Bay
Mek me deal wid it the propa way
Caa she
Chorus
Dem fi kno its di
D to di E to di A to di B to di L to di O
No bend to di low
Neva N to di NO
J. to di O.P
Set it off
Set it off
Hey crash dummy
We tun bwoy mother in a Wailers enuh
An we nah chat bunny
Him nyam it like a easter bun
Me nuh hear di tweeter tun
Stab it til me reach a grung
Me sink it deeper down
Instantly Nikeisha come
Me mek she drop di sheet and run
She tired a Peter tongue
Stab it til we reach a grung
A gentle word like a spark of light,
Illuminates my soul
And as each sound goes deeper,
It's YOU that makes me whole
There is no corner, no dark place,
YOUR LOVE cannot fill
And if the world starts causing waves,
It's your devotion that makes them still
And yes you always speak to me,
In sweet honesty and truth
Your caring heart keeps out the rain,
YOUR LOVE, the ultimate roof
So thank you my Love for being there,
For supporting me, my life
I'll do the same for you, you know,
My Beautiful, Darling Wife.
If i were a single mother, the love of my father with my child i would share
it wouldn't matter if i knew him or even if he in my life were ever there..
For the love I have within,
I owe to the one who died for all my sins
I would speak of the best male role model my child could have
I would open the bible and teach of how my God, my Jesus taried here and there
Each and every day my child would know to be proud of their Father on high
and in their heart he would reside.. in there they would keep him nigh
I would teach them of how their father watches over all of us each and every day
provides for and strenthens us daily
and when in times their heart may feel pain, hurt or dismay
I would teach them to lean on the one who their path does keep steady...
until that day when they are of age and this life for.. they are ready
If I were a single Mother, my prayer life would be grand
for I would need the best and strongest man's word, on which to stand
not just for me but my child as well
but i'm a single father, and yet - in my God's arms I still wish to dwell.
I'm a single father, almost like a King searching for his Queen
I want my children to know, that in my absence.. on HIM they can always lean
To a certain degree - speaking honestly - brotha's we also have to take responsibility
for... if I were the Man, I was suppose to be and she were the lady God chose to be destined for me
.. a single Mother I wouldn't have to imagine myself to be.
~Me
Intro
U know its the bramma
And di teacha fi life
Me nuh go weh and come back wid knife
Chorus
When me go fi my own
Me a put shot up in a bwoy dome
Teacha mek a step up in a bwoy zone
Coulda beg and bawl peace,
Boom boom boom we a squeeze dem dead
Me beat, di mak 11,
*lo** a run in a di street
Crowd a draw
Body cover unda sheet
U dis bramma u shouldnt dweet
p*u**yy, boom boom boom we a squeeze dem dead
Verse 1
Wen we a squeeze bwoy dead and gone
Get lead and corn
Then bled and balm
Di bwoy dem a sleep in a bed unharm so me kick off di door kill Ted and Vaughn.
Skin get burn like craig dem song
Me nuh fling stone like fred and barn
Maxfield gun dem mek bwoy lay down flat
Like gra** weh spread pon lawn
Dem come a war and dem a gwaan like dem a fighta
Addi gas dem and me bun dem wid a lighta
Den me swing di 6 pants 2 side like typewriter
Bramma weh u a buss
BOOOOMMBB!
That hotta than ants nest king
Go fi my own a nuh conferencing
Bwoy head lef pon the damn fencing
The 6 pants,
A nuh pants lenght ting
A finga strenght
A nuh arms wrestling
By my side weh the clangs dem cling
One orda we buss it caa me song dem sing
We mek dem endz tun Iraq weh di b****s dem fling
Chorus
Verse 2
When me go fi my own me business who waa come gwaan like dem caa bleed
Dem see me AK, Mark seet an dead
An a look, dem caa read
Kartel jus rise up this
In a bwoy face me just rise up dis
In a lungs shot squeeze
Dot eyes and twist,dead
Bwoy caa breathe
Me hav me gun in a hand
Wid xtra clips on my waist
Copper me gi pon a haste
*lo** haffi drip an a waste
Dem jus a lip an a trace
Dem jus a bitch an a waste.
Copper a put in a face
Buss my gun
Bwoy lie down flat
Me nuh bruce lee
Me nuh fight c****at
Me nuh jet lee
Me nuh try knunchaks
Wen this clap all di sky tun black
Thru bwoy neck man a fly gunshot
That hot, hotta than wen sylum pack
Guardman a peep like wen
Kartel i dun chat
Who fa dat
Chorus
Verse 1
Chorus *2
Intro
Yow DJ
Yow
U kno seh a bere police correl di place roun deh suh enuh
A lie
An it come like a roun yah dem a forward eh nuh me don
Nooo
Is a good ting u lock off di ting enuh
LOOCK OOFF
U no kno seh me hav it
So so, so so weh u ago do star
U nah dashi weh,
U maad
Verse 1
See dem deh
Alright, neva lose firm
Bredda u tek a U turn
Eva ting straight like seh it jus get a new perm
Me nuh waa fi fava Deva few term
No sah
Jail, u kno a hell that place
So me moove
Wen di cops dem correl dat base
My speed, like car
At Shell top race
Anything in a me way
U know me shell that face
Boom
Right yah so yeah
Di story heat up
Me see 4,5,6 cops strap well neat up
Drive pon di ends, roun corner sneak up
If dem eva try ketch me
Di whole corna beat up
Ova di fence weh me lift me feet up
Wen dem a chase me in a di armour jeep truck
Me nuh gittery
Mek gi di farma hiccup
Cause we hav more grain than weh farma reap up
Chorus
Hey, a coulda God a come
Me nah dashi weh
Me a dead wid me gun,
Cause me caa dashi weh
44 magnum
Me nah lock it weh
Rise up beretta
Weh di tall shotty deh
Hey, a coulda God a come
Me nah dashi weh
Me a dead wid me gun,
Cause me caa dashi weh
Nah run for the key
An me nah lock it weh
Smurf, weh di tall shotty deh
No es cape
A di master plan
Wen me beat dat fence bout afta 1
Dem a pree me like RE-TV
Neighbors dem a watch like Master Don
So me move past dem fasta man
Cause me nah go a jail
Busy talk a song
Bail, dat no cost a gran
Wen me exit di yard
Good ting me see a charter van
Charter man
Hey, me seh try dont prove
Out a di car is i going use
My face and u memory
Try dont fuse
Then me hear somebody shout out
BWOY DONT MOVE!
Boom
So u kno seh me root out glock
Cause me nah mek dem lay dis yute out flat
Me and him
Then me kno seh a shoot out dat
Enter the story
Me did haffi mute out dat
Chorus
Verse 1
Chorus*2
Own TingArtist: Munga |
Yess, yess, yesssss, |
Picture Me N Uby Vybz Kartel |
Eh! |
Intro: Aint gonna leave you girl so just wine for me girl, wine for me girl, wine for me, wine My girl just wine pon di edge, pon di edge, pon di edge wine Pon di edge, pon di edge, pon di edge GAL wine pon di edge, pon di edge, pon di edge gal. Quint it, Quint it, Quint it gal You too bad gal you too bad Couplet 1: Gal you suppen tight yes mi love how you hook it baby You grip mi right, use di muscle hold it baby Mi call you last night have to call you back tonight Don't you somein right yes yu supmn tight Mi seh Gal yu have di grip and di glue OH Nuh bag a man naw pass through OH Naw give it to the fish and di crew OH Testing one three nu test two My girl just hold me with the muscle MUSCLE Climb on slide on pon di grizzle OH Worse when di rain start drizzle Mek mi go dig out the somein with the - - - - chisel You keep it clean gal like how yu keep it coming at me You make mi talk in a mi sleep You mek mi talk in a mi sleep You keep it clean gal like how yu keep it wining on me You make mi talk in a mi sleep, my girl yu mek mi even ask fi di suppen inna me sleep refrain: you somin tight OH You grip mi right OH gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, Pon di edge, pon di edge, pon di edge gal Pon di edge, pon di edge, pon di edge couplet 2: Mi gal a you di man dem want di whole a dem a haunt you A your name dem a call from dem get you once dem a stalk you Mi hook di nookie weh nu bag a man nuh run through You have di grip and it nuh done thru You have di shape di looks/ Look good inna pencil foot/ Every man dem want a jook Wouldnt mind if you open like a book Gal tell dem look but nuh touch dem cannot even feel it A nuff a wish you was a barrel fi dem wheel wid OH x 18 you too bad girl you too bad A nuh dat gal ,wine pon di edge, pon di edge, pon di edge WINE Pon di edge, pon di edge, pon pon pon di edge Gal you suppen tight yes mi love how you hook it baby You grip mi right, use di muscle hold it baby Mi call you last night have to call you back tonight Don't you somein right yes yu sumpn tight Mi seh Gal yu have di grip and di glue OH Nuh bag a man naw pass through OH Naw give it to the fish and di crew OH Testing one three nu test two My girl just hold me with the muscle Climb on slide on pon di grizzle Worse when di rain start drizzle Mek mi go dig out the suppen with the,with the,with the chisel You keep it clean gal like how yu keep it coming at me You make mi talk in a mi sleep You mek mi talk in a mi sleep You keep it clean gal like how yu keep it wining on me You make mi talk in a mi sleep, my girl yu mek mi even ask fi di somein inna me sleep |
An dem a tell bare lie
Mi pray cause rice and flour fi buy
Cyah depend pon cassava
Dat hard fi fry
Nah live inna noh old days dat hard fi try
___need lyric___eat steak and dat hard fi buy
Weeeeeeeeeeeee(We shall overcome )
We shall over come(We Shall overcome
Weeeeeeeeeeeee(We shall overcome)
We Must overcome (We shall overcome)
Seh Ghetto Yutes a money ova gun
Mi tired a di, di damn frustration