Weh yuh a guh wid yuh likkle chump change
Me a gyal nuh go less than Range
If yuh want di vow fi exchange,
Yuh can't be no mean man
And yuh cyaan be no mange.
Yuh a mi sweetheart, yuh a mi honey
Yuh mek mi get butterfly inna mi tummy
When mi see yuh face bwoy mi day get sunny
But mi nah wear di ring if mi nah get di money.
Chorus
Matrimoney, ceremoney, testimoney, alimoney,
Take a hint its all about the money,
Read my lips its all about the money.
For you and I to live in peace, I need money
Mi a gyal cyaan function unda stress,
When money nah run, mi a gyal get depress.
Mi base my life on a money concept,
Bruk pocket man get lef.
Ohh,
a mi name Marion Marie,
Dat mean money money if yuh waan marry me,
Suh if yuh have a big money tree
Come propose pon yuh bended knee.
Chorus
Verse 3:
Cash all the way, (cash all the way)
Like every day, (like every day)
Mi want a private jet to fly me to San Tropez(San Tropez)
If yuh nuh waan me stray, (yuh nuh waan me stray)
Waan me fling bouquet (waan me fling bouquet)
Yuh betta mek sure yuh bank account, it set a way (set a way)
Chorus
Bridge
Cash all the way (yuh know I love yuh right),
Like every day (and you also know I am high maintenance right?)
I mean you promise me that you'd give me nutten but di best. (if yuh waan me stray)
Yuh want me to get married and settle down and thing and just give up my life like that but,
I ain't see no money rolling in,
Ah ah, I mean I'm sorry
Oh!
Chorus
Hey Roach
Gal dem out fi mad mi
Some bwoy nuh have nuh gal like ??
Khago
A di gal dem wey a nothing
Gyal dem wey a nothing
Nuh bwoy cyan tell mi nuff thing(nuh bwoy cyan tell mi nuff ting)
Yuh nuh see
Gal dash wey a road and some bwoy still a play stubborn and dont waan none(waan none)
Put mi hand pon di Bible mi swear to your honour, believe mi a gal ova gun(waan some)
International gyallis have woman a mi yard inna bed some a sleep pon ground(pon ground)
Nuh mi nuh watch man pants bwoy cah mi nuh tailor fi dat
Yo a straight fyah bun(God knows)
A di gal dem tun up mi ting
(Tun it up so loud)
Pagan cyan go round mi ting
Dem a try fi corrupt di ting
(Tun it up so loud)
(A di gal dem)
Dem seh, sh-sh-shotta a road
Dem seh Khago yuh hotta a road(dem seh)
Badmine ?? lot a road
So watch yuh headback a road(caah me)
Mi nuh haffi drop cash a road
Fi gal drop frock a road(believe mi)
Some bwoy a buy crotch a road
Reputation slack a road(oh God)
(Tun it up so loud)
(A di gal dem)
Verse 3:
Bare gal inna mi tabernacle
Some a race fi get a gal while mi just a ??
Fi dem gal waan tek I to the chapel
Cah dem lov fi bait up ****y big apple
While dem a crush ends and fight bakkle
Mi a crush dem catty like a chubby bokkle
Give har di whiplash from di ??
So u know seh di belly fatten
(God know)
(Tun it up so loud)
(A di gal dem)
Repeat Verse 2
Chorus till end
Yo(Konshens eh)
I love u girl(love u baby)
I love u girl(call mi call mi) yo!
Baby all this lovin dat I feel for u (all dis love)
If u leave I dont kno what I do (I dont kno)
If I hold u close in haffi u feel my heart (yo)
U will see its real and we should neva part (eee yeah)
Baby u should neva worry (no worry)
U will always have my love (eeh)
Love for u cannot be major
More than all de stars above
If u eva need me lady (babe)
All u have to do is call
Out Im runnin inna hurry
There to catch u when u fall
Baby all dis lovin dat I feel for u (all this love yeah)
If u leave I dont kno what I do (what I do)
If I hold u close in haffi u feel my heart (yee)
U will see its real (yo) and we (girl)should neva part
Da love yah higha dan the peak of Mount Everest(yeah)
There is no word to express my desire
To maintain now our togetherness
Girl me and you eva bless
An if u love me like I love u
Mi a go stick around promise I will neva leff
We've been through so much togedda (yeah)
And still yu stay by my side(uuuhhh)
Through de sunshine or stormy weather
Your feelin I just cant hide
Baby all dis lovin dat I feel for u (baby all dis love)
If u leave I dont kno wah i do (i don kno i don kno)
If I hold u close in haffi u feel my heart (hold me close ye)
U will see its real dat we should neva part
Baby girl,
Baby u should neva worry (no worry)
U will always have my love (yeah)
Da mount ya love cyaan check up cyaa add up noo
Its more dan all de stars up above
Baby if u eva need me (you need mi)
All u have to do is call (call)
An ill be dere jus like a hero
And catch u right before u fall
Baby all this lovin dat i feel for u (yeah
If u leave I dont kno what I do
If I hold u close in haffi u feel my heart
U will see its real and we should neva part (neva part, neva part)
She tell mi seh she waan to be Frenz whit benefits (woooooh)
Hold on deh, memba di last backshot weh mi give u
Wi F*** inna di car while listenin to Ne-Yo
She go tell har fren she waan give me a cheer yo
Becah she love mi body yee
Baby mi kno seh u tight and clean in deh
Crawb up mi body when mi in deh
Mi waan F*** u everyday, believe me
Gyal a u gimme di sweetest F***
Mi ex girlfren run outta luck
Gyal yuh pum pum tight tight tight
U F*** me so right right right
U mussi squeeze me so tight tight tight
Mi love it when u, **** up yuh ****y right deh so an mi push in mi body
Dont change position gyal just ??
Yuh ****y tight and wash clean it nuh muddy muddy
Gyal u make mi waan give u all of mi money
Gyal mi nuh F*** mannequin mi nuh F*** dummy
Mi love when u scream and chat low to me
****y full up yuh hole make u bawl fi yuh tummy
Whether rain or sunny
U mussi squeeze me so tight tight tight
Baby yuh shape good smell good and yuh skin clean
u kno u alone gyal fulfill mi dream
Mi love it when u wine up yuh tight pum pum fi di country bwoy
Gyal u kno wah mi mean
Mi love it when u go pon di couch hangle
And yuh position yuh body like a triangle
A yuh settle to hand-like a rectangle
And mi F*** out yuh ****y from every angle
Hold on deh, memba di last backshot weh mi give u
Wi F*** inna di car while listenin to Ne-Yo
She go tell har fren she waan give me a cheer yo
Becah she love mi body yee
Baby mi kno seh u tight and clean in deh
Crawb up mi body when mi in deh
Mi waan F*** u everyday, believe me
Real life(real life)
(Eh eh)
Gotta keep it real(Konshens)
Mmmmmmm(yeah)
Wooaaaah uh
Yeah
Here we are
Layin'next to each other
Reminiscin, the things that we just did yeah
I cant believe(cant believe)
The things we said to each other
I tell myself they were just words ohh
Caught up in the moment
People saying the worthest ting
I'm telling u I love u
U tellin me yuh need my ring
I dont mean to hurt u
But girl I gotta keep it re-e-e-eal
And let u kno just how I really feel
Take it out
Let this pillow talk
Get to your head
Cause once we leave this bed
Its gonna be back to normal
I refuse,
To let this pillow talk
Get to my head
(Back to normal)
Da one ya catch mi off guard
Mi neva seet, Jah kno mi neva seet
Neva plan fi pree di tings so deep
If mi did know seh it woulda feel so sweet
Mi and u inna di sheet
A long time mi woulda be inna dweet
A through u know fi quint it
And shake it round so neatly
And di ting ya weh mi gi u, mek u ???
When u drop it dung, and take time tek it out
Mi talk sweet inna yuh ears and make hands tek it off
But girl, we got to be smart now
And pree di ting wise
This moment cant change how wi enter yuh life
And it was a my fault mek mi think feel so rite
That it ? in love fi di enter yuh night
Yuh seh yuh:love mi yuh love mi
Yuh seh breed mi breed mi
Tell miself a just di pillow talk
But mi nah go mek it get up inna mi head
Mi prefa mek a walk and pree di words weh di sing a talk
Take it out
Let this pillow talk
Get to your head(nuh mek it get to your head)
Its gonna be back to normal(back to normal)
I refuse,
To let this pillow talk( I wont fault)
Get to my head
(Hear mi now baby girl)
Yeah yeaa
Here we are
Layin'next to each other
Reminiscin, the things that we just did yeah
I cant believe(cant believe)
The things we said to each other
I tell myself they were just words ohh
Caught up in the moment
People saying the worthest ting
I'm telling u I love u
U tellin me yuh need my ring
I dont mean to hurt u
But girl I gotta keep it re-e-e-eal
And let u kno just how I really feel
Take it out
Let this pillow talk
Get to your head
I refuse,
To let this pillow talk( I wont fault)
Get to my head
(Hear mi now baby girl)
Hey gal
Tap tap ta-na
Baby
Tana tana na
Yuh hotter than all a dem, honey!
Wine yuh body now, baby!
Gwaan enjoy yuhself, ah ah!
Love u gone to bed, gal
Need u, truly
So mi nah leff u, lonely
And mi nah diss u, nuh enuh
How yuh full of beauty suh, so cute so pretty
Love u enuh
Baby mi love u enuh
Cause
Wine up yuh pretty likkle body ya gal
Yuh do it like di gal dem have up di royal
Mi tell u seh mi nah go diss u enu
From u nuh gi it weh mi a go eva loyal
And yuh ?? nuh casual it formal
Yuh pretty to a higha level yuh nuh normal
When mi see u mi rise like a tidal
Mi a yuh boyfriend yuh a my gal
Need u, truly
So mi nah leff u, lonely
Love u enuh
Baby mi love u enuh
Everything is ok
Memba mi seh mi nah go no way
Love at first sight mi say
Memba mi get it on the first day
When yuh touch mi di earth shake
A muss u cause Haiti earthquake
Anytime mi deh around u
Mi feel happy like today I'm birthday
Need u, truly
So mi nah leff u, lonely
Love u enuh
Baby mi love u enuh
Need u, truly
So mi nah leff u, lonely
Love u enuh
Baby mi love u enuh
Wine up yuh pretty likkle body ya gal
Yuh do it like di gal dem hav up di royal
Mi tell u seh mi nah go diss u enu
From u nuh gi it weh mi a go eva loyal
And yuh ?? nuh casual it formal
Yuh pretty to a higha level yuh nuh normal
When mi see u mi rise like a tidal
Mi a yuh boyfriend yuh a my gal
Need u, truly
So mi nah leff u, lonely
Love u enuh
Baby mi love u enuh
Everything is ok
Memba mi seh mi nah go no way
Love at first sight mi say
Memba mi get it on the first day
When yuh touch mi di earth shake
A muss u cause Haiti, earthquake
Anytime mi deh around u
Mi feel happy like today I'm birthday
Need u, truly
So mi nah leff u, lonely
Love u enuh
Baby mi love u enuh
Need u, truly
So mi nah leff u, lonely
Love u enuh
Baby mi love u enuh
Oh!Ah!
Wine cah u know seh mi waan u
Wine cah u pretty from yuh born oh
Wine like seh u thief outta yuh yard and yuh madda soon sen come call u
When yuh wine pon it like that, mi like that
Jiggle up yuh body like that, mi like that
**** it up like a bike back mi like that
Gyal tek mi billy and gwaan up
Yuh mek punanny price, gone up, it gone up
Back as dollaz gone up, it gone up
Everything raise gone up, it gone up
Nuh bwoy cyan seh yuh cyan F***, yuh cyan F***
Gyal
Yuh body goody
Come ya fi di hoody
Catch it mek mi shub it
Di ****y inna yuh coolie
Mi a yuh hubby
Yuh a mi bright tubby
Bet seh yuh go a yuh believe
Go gimme ??
Yuh love it when mi F*** u from di country to di city
When mi F*** di ****y mi nuh F*** it fi nuh pity in mi
Slap up yuh mi, nibble yuh titty(ah!)
So tek di money go spen it and look pretty cah
Gal
Yuh very pretty
Yuh hotty hotty
And when u,jiggle yuh body, jiggle yuh body
Mi luv it, memba nobody, nuh sumaddy
Cyan tell mi, nuttn about u, mi neva doubt u, mi baby
Gyal mi waan u, mi seh mi waan u
Yuh waan mi, mi hard ??, a mi a tell u, fi come in
People aks mi how mi luv yuh suh
Mi seh: mi ???
Gyal a yuh a mi honey
Repeat Verse 1
Chorus
Repeat Verse 2
Chorus
Gyal from you gone outta mi life
With yuh good ****y gyal weh so tight
Call har phone I say: "gyal a weh u gone"
Come back inna mi arms
(From you gone outta mi life
with you good ****y gyal weh so tight) (aaaahh) (hehe C dat)
Girl, mi ah tell u seh mi miss yuh F***
Inna mi bed yuh position an mi twist u up
Luv how you tun mi on an stiff it up
Mi an you a romance an mi kiss you up
All from you gone mi ah tell u seh mi miss yuh F***
Love it when yuh bubble pon di buddy gyal mi miss yuh F***
Love it when you wine pon di edge
Baby girl want you, waan yuh pum pum back
Mi ah tell u seh mi miss yuh F***
Luv it up, luv it when you bubble mek di buddy bruck
(Ah!) mi love de way you cool it down and then you tun it up
Siddung pon di buddy mek it drop then you go flick up
Luv it when mi sink it you quint it a so mi bruck
What a gyal bad go pon di ground pon di dutty ??
An you nuh care if you need kotch it pon me
Memba you wine an you bubble an you brace an you quint an kotch
Gyal when you come inna mi yard a wi a set it up
Pretty face full a make up mi mek yah sweat it off
And di way di skirt fit yuh tight mi couldnt take it off
From mi start touch u mek you horny, wet yuh draws
You kno fi bubble pon di buddy when you mek it hard
Jump F*** you get becah di Yaad Swag make mi charge
Gyal you kno fi **** it up an back it up an sidung mek mi ****y bruck so
Gyal from you gone outta mi life
with yuh good ****y gyal weh so tight
Call har phone I say: "gyal a weh u gone"
Come back inna mi arms
(From you gone outta mi life
with you good ****y gyal weh so tight) (aaaahh) (hehe C dat)
Tananananuu
Tananananuu
Tananananuu
Not even the roof
She put above mi
Kick it kiss and hug mi
And tell mi seh she love mi
If she hear mi hav a next gal she cuss mi
Tell mi seh mi ugly and tell mi seh she gonna be
Finding a next man fi cuddle with
But she nuh really mean it so it nuh trouble mi
She seh mi love suh addictive she probably
Cook it up and cut it up and wrap it up and smuggle it( Awhoee)
This year's been the best enuh
Nuh she nah go leave mi suh
She walkin out, she turn around, out and in and out of love
Making up, to breakin up
Fi explain di love we hav
Sometimes mi cyan, find di words tanaananana
Tananaaaaaa oh yeah
Mi love you for life baby
Tananana oh yeah
This a my dedication, baby
Tanananana oh yeah
Mi Love you for life darlin
Tanananana oh yeah
This a my dedication
More time, she tell mi seh mi nah spend nuh time
With har
And sometimes, mi feel like mi ago lose my mind
If mi nuh see har
Mi nah lie
She really really treat mi so fine
Mi cyan see har living my life
Many many many years from now
We ago seh
This year's been the best enuh
Nuh she nah go leave mi suh
She walkin' out, she turn around, out and in and out of love
Making up, to breakin up
Fi explain di love we hav
Sometimes mi cyan, find di words tanaaananana
Tananaaaaaa oh yeah
Mi love you for life baby
Tananan oh yeah
This a my dedication, baby
Tanananana oh yeah
Mi Love you for life darlin
Tanananan oh yeah
This a my dedication
Yo Miller 9
Pass di headset
Hear da one ya
Sometimes you will see mi smile
Yuh dont know what it's inside
Lot of pain mi a hide but mi still hold mi pride
Ohhh
Sometimes you may think that it's easy
Di way how mi a live it dont please mi
A lot of kids wanna be me but they dont really see dat
In my life I feel da paa-a-a-in
And I, cry, tears like ra-a-a-in
And If died, my name rema-a-a-ain
Know that I stand for righteousness
Tell mi now
How mi fi name Jah Vinci and mi madda still poor
Cyan tek di dutty livin no more
Nuff times mi sing to fi fans still mi throat get sore
And mi dont ?? di food aint sure
Dem waan mi fi smile and pretend when a nuff mi endure
A mi a search seh mi pocket dem bore
Cyan find mi daughta school fee and a landlord knock down mi door
A mi just forward offa tour
Hook:
Some may write, man is a man, so a Jah control mi life
Some may write, so what's in the dark, has to come to light
Some may write, even though it's hard, just fight the fight
Some may write, mi soul nuh come with ?? , so Jah mi mek mi choice
In my life I feel di paa-a-a-in
And I, cry, tears I say
And if I died, my name rema-a-a-ain
Know that I stand for righteousness
Hey
So Every ghetto youth fi have things
Yeah ?? ?? seh fi have things
Big house stop car tint up fat brims
A.C. a clat mi a relax a wash mi flat screen
Royalty a collect while mi drop spin
Mi and mi girl a wash mi lock and tell mi seh she love mi black skin
Yeah she call mi di black king
But di life weh mi a pree
People still cyan si
When mi smile dem nuh realize mi heartache
Hook:
Some may write, man is a man, so a Jah control mi life
Some may write, so what's in the dark, has to come to light
Some may write, even though it's hard, just fight the fight
Some may write, mi soul nuh come with a ?? , so Jah mi mek mi choice
In my life I feel di paa-a-a-in
And I, cry, tears like tears like ra-a-ain
And if I died, my name, my name will remain
Know that I stand, stand for righteousness
Outclear
A Khago
Tj, Tj
Who dem a style
Yuh nuh see
Mi *la*hd a boil
Yuh nuh see mi *la*hd a boil(mi *la*hd a boil up)
Mi *la*hd a boil, yuh nuh see mi *la*hd a boil(who dem a style up)
Mi *la*hd a boil, yuh nuh see mi *la*hd a boil
Wi hot fi dem
No bwoy cyan hug mi up! A mi nuh catty!
Nuh bwoy cyan bad mi up! Mongrel nor ratty!
Mi sure seh woman alone wash dem hair and flash it
Mi nuh sissy man, nuh mi nuh act ****y
Nuh bwoy cyan bad mi up!Nuh Mongrel nor ratty
Mi sure seh, gal alone wash dem hair and flash it
Mi nuh sissy man a road, mi nuh act ****y
Mi tell dem straight
Seh nuh bwoy cyan dream si mi
Anything weh mi put on and a haffi fi mi
A mi nuh drink carry juice mi nuh run belly
Mi nuh beg friend from enemies
A mista ??
Tell dem fi talk bout di chart tekka
Mi nuh pay not a cent fi dat
Through all of dat
Mi still manage fi remain black
Mi nah run wey and leff mi block
Nuh bwoy cyan bad mi up! Mongrel nor ratty
Mi sure seh, woman alone wash dem hair and flash it
Mi nuh sissy man nuh, mi nuh act ****y
Seet deh now
Mi nuh inna di stylin thing
From way cah mi nuh wear ??
A wi nuh cyar vybz fi man like vybz rum
Wi full of vibes prefa skin burn here
Cah mi nah ?? none or chat to no one
Mi a talk plain everybody muss hear
Seh last year was a good one this year a boom bang
Badmine waan mi si welfare
Mi nuh sissy man nuh mi nuh act ****y
Mi *la*hd a boil
Wi hot fi dem
Mi *la*hd a boil
Wi hot fi dem
Mi nuh sissy man nuh mi nuh act ****y
??
A wappn to u
(Kiss teeth)
U tell me seh, u dont love him
Baby tell mi why you make him hurt u so
Everythin u do is a problem
Everyweh u go is a problem
Jus tell me why him control u so
Gyal come fi a new hood
U no see u too good
U no see u sexy
U no see u look good
Gyal him jus a beat u
Him no kno how fi treat u
When him kno how fi ??? comin like seh it sweet u
Mi a tell u straight
Bring di ****y come ah me
Memba seh u tell mi seh
Him have a bagga gyal a pree u
Weh dem get u pin fi
Deh pon yuh BB
And a threaten inna message but weh dem ah go dweet yuh
Hook:
But if a di good love u waan gyal mi have it
Mi will treat u like u a somebody
Mi will give u everythin weh yuh waan yeah
Gyal mi swear mi ah talk from mi heart yea
Mi nuh waan u fi gwaan like u hard ears
When mi say foreva mi mean always
Gyal mi swear mi ah talk from mi heart yeah
Baby u, u waarn him
Dont try control u so
U tired fi in and out of love
So u gone wid a new boyfren u know
Him cyaan seh u neva
U warn him
Dont try control u so
U tired fi in and out of love
So u gone wid a new boyfren u know
Baby
Mi nah try style yuh man
But yuh nuh see di bwoy have a bagga, woman
U haffi stay round a back di ???
But if u deh wid me u ah my numba one
Mek me treat u like di queen weh live inna england
Mi will give u di Gaza protection
Mi a tell u straight seh u nah broke again cah
Mi will be yuh Union and yuh Money Gram
Hook:
But if a di good love u waan gyal mi have it
Mi will treat u like u a somebody
Mi nuh waan u fi gwaan like u hard ears
When mi say foreva mi mean always
Pen to paper flowing from tha brain with metaphors
Intellectual juices oozing from tha pores
Hand dancing with pen on a white paper floor
Expressing the will of tha inner core
Eyez seeing and interpeting it to the finger tips
Brain signaling tha awe and expresses it from tha lips
Watching part of speech unveiling like an apocalypse
So lets chew on these ryhmez like KFC chicken 'N' chips
Baby G(Baby G)
Yo(yo) mi nuh tek program(program, program, program)
Yo(yo yo )
A wappn to dem(a wappn to dem)
Oyyy(oyy)
Anyway(anyway)
So through some bwoy a wuk Voodoo
Cyan bad mi up dem bwoy dey a Dudu
Man a pepper pot dem a chicken noodle
Watch dem a search fi mi style pon Google
So mi seh through some bwoy a wuk Voodoo
Real yard man man a shaka Zulu
Bwoy a who fool u man see rite through u
Di Gully nuh tek stylin
Di God nuh tek program
A mi nuh back from nuh man
Mi walk mi own walk mi talk mi own slogan
A mi nuh owe nuh one
Wait
Fi all who did waan fi si pon di ice
Couldnt si mi drop out a neva Jah Jah choice
Some a chink some a fly some a lice
Da one ya fi all who nuh waan fi si mi nice
Pass remarks seh yuh think man nuh heard
Bagga tuff talk but mi see seh yuh a nerd
Man so high inna di sky like a bird
Mi nuh lippy lippy seh mi nah say a word
All when mi stop and hol' a seat and hol a medz dem cyan pass mi
Weh mi get mi style dem a aks mi
So mi tell dem seh mi wild inna mi life as it lost mi
Chase,and 3 Star mek Apache
So mi seh
A millions mi spend at di party(Look!)
Mi, and mi crew and mi shorty
Through mi happy and hotty dem a try exalt mi
Lock mi up and dem a try ??
Through mi humble as a cub, tell dem dont try cross mi(cross mi)
Mi nuh give a (f***)who di boss be
Through man a pepper pot and every gal a seh sauce it
Mi lost mi enemy dem cyan last mi
Mansion Record
Ayyy
Yard Vybz
I hope dem realize
Mi nuh tek chat
Chorus till end
Hey
Summer is on now(summer is on)
Mi have on mi shorts now
Mi and mi girlfriend a par
Woh
Start the car
A wi a drive out, we carrin out
Wooooh yeahhh yeahh yooo lawdd lawd and dem mi ya gal they all bad(bad)
Let's go to the beach
Mek wi have a party pon the sand gal
Tek off ?? mi waan fi si u inna u thong
Buss a pose mek mi use mi touch nap one
Nuh pretty belly skin deh with di tattoo deh pon
Yuh a genuine brownin hold a summer tan
Umbrella bleacha cause a suh di summa tan
So di gal dem seh dem ready fi di summa marathon
So mi haffi sing another summa song
So mi aks u
If yuh ready fi di summa let's go
Shout it out and let mi know(Uptown!)
Gal everywhere wi go(Downtown!)
Gotta a going now(Come on!)
Shout it out and let mi know(Dung a country)
Gal everywhere wi go(Cross di globe)
Gotta a going now
Pass mi di white Overproof Yaad Swag mek mi poppin
Pink up ready likkle ice inna bucket
Pass di Red Rum and nuh mek Fambo done it
Whether A.T.I. or Igloo we a chuck it
Party fi di summa and di gal dem wet it
Short shorts and Marina dem gal ya a got it
Dem hav di summa body eva hot a so dem drop it
While di thugs dem a Guinness and a spliff it
That's why mi haffi seh
Shout it out and let mi know(Dung a country!)
Gotta a going now
Verse 3:
Gal from all about a fly down fi di summa(yuh si Anna)
Har skin so fly cocoa butta
She **** up pon di R6 wid di big pappa
Mi have a gal from Buff Bay but this ya one a buffa
Mi have pound of high grade dung a West mi a guh fah(nah suffa)
This year mi money get nuffa
Mi just by mi heart serious mi a nuh bluffa
Dem sing summa song but this a one ya tuffa
Mi aks dem
Shout it out and let mi know(Dung a country!)
Gotta a going now
Chorus till end
Yeah
Amarco
Russian
For my princess ??
Uh uuuuuuuuuuuuuh
Uhhhhhhhhhhhhh
Love how my queen she holds it down
I love how it's sounds
Touch di road straight ??? well I
Cah she nah bring mi kingdom down
And I think I've found
One of the most beautiful things around
Jah Jah create u
Fi mi
So no odda man cyan come tek offa har gown
Hook:
She nah drop di ting she respect harself
She nuh need nobody else
She seh a mi alone she waan she nuh need nuh help
Plus she nuh need nobody else
Mi haffi rate har
That's why mi glad seh mi date har
She mek mi know what a woman's worth
Mi haffi respect di woman dem straight star
Uh uhhhhhhh uhhhhh
She nah fail me
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhh
She a mi baby
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Even when di time ruff
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
She a go go deh when di time up
Yeahhhh
Regular we fight but wi make up
Cause life nuh perfect and that's how we set up
When u si mi a gaze yuh are di fuss fi seh get up
And work pon your craft cah u gift too precious
Yeah
Mi thank fadda god fi bless us
Even when di bills dem come like it wah fi stress us
Mi wife and mi kids take di pain away
Di darkest cloud shall fade away
Yeah
Hook:
She nah drop di ting she respect harself
She nuh need nobody else
She seh a mi alone she waan she nuh need nuh help
Plus she nuh need nobody else
Mi haffi rate har
That's why mi glad seh mi date har
She mek mi know what a woman's worth
Mi haffi respect di woman dem straight star
Uh uhhhhhhh uhhhhh
She nah fail me(She nah fail me)
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhh
She a mi baby(She a mi baby)
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh(Na naaaa)
Even di time wrong(even when di time ruff)
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
She a go go deh when di time up
Repeat Verse 2
Yo Nico
Weh mi lighta deh
(*Cough)
A wey do b*m**oklaat
Yo
Some people inna bare argument bout ganja this and ganja dat
As a matter of fact, gimme da lighta dat
Dem haffi ovastand we unda dat
Ahhh
Weh mi seh
Rollin rollin rollin rollin it non stop
Smokin smokin smokin yuh know it cyan stop
Fly high and praise Haile I so we cyan flop
Request it from ?? straight to Jamrock
A di healin of the nation nuff people waan dat
It mek wi ease up wi mind a nuh fall back
So every reggae festival eva Jam pack
??? that a mek u far float
Police move from on yah
This could neva arm yah
Dem say it dangerous
Yuh si wi deh pon di corna
With some marijuana
We keep blazin up
Police move from on yah
This could neva arm yah
Dem say it dangerous
Bagga a marijuana
We keep blazin up
One day I was walking down the streets
?? my owna bizz and I get stopped by police yo
Dem a tell mi fi show I.D. and aks bare question why mi look so irie
Dem seh it look like mi eyes cyan see
Di fadda Japanese as why mi eye dem Chiney yo
Dem start go through mi Levi Jeans
And find a likkle bud a di spice it spicy
Mi seh
Police move from on yah
This could neva arm yah
Dem say it dangerous
With some marijuana
We keep blazin up
Police move from on yah
This could neva arm yah
Dem say it dangerous
Bagga a marijuana
We keep blazin up
Verse 3:
Da one ya name ganja ganja anthem
Big up every farma man weh plant dem
From yuh love it mek mi see di hand dem
Guh so then again
Bengb ang bang bang
Da one ya name ganja ganja anthem
Big up all di ganja ganja man dem
From yuh love it mek mi see di hand dem
Put up yuh hand dem
Boom
Police move from on yah
This could neva arm yah
Dem say it dangerous
With some marijuana
We keep blazin up
Police move from on yah
This could neva arm yah
Dem say it dangerous
Bagga a marijuana
We keep blazin up
Rollin rollin rollin rollin it non stop
Smokin smokin smokin yuh know it cyan stop
Say a likkle prayer to Christ so we cyan flop
Request it from Paris straight down to Jamrock
A di healin of the nation so di whole world waan dat
It mek wi calm down wi nerves a nuh fall back
So every dance round di world eva Jam pack
??? Rasta neva ??
Outro:
Yuh go a so di ting go yo nah mean
A so di ting set
Ah ah
Yo that's why mi eyes dem red yuh nah mean
?? we nah buss led
Babylon must fled( ah ah)
Watch ya now
Watch di boyz swell
Yeah (ah ah!)
Unno fi try it now
Cyan deny it enuh
Or refuse it yuh nah mean
ganja music eh eh
(The Genius)
Dem a aks weh mek da sound deh(MOBAY)
Dem a aks
Watch da powda da ground deh(St. Mary AK)
Dem a aks
Wah wi have ova dem
Yeah
Tell dem seh di Gully seh( Cassava Piece)
A this mek dem run weh, tell dem seh
(3 Star)
a A.K.47
Mi nah itch fi buss di ting at di devil
Mi say a AK 47
Mi buss it up and now di whole place level
AK 47(AK 47)
Mi say a AK 47
AK AK AK AK
Ya hear mi
Mi did a cool but now mi get hot
Dem send this ?? fi try fi tek strap
But as dem step and try fi tek dark
Di fuss c**t it c**t dem a step back
Dem say a must di Gully mek dat
Or a police try manage all when dem check back
Since sittn seet now we mek brown get black
b****hole a run up inna death chop
Mi say a A.K.47
Mi nah itch fi buss di ting at di devil
Mi say a AK 47
AK 47(AK 47)
Bigship say a AK 47
AK AK AK AK
G tell dem fi easy
Before mi guh hard
Whi-While life mi say a mi nuh live a nuh yard
Bwoy dead eazy, cause life is hard
And if dem F*** around yuh kno mi nah hav nuh regard
Tell dem fi stop chat
Di whole world kno
Fi dem badness a weh dem sip and shop
From mi a baby, a tip pon toe
Man a buss it up and none a clip pon floor
Dem fi know
a A.K.47
Mi nah hitch fi buss di ting at di devil
Mi say a AK 47(Genius a AK 47)
AK 47(AK 47)
Mi say a AK 47
AK AK AK AK
Outro:
Maxfield Junglist
Gardenist and Brook Lane
Outta East mi seh Rockfort
Dem know how di clockwork
Yo, rite,run like di clockwork
Tell dem
a AK 47
Bigship say a AK 47
Eh eh yoo
Sick
(The Genius)
Mi a real love fi mi madda
Endless love and respect
But hear da likkle
How why seh ?? tings it is yuh madda a wanna while do yuh think seh yuh madda yuh badda ok
Or seh is a madda of badman
Mi a go see yuh are the mother of badman
Madda
Hear mi now
From
Mi nah fi tell u bout yuh madda fi prove seh mi badda gunshot inna u bladder
Betta yuh punch yuh heart all wid a dagga dem
Offa those who from di zagga zagga mek u walk and all a stagga
Hey ugly bwoy
Climb up di ladder
And chuck off inna u .... grave
Nah fi say u madda haffi prove seh mi badda gunshot inna u bladder
Betta yuh punch yuh heart wid a dagga
Yuh walk and all a stagga
Yuh a nuh badman have yuh ??yuh have u bagga
So nuh badda
Try disrespect mi madda
Cah mi *la*hd a boil
Madda this wah madda dat dem think they a nuh ?? now
Man a big man leff that u some likkle juvenile
Mi strap a rifle clap it from a mile out
Cah mi tek a broke with those type of rifle hold it steady
A 50 Caliber Full Metal Jacket split u dready
Dem hav nuh sense dem a idiot nah hold nuh medi
Mi woulda tell u suck u gyal but u done a dweet already
But mi nah fi seh madda fi prove seh mi badda gunshot inna u bladder
Betta yuh punch yuh heart all wid a dagga dem
Offa those who from di zagga zagga mek u walk and all a stagga
Hey ugly bwoy
Climb up di ladder
And chuck off inna u .... grave
Nah fi say u madda haffi prove seh mi badda gunshot inna u bladder
Betta yuh punch yuh heart wid a dagga
Yuh walk and all a stagga
Yuh a nuh badman have yuh ?? yuh have a bagga
Outro:
Nah badda do nuh second verse
Genius
One verse kill dem
Fool dem
Yuh likkle gun clown( a wey yah do bwoy)
Yuh think this is a cowboy show
A talk bout wi till sundown
Wi nah fi wait till nite come down
Yuh cyan diss nuh man Uptown(mi mek yuh dead bwoy)
A coulda mawnin noon or evenin down yuh pon yuh own Compound
Boom!Tell dem nuh come round
Stephen
We nuh fraid a chatta mouth murdera dem a totta rise up di shotta
See dem a skatta lift black a flatta
Yuh si,all di one fatta mi haffi deal wid di matta proppa
Inna di massacka kick as him beat ?? just like a socca
We informa run go call di cops fah
Alrite when dem gone a him wi a circle go go backa
For now him dead di docta lie done a wonder when him get shot fah
?? send him to di carry prompta
Cause dem only can talk
Dem cyan do wi nuttn
If dem want it start
Tell dem touch a buttn
Wi dawg dem they already fi nyam dem because dem gluttn
Tell dem fi dress up
A see ?? it a open
Dem ongle cyan talk
Cyan touch a buttn
Dem tell mek it start
Dem cyan duh wi nuttn
Tell dem fi dress up
A see ?? it a open
Mi warn dem
Tell dem be careful
Wi dem how dem a run up
Likkle how wi come up
Our ting dem done tun up dem tun up
Nah fi wait till when it dark wi go fi dem a when di sun up
Rise mi gun up bullet leff dem black like ?? weh bun up
Bramma, pass through wid di bomma
And di whole place bomb up
Point inna yuh stub up
Nah stop squeeze it till mi finga numb up
Limelight Domino a play people haffi go roam up
How u chat so much
Yuh likke mouth fi bung up
Cause dem only can talk
Dem cyan do wi nuttn
If dem want it start
Tell dem touch a buttn
Tell dem fi dress up
A see huff it a happn
Dem ongle cyan talk
Cyan touch a buttn
Dem tell mek it start
Dem
Tell dem fi dress up
A see ?? a it a open
Fool dem
Yuh likkle gun clown( a wey yah do bwoy)
Yuh think this is a cowboy show
A talk bout wi till sundown
Wi nah fi wait till nite come down
Yuh cyan diss nuh man Uptown(yuh mek yuh dead bwoy)
A coulda mawnin noon or evenin down yuh pon yuh own Compound
Boom!Tell dem nuh come round
Chorus till end
Whoaaaa whoaaa whoaaa( why, girl)
Uh woohhhhh wooouhh
Hold me, closer, to you
Mmmmm oooh oh, oh oh
Verse 1: (Ne-yo)
You cant lie
All over your face is the evidence of how u feel,
For me girl
Even though your friends tried to tell u that it cant be real
Telling u that I
Only want u body only wanna break u heart
Girl that's a lie
They hating on us from the start
I dont give a damn about they jealousy
Seem like they just dont want to see you happy
Baby girl is me for you and you for me
Dont try to hide it baby let dem see
I know you want me I see it in your eyes
Baby when I touch u feel so good you wanna cry
They hatin' on me and I dont know why
They dont understand the love between you and I
I know you want me Imma a mek u fly
Regular me touch you then mi mek u touch the sky
You love my heartbeat can u tell mi why
When u really gonna bring it to di Gully boy
Verse 2: (Mavado)
As we grow in life, that's what we do
You for me and me for you
Girl you are my everything
So I'm buying a pretty ring, fi you
As wi strive, as wi rise, as di flower *la*hm
A girl for me and a boy for you
Girl you are my everything
From my heart every word I sing to you
They dont know me, baby they dont know you
Many a those who wanna see us through, but I'll forever love you
Mi baby, I I I why why girl yeah
Vroom Vroom
MOBAY gal
**** up, **** up
Yuh bumpa big, yuh got di body gal
See di bike ya, **** up yuh gal
Benz punanny mi know seh u got it gal
Yuh hav di bike back bump haffi match it gal
Position like dat when u deh pon di bike back
Yuh big suh eh eh yuh ****y quite fat
So position like dat when u deh pon di bike back
Yuh big suh eh eh yuh ****y tight
Yuh ****y prettier dan a Ducati if up
Gyal when mi a rev u bet u seh u come enuh
This,thicker dan a bullet fassa dan arrow
Gyal u tell mi seh mi body right hug it up enu
When mi dilly u a mi dolly mi a beg u nuh leggo(Vroom)
None a dem gal they dont pretty like u(Vr-Vroom)
Mi tell u seh she fava di ??
Mi babe mi cherish u, mi love u mi like u
So position like dat when u deh pon di bike back
All when mi ride then u friend dem haffi look
When mi gal sit up and watch mi when di brakes jook
Go tell dem gal if dem comfort like bus
Beg u seh go nowhere with ?? and Madsuss gal
This a nuh Honda 50 this a RR
In less than a minute it a go bring u far far
Yuh skin pretty yuh bumpa big suh
Yuh fi deh pon di Ducati cah mi see seh ya star gal
Mi nah tell u gi yuh man bun
A mi nah tell u dont dweet(uh)
But mi and u fi a F*** yuh zeet
Hook:
Baby baby mi mi mi mi lo-lo-love u u u u
Mi mi waan waan push push my my **** ****y inna u pum pum pum pum
Mi gal gal tell tell mi mi seh seh u u lo-love mi too too too too
Yuh German man dont dont de-deserve u u
Yuh boyfriend nah gwaan good
F*** pon di bwoy cause ah u fi be di winna
Inna di bed di bwoy a beginna
Drop asleep as him eat him dinna(ah fool)
??? come gi u di deserta
Everybody out deh a look fi di Bimma
Tint up Nissan mi come inna
If di bwoy find out tell di nigga
Tell him
What goes round comes around
What goes round comes around( Ah ah awhoee)
What goes up must come down
What goes up must come down yeah
Di bwoy nuh know how fi treat u
And him a bun u gal yuh seet too
And nuh nuttn if yuh dweet too
Dont fear cah him a aks u girl tell him
Hello mi baby(oh!)
You mi how you're doing
Your man nah treat u right(mmm)
Like seh yuh have been darlin
Come a mi yard now
Come send on di punaany
Mi waan F*** u whole night gal night gal
Straight till a mornin
Di bwoy nuh know how fi treat u
And him a bun u gal yuh seet too
And nuh nuttn if yuh dweet too
Dont fear cah him a aks u girl tell him
Hook:
Baby baby mi mi mi mi lo-lo-love u u u u
Mi mi waan waan push push my my **** ****y inna u pum pum pum pum
Mi gal gal tell tell mi mi seh seh u u lo-love mi too too too too
Yuh German man dont dont de-deserve u u
Repeat Verse 1
chorus
As mi put it in
She start bawl out( Ahhh ahhh ah!)
Wey u ah duh so fah
Stop u bawlin' baby
Memba ah u tell mi u waan F*** till a mornin'
Oh!
Ready now
U seh,u waan F***
Shut up u mouth and tek F***
Love gwaan like u ah bullbuck
(And a give it up chat seh mi cyan F***)
****y a go all out
So u ****y get sort out
Mi ****y a go all out
So mi F*** u mek u bawl out
Hold on now
****y deh ya fi u ****y miracle
So mi, slap up u jaw till it purple
Pon yuh nipple dem a weh mi tongue a circle
Bet u seh u ****y wetter dan a shower curtain
A regular yuh look pon mi picture and come
So u bring di ****y fi mi F*** it inna person
Tuff it inna belly mek u *la*hd a burst on
So mi tell u seh mi duh di hop now yuh sudden
Ah ah awhoe
U seh,u waan F***
Love gwaan like u a bullbuck
( And ah give it up chat seh mi cyan F***)
****y a go all out
So u ****y get sort out
Mi ****y a go all out
U betta open yuh ****y quicka dan handbag
Mek da bell ****y a buss yuh black ??
Kneel down like a prayer service it on God
Gyal a seh Addi mi neva know so u tan bad gal
Duh weh uh wah u do a u prerogative
If u a plow pon ****y gyal is not a bad job
Please your man cah u love u man bad
Da gal be motive u ****y standard
Ah aj awhoe
U seh,u waan F***
( And ah give it up chat seh mi cyan F***)
****y a go all out
So u ****y get sort out
Mi ****y a go all out
Wey u ah duh so fah
Stop u bawlin',baby
Memba a u tell mi u waan F*** till a mornin'
Oh
Ready now
U seh,u waan F***
(And a give it up chat seh mi cyan F***)
****y a go all out
So u ****y get sort out
Mi ****y a go all out
Repeat Verse 1
Chorus
Yaaaaaaaaoww
Up inna di club we gone agen
Yeaaa ayyy
Hair well plait
Gal dem fat
Gwaan bad when di tune dem drop
One just drop and buss har headback
When Street Vybz buss up inna har headtop
Oh God party mad
Gyal dem a seh Gaza party bad
Gal dash weh like crab outta bag
Zamunda gone wid forty-one (High grade)
A crush out inna hand
Mi nuh waan si nuh man a par wid 40 man
Gal inna di club, wi dem a party pon
Dem seh di Worl' Boss, him a di party don
Gal dem
Love how mi pants dem straight so
Dem love how mi Clarks dem lace up and
Hotskull nuh tek beat up
Hey bwoy mi a tell u this straight up seh
Wi nuh beg people inna di ravin
If a even fi spend all mi savin
Mi nuh kno when mi a go inna di gravin
So right now mi ravin and
Everybody jump is a playpen
Happy like pickney pon weekend
Lawd rite now mi f****
Mi a press gas
I heard pon di toll mi all nearly crash
Oh gosh
Street Vybz dash
Tommy Lee glass just strap and mash
Mi seh Oh god,party mad
Gyal dem a seh gaza party bad
Gal dash weh like crab outta bag
Zamunda gone wid forty gal (High grade)
A crush out inna hand
Mi nuh waan si nuh man a par wid 40 man
Gal inna di club, wi dem a party pon
Dem seh di Worl' Boss, him a di party don
Gal dem
Love how mi pants dem straight so
Dem love how mi Clarks dem lace up and
Hotskull nuh tek beat up
Hey bwoy mi a tell u this straight up seh
Wi nuh beg people inna di ravin
If a even fi spend all mi savin
Everybody jump is a playpen
Happy like pickney pon weekend
So right now mi ravin suh
Repeat Intro
Verse 1
Chorus
Eh Corey da one ya bad
Out clear, o-out clearr
We a di boss gal a call wi di G
Hear mi now Mario seh
Mi nah watch the price
Mi waan some Swag inna mi cup
Gal dem a wine and gwaan bad inna di club
Long Love inna mi pocket every gal a back it up
Yaad Swag a betta rum a mek mi stamina build up di vibes
Every thug lift up yuh cup Yaad Swag wi a big up
Spend wi own papers
So we nuh need favours
Yaad Swag wi a buss up and it a bun di haters
?? swaggin'
Mi send fi di waitress
Cah mi need a couple bokkle mi go gi di ravers
Swag we a Swag we nuh bruk like dawg
Wi a, buy out di bar mi a go own mi guh hard
Oh
Betta rum a lock dung di dancehall
Yaad Swag di gal dem a bawl
Mi nah watch the price
Long love inna mi pocket every gal a back it up
Oonu talk wi do things
Mek things happen
No depend pon our fren,fi Yaad Swag poppin'
Wi hav di gal dem rockin'
Money we nuh lackin', now floss dont stoppin
Mi just waan liquor above my cup
Liquor above my cup yeah
Gal a fling it up, gal a fling it up yeah
Inna nuh swag surround di ??
Wappn to da broke one day
Mi nah watch the price
Long love inna mi pocket every gal a back it up
Verse 1
Chorus
Verse 2
Chorus
Mmmmmm
Yes Pappaa
Yuh kno seh wi just stick with dem gyal eazyyy
A.O.A.O.O.O.O.A.A.O.A.O.A.A.O
Yuh see dat
Eh
Tek weh yuh gal cah Didi a di man pon di RR bike
Mi a dilly with u gal di hottest ting inna di land
Dem waan mi fi gimme a medal, too brown, gal see mi and a plan
Seh dem waan fi fling it pon di don
Fi drop it like a bad habit and spin it like a fan
Love it when di gal dem have di grippin on di glam
Or hot like di rhymes when mi sing inna mi song
Independence Weekend( Negril a go ram)
Bare hot gal chillin on di sand
First ting gal yuh nuh ?? nuh fi long
Second ting a sexy when u fit inna di thong
Dance a nuh fi curse when u hip inna mi hand
Gal smell mi neck a set easy pon mi strong
Di gal dem seh we phenomenal
None a wi nuh use lip inna di ??
And
All a di gal dem all a di gal dem all di gal dem
A run a come
Hey gal u pretty skin mek mi rub u down
Hey gal u kno u hot mek mi love u now
A run a come(yeah)
JOP hot like di summer sun(yeah)
JOP hot like di summer sun
Mi shub like who is this thuggers
Bussin those Louis V uppers
With three quarter cutters
Tun gal inna losses
Hennessy mi drink so gal drink as much as
Yuh catch it f**** quick and it a gwaan like tuffars
Gal a seh mi waan u now Didi u got rubbers
Neva leff mi until mi have one pack of Ruffaz
A winnings, Ace of spades flushazz
Yuh see dat
A run a come
Verse 3:
Gyallis from mi young till mi grave
See a gal mi seh baby hey hey
A just eazy like dat
Who a gyallis
Mi friend dem DreDay Ah
A real way(eh)
Yuh kno we do di ting enu
A just Jop and di ladies
(Yo Dre Day production,go fi dem eh!)
A run a come
A.O.AO.O.O.O.A.A.O. till end
Yuh kno seh wi just stick with dem gyal eazyyy, eazyyyyy
-- Edited by cescojam on Thursday 4th of August 2011 07:54:12 AM
Have you eva had a near death experience before
Mi dear friend
I love one
And the fact that they are still around
Is nothing destiny, a miracle
This is my story,my song
A choke mash my ride
Becah was ???
After that crash mi now just happy to be alive
Came outta of nowhere in the dawning light
Just like when that lady leave mi offa mi bike
People came running
When they heard the noise
Standin over me wonderin if I
Im gonna I heard a voice
?? was screamin hollerin why
I was wounded bad
She cry and she cry
So I'm hang on indeed that I defy
When I ?? the whole crosside
Yuh thought I was gone surprised
I survive, I survive
I drifted I drifted for miles
Blowin' in the wind, from a juvenile
And I made it all, everything is alrite
I survive, I survive
Grabbers push di gun inna my neck where is it, where it it
Dem push it likkle hard slide it up against mi jaw
Yuh think complain, complain
Kno star see deh four pound of ganja
Set up( set up set up) in my passenger seat(passenger set)
Di gun tall into grab the weed
Him buss a shot dem seh
Stop the car and leave
I flood the gas dem stop
Watch dem running disbelief
I survive, I survive
Verse 3:
In the contey jail
Mi and police bwoy had a fight
Him colleagues quarrel mi
Pon every side
Demands to the left, demands to the right
As I walk mi to the old ?? evil in their eyes
The hole is cold, darkest night
Life in lock-up is a horrible plight
But doing my time I use this time to write
Inspiration neva dried my dreams neva die
I survive, I survive
Verse 4:
Yeah
Greggs Village St. Vincent
Just about 7 years ole
I feel of I wanna fall
And while I was drownin'
An angel saw mi
??? save mi life
So wherever yuh are right now and
If u can hear mi voice
I just wanna say thank u(thank u)
Thank u fi save mi life
Ah ah Viniyard, neva die
Yo, well
All way from St. Vincent to St.Croix
New York Jamaica Florida wooyy wooyy
Through hills and valleys all the loves and all the lies
I see nuff guys drop out by the wayside
A nuff guys crack out by the wayside
A nuff guys sell out purchase di ??
Mi still deh pon di route
The limit is the sky
Yuh neva comin outta of my ride for love
I survive, I survive
Bad Acid!
Big Ship eh!
One bagga lose man will bend up face when time dem walkin
Mek dem stay deh pon fool man calm and cool
And we nuh do di bagga talkin'
One thing mi know,
One thing mi know
And if a one thing mi know
Dem cyan do wi nuttn, woy, mi seh dem cyan do wi nuttn
Hey
One thing mi know
Hey
Fuss ting
We nuh tek nuh bad up
A nuh so we grow and nuh so we brought up
We link from,St.Ann to Falmouth
When a time fi do things deh nah if or but
Nuh bwoy cyan, tell man bout shut up
Couldnt nuh gi man nuh drape nuh box nor grab up
Feel seh yuh baddis man a tan up
If yuh wah si wi head get mad and crawb up
Memba dis
Hook:
Go tell dem wi nuh tek nuh check from mawnin'
A guy fi memba seh a just so we stay
Caw Ima wi tek it to dem bull and brawlin'
Nuh see nuh fool fi mek wi run way
Tell dem seh wi nuh tek nuh check from mawnin'
Cah Imma a wi tek it to dem bull and brawlin'
Just mek dem tan deh
Cause a one thing mi know,
One thing mi know
Hey
If a one thing mi know
One thing mi know
Mi sey a a one thing mi know
Hey
An a next ting
What a piece of sintin
Coulda wah dem a smoke coulda weh dem drinkin
Bwoy violate and send fi backative
But a fi wi linky a di link dem linkin
Big Ship
Nuh deal wid nuh sinkin
Wi nuh deal wid nuh oil no powder sprinklin'
When bwoy a ??? a road a bring bring
Dem a get bun up like chicken a winkin
Hey clean clean
Hook:
Nuh see nuh fool fi mek wi run way
Bad bwoy from Mobay
Sey a one thing mi know,
One thing mi know
Hey
If a one thing mi know
One thing mi know
Mi seh a one thing mi know
Hey
Yeah
Raine Seville
Craig my Payday
A it dis inuh, yeah
yuh ready fi it
I hope yuh ready fi it
Chorus
Tonight it's gonna be a show down in my villa
I want Mohamed Ali thriller in Manila
I know you want my milkshake to turn vanilla,
So come and slap me with your hammer like the killa
I want you tear that tear that up like a guerilla
You say you bad like Michael Jackson thrilla
Yuh see tonight I'm gonna prove who is skilla
When yuh slap me with your hammer like the killa
Verse 1
Well me don't want no Pee Wee Herman
Tonight is not for preaching lef dat for Sunday sermon
Me waa war like US and German.
So gimmi the Taliban with the turban
So light yuh dynamite. (Boom) Big explosion
Tonight your gonna get a chemical corrosion
I hope yuh really listening to my slogan
I wanna ride yuh horse like a Trojan.
Chorus
Verse 2
Poun fi poun mi ready fi go roun fi roun
Mi nuh waan nuh clown tell mi, how mi soun
Mi nuh sleep around suh yuh nah guh drown innu
Neva guh down inuh moaning all aroun inuh
Mi bring a crown fi yuh, look how mi roun fi yuh
Mi have di glimmity di glamity, one poun fi yuh
Work it all aroun fi yuh,
bounce it up and down fi yuh
Jus do yuh ting man
So try nuh mek mi frown inuh
Chorus
NO MORE.........
THATS THE ONLY WORDS THAT COME TO MIND
IT WAS CLEAR AS DAY..I COULD SEE THE SIGNS
U CUDNT WAIT FOR ME TO LEAVE...U TOOK ONE TRIP
CAME BACK AND BEFORE I CAME ABOARD..U DECIDE TO JUMP SHIP
WE HAD EVERYTHING PLANNED...IT WAS A DREAM TO REALITY
U KILLED OUR DESTINY...HOPES AND DREAMS..LOVES FATALITY
U GAVE UP ON ME WHEN I NEEDED U THE MOST...SO I GO HARD SAIL
I STILL KEEP THE OLD MEMORIES LIKE A COMPUTER YARD SALE
U CUD BE A WOMAN ABOUT IT AND ADMIT THAT U NEEDED ANOTHER
I NEVER NEEDED AN EXPLANTION...AT LEAST ANSWER UR FONE...DONT BOTHER
WAS I WRONG TO PUT MY CAREER FIRST..AFTER ALL I WANTED TO BUILD US A START
ITS EASIER TO HATE...HARDER TO LOVE...EVEN THOUGH BOTH OF THEM ARE AN ART
WHERE I AM NOW IS NOT HEAVEN...NEITHER IS IT HELL....BUT IT KEEPS ME LIVING
MAYBE IT WASNT LOVE INNO....HMM....WHAT AM I SAYING....WAS IT ALL JUST GIVING?
SO TELL MR. MAN I HOPE HE DOES A BETTER JOB THAN ME..AFTER ALL ITS BURDEN....MINUS TAX
WHY ARE MY EYES SO TEARY...(KMT)...I NEED TO GO PHARMACY TO BUY SINUS DROPS
MAYBE GOD GAVE U AS A BLESSING TO ME....IF IT WAS...IM GLAD HE SEND SOME
IT WAS GOOD WHILE IT LASTED....LIKE AN EXPIRED BOTTLE OF CENTRUM
THESE ARE JUST WORDS OF COMFORT TO MY SOUL AND IDLE TIME ON MY LAPPY
I WRITE THIS POEM WITH COURAGE, NO REGRETS AND IM FEELING HAPPY
Soil a di part a dead body deh
(eh eh!)
Clearrr
Skillachi
Dem bwoy they a chatty mouth
Mi jump off di propel fi go a look inna di shotty mouth
Di bwoy a run but when mi spot him out
Him madda peep as hit di door but she lock him out
Me nah miss, me nah miss
Mi touch di target
Madden get a body every week and haffi bomb it
Di body di body
Jah go start di army
Madda see di body *la*hd a leak and a vomit
Me nah miss, me nah miss
Mi touch di target
Di body di body
Jah go start di army
Dem bwoy they a baby
None a dem nuh badda dan David ??
Dem man they nuh play with bines hollow point shot terrorize
Cause when mi rise my Berretta
Shot ring like Cellulah
Bigga dig grave bigga dig so hole we put it inna
Bounty him a war with knife and ??
44 Magnum buss that casket
One di inna barrel bwoy dem nuh ready so mi wave on gi di ??
Bwoy skin a burn in yah
*la*hd haffi run in ya
Before him son coulda bawl out "daddy" in ya
Shot run inna
But me nah miss, me nah miss
Mi touch di target
Di body di body
Jah go start di army
Me nah miss, me nah miss
Mi touch di target
Di body di body
Jah go start di army
Yuh diss yuh dead shot a buss a F***in head
And mi nah fling nuh stone mi nobody mi nuh fraid
Shot burn di piece a fly pon di roof to marrow spread
Any bwoy weh diss di Gaza a go dead
So mi tell dem
No bwoy nuh stand up when it rise when di Mac a fyah
It a launch inna yuh head yuh coulda say yuh prayer
Nuh diss di man from August Town from ova Kintyre
Shot from Empire
Bun yuh head like tyre
Me nah miss, me nah miss
Mi touch di target
Di body di body
Jah go start di army
Me nah miss, me nah miss
Mi touch di target
Di body di body
Jah go start di army
Yeah, yeah, yeah
Take me as i am
Please your heart
Look into my eyes
Do you believe in love
Place your hand in mine
Just make a smile
Fairy tale love
It could take a while
(Yeah)
Forget it, I wanna hear love if yuh dont say it, say it
I'm just saying, if yuh aint true girl love aint staying,staying(yeah)
I'm not playing, I just need your love nuh delay
So
Gimme your heart, gimme your heart
You gimme that feelin'
No other girl in the world I'd rather be with
A summer sun dont shine without u just spotlight, Believe it
Every time I say I love you, girl I mean it, I mean it
It feels like
Yeah Aye yah
aye ayyyyy
Ayee ayyy yeahh
Ayeee ayyyy
Ayee ayyy ayy
Ayeee ay ayyy
Ayeee ay ayy
Ayeeee ay ayyyyy
Ayeeeee ayy ayyyyy
Ayeeeee ayyy ayyyy
Grey sky turn burn
Anytime that I'm with u
Call my name and I'll be there
To your rescue u, I adore u
I can see u (hurrah)
Your eyes bring mi closer
No one makes mi feel like u do
(Yeah)
Forget it, I wanna hear love if yuh dont say it, say it
I'm just saying, if yuh aint true girl love aint staying,staying(yeah)
I'm not playing, I just need your love nuh delay
So
Gimme your heart, gimme your heart
You gimme that feelin'
No other girl in the world I'd rather be with
A summer sun dont shine without u just spotlight, Believe it
Every time I say I love you, girl I mean it, I mean it
It feels like
Yeah Aye yah
aye ayyyyy
Ayee ayyy yeahh
Ayeee ayyyy
Ayee ayyy ayy
Ayeee ay ayyy
Ayeee ay ayy
Ayeeee ay ayyyyy
Ayeeeee ayy ayyyyy
Ayeeeee ayyy ayyyy
Three of the men accused of stealing 18 guns and over ten thousand rounds of ammunition from the Police Armoury at Elletson Road St. Andrew pleaded guilty today
The men pleaded guilty to the charges of illegal possession of firearm and ammunition
However the forth accused, the police Sergeant, maintained his innocence
Mi nuh know wah gwaan, mi nuh know wah happn
Look like di whole country soon get flatn
Nowadays youth dem nah buy nuh clothes nor shoes
Every centre reserve fi gunshot
Look like seh the system turn round
Man a get deep and Visa tun down
So if yuh a plan fi go touch inna di streets
Mek sure yuh nuh trod leff your own cause
Kuffin Kuffin Kuffin
Everyweh mi look a Kuffin Kuffin Kuffin
Everyweh mi tun a Kuffin Kuffin Kuffin
Dem a c**t di machine like a simple ting
Ghetto youth a seh Kuffin Kuffin Kuffin
Everyweh yuh tun a Kuffin Kuffin Kuffin(yo)
Dem a youth ya seh Kuffin Kuffin Kuffin(mmm)
Dem a tek people life like a simple ting
(Hey)
When youth ya kuff madda
Dem a kuff puppa
Nowadays every ghetto youth tun kuffa
If dem tell u fi sen on and u dont tek di warnin
Quick dat dem will kuff u fah
Dem kuff di dawg and di **** and di kittn
Dem a kuff, like seh it was written
Every youth a road waan mek it inna kuffin, celebrity fi kuff pon ???
(Weh dem a seh)
Man a dem friend get kuff nowadays now a ten man dem a plan fi kuff back
Di likkle bredda wey a thirteen inna ?? di big 45 him a kuff dat
? dem a kuff wi a kuff every man a kuff
Jamaica tun one big kuff path
Look like a kuff a run di place, a kuff aware, people it look like seh kuff hot cause
Kuffin Kuffin Kuffin
Ghetto youth a seh Kuffin Kuffin Kuffin(yo)
Everyweh yuh tun a Kuffin Kuffin Kuffin(hear mi now hear mi now)
Dem a youth ya seh Kuffin Kuffin Kuffin(watch ya now)
(U.I.M.)
When yuh hear kuff, kaff,kweff
That's not the sound of your grandpa coffin
Dat is the sound of the K's and di 9's and di 10's and di Mac every c**tin
Dem a get a youth nuh tek nuh tuff talk
Dem ready fi put u inna u coffin
Dem a youth ya a kuffin professional
Dem a youth ya kuff very often
Juvenile seh him a contract kuff cyan identify more name pon a bulla
Education a nuh priority line up a salary
Fi book dem ya top class kuff ya
Everyweh a Kuff Kuff Kuff yuh betta tek shelter nuh place nuh safe again
Government cyan help wi police dem a kuff too
Look like it up to di Saviour then
(U.I.M.)
Kuffin Kuffin Kuffin
Ghetto youth a seh Kuffin Kuffin Kuffin
Everyweh yuh tun a Kuffin Kuffin Kuffin(yo)
Dem a youth ya seh Kuffin Kuffin Kuffin
Mi nuh know wah gwaan, mi nuh know wah happn
Look like di whole country soon get flatn
Nowadays youth dem nah buy nuh clothes nor shoes
Every centre reserve fi gunshot
Look like seh the system turn round
Man a get deep and Visa tun down
So if yuh a plan fi go touch inna di streets
Mek sure yuh nuh trod leff your own cause
Chorus
Party all night nah guh home
Music wi love
Party is jumpin,mi party is jumpin
It's right
Tun up de vibe some more, tun up de vibe some more
Tonite, tun up di vibe some more
Tun up mi vibe some more
It's a party time
And I feel the vibes
So let's party, let's party, move up yuh body
It's a party time
And I feel the vibes
Step up inna di club and di music a blast
Ready fi go floss, cah wi know what it cause
Milla 9 start the way just say a pass
Tell a wi waan Swag Rum inna wi glass
Pon di dancefloor mi see gal a bubble up
Every man to a woman everybody double up
Ravers a floss and a lift out dem cup
Yeah swagga haffi f**** and is a gal wi a love
Party all night nah guh home
Music wi love
Party is jumpin, mi party is jumpin
It's right
Tun up mi vibe some more
It's a party time
And I feel the vibes
It's a party time
And I feel the vibes
From Uptown Monday a wi set di trend
Swag Juice deh ya a bare money wi a spend
?? Wednesday yuh nuh see Quad back again
Corey a mi boss and mi cyan bruk again
Thursday nite party a mus club within
V.I.P. treat mek mi and Didi den
Mi money cyan rush on fi Fashion Friday mi a lock on inclusive Satday mi a more just a splash on
Nah guh home
Music wi love
Party is jumpin, mi party is jumpin
It's right
Tun up mi vibe some more
It's a party time
And I feel the vibes
It's a party time
And I feel the vibes
Ya hear mi
Everybody waan run summa(run summa)
Yuh nuh si mi hot, mi a dun summa(eh eh!)
Every gyal a gi it weh is a bun summa
Mi-mi a di number one stunna
Call di hotel fi make my reservation
For my final destination
Mi a bwoy naw change my direction
Cause di gal dem draws fi fly
Every soundman every radio station
Black girl white girl every nation
Mi have di gal dem inna corporation
Inna di mansion in the sky
And every, every how got mi criss
Yuh nuh see a straight woman man a bless
Star bwoy every gyal overweights, fyah weh wi blaze
Dem feel it fi months and fi days
Jordan mi neva sing a song fi di summa yet
Do di one it ?? di Range and di hamma set
Di white bike a tek off like a fyah jet
Why I bet next year mi haffi buy a jet
A mansion party and every gal
Smooth up and look like babydoll
But she ?? say u must loose a gal
Mi confuse a gal, she want mek mi see through yuh gal
For my final destination
Mi seh yuh
Betta enjoy your life
Cause yuh only live this once and nuh yuh nah ive twice(woooh noo noo)
Feel like I'm in paradise
With all these sexy ladies around mi
Mi girls dem surround mi
Chillin in the shade
A glass of lemonade
Quenchin my thirst, my haters feelin worse
First of all
And enjoy di fruits of dem labour
Nuh business wah mi neighba
Partyin forever
Ya hear mi
Ya hear mi
Everybody waan run summa(run summa)
Yuh nuh si mi hot, mi a dun summa
Every gyal a gi it weh is a bun summa
Mi-mi a di number one stunna
For my final destination
Something like this
Fi mi ladies
When you see mi
You get, wet like, wet like di ocean(ocean)
And, mi waan, gi u mi love potion
Sexy gyal wine
And guh pon yuh head
Guh pon di grung nuh badda guh pon di bed
Hotel we in just see nuh reap up di spread
Mi a pop you like a thread
Gyal wine
And guh pon yuh head
Go tell yuh friend dem waan yuh give up your bag
??? touch baby head
She hear mi voice, she horny
One thousand time she seh she waan mi
Har man gone a work, di ?? she cyar mi
Goodas gal have good punanny
Mi tan up, she brace it pon mi
She in har sexy lingerie
She uplift mi ting inna har bikini
Mi nuh hesitate, mi just push in
Mi seh baby
Im a really make u come
Under the moon Im a give u a son
Baby mi a now waan u come
How I mek it tell it to yuh friends on the bomb
Sexy gyal wine
And guh pon yuh head
Gyal wine
And guh pon yuh head
?? touch di baby head
Hear mi gal
Now har man weh boring
Seh she want it pon di floorin
If har bedroom tourin I will be scorin
Mi nuh hesitate, mi a push in more in
Yeahhh
Girl I know what u want
This a never ended with a start
Yeah Im a play with u heart
Wid something long black and slot
Mi seh baby
Here now weh u come
Under the moon Im a give u a son
Baby
Hear now a weh u come
Im a mek it tell it to yuh friends on the bomb
Sexy gyal wine
And guh pon yuh head
Gyal wine
And guh pon yuh head
Go tell yuh friend dem waan yuh give up yuh beg
??? touch baby head
She hear mi voice, she horny
She seh she waan mi
Di all she cyar mi, have up punanny
When you see mi
You get, wet like, wet like di ocean(ocean)
And, mi waan, gi u mi love potion
Sexy gyal wine
And guh pon yuh head
Gyal wine
And guh pon yuh head
??? touch baby head
Girls come a Jamaica,
waan spend a vacation with Chimney Records
She tell me inna di cold too boring
and she waan come a yaad.
Fi a summa ting,
Summa fling,
she nuh interested inna wedding ring,
Want a summa ting,
Summa fling, nooo
She nuh inna no long term relation.
Summa ting,
Summa fling,
Want a summa ting,
Summa fling, nooo, nooo
Verse one:
Wha yuh think?
when everyone a go beach,
she waan go beach to.
well if a party time, she waan reach to.
She nuh waan beat her books dem and pass her subject,
she waan relax, yow she needs to.
Well All work no play, yow it will kill yuh.
She spend her owna money fi come inna di venue.
And if she waan, star she don't fraid fi tell yuh.
Chorus
She lookin Fi a summa ting,
Summa fling,
Want a summa ting,
Summa fling, nooo
She nuh inna no long term relation.
Summa ting,
Summa fling,
Want a summa ting,
Summa fling, nooo, nooo
Verse two:
She sey she inna di mood and ting,
Like Stulla, get back her groove and ting.
And she nuh inna di grooving ting,
Cyaan tek di bagga ties and rules and ting.
Baby girl love is all I bring.
An if yuh want di song I sing,
She sey she cyaan tek di shackles,
cyaan tek di bagga stress,
ohhhh
Chorus
Verse 3:
Cho
Girls come a Jamaica,
waan spend a vacation with Chimney Records
She tell me inna di cold too boring
and she waan come a yaad, ohhh.
Dem waan come a Jamaica,
come spend a vacation with Chimney Records
dem nah follow di news
and propaganda weh spread abroad.
Chorus
A Matterhorn mi name,
easy to find, at any convenience store.
Selector if yuh nuh bad, nuh play dah song yah.
Cause some artiste inna di business,
dem frighten and dem fraid, like a turkle dem.
So mi ready, mi lyrics ago circle dem.
Hey,
Is like a duppy inna di business,
everybody a war wid,
mi waan fi know, how much bad man him a par wid.
everybody a throw word, nuh name dem nah give.
So wha dem a do di song fa?
Verse One:
Mi have a problem wid Mavado
and a problem wid Addi.
Me ago tell dem caw mi nuh fraid a nobody.
Me mentally ill, Bounty Killa a mi daddy.
If a boy diss me, mi roll out wid di cabby.
First yuh done sey yuh talk how yuh feel,
cause di man sey eh-eh-eh, yuh start squeal.
Run down di road like an old cart wheel,
like dem put likkle fire unda yuh heel.
Rept. Chorus
Verse Two:
Hey Octane, why yuh nuh call out some name?
Di baga throw word song, yuh jussa puzzle my brain.
A Khago yuh a chat? Caz mi sure a nuh Wayne,
An mi know a nuh di duppy down di lane.
Bounty sey Beenie if yuh eva call back mi name yuh sey,
Beenie jump round and sey Bounty Bounty.
Khago why yuh nuh tell dem Octane mek yuh *la*hd a boil up,
yuh run gone back a country.
NotNice mi hear yuh call di name,
Jah Vinci mi hear yuh did di same.
Corey Todd come pon TV and talk it,
nobody can cross it.
Rept Chorus
Outro:
Big up Aidonia, JOP
Big up Movi a hol a vibes.
Big up Addi di world boss,
Big up Bounty and Beenie.
Big up Foota Hype, Matterhorn, Boom Boom,
We nuh fraid fi call name.
I business likkle bit about dem.
Anybody nuh like how mi call yuh name,
when yuh see me inna di street confront me,
caw yuh mussi feel sey mi a junkie.
Mi seh Big up Richie Feelings, yuh dash wata and talk yuh mind,
Jigsy, Biggy talk yuh mind,
A Matterhorn mi name, easy to find,
at any convenience store.
Chorus
Verse 1
Hear mi now,
we a hold a vibe,
we drinking, we merry,
but drink responsibly.
Rum*la*hd, call di waitress.
Verse one:
So get a bottle of summen,
get a glass of summen,
get a crate of summen, you get a flask of summen
get a soda, get a beer, get a water, summen
get a gal, get a pint, get a quart of summen.
You nuh haffi go hard, you can start a summen.
You done di rum, and nuh have no chaser,
now yuh short of summen, wait,
lemme tell yuh bout real flossing summen,
Flippa Mafia order a one ?? of summen.
So we a drink, we a drink, we a drink and merry
Flossing, Ace of Spade and Don Perry
we a drink, we a drink, we a drink and merry
we a mix di apple vodka wid di cranberry
white wine, red wine, a bokkle of sherry.
we table nuh look ordinary.
Verse two:
When we a drink, more time we start off basic,
start wid a one bottle and summen fi chase it.
One bottle done and all three case replace it
dash weh a bottle, a nuh waste we a waste it,
A fi we brethren dem weh pass and gone,
so inna no time a whole carton gone.
Raise di drink weh yuh have inna yuh hand
so come on everyone and carry on.
Rept. Chorus
Rept. Verse one
Rept. Chorus
Rept. Verse two
Mate fi have manners
dem fi only speak when they're spoken to,
Or dem nuh fi chat none at all.
And if dem eva call mi name yuh see.
Mi say,
Verse one:
Wife a wife, mate a mate,
Fight a fight, tings will break.
Me a one gal, me nuh like trace.
Mi name nuh fi deh pon debate.
Call mi name inna yuh mout if yuh bright,
can't come nutten bout mi weh mi nuh like.
When yuh see me and mi man ride out pon a bike,
try tek me off if yuh nuh love your life.
Mek your liquor spill when mi step inna di place.
See who draw nil when mi fling an a drape,
mi nah stand still, me a wife, mi nuh mate.
An mi nuh pay bills when me go pon date, oh.
A gal fi know she ain't nutten but a hush,
Man drive and park mi like truck.
Nah gih dem nutten caw dem always bruk.
And when dem see wife, dem waan fi talk up,
But tell a gal when she see mi, she fi cut.
Fi har job a fi bend down and duck.
No man nuh waan dem, but dem waan play stuck,
When wifey come through, all matey shut up.
Call mi name inna yuh mout if yuh bright,
can't come nutten bout mi weh mi nuh like.
When yuh see me and mi man ride pon a bike,
try tek me off if yuh nuh love your life.
Mek your liquor spill when mi step inna di place.
See who draw nil when mi fling an a drape,
mi nah stand still, me a wife, mi nuh mate.
And me nuh pay bills when me go pon date, oh.
Verse two:
Wey eye nuh see, heart nuh leap
But di man a fi mi, some gal will get beat.
If yuh a creep yuh betta hide and dweet
If yuh nuh waan lose 32 teet,
Facebook dat, Twitter dis,
if mi ketch yuh inna di act,
mi nah go hitch,
my head hot, I'm so sick,
so tell a gal mine who she diss.
Rept. Chorus
Verse three:
You ain't nutten but a one night stand,
I see you trying hard to take my man,
but you will never ever understand,
that you will never never never wear his wedding band.
Oh really,
a couldn't me you a talk,
really, him tell yuh dogs dem nuh bark.
Sincerely, me a him other half,
we done tek di vows till death do us part.
Rept. chorus
I dream of a better life
Although it easier fi get a gun right now than fi get a knife
The system designed fi me live a 'hot-stepper' life
But me swear me must get a life out of this
Uh huh... yeah yeah
while those on the outside a judge
and predict how mi life a go play out
A the ones on the inside who I trust the most a dem a try block my way out
The system designed psychologically fi tek a life
But me swear me must get a life out of this
Hook:
So let the rain fall, And let the wind blow
Cause after the rainfall must come a rainbow
I keep dreaming of a better life, cause me must get a life
Every word every action
every finger keep pointing in the same direction
A just one reason me fight,
me fight fi be the exception
You can say all you want to but me must get a life out of this
Rept. hook
Verse 3:
Easy to judge from a distance
Overlook the stimuli, gwaan 'pree' the response
Uptown a life, down yasso is a dream
Cause the gully runs deeper than it seems
Got to keep dreaming of a better life
Cause me must get a life!
Rept. hook
Even when dem lock mi up and throw away the key
Mi still a go sing(yeahhh) Nah mean
Yeahhhhh
Yeahhh
I was born in the street I'm a fighter
I was born as a survivor
Hear my song
Hear mi again
I'm a fly again(I'm a fly again)
Even when they try to break mi
Thank God I'm doing greatly
Hear my song
Hear mi again
Oh
I'm a grow my wings again(my wings)
I'm a fly again
Dont know how dont know when(nah mean)
I'm a fly again(fly away, fly away))
Dont know how dont know when
I'm a fly again
Di street love me dearly
They cant see mi but I know they hear mi
They cant touch mi, I know they feel mi
Flow so magical like a genie
From day one, believe in yourself
Dont let vanity mek u deceivin yourself
Mi coulda neva change but some bwoy mek di devil stick dem and leave dem to hell
Dem lock mi up, have mi grieve in my cell
I'm saying to myself when I may leavin this hell
To all my thugs in detention
Doing life and still get extension on sins
I was born in the street I'm a fighter
I was born as a survivor
Hear my song
Hear mi again
Hear my song
Hear mi again
Oooooh
I'm a fly again
I'm a free again
Promise I pay back to my enemies in time
I know you listening you know just world is mine
And the demon and the dirt they couldnt find yeah
Shock me up
Wanna see mi suffa
But I survive, as tings get tuffa
He wasnt there when I was going through this gutta, gutta
Nooo yeah
I know you want to get mi down(down)
I know you trying very hard(hard)
But I'm still here in this jungle(jungle), sending my regards
Cause was born in the street I'm a fighter
I was born as a survivor
Hear my song
Hear mi again
Hear my song
Hear mi again
Oooooh
I'm a fly again(fly away)
I'm a fly again(fly away,fly away)
I'm a fly again
I'm a grow my wings again
Even when dem lock mi up and throw away the key
Mi still a go sing(yeahhh)
Nuhhhh, (I'm a fly again)
Yeahhh aaayyy
Nooooo, noo nooo
Ayy Chrome, Chrome, Chrome
Ayy Chrome, Wah dem say dem ago beat?
Sikkk..no Slice, no Tajy, Ay Biggs
Some beat can weh dem want beat,
Some beat can weh dem want beat
So when dem see, me and Tajy dem a trod straight walk west dem walk east,
So tell some bwoi this,
Nuh try tha beat up sumn deh wid we,
Pagans can gwaan pree,
Dem might sink like Port Royal outta sea,
Ayy tell some bwoi this,
Tell dem nuh try tha beat up sumn deh wid we,
Mucky heart can gwaan pree,
Verse1:
All when dem rifle dem tall till it pass we,
Bad from inna khaki,
Yo mi tel dem doh, go gainst Jah army,
Dem will lost like a car key,
Biggs, Some bwoi a bun lives like a weed tail,
Dem a sting like a bees tail,
Talk bout them bad a last week dem just leave jail,
Em only bad fi baby and female,
(Chorus)
Nuh bwoi cyan box mi and ring mi ears like no ringtone,
See me a work and try fling stone,
Nuh bwoi cyan touch a cell inna mi skin tone,
Mi nah suffer from dem beating syndrome,
Eagle eyed, some bwoy just a chat off dem face,
How dem a run hot pon dem base,
See it deh, dem strap pon dem waist,
Babylon leave dem flat pon dem face,
Hook:
Beat can who dem want beat,
Some beat can who dem want beat
But tell some bwoi when dem see, me and Biggs dem a trod straight walk west dem walk east,
Some beat can weh dem want beat,
Some beat can weh dem want beat
But tell some bwoi when dem see, me and Slice dem a trod straight walk west dem walk east,
(Chorus)
(All when dem rifle dem tall till it pass we)
Ayy Chrome, Wah dem say dem ago beat?
No Slice, no Tajy
(Yo mi tel dem doh, go gainst Jah army,
Dem will lost like a car key,
Doh, go gainst Jah army,
Dem will lost like a car key)
Go tell some bwoi this,
Pagans can gwaan pree,
Ayy tell some bwoi this,
Tell dem nuh try tha beat up sumn deh wid we,
Mucky heart can gwaan pree,
Dem might sink like Port Royal outta sea
Yo yo(yo yo)
Anju Blaxx(eeeh)
Bwoy dem fi know seh mi ready as willin enu( kiss teeth)
Chat tings yuh nah go nuh weh(yuh kno)
Awhoee
Mi nuh inna nuh long talkin
If u feel seh u bad come touch me now
Yuh feel seh u tuff come rush mi now
Oh!
Mi big bad and brave bwoy
Duh weh u wah fi do
Yuh sey a your place
Duh weh u wah fi do
A u nuh watch face
Duh weh u wah fi do
A just trace u a trace
Yuh seh mi cyan come back bout ya
Duh weh u wah fi do
If u a bull buck
Duh weh u wah fi do
Duppy conqueror
Duh weh u wah fi do
A just trace u a trace
Go tell dem
Mi memba, seh mi nuh fraid a nobo-nobody
Mi have it, and anyweh mi a go, mi carry it
And when it start, nobody cyan tell mi sorry
Mi a dweet in front of everybody
Yuh see di Corolla and think seh a cabbi
A Addi wi give u supm fi deal wid u shabbi
Man a bawl and a seh dont dweet mi daddy
Popcaan a go ?? dem
Becah
Hook:
Dem nuh bad at all and mi name dem a call
Seven time rise and di whole dem fall
Dem think mi a run mi stand up like wall
Dem nuh bad like Anju Blacks likkle finga
A mi nuh too play socca so yuh nah si mi ball
Di eagle weh fly mek di bwoy dem a crawl
Dem shoulda know, gaza man stand tall
Which hear mi seh
Duh weh u wah fi do
Yuh sey a your place
Duh weh u wah fi do
A u nuh watch face
Duh weh u wah fi do
A just trace u a trace
Duh weh u wah fi do
If u a bull buck
Duh weh u wah fi do
Duppy conqueror
Duh weh u wah fi do
A just trace u a trace
Hold on
Yuh just a find out
Seh Addi a di don
Oonu cyan war, so yuh go fi Babylon
Yuh cyan tell nobody seh u a gangsta
Cah mi si u and di corporal a walk hand in hand
Addi di Gaza di west bank Taliban
Mi nuh chat like radio man Rodigan
From u mek di drama began
Mi a go walk with di supm weh u si inna Bin Laden hand
So
Hook:
Dem nuh bad at all and mi name dem a call
Seven time rise and di whole dem fall
Dem think mi a run mi stand up like wall
Dem nuh bad like Anju Blacks likkle finga
A mi nuh too play socca so yuh nah si mi ball
Di eagle weh fly mek di bwoy dem a crawl
Dem shoulda, know gaza man stand tall
Which hear mi seh
Duh weh u wah fi do
Yuh sey a your place
Duh weh u wah fi do
A u nuh watch face
Duh weh u wah fi do
A just trace u a trace
Duh weh u wah fi do
If u a bull buck
Duh weh u wah fi do
Duppy conqueror
Duh weh u wah fi do
A just trace u a trace
Duh weh u wah fi do
Yuh sey a your place
Duh weh u wah fi do
A u nuh watch face
Duh weh u wah fi do
A just trace u a trace
Duh weh u wah fi do
If u a bull buck
Duh weh u wah fi do
Duppy conqueror
Duh weh u wah fi do
A just trace u a trace
Hold on
A mi seh
Holy Emannuel I King Selassie I
Jah! Rastafari
Yo man this is Lion talkin to you
A di Burnin Melody
Uhhh
And I say behold
The powers of the most high
If you know what life is worth
You should always keep the faith
Just behold
We'll never be ?? fi ???
Thank u have mi faith
Just behold
Hail King Selassie I a the first, Jah is worthy to be praised
Just behold, the powers of the most high
I seh behold, the powers of the most high
Even though a bare rivers to cross and mountains to climb
Nothing is impossible with Jah inna yuh life
So, dont be discourage even though you find it hard
Just believe in yourself, you can make it if yuh try
Take it wah mi tell u mi seh one step at the time
Because life is made of ups and downs dont cross your mind
Stay focus, be strong inside
Hold da faith and let the most high Jah be your guide
And behold
Just behold
We'll never be ?? fi ???
Thank u have mi faith
Just behold
I seh behold
Hey wah you nah fi take this lightly
Give thanks to di Almighty
Becah life is supm unno cyan take for granted
Life is a blessin' it is a serious ??
Life is a gift dont say yuh nuh have nuttn
Dutty Babylon dem only make things hard
But you got to hold yuh strenght and keep your head above water
Memba fi give thanks and praise to the fadda
Seek Jah Jah first and everything shall be order
And behold
Just behold
We'll never be ?? fi ???
Thank u have mi faith
Just behold
I seh behold, the powers of the most high
Repeat Verse 1
Chorus
Uh noooo
U know how much time yuh haffi just strong up enu
Explain yuhself to har enu
Khago,girl
If I tell u that I'm sorry girl
Would you believe me?? mmmm
If I aks u for one more chance
Would you give me?
Oh noo
If I should tell u
Tell u how much I miss u
I'm in pain right now, I'm in pain right now since you leff mi I cant breath
Come on!
You're always on my mind
Catty fi everynight and day
Like a hit record to this drop nuh stop play
You're always on my mind
Catty need cause I'm missing u
Mi tell u fi gwaan now I cant see my way through
Hey hey heeeyy hee--yeahh eh ehyyy yeahh ah yeah
Mi deh ya work now trust a mi a think bout you
(Hey uh gosh)
Girl u now see mi mi symptom a get worse
And I dont need nuh night nurse
Mi put mi life back inna reverse
Around leff blessing and a go fi curse
Well you are the best ting happened to mankind
You're from the beginning until this day
I am glad you are in ?? it's like the world axis lose gravity
You're always on my mind
Catty fi everynight and day
Like a hit record to this drop nuh stop play
You're always on my mind
Catty need cause I'm missing u
Mi tell u fi gwaan now I cant see my way through
Eh eeeeeh yeahhh ehy eh yeahh
Mi deh ya work and trust a mi a think bout you
Ierusalem
Mi seh here I come again
Humble as a lamb and I beg u back mi best of friend
When mi sick ,you a shake it with mi medicine
To you dem other girl me is no comparison
Cause if you're not here
(I say) Lady I swear(I swear)
Tomorrow dont me nah feel
It's like the bassline without di riddim
You're always on my mind
Yeah
Fi di ones wi lost
Pon di bakklefield
Yo
Now I lay me down to sleep
Pray to Jah my soul to keep
If I pass before I wake
Pray to Jah my soul to take
To the most high I pray
Give thanks everynight and day
O'Neil, Coppa Cat, Likkle Joe
We miss u so,
Yoo
Buss a blank(boom boom boom boom!)
Fi di deejay
Even though you gone your memories live on
Cah yuh tune dem a replay yeah
Dat mean say
Yuh pickney nah go suffa
Yuh kids dem nah go suffa
Fi di deejay
Follow mi now(follow mi now!)
Da one ya name talk di truth
Buss a blank if u know O'Neil a good yute
Just get a likkle daughta, look how she cute
Badmine bwoy dem set up di yute
A just di truth mi a seh
Talk di truth
Tek di phone and gwaan
Dem neva affi shoot, Coppa Cat was a hard-working likkle yute
A my time fi talk now, mi nah stay mute
A just di truth mi a beg u mista dj(mista dj)
Put Likkle Joe tune pon replay
Cah, him likkle baby a grow come
So di royalty check dem fi send down
Di young talented youths a wi country a set dem
When u see di youth dem a run yuh fi protect dem
Dont hurt dem, dont neglect dem
And di one dem weh gone dont figet dem
Listen then
Fi di deejay
Dat mean say
Yuh pickney nah go suffa
Yuh kids dem nah go suffa
Fi di deejay
Eh-eh-hey
Eveybody head too hot
No one alone quite a few hot
Woman nuh waan go shop and pick up three shot
Mi cyan believe ah wi dat
From di days of real rock
Sometimes mi haffi kick back and pree back
Look pon
Lincoln, Sugar Minott
How it feel when yuh lose a great man like dat
Not to mention Grtegory Isaacs
Good ting seh a sickness a nuh neva nuh man try dat
Cah mi know Jamaica couldnt hold dat
Fi go hear seh when Alton dead it was by gunshot
As it ???
When yuh pass up a Standpipe mi know the whole place woulda hot hey!
Bogle gone and we nah go figet him
Ice gone and we nah go figet him
Craig Dennis gone and we nah go figet him
Mek mi hear di machine dem selectin'
And just
Fi di deejay
Dat mean say
Yuh pickney nah go suffa