You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow
But it's over now
Ven aqui Mami .. Youre lookin quite fine today .
Wanna get together maybe chat and have coffee .
Woman was 5ft 5 . Slim body . Chocolate brown eyes .
Spanish . 24. Same as her waist size .
How could the man deny ..
To him Shes looking fine .
When he walked by . She caught his eyes .
& had him hypnotized.
So then their havin coffee
Tryna know each other vaguely .
Conversing bout their past love lives .
& where its headin lately .
One thing led to another .
.. Now theyre kissing each other ..
..Its moving too fast .
. Cause now theyre past .
.....Noises from beneath the covers .
. Loving someone that doesnt belong to him ..
But little too late ..
His life would be cut low .
Cause now he has IT.. A-I-D-S.
From someone who he now calls HO.
.. STRAP UP ..
Girl back it up, cock it up girl get to the point
Verse 1:Girl wine, nipple dem stiff and mi press well shine
Chorus:Girl back it up, cock it up girl get to the point
Hav up 2 shot a mi Patrone, mi guh call up simone
Chorus:Girl back it up, cock it up girl get to the point
Wanted man honourable
Holy emmanuel , yes yes
I wouldn't mind fi have a pool inna me yard
Trees fi mek the breeze cool inna me yard
Real gangstaz me par with , me nuh let
Fools inna me yard
Cause youths like mewah get wealthy from we young
Rise outta the slum and get me licensed gun yeah
We wah get wealthy from we young
Ah dat me tell me son
Right now me fit and healthy, so we haffi get rich and wealthy
Help meself, me nah go wait fi dem help me
So no fu**ry none ah dem caan tell me (praise rastafari)
First thing
I noh come fi linger, Im no ninja nor tinga
Me woman want bracelet and ring pon finger
Wiping and cleansing, youths haffi rich
Before we age fall offa the calenda
Girls like , gangsta bravado
Youths wah bust way like munga and busy and Movado
Range infinity and prado, go anywhere you wah go
Own place, yard space
Apple , apricots and avocado
No we nuh itch pon smitle, dont mek dem trick nor hype you
Feisty and idle, and argue over big man title
Munga sort out me land title and me big van title
Always remember to pray, and thanks is a word you should
Remember to say
(Fire blaze), highly selassie I me praise
So me start till the end of me days
Cause youths like mewah get wealthy from we young
Rise outta the slum and get me licensed gun yeah
We wah get wealthy from we young
Ah dat me tell me son
So no f*kery none ah dem caan tell me
J townwe need about forty five acre
Fi build a sky scraperland done pay for, gimme the title and the paper
Balconies connect to escalator ,no snitch no hater
Bullet proof glass elevator.fools
Keep your forty acres and your mule
Me want forty five acres and a pool
Fi build a little library and a basic school
And a factory and a studio with the latest tools
Me wah get wealthy from we young
Rise outta the slum, and get me lisenced gun yeah
Me wah get wealthy from me young , ah dat me tell me son
So no fu**ry none ah dem caan tell me
Badmind.
Yeah
Its munga honourable yeah
yeahhhhhhhhhh
Selassie I...Thunder rod (yeah), lightning, flashing...(mi know) stars and the moon shining...Mi know, mi know, mi know, mi knowwww...mi know dem fear me, mi know...mi know, mi know, mi know, mi know...
Me hear dem sit dung and dem time fi hear dead, time fi hear mi dead
Fell off and nyam di fish and bread
But, Im sipping Hennessey and smoking all mi get, smoking all mi get
And have dem gyal inna mi bed
Again...
Me know dem sit dung and dem time fi hear mi dead, time fi hear mi dead
(Selassie I...) And have dem gyal inna mi bed...
Im so far, my main spars dem no near mi
Singing my song to let my enemies hear mi
Still dem man huff up and ah pits like a cherry
When da business so big, the whole ah we can share it
Some ah make ah bag ah talk, and dem sound contrary
One bag of nighs, the fans can hear clearly
After sing, mi ah sing my life story
Whole of dem mark and ah ploy fi take my glory
But dey could never, never stop their mate
We stamp love in dem bandmind endeavor
Dem aim fi dem bad-ah, dem change like the weather
Dem mind corrupt, and dem life like feather! I-i-i-i-i-i...
Again...
I dont knowww...what dem sit dung and dem ah make talk bout
And ah laughs about my life, show me thru glass wall??
But see all di glory fi yuh ways is ah disaster
And dat make corruption gone past what?
Make dem knowww...mi album out now...everybody know mi
Corruptist come salt ah road and try dem test me, sue me
And I stay di same way, mi doubt did deh dem ah go do mi
And ah plan up wit mi enemies to put some coppa thru me
Forgive dem Jah, cuz dem nuh know what dem done
I , man David slew Goliath, so Im one of your son
One of your hurts could never past, so I cyaan go dung
Noo!! Nuh go dowwnnnnnn!!...
Im so far, mi main spar dem nuh no near mi
Singing my song to let my enemies hear mi
Still dem ah come, and dem man huff like ah cherry
Business so big the whole ah we can share it
Some ah make ah bag ah talk, sound contrary
One bag of nighs, fans can hear clearly
After sing, mi ah sing my life story
Plan dem!!.....and try take mi glory
My heart freeeeee...im sooo free, so free
Like the birds in the tree
Yeah dem yute we can be what we wanna be, wanna be, beee
No badmind me, cuz of my voice
No badmind to di girl dem say mi nice
No badmind me, no badmind me
Cant thump mi on mi face, cuz yuh haffi think twice
Dont badmind me cuz of my voice
Dont badmind me...Rasta...
Smoke highgrade.
Forever.forever.forever
Bramma
Until that day , when the clouds open
The clouds open , Im forever smoking aaah
I will never get caught inna cocaine
Me nuh inna those things..weed keeps me floating aaah
That day when the clouds openthe clouds open
Dont think Im joking
I will ever be forever smoking.me noh inna cocaine
Weed keeps me floating.
Until that day, when the sky open up
Me still ah smoke inna me lungs weed soaking up
And it go rise me, keep me woken up
If me nah smoke weed , inside me feel broken up
and even when me dead and gone, when you look up to the sky
spliff ah put up to the sky and ah me dat ( bramma)
weed is all I need from birth ,but when me old ah weed from earth
until that day , when the clouds open
the clouds open ,Im forever smoking aaah
Me nuh inna those things ..weed keeps me floating aaah
Dont think Im joking
Weed keeps me floating.
Me smoke achi weed choppa stick chop
Buy a big pound of lamb chop ah the proper stick that
Me smoke till its a drastic act, smoke till me hear
.. go (blow) like when plastic pop
To the weed me ah grip like a locksmiths lock
Me nah stop smoke till me casket drop
Wey in me house wey in a box it stack
Mek me brains melt like plastic hot
until that day , when the clouds open
the clouds open ,Im forever smoking aaah
Me nuh inna those things ..weed keeps me floating aaah
Dont think Im joking
Weed keeps me floating.
Ha ha ha you know its
the b****er bramma
yow glen ah just ah ganja man vibe
frost to the f**kin sky
Jordan , chimney.forever smoking
BRAMMA
Intro
Me gal dem weh a happn, happn, hey
Me gal dem weh a happn, happn,
Me gal dem weh a happn
Wid u, u man caa beat him baton
Manhattan u shoppn
Mek dem keep chattn
Chorus
Mek dem deh stay deh
Gwaan watch u
Call u name an a tell a bag a lie
Weh dem a do
Weh dem a try caa stop u
To di top caa flop
U hold u head high
U no stay one place like statue
U got u visa every week wen u fly
Visa platinum, card u a flash to
Dem haffi watch u wen di champagne a fly
Verse 1
Gal come a model in a clothes weh she borrow
An kno seh it haffi go bring back tomorrow
Di clothes dem a tear
She in a pain an sorrow
She cant tell di owner she did borrow
In a har house waa furnish
Inside hollow
Chink in a matras
Crab louse, crab lo
Ants and roach a run di place like
Pablo Deablo
Look pon har an seh
Low me name u dutty gal u
Verse 2
Wat a gal renk and fasty like piss pot
Gal a chat u an she kno seh she a riff raft
Every man been there done that
An she neva get a gift wrap
U no see a bitch that
Even without the broom
Is a witch that
John crow weh fly down and pitch that
Old dog shit
Old stick that
U a hear me, me baby
Gwaan cool an kick back
Chorus
Verse 1
Chorus
Verse 2
Chorus
Verse 1
Chorus
Intro
Hey Naydo, Kareem, light it
Grades
Grades
Grades
Hey naydo
Verse 1
From u seh grades u naw fi ask
If it big like barb
Spliff, me brain a move sideways
Higher than highway
Like seh me deh pon a cliff
No coke nuh snort, nuh sniff
Highgrade is all me lift
Fi me birthday
Gal bring 3 pound a weed come gimmi and seh a me gift
Hey, me brain nuh need nuh visa fi fly
Why, me smoke di skunk and reach for the sky
Well in a badman party
We smoke and drink
Scent a the weed and mek the whole place stink
All who a smoke coke sink
Cause we hav di grades dem weh turn purple and di 1 dem weh pink
Good, di highest im smoking
Give me a light
It keeps my brain floating
To higher heights
Hav me a sing pon di highway
But me nuh foreignite
Is like a infrared in a me eye sight
Ch ch, a bere weed a light
Look how me eye dem red
Cause wen we smoke a di
Highest from west yeah
Bwoy smoke with me
It will lay dem to rest yeah
Cause wen me want di weed a way a west me gone
And me ganja farm a friend from St.Ann
Pack it up in a me jansport
Fi di transport
Chalice haffi light it
My brain is sailing
No worry bout di cops or what dem saying
Me smoke so til me fras yeah
Any weh u see me, me seh weed haffi bun
Weed,
Crush weed til we finga numb
Weed, blend it up wid someting,
Some ppl call it ash
We call it gum
Oooooohhh
Oooooohhh
It got me singing
Oooooohhh
Oooooohhh
Just tek a look in my eye
Hey Naydo
Repeat verse
Outro
Weed haffi bun (repeat)
Chorus
That's what I see...
Dem only bad inna company....
But a me by myself...
Me by myself....
Tell dem fi come...
Know sey mi deh yah an mi nah go run.....
All when a me by myself....
Me by myself....
Verse One
Mi say mi bad to the maximum....
Mi nuh need not a friend fi come buss mi ***
Anytime dem ready tell dem fi come....
All when a me one still nah go run....
How mi see it dem bwoy deh a mouth a massy.....
Only bad when dem trod inna clique or posse......
Terrible and mi mad wicked and wassy.....
Hand straight like chassis and mi nah miss fassy..... (yow)
Chorus
That's what I see...
But a me by myself...
Me by myself....
Tell dem fi come...
Me by myself....
Verse Two
Me One numero uno....
I have a bull dog name Bruno fi gi unnu....
All when di bwoy dem big like a sumo....
Wrestler the winchester blow dem vest sa....
Yes sa di tek sa ready fi address a
incesta much less child molesta.....
Mi *** hail him tell him come a westa....
Mi rifle a sing like destra yes sa.....
Chorus (x2)
That's what I see...
But a me by myself...
Me by myself....
Tell dem fi come...
Me by myself....
Nuh too sure bout di lyrics
Intro
JOP
A Showkryme
And Deablo,hey
Verse 1
Dem tink seh a joke ting
Lef dem f**king head dish a floating
Pon ground sound like wen frog croaking
Through dem mouthing
Headback open, dem
Dem tink seh a joke ting
Now in da *lo** him floating
Shot open head like clothes pin
Lef him choking,chest open
Fool,
Chorus x 2
Belly bus wen teki bus
Sixteen inna chest,him nuh get enough
So
Head erup an nekki bruk
Lef body pon grung madden tek it up
Bwoy
Belly bus wen di tekki bus
And di gold pon di bwoy dem
Di berre crush
Plus, to the sky dem jelly rush
A dem start war but a dem get bury fus
Fool
verse 2
Mi daddy name dem calling
Calling fi get dem chest and head parting
And part him skull marrow fly weh like gawling
A morning now di chaw teeth and grill falling
Apalling,
Dem start war and start bawling fuss
Fus dem hear the k applauding buss
And pull head like phone weh sim card in
Plus skull bore like egg wen it scawling
In a night pon me belly
Me and mi ting creep
Neat, pon grung
Look like skirt pleat
Buss more tek 9 unda nurse sheet
Put him to sleep Six feet
Unda her feet
Get shot to the head an fell
start bled and swell
Finally dead and tell
Seh him dead and smell
Like shit and decompose up
Body get freeze an froze
Get reet and rose up
Chorus x 2
Verse 3
Dis di don
Is a copper it earn him
Play tough
Now di hard way him learning
Pon him the 357 barrel turning
Gunshot hold him an spin him like whirlwind
Dem find body stiff up and curling
Headtop dem find lot a maggage an worm in
Crime scene so disturbing
Mek family membas an friends decide dem affi burn him
No no tek mi 9x please
Please seh Rick Reeves
Do no mek him neck breeze
Breeze the click back K which is chinese
K weh mek man affi do I needs
I squeeze these trigs like mis siles
Shot through ribs to yo lung
And him heart freeze,
Freeze in fridge body of Rick Reeves
Family in need
For money & beg and then plead
Chorus x 2
INTRO:
Aint gonna leave you girl
So just wine for me girl,
Wine for me girl, wine for me, wine x4
My girl just wine pon di edge, pon di edge, pon di edge
WINE
Pon di edge, pon di edge, pon di edge
GAL wine pon di edge, pon di edge, pon di edge gal.
QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, gal
OH x18
you too bad gal you too bad
Gal you somin tight yes mi love how you hook it baby
You grip mi right, use di muscle hold it baby
Mi call you last night have to call you back tonight
Dont you somein right yes yu somein tight
Mi seh Gal yu have di grip and di glue OH
Nuh bag a man naw pass through OH
Naw give it to the fish and di crew OH
Testing one three nu test two
My girl just hold me with the muscle MUSCLE
Climb on slide on pon di grizzle OH
Worse when di rain start drizzle
Mek mi go dig out the somein with the - - - - chisel
You keep it clean gal like how yu keep it coming at me
You make mi talk in a mi sleep You mek mi talk in a mi sleep
You keep it clean gal like how yu keep it wining on me
You make mi talk in a mi sleep,
My girl yu mek mi even ask fi di somein inna me sleep
You somin tight OH x8
You grip mi right OHx8
gal
QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT,
Pon di edge, pon di edge, pon di edge gal
Mi gal a you di man dem want di whole a dem a haunt you
A your name dem a call from dem get you once dem a stalk you
Mi hook di nookie weh nu bag a man nuh run through
You have di grip and it nuh done thru
You have di shape di looks UH UH
Look good inna pencil foot UH UH
Every man dem want a jook UH UH
Wouldnt mind if you open like a book UHUH
Gal tell dem look but nuh touch dem cannot even feel it
A nuff a wish you was a barrel fi dem wheel wid
OH x18 you too bad girl you too bad
A nuh dat gal ,wine pon di edge, pon di edge, pon di edge WINE
Pon di edge, pon di edge, pon pon pon di edge
Gal you somin tight yes mi love how you hook it baby
You grip mi right, use di muscle hold it baby
Mi call you last night have to call you back tonight
Dont you somein right yes yu somein tight
Mi seh Gal yu have di grip and di glue OH
Nuh bag a man naw pass through OH
Naw give it to the fish and di crew OH
Testing one three nu test two
My girl just hold me with the muscle MUSCLE
Climb on slide on pon di grizzle
Worse when di rain start drizzle
Mek mi go dig out the somein with the,with the,with the chisel
You keep it clean gal like how yu keep it coming at me
You make mi talk in a mi sleep
You mek mi talk in a mi sleep
You keep it clean gal like how yu keep it wining on me
You make mi talk in a mi sleep, my girl yu mek mi even ask fi di somein inna me sleep
you somin tight OH x8
You grip mi right OHx8
gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT, gal QUINT IT, QUINT IT, QUINT IT,
Pon di edge, pon di edge, pon di edge gal
Mi gal a you di man dem want
My girl just - take di middle an wine gal
from ya know ya fit like fiddle (wine gal)
jerk up ya breast an make it jiggle (wine gal)
buss a wine an make ya ass jiggle wine gal
take di middle an wine gal
tick toc ticky ticky toc umhum!!! fling it up from front or back
ya want a good train fi come run pon ya track
yes ya want a good jock fi come stand up inna ya sock
intercourse gal ya nah ramp wit dat
especially if a bwoy have beer chat
if him flop outta road ya a go chat
bout him soft like cotton an him light like box
proper service ya want ya nah deal wit crap
c*cky inna belly ya want it none stop
no ease up all when ya hear someting pop
side way back way front way any shot
Verse: 2
yuh nah mad deh way ya see di gal a gwan
she a rage anna blow like katrina storm
deh more mi tell her di more she carry on
so mi grip inna di hair an pop out a few strawn
her body make mi nature get warm
I'm so bless a she one mi have in mi palm
no ease up girl when mi turn on di charm
mi a give you good sex from dusk till dawn
gwan like ya bad so a you mi have fi call mi a go use mi ore an blow up ya farm
believe ya amaze by the way mi preform fi get ya boring man name shawn
jiggle up yuh body and shake up yuh aaass
man a watch yuh body wen u a paaaas
seh u a lead and some gal deh a laaaas
Repeat Verse 1
Intro: ey boy you better piss a man who dead
When mi buck your brother, man will full it up a lead
You better hold your meds you violate you will dead
Deeeeeaaaaaadddd
You know say me will, squeeze the trigger
Till the nozzle run red hot, cool nuh dread locks
Nuh tell me say your head hot
Deva to the bratt is my name , and me nuh tek chat
You will get clap from the glock and is a head shot
Dat step on the stage, end up in a dead stop
the fight at the anniversary inna the 1st round
Out him nearly get knocked
Hype alone mek you clump me wid the microphone
You miss the left you get the right alone
Den you pop out your rachet and ah shake
Me shoot u inna your face like my balloon
Rise and squeeze and spray
Pon the enemies..beat the Kalashnikov then
Ah duppy dem , kill dem wey deva bratt say
Bulle-lele-lele-lit, cause dem go violate whaday
Pon the enemies.beat the Kalashnikov then
Bulle-lele-lele-lit, cause dem go violate whaday..
When me squeeze copper and lead ah inna head
Kalashnikov with infrared
Mother and father ah weep and ah moan and ah beg
When dem see the x son dead
See im pon the tv , hear pon the radio and it can be red
Yellow tape , forensics and feds
Him brain dey scramble like egg,. inna the air , pon the ground
Me sight ah few dreads
This is another prayer, oh no.copper hit him and him mother cry
When me aim and when it.fire , you done know
The ground is filling up with lotta flies.
When me squeeze the trigger
Till the nozzle run red hot, cool nuh dread locks
Nuh tell me say your head hot
Deva to the bratt is my name , and me nuh tek chat
You will get clap from the glock and is a head shot
Dat step on the stage, end up in a dead stop
the fight at the anniversary inna the 1st round
Out him nearly get knocked
Hype alone mek you clump me wid the microphone
You miss the left you get the right alone
Den you pop out your rachet and ah shake
Me shoot u inna your face like my balloon
dem say dem bad from dem born?, dem nuh grow demself
Me left dem fi overthrow demself
If dem bad enough tell dem show demself
ey boy you better piss a man who dead
When mi buck your brother, man will full it up a lead
You better hold your meds you violate you will dead
Deeeeeaaaaaadddd